- 1 Aralık 2011
- 371
- 416
- 103
Bende oyleyim cnm kendimi ördek gibi hissediyorum ördek gibi yürüyorum aynikızlar hiççç keyfım yok! mıdem fena eksıyor cozum bulamadım rennıe aldım sakız cıgnedım soguk su ıctım mumkun degıl... hıc de rahat vermıyor sıpa dımdık durunca sıkıntı degıl ama azcık egılıp bukulsem ayaklarını hıssedıyorum mıdemde kaburgalarımın altında. sureklı de oynuyor ne tarafa bukulsem o tarafda etlerımı mıncırıyor ıtıyor durtuor canımı acıtıyor dusunun! onun ben kucuk tekmelerını yerım dıodum ya artık hıc de kucuk degıl cokkk guclendı! haftadan haftaya buyumesı farkedıyor... dusunun masa bası calısıyorum klavyeye yaklastıkca egılıyorum dıye bı teklemıyor kaburgalardan gogsum sallanıyor heralde agzıma gırıcek yakında! kasık agrılarım kasılmalarım yok ama popom kuyruk sokumum kalcalarım ınanılmaz agrıyor. oturup kalkmak ıskence kalktım dıyelım yururken bazen topallıyorum bazen ayrık ayrık paytak paytak yuruyorum artık normal yurumeyı unuttum. cogunuz benden gerıdesınız korkutmak ıstemem ama her gecen gun zorlasıyor. kı ben 5 kg aldım sadece, odemım yok, zaten zayıftım agırlasmadım sayılır ama düşünün halim bu. haftasonu badana yaptık cok aktıf olan ben herısı baskaları yapmıs olmasına ragmen yorgunluktan perısan oldum. kıyafet yıkama utulemedır oda duzenlemedır canta hazırlamadır hele de emınonu alısverısı fln herseyınızı yapın. dugun alısverısı yaparken gunde 6 saat hıc oturmadan elde bıton poset avm gezen ben yarım saatte pestıle donuyorum. yanı artık ben ben degılımbuda hem moralımı bozuyor hemde ne var yaa 37ye kdr calısırım dıyen bana o 5 hafta sımdıden ıskence gıbı gelıyor... zman cabuk gecsınnnn!
Midem içinde soğuk süt iç elma ye belki faydası olur cnmkızlar hiççç keyfım yok! mıdem fena eksıyor cozum bulamadım rennıe aldım sakız cıgnedım soguk su ıctım mumkun degıl... hıc de rahat vermıyor sıpa dımdık durunca sıkıntı degıl ama azcık egılıp bukulsem ayaklarını hıssedıyorum mıdemde kaburgalarımın altında. sureklı de oynuyor ne tarafa bukulsem o tarafda etlerımı mıncırıyor ıtıyor durtuor canımı acıtıyor dusunun! onun ben kucuk tekmelerını yerım dıodum ya artık hıc de kucuk degıl cokkk guclendı! haftadan haftaya buyumesı farkedıyor... dusunun masa bası calısıyorum klavyeye yaklastıkca egılıyorum dıye bı teklemıyor kaburgalardan gogsum sallanıyor heralde agzıma gırıcek yakında! kasık agrılarım kasılmalarım yok ama popom kuyruk sokumum kalcalarım ınanılmaz agrıyor. oturup kalkmak ıskence kalktım dıyelım yururken bazen topallıyorum bazen ayrık ayrık paytak paytak yuruyorum artık normal yurumeyı unuttum. cogunuz benden gerıdesınız korkutmak ıstemem ama her gecen gun zorlasıyor. kı ben 5 kg aldım sadece, odemım yok, zaten zayıftım agırlasmadım sayılır ama düşünün halim bu. haftasonu badana yaptık cok aktıf olan ben herısı baskaları yapmıs olmasına ragmen yorgunluktan perısan oldum. kıyafet yıkama utulemedır oda duzenlemedır canta hazırlamadır hele de emınonu alısverısı fln herseyınızı yapın. dugun alısverısı yaparken gunde 6 saat hıc oturmadan elde bıton poset avm gezen ben yarım saatte pestıle donuyorum. yanı artık ben ben degılımbuda hem moralımı bozuyor hemde ne var yaa 37ye kdr calısırım dıyen bana o 5 hafta sımdıden ıskence gıbı gelıyor... zman cabuk gecsınnnn!
kızlar hiççç keyfım yok! mıdem fena eksıyor cozum bulamadım rennıe aldım sakız cıgnedım soguk su ıctım mumkun degıl... hıc de rahat vermıyor sıpa dımdık durunca sıkıntı degıl ama azcık egılıp bukulsem ayaklarını hıssedıyorum mıdemde kaburgalarımın altında. sureklı de oynuyor ne tarafa bukulsem o tarafda etlerımı mıncırıyor ıtıyor durtuor canımı acıtıyor dusunun! onun ben kucuk tekmelerını yerım dıodum ya artık hıc de kucuk degıl cokkk guclendı! haftadan haftaya buyumesı farkedıyor... dusunun masa bası calısıyorum klavyeye yaklastıkca egılıyorum dıye bı teklemıyor kaburgalardan gogsum sallanıyor heralde agzıma gırıcek yakında! kasık agrılarım kasılmalarım yok ama popom kuyruk sokumum kalcalarım ınanılmaz agrıyor. oturup kalkmak ıskence kalktım dıyelım yururken bazen topallıyorum bazen ayrık ayrık paytak paytak yuruyorum artık normal yurumeyı unuttum. cogunuz benden gerıdesınız korkutmak ıstemem ama her gecen gun zorlasıyor. kı ben 5 kg aldım sadece, odemım yok, zaten zayıftım agırlasmadım sayılır ama düşünün halim bu. haftasonu badana yaptık cok aktıf olan ben herısı baskaları yapmıs olmasına ragmen yorgunluktan perısan oldum. kıyafet yıkama utulemedır oda duzenlemedır canta hazırlamadır hele de emınonu alısverısı fln herseyınızı yapın. dugun alısverısı yaparken gunde 6 saat hıc oturmadan elde bıton poset avm gezen ben yarım saatte pestıle donuyorum. yanı artık ben ben degılımbuda hem moralımı bozuyor hemde ne var yaa 37ye kdr calısırım dıyen bana o 5 hafta sımdıden ıskence gıbı gelıyor... zman cabuk gecsınnnn!
Kızlar hiç sormayın, benim de içime şimdiden dert oldu, biz bebeklerimizi bırakıp da nasıl işe döneceğiz yaa
Benim kayınvalidem bakacak bebeğime, Allah var dünyalar iyisidir kendisi. Ama benim yine de içim içimi yiyor ben ne bahtsızım çocuğumla vakit geçiremeyeceğim diyeİş yerim çok uzak benim evime, akşam saat 8 de evde oluyorum. Günde 13 saat ayrı kalacağım çocuktan. Ya babaannesine Anne demeye başlarsa ayy kafamda içimde çok değişik ağlamaklı düşünceler var :/
Kızlar merhaba; benim de bugün belim fena ağrıyor. Karnım taş gibi. Bebişim de aşağıya yaslanmış, baskı yapıyor sanki. Hiç tadım yok. Çarşamba günü doktor randevum var. Normal di mi bu zamanda böyle şeyler artık?
Dün eşime yardım eder misin oturduğum yerden Bi kalkayım diye rica ettim verdiği cevap ne yapayım vinç mi getireyim Can'ım oldu
Sayemde espiri yapmayı öğrendi iyi hoşta bir de kalitesini yükseltse hiç fena olmayacak
ben şimdi kurumun personel dairesine sordum izin işlerini
kendimden örnekle anlatayım:
6 haziran tarihinde tam 32+0 oluyorum. o gün doktora gidip 32 haftalık raporumu alıcam
işten ayrılmadan önce 1 hafta daha çalışmak istiyorum, o yüzden çalışabilir raporu da alıcam, eğer çalışmayacaksanız buna gerek yok.
1 hafta daha çalıştıktan sonra 13 haziran'da ayrılacak şekilde izin giricem sisteme, bu tarihten itibaren 16 hafta ücretli analık iznim başlamış olacak. ne zaman doğum yaptığımızın bir önemi yok aslında, her koşulda izne ayrıldığımız tarihten itibaren 16 hafta sayılıyor. bebiş erken gelirse daha çok vakit geçirme şansımız oluyo ama kısmet tabii bu işler, kuzum haftasını doldursun istiyorum ben.
bu koşullarda ücretli analık iznim 30 Eylül tarihinde bitmiş oluyor. 24 aylık ücretsiz analık izni tam bu tarihten itibaren başlıyor.
ücretli izinden sonra benim planım, Allah'tan bi mani olmazsa önce 2 aylık yarım çalışma süremi kullanmak (amirlerimle konuşup sabahtan öğlene kadar çalışmayı isticem, inşallah olur derler), sonra bu seneki yıllık iznimi kullanmak (geçen seneden kalanlarla birlikte 30 gün oluyo), en son da 15 gün rapor alıp 15 Aralıkta ücretsiz izne ayrılmak şeklinde. böylece maaşlarımı tam hakederek ayrılmış oluyorum. tabii bu anlattıklarım devlet memuru için geçerli hususlar.
çok karmaşık geliyo bana da, inşallah doğru anlamışımdır
bende bıkac hafta evvel aynen ne rahatım yaa dıodum ılk basta benı mahveden mıde bulantılarımda bıtmıstı hıc bı derdım yoktu. cok mutluydum. ama bugun...Sen bizden baya Öndesin bebiş kocaman oldu tabi ağırlaşman Normal ben şuara en iyi haftalarımı yasıyorum çok şükür boya badana bizzat ben Yaptım bugün baklava Börek açıyorum o derece:)
hepımız tamamlayalım en saglıklı hallerımızle inş!Bu mide ekşimesini sabahtan beri yaşıyorum içim yanıyor sanki geçmiyor da .. Ve tam göğsümün altına kaburga yanlarıma çok sert vuruyor senin yaşadığın hissi o kadar iyi anlıyorum ki .. Maşallah bak ne güzel çok az kalmış senin için 31 hafta olmuşsun bile Bi 8 hafta sonra hayırlısıyla kucağına alacaksın .. Hayırlısıyla tamamla günlerini
Ayy aslında durumunu anlıyorum zorlanıyorsun ama bir yandan da ne güzel diyorum 31. haftaya gelmiş, şunun şurasında doğuma ve bebeğine kavuşmana ne kaldı :)
Biz de o günleri görelim inşallah, sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz bebişlerimizi
babamda bana ördek kızım dıoBende oyleyim cnm kendimi ördek gibi hissediyorum ördek gibi yürüyorum ayni
süt icemıyorum cnm. elmayı denerım ama saol...Midem içinde soğuk süt iç elma ye belki faydası olur cnm
aynen o mınnacık ayaklar nasıl bu kdr rahatsız edebılır hayret edıyorum. smdı 1.5 kılolar bıde yarın 3kg olcaklar o ayaklar ozmn ne yapar bızı allah bılır...Bugünkü yaşadıklarımı aynen anlatmışsın canım,karnımda düz bir sopa var,eğilmek na mümkün,birde allahım her yerden bir vuruyor. Gerçekten canım acıyor. Dediğin gibi izne kadar nasıl dayanılacak düşünüyorum bende. Belki bayram haftasınıda kullanıp öyle 35. haftada izne çıkarım diyorum. Allah yardımcımız olsun. Çok hareketli olmama rağmen çok ağırlaşmış hissediyorum kendimi,bende 6 kilodayım. Ödemim de yok. Sopa yutmuş gibi olmak çok rahatsız ediyor.
Bende okuyorum okuyorum eylül bitiyo diyorsun ne kadar çabuk geçiyor 4 ay derken,anlaşıldı şimdi. Sıkma canını,sakin ol,el mecbur nabalım,bebişleri bırakıcaz mecbur,3 yaşına geldiklerinde de biraz daha rahatlarız onlar içinde maraton başlıyor sonra anayurttu kreşti derken. Valla parasına bakmıcam bazen diyorum en az 1 yaşına kadar bari cocumla olayım diyorum. Allh yardımcımız olsun.ay yeniden hesapladım 15 aralık değil 15 ocak oluyomuş ücretsiz izne başlama tarihim, ayyyy deli oldum takvim saya saya artık!!!
şu büyüklerimiz bize eziyet etmekten vazgeçseler de hepimize doğumdan itibaren 6 ay ücretli izin verseler, biz de yavrularımızla vakit geçiricez diye şekilden şekle girmesek keşkemaddi durumu olanı var olmayanı var, el kadar bebeği bırakmak kolay mı ya
ay sinirlendim çok bi anda, sigortalı olanlar daha da beter onlara ayrı canım sıkılıyo, patronun insafına bırakıyolar bizi, alacakları olsun
bişeyler yiyip bi sakinleşeyim valla kan tepeme kadar çıktı
Arada içlerindeki o minik öküZü çıkarmak zorunda kalıyorlar zannımca.. Yoksa bu denli parazit vermelerinin başka bir açıklaması olamazCanm neden anne desin ona senin yerin bambaska olacak emin ol senin kokunla huzur bulacak bebisin.. Babannesine sadece mecburiyetten alisacak e babanne yani sevecek edecek ama senin yerin emin ol baska olacak
Ayrica kafama bi sey takilsa annesi gibi davranmaya falan kalksa ben direk konusacam kayinvalidemle, benm de kv bakacak da hayirlisi insallah her sey guzel olur hepimiz icn..Bir de dunyalar iyisi diyorsn daha nee.. Benm o kadr bile degil ama olumlu dusunmeye calisiyorm hepp...
Zaten randevun da yakinms Allahtan canm gorup rahatlarsn bebisinii.. Ama bende de bel agrisi oluyor, yorulunca cok baski falan oluyor.. Artk bol dinlenmek arada hareket etmek lazmm
Bu erkeklerden anlayis beklemek ne kotuuuu.. Ben de bazen cileden cikiyorm, yani hic alincamizi falan dusunmuyolar ne yazikkii
Anam benimki hiçbirsey yapmıyor deli olucam..Bazen benimki de topluyo kendini kas katı kesiliyo yorulunca olurmuş öyle diyorlar
Hareketlerini hissetmen yeterli belki de çok uslu bir çocuktur annesiYa kızlar bu bebek beni rahatsız etmiyor,ne tepik ne kol ne ayak hiçbirşey anlamıyorum ben sizin gibi...tereddüt etmiyor değilim.
Babası fazla uslu..onun gibi olacak zaar:))Hareketlerini hissetmen yeterli belki de çok uslu bir çocuktur annesi
Ee ne güzel işte yormayacak annesini.. öyle şüphe ettiğin Zaman'da hafif bir masaj yapabilirsin göbüşüneBabası fazla uslu..onun gibi olacak zaar:))
Sana yazarken bişeyler yaptı şimdi:)Ee ne güzel işte yormayacak annesini.. öyle şüphe ettiğin Zaman'da hafif bir masaj yapabilirsin göbüşüne
Herseye rağmen ben seni kıskanıyorum bizden 3 hafta Öndesin :) ben 30 olcam mı diye düşünürken sen Çoktan 30u devirdin bizde çabucak Görelim o Zaman'ları gerçi o vakitler sınava giriyo olucam inş karnımdan rahat edebilirimbende bıkac hafta evvel aynen ne rahatım yaa dıodum ılk basta benı mahveden mıde bulantılarımda bıtmıstı hıc bı derdım yoktu. cok mutluydum. ama bugun...
hepımız tamamlayalım en saglıklı hallerımızle inş!
evettt az kaldı. hemen gecsın su son haftalarda!
babamda bana ördek kızım dıoesım damperlı kamyon dıo
süt icemıyorum cnm. elmayı denerım ama saol...
aynen o mınnacık ayaklar nasıl bu kdr rahatsız edebılır hayret edıyorum. smdı 1.5 kılolar bıde yarın 3kg olcaklar o ayaklar ozmn ne yapar bızı allah bılır...
Oyyy yavrum benim onun Hakkı'nda konuştuğumuzu anlayıp kıpırdamışSana yazarken bişeyler yaptı şimdi:)
Benim de bi daha ki gidişim 4 haziran, inşallah güzel haberler alırızayda bir şimdilik cnm,4 haziranda gidicem,herhalde ondan sonra 2 haftada bir çağırır artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?