Maşallah kızına büyümüş annesi :)İyi aksamlar hanımlar
Hep izinlerden konuşulmuş bende 32+0da gidip çalışabilir raporu alacaktım. Bayrama kadar calisirim diye düşünmüştüm. Ben tasarım asistanlığı yapıyorum fakat bugün yemekteyken ofis arkadaslarimdan biri gelip içeri gitme ortam çok gergin dedi. Bende islerimi halledip sonra çıktım ne yazıkki geldiğimde tasarımcımız çekti kapıyı çıktı. Kaldım ortadaşu an herşey meçhul. O yüzden bi kaç güne belli olur ne olacağı.
Onu bosveriyorum siz benim kızçeme bi bakın :) Eki Görüntüle 1836925
Darısı başımaaaaaaa77 Yalova'dan
76 Iğdır'a geçiyoruz haydi bakalımmm eller havayaaa
Cnm çok güldürdün beni, Allahta yüzünü güldürür inşallah :) Bu erkekler çok garip ya hepsi aynı, nasıl böyle rahat ve vurdumduymaz oluyorlar anlamış değilim. onların deyimiyle çoğu malloş :)Dün eşime yardım eder misin oturduğum yerden Bi kalkayım diye rica ettim verdiği cevap ne yapayım vinç mi getireyim Can'ım oldu
Sayemde espiri yapmayı öğrendi iyi hoşta bir de kalitesini yükseltse hiç fena olmayacak
Darısı başımaaaaaaa
Hadi bakalım oturmak yok
Allah'ta seni güldürsün canım ya :)Cnm çok güldürdün beni, Allahta yüzünü güldürür inşallah :) Bu erkekler çok garip ya hepsi aynı, nasıl böyle rahat ve vurdumduymaz oluyorlar anlamış değilim. onların deyimiyle çoğu malloş :)
Amin Amin inşallah hepimiz kolaylıkla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :) tek duamız bu ..Amin canm hepimiz surekli bi sonraki hedefe ozeniyozama asim adim yaklasiyorz vall doguma saglikla hayirlisiyla kurtulalm insallah hepimz dee
Cnm çok güldürdün beni, Allahta yüzünü güldürür inşallah :) Bu erkekler çok garip ya hepsi aynı, nasıl böyle rahat ve vurdumduymaz oluyorlar anlamış değilim. onların deyimiyle çoğu malloş :)
Amin Amin inşallah hepimiz kolaylıkla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :) tek duamız bu ..
Ama var ya düşününce bayağı bir yol kat etmişiz 4 haftalık bir maceradan yaaa buralara kadar geldik kalanı da hayırlısyla tamamlarız inşallah
Katılıyorum düşüncene Can'ım :) sabahtan akşama konuşsak boş Allah tan biz kadınlar varız da arada çekip çeviriyoruz onlarıValla kizlar bu konuyu aylarca yillarca konussakk bitiremeyiz heralde
Yani en iyi oldugu zamanlarda bile bazen oyle bi sey yapiyo ya da oyle bi sey diyo ben sokyani hiccc kalbimizde neler oldugunu anlayamiyorlar anlamicaklar da... E yani sonucta " erkekler marstan kadinlar venusten " cok guzel kitap tavsiye ederm.. Bosa yorulmayin yani
Kızlar bana hala doğum çok uzak gibi geliyo yaa. Sizde oyle misiniz . Karnım çok kuçuk gelio bana ama hiç bi kıyafetimde olmuyoablam dioki davul gibi mi gezmk istiyosun daha ne kasar çıksın gobeğin ...
sizde mi boylesiniz yaa
Katılıyorum düşüncene Can'ım :) sabahtan akşama konuşsak boş Allah tan biz kadınlar varız da arada çekip çeviriyoruz onları
ben hala inanmıyorum 2 ayımızın kaldığınaValla benm gobusun masallahi var o nedenle ben artk yaklastigimizi hissediyorm canmgitgide heyecanlaniyormmm
Ne güzel bir his dimi dün diyorum eşime aşkım be tuhaf dimi içimde bir canlı var bir Bebek var diyorum bön bön suratıma bakıp evet DediAynen oyle canm yaa saka maka ogrendikten sonra bile 25 hafta gecms ki hamile oldugumu bilerek.. Hele ki su an cok baska skintilari da olsa bu buyuk gobisle gezmek de ayri bi zevk.. Fistigimn ordan deli deli hareketler yapmasiannecigine ben burdaym dercesine tekma atmasi falaann oyyy
Sorma yaAynen canm kesinlikle bizsiz cok koru olurlardiiiAllahm nasi da mutevaziyizz
ben hala inanmıyorum 2 ayımızın kaldığına. Ya bide merak ettiğim bişy var Allh korusun bebişimiz şuan itibaryle doğsa yaşam ihtimali var mı yoksa hala çok mu erken..
Ne güzel bir his dimi dün diyorum eşime aşkım be tuhaf dimi içimde bir canlı var bir Bebek var diyorum bön bön suratıma bakıp evet Dedi
Biz kadınlar daha ilk günden annelik duygusunu yaşıyoruz ama eşlerimiz kucaklarına alana kadar bu mucizenin farkına varamıyorlar
Çok şanslıyız Aslında minik mucizelerimiz var her geçen gün içimizde büyüyen ve dünyaya gelen
tabiki canım, inşllh 38 i hepimiz goruruzde en kotu o ihtimali duşunmek bile insanı rahatlatıyor. Benm 2 duşuğum olduğu için bu soru aklımı hep meşgul ediodu.. İnşllh tehlikeli donemi atlattık...Canm insallahh vaktinde dogsun bebislerimiz en erken 38 de dogsunlar.. Yani hayirlisi neyse o olir tabi.. Artik tip ilerledi tabi Allahin izniyle yasama ihtimali tabi yuksek artk, ama yine de zorlu bi surec olur tabii Allah herkese kolaylik versin saglik versinn
Hahahaha anam kiz ne bekliyon ayni hepsiiiineyse hayirlisiyla kucagimiza alalm o zman daha cok anlarlar insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?