2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim gibi henüz alişverişe hiç başlamamış olan var mı?
Fazla mı rahat davranıyorum acaba.

Allah korusun bi erken doğum olsa kaldım ortada : )
Ben ben :). Ben de rahatım o konuda. Babanne anneanne ve büyük ve küçük hala çok şeyler alıyorlar sağılsınlar. O yüzden biraz rahatım herhalde ama yine de ben de alacağım bişeyler tabi. Heves var heves. De frenliyorum kendimi

Valla cok degisik seyler hissedebilio insan adini koyamadigi bendede en cok dikilme oluyor yanlarimda yuruyemiyorum normal artik herhalde diyorum.

Valla cok degisik seyler hissedebilio insan adini koyamadigi bendede en cok dikilme oluyor yanlarimda yuruyemiyorum normal artik herhalde diyorum.
Ya gerçekten ne zaman ne olacağı belli olmuyor, bi bakıyorum tek noktaya baskı yapıyor, bi bakıyorum kasıklarıma, bazen göğsüme. Bi kaç gündür regl sancısı gibi sancım oluyor ara ara, bel ağrısını hiç söylemiyorum bile

Sarımsaklı domatesli bir sos yaptım güya beğenmedi ama 2 tabak yedi

Abla nerden çıktı yahu ben kimseye abla demedim ki yaşım da küçük değil 25 yaşındayım bende

Cok uzucu bir sey Allah sabir versin. Benimde 2hafta once daymin kizi kaybetti oglunu 28haftalik. Cok uzucu cok zor bir durum. Allah kimseye yasatmasin. İnsan cık yikiliyor bunca heyecandan sonra

Cok uzucu bir sey Allah sabir versin. Benimde 2hafta once daymin kizi kaybetti oglunu 28haftalik. Cok uzucu cok zor bir durum. Allah kimseye yasatmasin. İnsan cık yikiliyor bunca heyecandan sonra
Rabbim sabır versin. Çok zor bir durum, Rabbimm kimseye göstermesin.

goooody off çık üzüldüm kuzenine
Rabbim sabrını versin inşallah çok büyük bir sınav

O annenin yüreği nasıl soğur şimdi. Allahımmm sen sabrını ver gönlüne inşirah sal o arkadaşımızın (

Allah yardım etsin, ne kadar zor bir durumdur :-( Bilinen bir sıkıntı yok muydu yani
Allah'ım sen bizim bebeklerimizi bize bağışla. Böyle şeyler duydukça o kadar çok etkileniyorum ki, ister istemez korkuyorum da..
Bilinen bir sıkıntı yoktu ama son dönemde kuzenim de bebeğin hareketlerinde bariz bir azalma hissetmişti. Allah bizim bebeklerimizle sağ salim kavuşmamızı nasip etsin meğer bu ne kadar önemli bir duaymış.

kızlar 1 haftadır ellerim ce ayaklarımda gece kaşıntı ile beraber şişlik başladı. ayaklarım yanıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Benimle aynı şeyleri yaşayan var mı acaba? cuma günü randevum var doktora sorsam önemli bişey midir?

Gunaydin guzel bayanlarrr

75 Ardahan 'dayiz bugunnn...

Nasilsiniz kizlarr???

Ya benm ozellikle sol ayagim sisiyor nedense..hatta bazen cok ilginc gece sisiyor sabah bakiyorm sismiss
Yarn kontrolum var soracam kafama takilmaya basladiiii

Canm sor tabi sor ihmal etmeyelm.. Onemli bi sey degildir insallh ama yine de soralm benm sadece sislik cok oluyo

İnşallah güzel haberlerini alırız canım sıkıntı yapma inşallah sadece şüphedir.

Geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur neden rapor vermedi ki senin dinlenmen lazım

Canm keske rapor da verseyms.. Ayrica doktorunu dinlemen daha mi iyi olurdu acaba sonucta bebegin icn oneriyor bunu.. Ama kesinlikle dinlenmen gerekiyordu ise gondermesi ilginc acaba baska bi yerden rapor mu alsan?? Benm arkadasm da ayni durum oldu ignelerini de yaptirdi yatti cok sukur 38 e kadr durdurdular bebisi canm endise etme ama temkini elden birakma

Yuruyunce bende de bi seler oluyor canm, sanki gobus asagi cekiyormgini oluyo nasi bi sizi ama dinlenince hemen geciyo o yuzden bence normaldir, agirlasmamizla ilgilidir diye dusunuyorm

Canm insallah yarn guzel haberlerle gelirsin.. 12.8 yuksek bi tansiyon degil yani gebelikte o kadarcik yukselebilir bence.. Insallah onemli bi durum degildr haberlerini bekliyoruz... Gecms olsn canm.

Sarımsaklı domatesli bir sos yaptım güya beğenmedi ama 2 tabak yedi

Abla nerden çıktı yahu ben kimseye abla demedim ki yaşım da küçük değil 25 yaşındayım bende

Bir mesajda alıntı yapmadan her şeye cevap yazdım

Yaa dün kendimi çook aşırı yordum . Gecede çok hareketli değildi bebeğim. Şimdi acaba uyuyor mudur hiç hareket etmiyor. Bide öyle bir alerjim azdı ki. Tüm gün hapsirmayla geçti. Bide bugün yola cikicam

Yuruyunce bende de bi seler oluyor canm, sanki gobus asagi cekiyormgini oluyo nasi bi sizi ama dinlenince hemen geciyo o yuzden bence normaldir, agirlasmamizla ilgilidir diye dusunuyorm

acaba sağ kaburgam mı baskı yapıyor diyeceğim ama bilemiyorum

:))

Emirgana giden sen miydin alerjin orada mı artmıştı ilaç ta kullanamazsın Allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…