- 30 Aralık 2014
- 570
- 942
- 103
Ben ben :). Ben de rahatım o konuda. Babanne anneanne ve büyük ve küçük hala çok şeyler alıyorlar sağılsınlar. O yüzden biraz rahatım herhaldeBenim gibi henüz alişverişe hiç başlamamış olan var mı?
Fazla mı rahat davranıyorum acaba.
Allah korusun bi erken doğum olsa kaldım ortada : )
Valla cok degisik seyler hissedebilio insan adini koyamadigiKızlar sizde de yürüyünce karnında ( belli bir yerde tüm karnında değil ) böyle ağrı gibi bişiyler hisseden var mı?
Dinlenince geçiyor hemen. Ağrı desem değil kasılma desem değil, anlamadım, birazcık yürüsem oluyor bende
Valla cok degisik seyler hissedebilio insan adini koyamadigibendede en cok dikilme oluyor yanlarimda yuruyemiyorum normal artik herhalde diyorum.
Ya gerçekten ne zaman ne olacağı belli olmuyor, bi bakıyorum tek noktaya baskı yapıyor, bi bakıyorum kasıklarıma, bazen göğsüme. Bi kaç gündür regl sancısı gibi sancım oluyor ara ara, bel ağrısını hiç söylemiyorum bileValla cok degisik seyler hissedebilio insan adini koyamadigibendede en cok dikilme oluyor yanlarimda yuruyemiyorum normal artik herhalde diyorum.
Tuana ve azra söylemesi kaba geliyor bana da bende beğenmiyorum. Ama Nihan nihal gibi klasik isimler her zaman güzel bence
Makarna sosuna bas kıymayı bak esin beğenir. Erkekler makarna sevmez pek hamur işi gibi gelir. Ya ben bool peynirli yapıp fırına veriyorum yada kıyma +domates +biber+taze yeşillik (maydanoz ,nane , fesleğen ) böyle bir sos yaparım genelde beğeniliyor.
Bu arada abla nerden çıktı yaa . Esas büyüklere abla demeyeceksiniz , otuzlu yaşlar ikinci doğumlar bunlar hep dönüm noktaları .. kadın ruhundan en iyi sizin anlaması gerekirken abla cikariyorsunuz
Ben iyice ninelere bile teyze demeyi yakistiramam abla derim
Cok uzucu bir sey Allah sabir versin. Benimde 2hafta once daymin kizi kaybetti oglunu 28haftalik. Cok uzucu cok zor bir durum. Allah kimseye yasatmasin. İnsan cık yikiliyor bunca heyecandan sonraBu arada benim kuzenim benden 5 hafta öndeydi yani 35. haftadaydı dün bebeğini kaybetti. Doktoru geçen haftaki kontrolde bebeğin son ay gelişmesi çok az demiş akciğer iğnesi önermişti. Bebeğin hareketleri azalmış bir haftadır falan. Bizimki de ne yapsa bilemedi bugün yine kontrole gidecekti ama meğer bebeğin içerde kalbi durmuş. Hareket olmayınca doktorunu aramış gitmiş hemen bir bakmışlar. Dün suni sancı ile bebeğini aldılar. Nedeni tam belli değil belki tansiyon dur. Belki plasenta yetersizliğidir bilemiyoruz ama çok üzgünüm dünden beri çocuklarımız birlikte büyüyecekti. İkimizinde oğlu olacak arkadaş olurlar diyorduk. Çocuğun her şeyi hazır yatağı eşyaları ismi hastane çantası. Şimdi bu kızın sütü gelecek ne yapacak aklımca neler geliyor çok üzgünüm .
Rabbim sabır versin. Çok zor bir durum, Rabbimm kimseye göstermesin.Cok uzucu bir sey Allah sabir versin. Benimde 2hafta once daymin kizi kaybetti oglunu 28haftalik. Cok uzucu cok zor bir durum. Allah kimseye yasatmasin. İnsan cık yikiliyor bunca heyecandan sonra
Bilinen bir sıkıntı yoktu ama son dönemde kuzenim de bebeğin hareketlerinde bariz bir azalma hissetmişti. Allah bizim bebeklerimizle sağ salim kavuşmamızı nasip etsin meğer bu ne kadar önemli bir duaymış.Allah yardım etsin, ne kadar zor bir durumdur :-( Bilinen bir sıkıntı yok muydu yani
Allah'ım sen bizim bebeklerimizi bize bağışla. Böyle şeyler duydukça o kadar çok etkileniyorum ki, ister istemez korkuyorum da..
Yanlarinda dugum oluyor sanki yuruyemiyorsun. Bana kosarken olurdu kucuklugumden beriDikilme nasıl bişiy? Nasıl bir his?
kızlar 1 haftadır ellerim ce ayaklarımda gece kaşıntı ile beraber şişlik başladı. ayaklarım yanıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Benimle aynı şeyleri yaşayan var mı acaba? cuma günü randevum var doktora sorsam önemli bişey midir?
İnşallah güzel haberlerini alırız canım sıkıntı yapma inşallah sadece şüphedir.Günaydın arkadaşlar . Dün yazmıştım preeklampsi sendromundan yani gebelik zehirlemesinden şüphelenildi diye. Umarım saadece şüphede kalırlar. Kesin teşhis yarın konulacak idrar ve kan testine göre.ama ben idrar sonucuma baktım protein görünmüyor. Tansiyonum başlarda 10 , 5 çıkıyordu ama şu an 12, 8 falan. Yani benim normalime göre yüksek ama inşallah daha da yükselmez. Bakalım artık herşey yarın belli olacak. Bu arada çalışıyorum da. Dualarınızı bekliyoruz inşallh ben umutluyum.
Geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur neden rapor vermedi ki senin dinlenmen lazımgünaydın kızlar. dün kanamam olmuştu. gittim doktora. progestan ve puregon verdi. erken doğum riski var. akciğer geliştirici iğne yazdı ancak ben o iğnenin iyi olmadığını duymuştum korktum yaptırmadım. raporda vermedi işe geldim yine
günaydın kızlar. dün kanamam olmuştu. gittim doktora. progestan ve puregon verdi. erken doğum riski var. akciğer geliştirici iğne yazdı ancak ben o iğnenin iyi olmadığını duymuştum korktum yaptırmadım. raporda vermedi işe geldim yine
Kızlar sizde de yürüyünce karnında ( belli bir yerde tüm karnında değil ) böyle ağrı gibi bişiyler hisseden var mı?
Dinlenince geçiyor hemen. Ağrı desem değil kasılma desem değil, anlamadım, birazcık yürüsem oluyor bende
Günaydın arkadaşlar . Dün yazmıştım preeklampsi sendromundan yani gebelik zehirlemesinden şüphelenildi diye. Umarım saadece şüphede kalırlar. Kesin teşhis yarın konulacak idrar ve kan testine göre.ama ben idrar sonucuma baktım protein görünmüyor. Tansiyonum başlarda 10 , 5 çıkıyordu ama şu an 12, 8 falan. Yani benim normalime göre yüksek ama inşallah daha da yükselmez. Bakalım artık herşey yarın belli olacak. Bu arada çalışıyorum da. Dualarınızı bekliyoruz inşallh ben umutluyum.
Sarımsaklı domatesli bir sos yaptım güya beğenmedi ama 2 tabak yedi
Abla nerden çıktı yahu ben kimseye abla demedim ki yaşım da küçük değil 25 yaşındayım bende
:))Bir mesajda alıntı yapmadan her şeye cevap yazdım
Yaa dün kendimi çook aşırı yordum . Gecede çok hareketli değildi bebeğim. Şimdi acaba uyuyor mudur hiç hareket etmiyor. Bide öyle bir alerjim azdı ki. Tüm gün hapsirmayla geçti. Bide bugün yola cikicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?