2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Yağı ne kadar koyayım peki ilk defa biberli makarna yapıcam kırmızı yok sade yeşil biberli yapıyım bu sefer :))

Bana 100 luk yaptilar sabah 8den oglen 12 ye kadar 4kere kan verdim ama aclik uykusuzluk vesaire kafam hastanede yerden kalkmadi buldugum her yere oturdum kafami koydum biyerlere gozlerimi kapadim bekledim ölum gibiydi arayana ruhumu teslim ediyorum suanda diyodum yani sen dusun 100 luk yaptirmayin ölursunuz yani Allah kimseyi aclikla terbiye etmesin cok kotuydu 4.kani verdikten sonra artik yemek yiyebilirmiyim dedim hemsireye nasil guluyor yatis yapcaz diyince ben bi tirst ama sonuclardan once eşim korktu ciddi bisi var sandi cok sukur birsey cikmadi annemler bile istanbuldan ankaraya yanima gelme planlari yapiyolardi nasil bi ses tonuyla konustuysam artik hahah

Geçmiş olsun gerçekten zor süreç benden isteselerdi başka çözüm yok mu ben yaptırmak istemiyorum diyecektim:) neyse ki senin de sonuçlar kotu çıkmamış

Bayburt bayburrttt ay Allah'ım heyecan artıyor günler akıyorr bebişler geliyorr
Aşağıdaki takvimin bu hale gelesini hayal bile edemiyordum ..Hey gidi bee

Kızlar küvet aldınız mı?
Aldıysanız nasıl bir şey aldınız tavsiyeleriniz var mı?

Bugün seker yüklemesi yaptirdim 50 lik. Sekeri icmeden once 104 içtikten 1 saat sonra 105 oglumla 840 gram 35 cm olmus yine yuzunu gostermedi sipa ama sagliklikymis şükür. 45 gunluk daha rapor verdi işe gonderirsem seni doguma gelirsin dedi. Ciger gelistirici vurulacagim bu cuma. Insalalh 32leri geçeriz, bizden bu kadar :)

Gitti gidiyorda küvet kova maşrapa file takım halinde var ondan alacağım galiba ben

Hayırlısıyla tamamlarsın o günlerini inşallah Allah yardımcınız olsun

Ciğer geliştirici neden?herkes vuruldu mu yoksa

Canim ben katlananlardan aldim yer tutmasin diye. Ama onlarin kiva masrapasi yok. Onun renginde carsidan bakip alacagim artik. Digerlerine gore biraz pahaliydi burda bi arkadas tavsiye etmisti ama 1 sene sonra kaldirdigim da mereye koyacagimi dusunmek istemiyorum. Hepsi buradadan bakabilirsin.

Gecmis olsunn canim insallah sag salikli alirsin yavrunu kucagina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…