- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Canim ben domates rendeliyorum kirmizi ve yesil biber dogruyorum biraz pul biber cok az karabiber ama cok az sarimsak da kullanabilirsin istersen. Buna almanlar alyi olyo diyolar. Benim esim cok begeniyor. Bir de bunlari tereyagda yapiyorum. Bir dene istersen:)
Benim aldığım pijama takımının geceligi varmış onu aldım ben. Tüm set oldu yaniBen de ordan aldim pijamalarimi:) ama gecelik bulamamistim istedigim gibi.. Benim de bir ara gecelik bakmam lazim.
Atsana fotosunu bana ben de ordan almistim ya belki aynidir:) ben gecelige karsiydim o zamanlar. Ama normal dogumda cok lazimmis:)Benim aldığım pijama takımının geceligi varmış onu aldım ben. Tüm set oldu yani
Evt cnm heralde ben zayifliorum bebegin aldigi kadar ben veriyorum heralde:)Iki kilo muuuuu?o da bebek zati
Bebek alsin da sen almasan da olur:) vermek gibi bi sikintin olmaz:)Evt cnm heralde ben zayifliorum bebegin aldigi kadar ben veriyorum heralde:)
Bana 100 luk yaptilar sabah 8den oglen 12 ye kadar 4kere kan verdim ama aclik uykusuzluk vesaire kafam hastanede yerden kalkmadi buldugum her yere oturdum kafami koydum biyerlere gozlerimi kapadim bekledim ölum gibiydi arayana ruhumu teslim ediyorum suanda diyodum yani sen dusunBenin de 157 çıktı. 2 doktora birde sağlık ocağına sordum ikinci yüklemeye bile gerek duymadılar. Sadece hazır meyve suyu hazır tatlı ve atistirmaliklardan uzak dur. Hamur işi ve ekmeği abartma sorun olmaz dediler. Çok daha yuksek çıkanlar var. Zaten senin de çok şükür düşük çıkmış ikinci
Aynen cnm zaten cok kiloluyum fazlasina gerek yok cidden:)Bebek alsin da sen almasan da olur:) vermek gibi bi sikintin olmaz:)
Geçmiş olsun gerçekten zor süreç benden isteselerdi başka çözüm yok mu ben yaptırmak istemiyorum diyecektim:) neyse ki senin de sonuçlar kotu çıkmamışBana 100 luk yaptilar sabah 8den oglen 12 ye kadar 4kere kan verdim ama aclik uykusuzluk vesaire kafam hastanede yerden kalkmadi buldugum her yere oturdum kafami koydum biyerlere gozlerimi kapadim bekledim ölum gibiydi arayana ruhumu teslim ediyorum suanda diyodum yani sen dusun100 luk yaptirmayin ölursunuz yani Allah kimseyi aclikla terbiye etmesin cok kotuydu 4.kani verdikten sonra artik yemek yiyebilirmiyim dedim hemsireye nasil guluyor yatis yapcaz diyince ben bi tirst ama sonuclardan once eşim korktu ciddi bisi var sandi cok sukur birsey cikmadi annemler bile istanbuldan ankaraya yanima gelme planlari yapiyolardi nasil bi ses tonuyla konustuysam artik hahah
Gitti gidiyorda küvet kova maşrapa file takım halinde var ondan alacağım galiba benBayburt bayburrtttay Allah'ım heyecan artıyor günler akıyorr bebişler geliyorr
Aşağıdaki takvimin bu hale gelesini hayal bile edemiyordum ..Hey gidi bee
Kızlar küvet aldınız mı?
Aldıysanız nasıl bir şey aldınız tavsiyeleriniz var mı?
Hayırlısıyla tamamlarsın o günlerini inşallah Allah yardımcınız olsunBugün seker yüklemesi yaptirdim 50 lik. Sekeri icmeden once 104 içtikten 1 saat sonra 105oglumla 840 gram 35 cm olmus yine yuzunu gostermedi sipa ama sagliklikymis şükür. 45 gunluk daha rapor verdi işe gonderirsem seni doguma gelirsin dedi. Ciger gelistirici vurulacagim bu cuma. Insalalh 32leri geçeriz, bizden bu kadar :)
Ciğer geliştirici neden?herkes vuruldu mu yoksaBugün seker yüklemesi yaptirdim 50 lik. Sekeri icmeden once 104 içtikten 1 saat sonra 105oglumla 840 gram 35 cm olmus yine yuzunu gostermedi sipa ama sagliklikymis şükür. 45 gunluk daha rapor verdi işe gonderirsem seni doguma gelirsin dedi. Ciger gelistirici vurulacagim bu cuma. Insalalh 32leri geçeriz, bizden bu kadar :)
Ciğer geliştirici erken doğum riski olanlar için vuruluyorCiğer geliştirici neden?herkes vuruldu mu yoksa
Canim benim erken doğum riskim var rahimde dikisim var serviks kisalmasi sebebiyle o yuzden ciger gelistirici verdi heran dogum olma ihtimaline karşıCiğer geliştirici neden?herkes vuruldu mu yoksa
Insallah canım ya yavrumla banada dua edin. Hepimiz sag salim kucagimiza alalım yavrularimiz insalalhHayırlısıyla tamamlarsın o günlerini inşallah Allah yardımcınız olsun
İnşallah sağ salim kucagına alırsın yavrunu .. Dualarım seninle Can'ımInsallah canım ya yavrumla banada dua edin. Hepimiz sag salim kucagimiza alalım yavrularimiz insalalh
Canim ben katlananlardan aldim yer tutmasin diye. Ama onlarin kiva masrapasi yok. Onun renginde carsidan bakip alacagim artik. Digerlerine gore biraz pahaliydi burda bi arkadas tavsiye etmisti ama 1 sene sonra kaldirdigim da mereye koyacagimi dusunmek istemiyorum. Hepsi buradadan bakabilirsin.Bayburt bayburrtttay Allah'ım heyecan artıyor günler akıyorr bebişler geliyorr
Aşağıdaki takvimin bu hale gelesini hayal bile edemiyordum ..Hey gidi bee
Kızlar küvet aldınız mı?
Aldıysanız nasıl bir şey aldınız tavsiyeleriniz var mı?
Gecmis olsunn canim insallah sag salikli alirsin yavrunu kucagina.Bugün seker yüklemesi yaptirdim 50 lik. Sekeri icmeden once 104 içtikten 1 saat sonra 105oglumla 840 gram 35 cm olmus yine yuzunu gostermedi sipa ama sagliklikymis şükür. 45 gunluk daha rapor verdi işe gonderirsem seni doguma gelirsin dedi. Ciger gelistirici vurulacagim bu cuma. Insalalh 32leri geçeriz, bizden bu kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?