- 15 Ocak 2016
- 178
- 205
- 103
Ya bana daha çok zaman varmış gibi geliyor, takvime baktıkça canım sıkılıyor hatta. Ama sen böyle yazınca bi heyecan kapladı beni deBayburt bayburrtttay Allah'ım heyecan artıyor günler akıyorr bebişler geliyorr
Aşağıdaki takvimin bu hale gelesini hayal bile edemiyordum ..Hey gidi bee
Kızlar küvet aldınız mı?
Aldıysanız nasıl bir şey aldınız tavsiyeleriniz var mı?
günaydın kızlar. dün kanamam olmuştu. gittim doktora. progestan ve puregon verdi. erken doğum riski var. akciğer geliştirici iğne yazdı ancak ben o iğnenin iyi olmadığını duymuştum korktum yaptırmadım. raporda vermedi işe geldim yine
günaydın kızlar. dün kanamam olmuştu. gittim doktora. progestan ve puregon verdi. erken doğum riski var. akciğer geliştirici iğne yazdı ancak ben o iğnenin iyi olmadığını duymuştum korktum yaptırmadım. raporda vermedi işe geldim yine
sağol canım. biliyorum ama bir şey söylemedimçok geçmiş olsun. sağlıkla sıhatle bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
siz isteseydiniz rapor vermezmiydi acaba
bence de gerekirdi ancak daha 1 ay önce vermişti galiba ondan dolayı vermediGeçmiş olsun, vaktinde gelir inşallah bebeğiniz.
Rapor vermesi gerekmez miydi acaba?
bence ihmal etme canım iğneni de vurdur doktor ne diyorsa yap bencegünaydın kızlar. dün kanamam olmuştu. gittim doktora. progestan ve puregon verdi. erken doğum riski var. akciğer geliştirici iğne yazdı ancak ben o iğnenin iyi olmadığını duymuştum korktum yaptırmadım. raporda vermedi işe geldim yine
İğneyi ihmal etme canım doktoruna güven. Rapor vermediyse aile hekimine git al mutlaka riske girme dinlengünaydın kızlar. dün kanamam olmuştu. gittim doktora. progestan ve puregon verdi. erken doğum riski var. akciğer geliştirici iğne yazdı ancak ben o iğnenin iyi olmadığını duymuştum korktum yaptırmadım. raporda vermedi işe geldim yine
hepinizi alıntılıyamadım niyeyse kızlar
Doğmadan karar versek isimlere çok iyi olurherkes soruyor cevap veremiyorum tuana demiştik kimse beğenmedi, hatta burdan biri sahne ismi gibi demişti iyice soğudum
Asya ismini düşünenlere alternatif azra olabilir arkadaşım koydu bebeğine :)
Anlamı güzel söylemesi güzel bir isim olsun istiyorum, ismin çocuğun karakterinde etkili olduğunu söylüyorlar illa Kuran'da geçmesine gerek yok ama muhakkak güzel anlamlı olmalı :))
Kuzrnim de nhan koydu bebeğine o da güZel aklınızda bulunsun :))
kızlar makarnanın lezzetli olması için ne yapmam gerekiyor, her yemeğimi beğenen eşim makarnama burun kıvırıyor hep, haşladım soslaması kaldı güzel sos tarifleriniz var mııı
Ahhhh. Rabiim sabır versin yardımcısı olsun çok üzüldümBu arada benim kuzenim benden 5 hafta öndeydi yani 35. haftadaydı dün bebeğini kaybetti. Doktoru geçen haftaki kontrolde bebeğin son ay gelişmesi çok az demiş akciğer iğnesi önermişti. Bebeğin hareketleri azalmış bir haftadır falan. Bizimki de ne yapsa bilemedi bugün yine kontrole gidecekti ama meğer bebeğin içerde kalbi durmuş. Hareket olmayınca doktorunu aramış gitmiş hemen bir bakmışlar. Dün suni sancı ile bebeğini aldılar. Nedeni tam belli değil belki tansiyon dur. Belki plasenta yetersizliğidir bilemiyoruz ama çok üzgünüm dünden beri çocuklarımız birlikte büyüyecekti. İkimizinde oğlu olacak arkadaş olurlar diyorduk. Çocuğun her şeyi hazır yatağı eşyaları ismi hastane çantası. Şimdi bu kızın sütü gelecek ne yapacak aklıma neler geliyor çok üzgünüm .
Canım rabbim sabırlar versin, hepimiz hazırlıklarımızı yapıyoruz, bebişimizi sağlıcakla kucağımıza alacağımız günü heyecanla bekliyoruz. Allahım onun yerinde olmayı düşünemiyorum bileBu arada benim kuzenim benden 5 hafta öndeydi yani 35. haftadaydı dün bebeğini kaybetti. Doktoru geçen haftaki kontrolde bebeğin son ay gelişmesi çok az demiş akciğer iğnesi önermişti. Bebeğin hareketleri azalmış bir haftadır falan. Bizimki de ne yapsa bilemedi bugün yine kontrole gidecekti ama meğer bebeğin içerde kalbi durmuş. Hareket olmayınca doktorunu aramış gitmiş hemen bir bakmışlar. Dün suni sancı ile bebeğini aldılar. Nedeni tam belli değil belki tansiyon dur. Belki plasenta yetersizliğidir bilemiyoruz ama çok üzgünüm dünden beri çocuklarımız birlikte büyüyecekti. İkimizinde oğlu olacak arkadaş olurlar diyorduk. Çocuğun her şeyi hazır yatağı eşyaları ismi hastane çantası. Şimdi bu kızın sütü gelecek ne yapacak aklıma neler geliyor çok üzgünüm .
Bu arada benim kuzenim benden 5 hafta öndeydi yani 35. haftadaydı dün bebeğini kaybetti. Doktoru geçen haftaki kontrolde bebeğin son ay gelişmesi çok az demiş akciğer iğnesi önermişti. Bebeğin hareketleri azalmış bir haftadır falan. Bizimki de ne yapsa bilemedi bugün yine kontrole gidecekti ama meğer bebeğin içerde kalbi durmuş. Hareket olmayınca doktorunu aramış gitmiş hemen bir bakmışlar. Dün suni sancı ile bebeğini aldılar. Nedeni tam belli değil belki tansiyon dur. Belki plasenta yetersizliğidir bilemiyoruz ama çok üzgünüm dünden beri çocuklarımız birlikte büyüyecekti. İkimizinde oğlu olacak arkadaş olurlar diyorduk. Çocuğun her şeyi hazır yatağı eşyaları ismi hastane çantası. Şimdi bu kızın sütü gelecek ne yapacak aklıma neler geliyor çok üzgünüm .
Gecmis olsun cnm keske rapor alsaydin. Kendine cok dikkat et. Ani hareketlerden kacin koru kendini. İns zamaninda gelir sikma caninigünaydın kızlar. dün kanamam olmuştu. gittim doktora. progestan ve puregon verdi. erken doğum riski var. akciğer geliştirici iğne yazdı ancak ben o iğnenin iyi olmadığını duymuştum korktum yaptırmadım. raporda vermedi işe geldim yine
Allah yardım etsin, ne kadar zor bir durumdur :-( Bilinen bir sıkıntı yok muydu yaniBu arada benim kuzenim benden 5 hafta öndeydi yani 35. haftadaydı dün bebeğini kaybetti. Doktoru geçen haftaki kontrolde bebeğin son ay gelişmesi çok az demiş akciğer iğnesi önermişti. Bebeğin hareketleri azalmış bir haftadır falan. Bizimki de ne yapsa bilemedi bugün yine kontrole gidecekti ama meğer bebeğin içerde kalbi durmuş. Hareket olmayınca doktorunu aramış gitmiş hemen bir bakmışlar. Dün suni sancı ile bebeğini aldılar. Nedeni tam belli değil belki tansiyon dur. Belki plasenta yetersizliğidir bilemiyoruz ama çok üzgünüm dünden beri çocuklarımız birlikte büyüyecekti. İkimizinde oğlu olacak arkadaş olurlar diyorduk. Çocuğun her şeyi hazır yatağı eşyaları ismi hastane çantası. Şimdi bu kızın sütü gelecek ne yapacak aklıma neler geliyor çok üzgünüm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?