2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ya bana daha çok zaman varmış gibi geliyor, takvime baktıkça canım sıkılıyor hatta. Ama sen böyle yazınca bi heyecan kapladı beni de

günaydın kızlar. dün kanamam olmuştu. gittim doktora. progestan ve puregon verdi. erken doğum riski var. akciğer geliştirici iğne yazdı ancak ben o iğnenin iyi olmadığını duymuştum korktum yaptırmadım. raporda vermedi işe geldim yine

Geçmiş olsun, vaktinde gelir inşallah bebeğiniz.
Rapor vermesi gerekmez miydi acaba?

çok geçmiş olsun. sağlıkla sıhatle bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
siz isteseydiniz rapor vermezmiydi acaba

bence ihmal etme canım iğneni de vurdur doktor ne diyorsa yap bence

Kızlar sizde de yürüyünce karnında ( belli bir yerde tüm karnında değil ) böyle ağrı gibi bişiyler hisseden var mı?
Dinlenince geçiyor hemen. Ağrı desem değil kasılma desem değil, anlamadım, birazcık yürüsem oluyor bende

Bu arada benim kuzenim benden 5 hafta öndeydi yani 35. haftadaydı dün bebeğini kaybetti. Doktoru geçen haftaki kontrolde bebeğin son ay gelişmesi çok az demiş akciğer iğnesi önermişti. Bebeğin hareketleri azalmış bir haftadır falan. Bizimki de ne yapsa bilemedi bugün yine kontrole gidecekti ama meğer bebeğin içerde kalbi durmuş. Hareket olmayınca doktorunu aramış gitmiş hemen bir bakmışlar . Dün suni sancı ile bebeğini aldılar. Nedeni tam belli değil belki tansiyon dur. Belki plasenta yetersizliğidir bilemiyoruz ama çok üzgünüm dünden beri çocuklarımız birlikte büyüyecekti. İkimizinde oğlu olacak arkadaş olurlar diyorduk. Çocuğun her şeyi hazır yatağı eşyaları ismi hastane çantası. Şimdi bu kızın sütü gelecek ne yapacak aklıma neler geliyor çok üzgünüm .

İğneyi ihmal etme canım doktoruna güven. Rapor vermediyse aile hekimine git al mutlaka riske girme dinlen

Tuana ve azra söylemesi kaba geliyor bana da bende beğenmiyorum. Ama Nihan nihal gibi klasik isimler her zaman güzel bence
Makarna sosuna bas kıymayı bak esin beğenir. Erkekler makarna sevmez pek hamur işi gibi gelir. Ya ben bool peynirli yapıp fırına veriyorum yada kıyma +domates +biber+taze yeşillik (maydanoz ,nane , fesleğen ) böyle bir sos yaparım genelde beğeniliyor.

Bu arada abla nerden çıktı yaa . Esas büyüklere abla demeyeceksiniz , otuzlu yaşlar ikinci doğumlar bunlar hep dönüm noktaları .. kadın ruhundan en iyi sizin anlaması gerekirken abla cikariyorsunuz
Ben iyice ninelere bile teyze demeyi yakistiramam abla derim

Ahhhh. Rabiim sabır versin yardımcısı olsun çok üzüldüm

Canım rabbim sabırlar versin, hepimiz hazırlıklarımızı yapıyoruz, bebişimizi sağlıcakla kucağımıza alacağımız günü heyecanla bekliyoruz. Allahım onun yerinde olmayı düşünemiyorum bile Çok üzüldüm, inşallah hayırlı bi zamanda tekrar sağlıklı bebek nasip eder Allahım..

Zaten bugün hiç keyfim yoktu,şuan o kadar kötü oldum ki anlatamammm.Allahım sabır versin,sağlık versin. Kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Acayip moralim bozuldu şuan. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allahım en iyisini sen bilirsin. Ama sınavlarımızı büyük verdirme bize nolur yarabbim.

Günaydın arkadaşlar . Dün yazmıştım preeklampsi sendromundan yani gebelik zehirlemesinden şüphelenildi diye. Umarım saadece şüphede kalırlar. Kesin teşhis yarın konulacak idrar ve kan testine göre.ama ben idrar sonucuma baktım protein görünmüyor. Tansiyonum başlarda 10 , 5 çıkıyordu ama şu an 12, 8 falan. Yani benim normalime göre yüksek ama inşallah daha da yükselmez. Bakalım artık herşey yarın belli olacak. Bu arada çalışıyorum da. Dualarınızı bekliyoruz inşallh ben umutluyum.

Gecmis olsun cnm keske rapor alsaydin. Kendine cok dikkat et. Ani hareketlerden kacin koru kendini. İns zamaninda gelir sikma canini

Kova küvet bunları takım almanıza gerek yok bence kendiniz takım yapın daha uyguna geliyor. Küvet ı Max 1 yıl kullanacaksiniz 8 10 tl ye var. Normal sıradan birsey olabilir. Yok deliklisi yok bilmemnelisi yapıyorlar setine 150 200 lira diyorlar 1 yıl için değmez bence. Sadece alırken atık plastik olmasın ona bakın . Migros real carrefour milyoncu gibi yerlerin hepsinde var. 5 liraya flnda kovalar var. Masrapa 2 3 lira birsey. Al sana Set filede sevibebe vs gibi bir yerden en ucuzu yeter çünkü ilk 5 ay fln kullanıyorsun yada kullanmiyorsun. Elde yıkaması daha kolay. Ben tek başıma yıkayıp durulayabiliyordum.

Allah yardım etsin, ne kadar zor bir durumdur :-( Bilinen bir sıkıntı yok muydu yani
Allah'ım sen bizim bebeklerimizi bize bağışla. Böyle şeyler duydukça o kadar çok etkileniyorum ki, ister istemez korkuyorum da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…