- 4 Ocak 2016
- 435
- 817
- 23
- 39
Bilinen bir sıkıntı yoktu ama son dönemde kuzenim de bebeğin hareketlerinde bariz bir azalma hissetmişti. Allah bizim bebeklerimizle sağ salim kavuşmamızı nasip etsin meğer bu ne kadar önemli bir duaymış.
acaba sağ kaburgam mı baskı yapıyor diyeceğim ama bilemiyorum
Kizlar bende dun doktra gittim. İyiyms bizim middik. 1137gr olmusmasallah. Doktor ,1 hafta onde dedi. İnsan iyi seyler duyunca cok mutlu oluyor. Basi asagidaymis. İnş sizlerde hep iyi seyler duyarsiniz. Sıkıntısız bitirrz kalan gunlerimizi insallah
Kizlar gunaydin bugun oglusumla gorus gunumuz du27+6 da 1188 gr olmus bebisim bide dogum pozisyonunu almis. Rh uyusmazligi icin asi olacagiz. Decavit ve Gyno kullaniyordum , Zentius D verdi bunlara ek olarak . Dr ye is yerinde 37. haftaya kadar calismak icin raporu ne zaman alayim diye sordum son adet tarihim 13 Kasim benim hesaplarima gore 32+0 24 haziran, 23 haziranda rapor almam gerek ama dr bana 29 una gel dedi ? bu hafta hesaplamalarini tam yapabilen var mi? Ben pek beceremiyorum sanirim
Masallah bebegine canm
Evet ben de baktm takvime 24 haziranda doluyor senin 32.. Yani bence 24 unde gitmelisn hic riske atma calisacaksan.. Tam 32 doluyor o gun sabah rapor alirsn sorun olmaz...
Kizlar bende dun doktra gittim. İyiyms bizim middik. 1137gr olmusmasallah. Doktor ,1 hafta onde dedi. İnsan iyi seyler duyunca cok mutlu oluyor. Basi asagidaymis. İnş sizlerde hep iyi seyler duyarsiniz. Sıkıntısız bitirrz kalan gunlerimizi insallah
Kizlar gunaydin bugun oglusumla gorus gunumuz du27+6 da 1188 gr olmus bebisim bide dogum pozisyonunu almis. Rh uyusmazligi icin asi olacagiz. Decavit ve Gyno kullaniyordum , Zentius D verdi bunlara ek olarak . Dr ye is yerinde 37. haftaya kadar calismak icin raporu ne zaman alayim diye sordum son adet tarihim 13 Kasim benim hesaplarima gore 32+0 24 haziran, 23 haziranda rapor almam gerek ama dr bana 29 una gel dedi ? bu hafta hesaplamalarini tam yapabilen var mi? Ben pek beceremiyorum sanirim
Bilmiyorm ki canm her sey olabilirryine de cok kafana takiliyorsa doktora gittiginde bir danis olmazsa ama bnce normal bi durumdur.. Sonucta agirlik artiyor gitgide..
Aynen cnm dr yanlis bakti herhalde ben isimi saglama alip 23 unde gidecegimnolur nolmaz
Saol cnm insallahÇok güzel benliğinle beraber çok güzel günlerde kullan
Amin cnm tesekkurlrMasallah bebegine canminsallah her daim guzel haberlerle gelirz canm amin
günaydın kızlar. dün kanamam olmuştu. gittim doktora. progestan ve puregon verdi. erken doğum riski var. akciğer geliştirici iğne yazdı ancak ben o iğnenin iyi olmadığını duymuştum korktum yaptırmadım. raporda vermedi işe geldim yine
Canım yedikleri etkiliyor insanı. Ben de aynı durumdan muzdaribim. Dikkat ettiğimde sorun yaşamıyorum ama ne bileyim kahvaltıda bi defa meyveli kahvaltılık gevreğin içine kayısı ve hurma kurusu falan koymuştum birer tane sadece onu yedim 163 çıkmıştı o gün sabah toklukOf kızlar ya,nugün tokluk şekerim 152 çıktı. Nabıyım ben şimdi,endişelenmeye başladım.
Ben ben :). Ben de rahatım o konuda. Babanne anneanne ve büyük ve küçük hala çok şeyler alıyorlar sağılsınlar. O yüzden biraz rahatım herhaldeama yine de ben de alacağım bişeyler tabi. Heves var heves. De frenliyorum kendimi
Canım yedikleri etkiliyor insanı. Ben de aynı durumdan muzdaribim. Dikkat ettiğimde sorun yaşamıyorum ama ne bileyim kahvaltıda bi defa meyveli kahvaltılık gevreğin içine kayısı ve hurma kurusu falan koymuştum birer tane sadece onu yedim 163 çıkmıştı o gün sabah tokluk
Moralim bozuldu 3-4 saat bişey yiyemedim 64 e düşmüş birden. Bi daha arayı o kadar açmadım. Dikkat edince çok şükür hep normal değerler çıkıyor. Geçen gittiğimizde bebiş 2 hafta öndeydi elimden geldiğince dikkat ediyorum inşallah sağlıklı ilerliyordur...randevum 2 hafta sonra şimdiden tedirginlik var, dikkat etmemin faydası olmuştur umarım
Kizlar ben 32. Haftadan sonra perina masajina baslayacagim. Normal dogumdan korkuyorum ama normal olmasini da cok istiyorum. Rabbim hayirlisini nasip etsin.
Bayburt bayburrtttay Allah'ım heyecan artıyor günler akıyorr bebişler geliyorr
Aşağıdaki takvimin bu hale gelesini hayal bile edemiyordum ..Hey gidi bee
Kızlar küvet aldınız mı?
Aldıysanız nasıl bir şey aldınız tavsiyeleriniz var mı?
beeeennnBenim gibi henüz alişverişe hiç başlamamış olan var mı?
Fazla mı rahat davranıyorum acaba.
Allah korusun bi erken doğum olsa kaldım ortada : )
canım başınız sağolsun, çok çok çok üzüldüm, Allah sabırlar versin cümlemizin yavrusunu korusun RabbimBu arada benim kuzenim benden 5 hafta öndeydi yani 35. haftadaydı dün bebeğini kaybetti. Doktoru geçen haftaki kontrolde bebeğin son ay gelişmesi çok az demiş akciğer iğnesi önermişti. Bebeğin hareketleri azalmış bir haftadır falan. Bizimki de ne yapsa bilemedi bugün yine kontrole gidecekti ama meğer bebeğin içerde kalbi durmuş. Hareket olmayınca doktorunu aramış gitmiş hemen bir bakmışlar. Dün suni sancı ile bebeğini aldılar. Nedeni tam belli değil belki tansiyon dur. Belki plasenta yetersizliğidir bilemiyoruz ama çok üzgünüm dünden beri çocuklarımız birlikte büyüyecekti. İkimizinde oğlu olacak arkadaş olurlar diyorduk. Çocuğun her şeyi hazır yatağı eşyaları ismi hastane çantası. Şimdi bu kızın sütü gelecek ne yapacak aklıma neler geliyor çok üzgünüm .
Dogru soyluyorsun canim rabbim ne verirse hayirlisini versin sartlamamak lazim :)Yok yok hiç korkma Allah bize o gücü vermiş inşallah kolay bi dogumun olur. Dogumu kolaylastiracak seyler var o grubta cok yardimci oluyolar kesin bakmalisin.
Bi de son ana kadar hic belli olmuyo zaten. Dogum cok surprizli bişey. Normal yapcam diyosun yok bebek asiri kilolu yok catin dar yok bebek kakasini yapmis kalp atışı düşüyo vs. Vs. Vs. Bi sürü sebeb olabilir kendini sezaryen olurken bulabilirsin
Biz hayrlisini isteyelim inşallah bakalim neler olacak o zamana kadarbebislerimiz de biz de saglikli olalim da gerisi önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?