2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bilinen bir sıkıntı yoktu ama son dönemde kuzenim de bebeğin hareketlerinde bariz bir azalma hissetmişti. Allah bizim bebeklerimizle sağ salim kavuşmamızı nasip etsin meğer bu ne kadar önemli bir duaymış.

Allah sabır versin kimseyi evladıyla sınamasın. anne olmak kucağına alınca başlayan bi durum değil ki 5 haftalık da kaybetsen canından can gidiyor sonuçta... Rabbim hepimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin...

Kizlar gunaydin bugun oglusumla gorus gunumuz du 27+6 da 1188 gr olmus bebisim bide dogum pozisyonunu almis. Rh uyusmazligi icin asi olacagiz. Decavit ve Gyno kullaniyordum , Zentius D verdi bunlara ek olarak . Dr ye is yerinde 37. haftaya kadar calismak icin raporu ne zaman alayim diye sordum son adet tarihim 13 Kasim benim hesaplarima gore 32+0 24 haziran, 23 haziranda rapor almam gerek ama dr bana 29 una gel dedi ? bu hafta hesaplamalarini tam yapabilen var mi? Ben pek beceremiyorum sanirim

Masallah bebegine canm insallah her daim guzel haberlerle gelirz canm amin

Reactions: ytb

Masallah bebegine canm
Evet ben de baktm takvime 24 haziranda doluyor senin 32.. Yani bence 24 unde gitmelisn hic riske atma calisacaksan.. Tam 32 doluyor o gun sabah rapor alirsn sorun olmaz...

Masallah bebegine canm
Evet ben de baktm takvime 24 haziranda doluyor senin 32.. Yani bence 24 unde gitmelisn hic riske atma calisacaksan.. Tam 32 doluyor o gun sabah rapor alirsn sorun olmaz...

Aynen cnm dr yanlis bakti herhalde ben isimi saglama alip 23 unde gidecegim nolur nolmaz

Kızlar maşallah maşallah miniklere, Allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

Bilmiyorm ki canm her sey olabilirr yine de cok kafana takiliyorsa doktora gittiginde bir danis olmazsa ama bnce normal bi durumdur.. Sonucta agirlik artiyor gitgide..

Bu hafta randevum var cnm, sorucam bakalım, iyice bir muayene etsin beni

Of kızlar ya,nugün tokluk şekerim 152 çıktı. Nabıyım ben şimdi,endişelenmeye başladım.

gamzeli- madem kanamanın ve erken doğum riskin var, ciğer geliştirici iğneyi vurdurmanı tavsiye ederim. bildiğim kadarıyla bebeklerin ciğer gelişimi 34-35. haftada tamamlanıyor.

İğne neden iyi değilmiş? Ne sakıncası var?

Of kızlar ya,nugün tokluk şekerim 152 çıktı. Nabıyım ben şimdi,endişelenmeye başladım.
Canım yedikleri etkiliyor insanı. Ben de aynı durumdan muzdaribim. Dikkat ettiğimde sorun yaşamıyorum ama ne bileyim kahvaltıda bi defa meyveli kahvaltılık gevreğin içine kayısı ve hurma kurusu falan koymuştum birer tane sadece onu yedim 163 çıkmıştı o gün sabah tokluk
Moralim bozuldu 3-4 saat bişey yiyemedim 64 e düşmüş birden. Bi daha arayı o kadar açmadım. Dikkat edince çok şükür hep normal değerler çıkıyor. Geçen gittiğimizde bebiş 2 hafta öndeydi elimden geldiğince dikkat ediyorum inşallah sağlıklı ilerliyordur...randevum 2 hafta sonra şimdiden tedirginlik var, dikkat etmemin faydası olmuştur umarım

Ben de onlar da yok, yani şimdilik kimsenin bir şey aldığı yok : )
Bebek arabası(ilk zaman çok lazım ya), bi tane kışlık battaniye var.
O kadar : )

Bende ağır bir kahvaltı etmedim üstelik,sabahtan beri canım sıkkın ondan mı acaba dedim, hemen yoğurt yedim üzerine de bayağ su içtim. Şimdi ölçtüm 86 ya inmiş. Of dedim yaaaaa,niye böyle yaptı ki birden. yüksek görünce başım dönmeye başladı zaten çok korktum. Yanlış mı ölçtü makine yoksa diye 3 kere ölçtüm. Bende bilhassa çok dikkat ediyorum. Hiçbirşey yokken birden çıkıyor birden iniyor ben anlamıyorum bu işi. Benim bebiş öndede değil hatta,çok şaşırıyorum neden şekerim çıktı yaa. 2 hafta vr dediğin gibi,zamanda nasıl geçicek bilmiyorum. Allaha emanetiz. Hep dikkatli olmak zorundayız.

Günaydın kızlar!
iş yerine uyuklayarak geldim bu sabah, çok çok uykum oluyo kendimi kaldıramıyorum yataktan hayırlısıyla bi izne ayrılsaydık artık, bünye kaldırmıyo gerçekten

Kizlar ben 32. Haftadan sonra perina masajina baslayacagim. Normal dogumdan korkuyorum ama normal olmasini da cok istiyorum. Rabbim hayirlisini nasip etsin.

ben de sordum doktoruma perine masajı yapayım mı diye, hiç gerek yok, eğer dikişsiz yırtıksız bi doğum istiyosan bol bol yürümek en iyisi boşuna kendini yorma dedi ben de vazgeçtim o yüzden

zaten biraz zor geliyodu bana da yapmak, doktor da yapma diyince oh dedim

ben giderli bi küvet aldım, küvet ayağı, file, kova bi de maşrapa aldım. filenin bir sürü çeşidi vardı ama ben tam file olanını aldım kuruması kolay olsun diye, küvet ayağını da ilk aylarda annem yıkarsa rahat etsin diye aldım bakalım memnun kalırız umarım

küvetin fotoğrafını ekliyorum

Benim gibi henüz alişverişe hiç başlamamış olan var mı?
Fazla mı rahat davranıyorum acaba.

Allah korusun bi erken doğum olsa kaldım ortada : )
beeeennn biraz kayınvalidemin biraz da annemin aldığı bodyler var, biraz da arkadaşlarım getirdi sağolsunlar o kadar. bi hastane çıkışı takımına ihtiyaç var aslında ama işte gidip almadım henüz, kendime gecelik fln da almadım hala, izne ayrılınca yaparım diyorum ya bakalım kısmet

canım başınız sağolsun, çok çok çok üzüldüm, Allah sabırlar versin cümlemizin yavrusunu korusun Rabbim

Eklentiler

• SVB-97-BYZ_1.webp
    502 bayt · Görüntüleme: 114
Dogru soyluyorsun canim rabbim ne verirse hayirlisini versin sartlamamak lazim :)

goooody cnm basiniz sagolsun Allah sabir versin kuzenine de cok uzucu bi durum Rabbim yasatmasin boyle bisey kimseye hele de doguma bu kadar yaklasmisken gerci canindan can gittikten sonra farketnez heralde kac haftalik kac aylik oldugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…