2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bende cnm dikkat ediyorum bide güya 9bucuk kilo almisim hadi hayirlisi
Bence verdikleri vitamin ilaçları özellikle bize kilo aldırıyor. Hayatımın hiç bir evresinde bu kadar çok ilaç içmemiştim.

Yas olayini ben cikardim kiz ben 24 yasindayim benim 31 yasinda ablam var rahatsiz oluyorum yas bilmeden samimi olmak hani laubali geliyor dusunsene normalde senden yasca buyuk birine canim napiyorsun demek var ay ben sook bide abla napiyorsun demek var keske ben abla olsam hicte zoruma gitmez valla her yasin bir guzelligi var cuk varsa abla diyebilir diyormusum haha :)))

Tatli birseyler ye uzan bekle eğer minik bir kipirti dahi olsa normaldir.

Benim bebeğim normalde çok hareketli. Geçen haftalar da 2-3 gün boyunca çok nadir hissetmiştim bebeğimi. Bende çok telaş yaptım. Normal olduğunu arada bir böyle durumlarla karşılaşabileceğimi söylediler. Nitekim 2-3 gün sonunda normale döndü. Tavsiyem bütün gün hareketlerini pek hissetmezsen gece yatmadan soğuk süt içi soluna uzan. Bak nasıl tepinmeye başlıyor:)

Oğlum bile daha anne dememiş bana abla fln hepten çok uzak

28. haftamdayım ve şimdiden 10 kilo aldım. Bakalım sonum ne olacak :) Etrafımdaki herkes son 3 ay en çok kilo alınan zaman diyor. Kaç kiloyu görücem merak ediyorum doğrusu.

Emann hepimz alcaz kilo aliyorz da kacis yok yani saglik sorunu olmadigi surece..
Bence son 3 ay hizli falan alinmiyor yani, benm ara ara hizlaniyo ara ara yavasliyo.. Sadece aon aylar sislik daha cok olcaktir Ben de aldm 12 kilo ne var yaniii

Teyzoslar besigim iz nasıl . Geldi kurdular gözümü ondan alamıyorum rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah çok heycanliyim ya çok Eki Görüntüle 1837699

Aminn insallah saglikli guzel gunlerde kullanin canm cok guzelms cok begendmmm..

Canm kasinti olayinda bi fikrmyok ama zaten dr un la konusmussun iyi etmissin.. Ama hareket durumu nedense o haftalarda bende de oldu acaba pozisyonu mu ters falan diye dusundk.. Dr da oyle dedi pozisyon olabilir yorgun olabilirsn falan... Nitekim bi kac gun sonra normale dondu.. Hareket takibi genelde 28 den sonra onemli gunde 10 hareket hissetmen yeterli dedi dr.. Ama ici rahat etmiyo insanin biliyorm.. Tatli bi seyler yer sirt ustu sessiz bi yerde uzan ara konus ve tepki vermesini bekle, mutlaka verir bazen sen hissetmezsn

Bu arada kolonyaydı şekerdi vs aksesuar mi desem incik boncuk hazırlığı yapmayacak olan tek benim galiba hastaneye pelit ten kağıtlı çikolata almayi düşünüyorum sadece o kadar . Var mı yapmayan başka
Ablam magnet almis benim oglan icin birde lohusa serbeti icin bardak almis eminonunden bende cikolata ve gene bardak bulursam alcam ama ankaradan nerden alcam sikinti

Geçmiş olsun ama erken doğum riskin varsa ve doktorun ciğer geliştiriciyi vurmam gerektiğini söylemiş se bunu yapman lazım .. Erken doğarsa yavrunu bile bile riske atmış olursun

Bence verdikleri vitamin ilaçları özellikle bize kilo aldırıyor. Hayatımın hiç bir evresinde bu kadar çok ilaç içmemiştim.
Bencede etkisi var ama vitamin eksikliginden kaynaklanan sorunda yasamak istemiyorum. İns bundan sonrasinda cok almayiz. Keske biz almasakta bebisler alsa

Allah sabır versin hem ailesine hem size okurken çok üzüldüm Rabbim evlat acısını kimseye yaşatmasın

Benim ellerimde kaşıntı var sanırım egzama oldu gecelikten eczaneden ilaç aldım doktoru bekleyemedim .. Sen kontrolde söyle muhakkak bir krem yazar

Maşallah bebeğine sağlıkla kucagına al inşallah

Ne güzel haberler var bugün içimiz açıldı maşallah kuzuna annesi

Bu arada kolonyaydı şekerdi vs aksesuar mi desem incik boncuk hazırlığı yapmayacak olan tek benim galiba hastaneye pelit ten kağıtlı çikolata almayi düşünüyorum sadece o kadar . Var mı yapmayan başka
Ben varım hastaneye zaten çok yakınlarım gelir bi çikolatam olacak onu da arkadaşım ben yaptırmak istiyorum dedi. Hastane lohusa şerbeti veriyormus odalara birde kapısı da zaten süslü

Ben gece uyandığımda kendimi ayaklarımın üzerini kaşımak az kalır kazırken buldum. Sislik yok ama ayaklarımın üzeri gece gündüz kaşınıyor.

goooody Allah kuzenine sabir versin dilerim bu sureci atlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…