Bence verdikleri vitamin ilaçları özellikle bize kilo aldırıyor. Hayatımın hiç bir evresinde bu kadar çok ilaç içmemiştim.Bende cnm dikkat ediyorum bide güya 9bucuk kilo almisim hadi hayirlisi
Yas olayini ben cikardim kiz ben 24 yasindayim benim 31 yasinda ablam var rahatsiz oluyorum yas bilmeden samimi olmak hani laubali geliyor dusunsene normalde senden yasca buyuk birine canim napiyorsun demek var ay ben sookBir mesajda alıntı yapmadan her şeye cevap yazdım
Yaa dün kendimi çook aşırı yordum . Gecede çok hareketli değildi bebeğim. Şimdi acaba uyuyor mudur hiç hareket etmiyor. Bide öyle bir alerjim azdı ki. Tüm gün hapsirmayla geçti. Bide bugün yola cikicam
Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle, biraz dertlerim var sizinle paylaşmak istedim. Son 1 haftadır göbek çevremde baslayan kaşıntı yavaştan vücuduma da yayılıyor. Doktor randevumuz 4 haziran da telefonla konuştuk gebelik dermatiti başlamış gözüküyor bebeğe zararı yok endişelenme çok rahatsız olursan losyon söyleyebilirim dedi. Şuan için birşey kullanmıyorum. Asıl derdim ise 3 4 gündür bebegimin hareketlerinin azalması, doktorumuz bunun için de günde 1 kez bile hissetmen yeter, takip etmen için erken dedi. Ama içime çok sinmedi ister istemez üzülüyorum deneyimleriniz önerileriniz olursa paylaşırsanız sevinirim
Benim bebeğim normalde çok hareketli. Geçen haftalar da 2-3 gün boyunca çok nadir hissetmiştim bebeğimi. Bende çok telaş yaptım. Normal olduğunu arada bir böyle durumlarla karşılaşabileceğimi söylediler. Nitekim 2-3 gün sonunda normale döndü. Tavsiyem bütün gün hareketlerini pek hissetmezsen gece yatmadan soğuk süt içi soluna uzan. Bak nasıl tepinmeye başlıyor:)Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle, biraz dertlerim var sizinle paylaşmak istedim. Son 1 haftadır göbek çevremde baslayan kaşıntı yavaştan vücuduma da yayılıyor. Doktor randevumuz 4 haziran da telefonla konuştuk gebelik dermatiti başlamış gözüküyor bebeğe zararı yok endişelenme çok rahatsız olursan losyon söyleyebilirim dedi. Şuan için birşey kullanmıyorum. Asıl derdim ise 3 4 gündür bebegimin hareketlerinin azalması, doktorumuz bunun için de günde 1 kez bile hissetmen yeter, takip etmen için erken dedi. Ama içime çok sinmedi ister istemez üzülüyorum deneyimleriniz önerileriniz olursa paylaşırsanız sevinirim
Yas olayini ben cikardim kiz ben 24 yasindayim benim 31 yasinda ablam var rahatsiz oluyorum yas bilmeden samimi olmak hani laubali geliyor dusunsene normalde senden yasca buyuk birine canim napiyorsun demek var ay ben sookbide abla napiyorsun demek var keske ben abla olsam hicte zoruma gitmez valla her yasin bir guzelligi var cuk varsa abla diyebilir diyormusum haha :)))
A-aa ne diyor ya oglun sanaOğlum bile daha anne dememiş bana abla fln hepten çok uzak
28. haftamdayım ve şimdiden 10 kilo aldım. Bakalım sonum ne olacak :) Etrafımdaki herkes son 3 ay en çok kilo alınan zaman diyor. Kaç kiloyu görücem merak ediyorum doğrusu.
Teyzoslar besigim iz nasıl . Geldi kurdular gözümü ondan alamıyorum rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah çok heycanliyim ya çok Eki Görüntüle 1837699
Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle, biraz dertlerim var sizinle paylaşmak istedim. Son 1 haftadır göbek çevremde baslayan kaşıntı yavaştan vücuduma da yayılıyor. Doktor randevumuz 4 haziran da telefonla konuştuk gebelik dermatiti başlamış gözüküyor bebeğe zararı yok endişelenme çok rahatsız olursan losyon söyleyebilirim dedi. Şuan için birşey kullanmıyorum. Asıl derdim ise 3 4 gündür bebegimin hareketlerinin azalması, doktorumuz bunun için de günde 1 kez bile hissetmen yeter, takip etmen için erken dedi. Ama içime çok sinmedi ister istemez üzülüyorum deneyimleriniz önerileriniz olursa paylaşırsanız sevinirim
Ablam magnet almis benim oglan icin birde lohusa serbeti icin bardak almis eminonunden bende cikolata ve gene bardak bulursam alcam ama ankaradan nerden alcam sikintiBu arada kolonyaydı şekerdi vs aksesuar mi desem incik boncuk hazırlığı yapmayacak olan tek benim galibahastaneye pelit ten kağıtlı çikolata almayi düşünüyorum sadece o kadar . Var mı yapmayan başka
Geçmiş olsun ama erken doğum riskin varsa ve doktorun ciğer geliştiriciyi vurmam gerektiğini söylemiş se bunu yapman lazım .. Erken doğarsa yavrunu bile bile riske atmış olursungünaydın kızlar. dün kanamam olmuştu. gittim doktora. progestan ve puregon verdi. erken doğum riski var. akciğer geliştirici iğne yazdı ancak ben o iğnenin iyi olmadığını duymuştum korktum yaptırmadım. raporda vermedi işe geldim yine
A-aa ne diyor ya oglun sana
Bencede etkisi var ama vitamin eksikliginden kaynaklanan sorunda yasamak istemiyorum. İns bundan sonrasinda cok almayiz. Keske biz almasakta bebisler alsaBence verdikleri vitamin ilaçları özellikle bize kilo aldırıyor. Hayatımın hiç bir evresinde bu kadar çok ilaç içmemiştim.
Allah sabır versin hem ailesine hem size okurken çok üzüldümBu arada benim kuzenim benden 5 hafta öndeydi yani 35. haftadaydı dün bebeğini kaybetti. Doktoru geçen haftaki kontrolde bebeğin son ay gelişmesi çok az demiş akciğer iğnesi önermişti. Bebeğin hareketleri azalmış bir haftadır falan. Bizimki de ne yapsa bilemedi bugün yine kontrole gidecekti ama meğer bebeğin içerde kalbi durmuş. Hareket olmayınca doktorunu aramış gitmiş hemen bir bakmışlar. Dün suni sancı ile bebeğini aldılar. Nedeni tam belli değil belki tansiyon dur. Belki plasenta yetersizliğidir bilemiyoruz ama çok üzgünüm dünden beri çocuklarımız birlikte büyüyecekti. İkimizinde oğlu olacak arkadaş olurlar diyorduk. Çocuğun her şeyi hazır yatağı eşyaları ismi hastane çantası. Şimdi bu kızın sütü gelecek ne yapacak aklıma neler geliyor çok üzgünüm .
Ablam magnet almis benim oglan icin birde lohusa serbeti icin bardak almis eminonunden bende cikolata ve gene bardak bulursam alcam ama ankaradan nerden alcam sikinti Eki Görüntüle 1837720
Benim ellerimde kaşıntı var sanırım egzama oldu gecelikten eczaneden ilaç aldım doktoru bekleyemedim .. Sen kontrolde söyle muhakkak bir krem yazarkızlar 1 haftadır ellerim ce ayaklarımda gece kaşıntı ile beraber şişlik başladı. ayaklarım yanıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Benimle aynı şeyleri yaşayan var mı acaba? cuma günü randevum var doktora sorsam önemli bişey midir?
çok beğendim canım güle güle kullan ben de bunun pembesini alacağım allah nasip ederse:)Teyzoslar besigim iz nasıl . Geldi kurdular gözümü ondan alamıyorum rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah çok heycanliyim ya çok Eki Görüntüle 1837699
Maşallah bebeğine sağlıkla kucagına al inşallahKizlar gunaydin bugun oglusumla gorus gunumuz du27+6 da 1188 gr olmus bebisim bide dogum pozisyonunu almis. Rh uyusmazligi icin asi olacagiz. Decavit ve Gyno kullaniyordum , Zentius D verdi bunlara ek olarak . Dr ye is yerinde 37. haftaya kadar calismak icin raporu ne zaman alayim diye sordum son adet tarihim 13 Kasim benim hesaplarima gore 32+0 24 haziran, 23 haziranda rapor almam gerek ama dr bana 29 una gel dedi ? bu hafta hesaplamalarini tam yapabilen var mi? Ben pek beceremiyorum sanirim
Ne güzel haberler var bugün içimiz açıldı maşallah kuzuna annesiKizlar bende dun doktra gittim. İyiyms bizim middik. 1137gr olmusmasallah. Doktor ,1 hafta onde dedi. İnsan iyi seyler duyunca cok mutlu oluyor. Basi asagidaymis. İnş sizlerde hep iyi seyler duyarsiniz. Sıkıntısız bitirrz kalan gunlerimizi insallah
Ben varımBu arada kolonyaydı şekerdi vs aksesuar mi desem incik boncuk hazırlığı yapmayacak olan tek benim galibahastaneye pelit ten kağıtlı çikolata almayi düşünüyorum sadece o kadar . Var mı yapmayan başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?