2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar gebelik sekerim 75lik yuklemede ilk saat 129cikti doktorum ani dusmus dedi diyeyisyene yonlendirdi diyetisyende reaktif hipoglisemi tanisi koydu.diyet listesi verdi ani seker dustugunden cabuk acikma bayginlik hissi demekmiş.tatlilar yasakli listede onlar daha

Merhaba Arkadaşlar, Ben haftaya doğum iznine ayrılacam. PC den giriyordum. Evde giremiyecem malesef. İlerde Whatsapp grubu oluşturmayı düşünürseniz bende katılmayı çok istiyorum.

Canım hiç konuşmadık bu konuyu konuşursak seni de haberdar ederz gerçi bilmiyorum yasak mı ama

Canım benim de ellerimde egzama var gebelikten, doktorum ilaçları kullanamazsın dedi. Sadece vazelin sürebiliyorum ben.
Benim eczaneden aldığım bephantenin egzama kremi gebelikte kullanılabiliyor diye verdiler .. Zaten ellerim hep yara bere paramparça olmuştu şimdi kaşıntı var ama yine de toparlandı

Geçmiş olsun canım, anlamadığım bir nokta var çabuk acıkma ve baygınlık hissi mi hipoglisrminin belirtileriymiş

Dikkat et kendine aman çikolata şeker yemesen ne olur bebişin ve sen sağlıklı olun da

İste benim kadehlerim istanbuldan alindi balim :) suslencek ordan gelcek magnetlerde hazirlarlar benim ailem :) cikolata alincak birkac sus seysi tamamdir suluhan varmis ulusta oraya gidin diyolar aklinda bulunsun :)

Benim eczaneden aldığım bephantenin egzama kremi gebelikte kullanılabiliyor diye verdiler .. Zaten ellerim hep yara bere paramparça olmuştu şimdi kaşıntı var ama yine de toparlandı

Canım deterjanlar yapıyor olabilir doğal deterjanlar var cilde zarar vermeyen fransada da vardır muhtemelen onlardan kullansan. Yoksa başka bir sebebi mi varmış ezgamanın?

SERraKAYra canım gatada da odanı süsleyebilirsin biz arkadaşımınkini süsledik :)) sezeryan oldu pazartesi yattı perşembe çıktı bir sürü ziyaretçi geldi hiç sorun etmiyorlar :)

Kizlar
Geçmiş olsun canım, anlamadığım bir nokta var çabuk acıkma ve baygınlık hissi mi hipoglisrminin belirtileriymiş

Dikkat et kendine aman çikolata şeker yemesen ne olur bebişin ve sen sağlıklı olun da
Saol cnm evet aniden seker dustugunden cabuk acikma oluyomus ozellikle tatli atisturdiginda daha hizli dusus .11kilo almisim ben oda ondanmis sizde kac ckmsti ilk saat seker?

Kizlar

Saol cnm evet aniden seker dustugunden cabuk acikma oluyomus ozellikle tatli atisturdiginda daha hizli dusus .11kilo almisim ben oda ondanmis sizde kac ckmsti ilk saat seker?
Canım ben sadece 1 saatlik açlıkla 50 lik şeker yüklemesi yapmıştım 79 çıkmıştı doktor normal dedi, ben de 11 kilo aldım canım

Ama söylediğin belirtiler bende de var çok çabuk acıkıyorum bazen baygınlık geçiriyorum yemeği ısıtıp yemeye takatim olmuyor bu gittiğimde sorayım bende doktoruma

Aynen benimde oyle bazen basim oyle cok donuyoki ..50lik yaptirdigin icin sen karsilastrma yapamiyorum ama benzer seyler ..

Kızlar sizin de bebisinz hıçkıriyo mu böyle saat gibi tık tık tık üst üste segiriyo bebisin olduğu yer 2 3 dk suruyo sizde de oluyo mu Merk ettim
Olmaz mı, hem de sık sık. İlk zamanlar bana söylemişlerdi, çok fazla hıçkırır, hıçkırığı tekmeyle karıştırabilirsin başlarda, sonra alışırsın, hıçkırdığını anlarsın diye..

kızlar bende bundan yapıcam çok tatlişko yaaaaaa

Pek sirinlermis ciddenn... Ama kendim yapcam diyon masallah ben useniyorm mu desem bederiksizim mi desemm..
Biz sadece lokum yanda cikolata, bi de yaptirirsam magnet, bi de kapi susu bunkadr dusunuyorm simdilk bakalmm mevlut yaparsam ins orda da bi iki sus yaparmmm..

Bu doktorlarin da hepsi farkli konusuyo ya bana 24. Haftadan itibaren saatte en az 2 kez hissetmen gerekio hareketlerini demisti valla bazen takip edemiorum saatte iki kez hareket etti mi etmedi mi diye

Hmm evet farkli diyorlar cidden ama sonucta eksik bilmeleri de pek mumkun degil ama saatte takibi de cidden zor.. Aslnda saymaktan ziyade en onemlisi onceki gunlerle fark var mi anlamak.. Bunu da bariz bi fark olunca Allah korusun zaten anlriz gibi geliyorr

Kızlar sizin de bebisinz hıçkıriyo mu böyle saat gibi tık tık tık üst üste segiriyo bebisin olduğu yer 2 3 dk suruyo sizde de oluyo mu Merk ettim

Evet ben de hissediyorm canm bazen, ne kadr surdugune emin degilm ama ritmik hissettm cunku dr um da demisti, hissedebilirsn hickiriyor diye..

Kız ama çok güzel böyle tık tık saniye de atıo attığı yere dokunuyorm çok şükür Yaradan allaha

SERraKAYra canım gatada da odanı süsleyebilirsin biz arkadaşımınkini süsledik :)) sezeryan oldu pazartesi yattı perşembe çıktı bir sürü ziyaretçi geldi hiç sorun etmiyorlar :)
Selam kizlar ben de gataya gidiyorum.simdilik memnunum.ama dogumhanesi hakkında hic bilgim yok .ebeler hemşireler nasillar...bi de normal doğumda n sonra yanina refakatçi aliyorlar mi .bileniniz var mi acaba

Selam kizlar ben de gataya gidiyorum.simdilik memnunum.ama dogumhanesi hakkında hic bilgim yok .ebeler hemşireler nasillar...bi de normal doğumda n sonra yanina refakatçi aliyorlar mi .bileniniz var mi acaba

Canım merhaba atkadaşım gatada doğum yaptı ama sezeryandı onunkisi :/

Yaşayıp göreceğiz sanırım

Kendimiz yapıcaz demek istedim teyzeme gösterdim yapıcak ben uğraşamam tabi ki böyle şeylerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…