Merhaba Arkadaşlar, Ben haftaya doğum iznine ayrılacam. PC den giriyordum. Evde giremiyecem malesef. İlerde Whatsapp grubu oluşturmayı düşünürseniz bende katılmayı çok istiyorum.
Benim eczaneden aldığım bephantenin egzama kremi gebelikte kullanılabiliyor diye verdiler .. Zaten ellerim hep yara bere paramparça olmuştu şimdi kaşıntı var ama yine de toparlandıCanım benim de ellerimde egzama var gebelikten, doktorum ilaçları kullanamazsın dedi. Sadece vazelin sürebiliyorum ben.
Kizlar gebelik sekerim 75lik yuklemede ilk saat 129cikti doktorum ani dusmus dedi diyeyisyene yonlendirdi diyetisyende reaktif hipoglisemi tanisi koydu.diyet listesi verdi ani seker dustugunden cabuk acikma bayginlik hissi demekmiş.tatlilar yasakli listede onlar daha
İste benim kadehlerim istanbuldan alindi balim :) suslencek ordan gelcek magnetlerde hazirlarlar benim ailem :) cikolata alincak birkac sus seysi tamamdir suluhan varmis ulusta oraya gidin diyolar aklinda bulunsun :)Ben de kendim magnet yapıcam, belki malzeme alışverişine çıkabilirsem kapı süsü yapcam, kadeh alıp şerbet için süslicem. Başka ne yapabilirim bilemedim, hastane odasını zaten süsleyemem, özelde olmıcak doğumum. Evimi azıcık süsleyeyim diyorum ama..
Çikolatayı da o an çok canım isterse netten alırım, kadehi de nerde denk gelirse artıkAnkara da olmakta ne sorun
Benim eczaneden aldığım bephantenin egzama kremi gebelikte kullanılabiliyor diye verdiler .. Zaten ellerim hep yara bere paramparça olmuştu şimdi kaşıntı var ama yine de toparlandı
Saol cnm evet aniden seker dustugunden cabuk acikma oluyomus ozellikle tatli atisturdiginda daha hizli dusus .11kilo almisim ben oda ondanmis sizde kac ckmsti ilk saat seker?Geçmiş olsun canım, anlamadığım bir nokta var çabuk acıkma ve baygınlık hissi mi hipoglisrminin belirtileriymiş
Dikkat et kendine aman çikolata şeker yemesen ne olur bebişin ve sen sağlıklı olun da
Canım ben sadece 1 saatlik açlıkla 50 lik şeker yüklemesi yapmıştım 79 çıkmıştı doktor normal dedi, ben de 11 kilo aldım canımKizlar
Saol cnm evet aniden seker dustugunden cabuk acikma oluyomus ozellikle tatli atisturdiginda daha hizli dusus .11kilo almisim ben oda ondanmis sizde kac ckmsti ilk saat seker?
Aynen benimde oyle bazen basim oyle cok donuyoki ..50lik yaptirdigin icin sen karsilastrma yapamiyorum ama benzer seyler ..Canım ben sadece 1 saatlik açlıkla 50 lik şeker yüklemesi yapmıştım 79 çıkmıştı doktor normal dedi, ben de 11 kilo aldım canım
Ama söylediğin belirtiler bende de var çok çabuk acıkıyorum bazen baygınlık geçiriyorum yemeği ısıtıp yemeye takatim olmuyor bu gittiğimde sorayım bende doktoruma
Olmaz mı, hem de sık sık. İlk zamanlar bana söylemişlerdi, çok fazla hıçkırır, hıçkırığı tekmeyle karıştırabilirsin başlarda, sonra alışırsın, hıçkırdığını anlarsın diye..Kızlar sizin de bebisinz hıçkıriyo mu böyle saat gibi tık tık tık üst üste segiriyo bebisin olduğu yer 2 3 dk suruyo sizde de oluyo mu Merk ettim
kızlar bende bundan yapıcam çok tatlişko yaaaaaa
Bu doktorlarin da hepsi farkli konusuyo ya bana 24. Haftadan itibaren saatte en az 2 kez hissetmen gerekio hareketlerini demisti valla bazen takip edemiorum saatte iki kez hareket etti mi etmedi mi diye
Kızlar sizin de bebisinz hıçkıriyo mu böyle saat gibi tık tık tık üst üste segiriyo bebisin olduğu yer 2 3 dk suruyo sizde de oluyo mu Merk ettim
Kız ama çok güzel böyle tık tık saniye de atıo attığı yere dokunuyorm çok şükür Yaradan allahaOlmaz mı, hem de sık sık. İlk zamanlar bana söylemişlerdi, çok fazla hıçkırır, hıçkırığı tekmeyle karıştırabilirsin başlarda, sonra alışırsın, hıçkırdığını anlarsın diye..
O hickirikmiymis :)az once bile oldu bende diyorm seri tekmeler basladiKız ama çok güzel böyle tık tık saniye de atıo attığı yere dokunuyorm çok şükür Yaradan allaha
Selam kizlar ben de gataya gidiyorum.simdilik memnunum.ama dogumhanesi hakkında hic bilgim yok .ebeler hemşireler nasillar...bi de normal doğumda n sonra yanina refakatçi aliyorlar mi .bileniniz var mi acabaSERraKAYra canım gatada da odanı süsleyebilirsin biz arkadaşımınkini süsledik :)) sezeryan oldu pazartesi yattı perşembe çıktı bir sürü ziyaretçi geldi hiç sorun etmiyorlar :)
Selam kizlar ben de gataya gidiyorum.simdilik memnunum.ama dogumhanesi hakkında hic bilgim yok .ebeler hemşireler nasillar...bi de normal doğumda n sonra yanina refakatçi aliyorlar mi .bileniniz var mi acaba
Kendimiz yapıcaz demek istedim teyzeme gösterdim yapıcak ben uğraşamam tabi ki böyle şeylerlePek sirinlermis ciddenn... Ama kendim yapcam diyon masallah ben useniyorm mu desem bederiksizim mi desemm..
Biz sadece lokum yanda cikolata, bi de yaptirirsam magnet, bi de kapi susu bunkadr dusunuyorm simdilk bakalmmmevlut yaparsam ins orda da bi iki sus yaparmmm..
Hmm evet farkli diyorlar cidden ama sonucta eksik bilmeleri de pek mumkun degil ama saatte takibi de cidden zor.. Aslnda saymaktan ziyade en onemlisi onceki gunlerle fark var mi anlamak.. Bunu da bariz bi fark olunca Allah korusun zaten anlriz gibi geliyorr
Evet ben de hissediyorm canm bazen, ne kadr surdugune emin degilm ama ritmik hissettm cunku dr um da demisti, hissedebilirsn hickiriyor diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?