2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba güzel anneler ben de bu kolonyalardan hediye edeceğim doğum da.şişeler boş satılıyor üzerindeki süsler de hazır silikonla yapıştırıyorsunuz litrelik kolonyalardan dolduruyorsunuz tanesinin maliyeti 2 TL falan oluyor hem kullanışlı hem kalıcı.bunun yanında da çikolata ve plastik mantar şişelere koyulmuş limonata ya da lohusa şerbeti ikram etmeyi düşünüyorum .

Eklentiler

• image.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 105
Bu arada kolonyaydı şekerdi vs aksesuar mi desem incik boncuk hazırlığı yapmayacak olan tek benim galiba hastaneye pelit ten kağıtlı çikolata almayi düşünüyorum sadece o kadar . Var mı yapmayan başka
Bende varim bende valla sadece cikolata ikram ederim gelenlere ki cok gelecek kimse olacagini sanmiyorum yazin ortasi kim gelecek zaten gurbetteyim esimin iki akrabasindan baska kimsem yok ogretmen arkadaslarimin da haberi bile olmaz yaz ortasi herkes bi yerde olur bundan dolayi hic kendimi kasamiciiim :)

Bu arada kolonyaydı şekerdi vs aksesuar mi desem incik boncuk hazırlığı yapmayacak olan tek benim galiba hastaneye pelit ten kağıtlı çikolata almayi düşünüyorum sadece o kadar . Var mı yapmayan başka
Bende yapmıyorum cnm sadece dediğin gibi çikolata alcaz okadar

Bu doktorlarin da hepsi farkli konusuyo ya bana 24. Haftadan itibaren saatte en az 2 kez hissetmen gerekio hareketlerini demisti valla bazen takip edemiorum saatte iki kez hareket etti mi etmedi mi diye

Canım benim gebelik şekerim çıktı 75lik yüklemede, açlık 95 altı 1. saat tokluk 130-140 altı olması gerekiyor sanırım. Benim açlık 98 1.saat 193 çıkımıştı. 2. saat 125ti. Sadece kilo almak şekeri etkilemiyor canım, bünyeyle alakalı. Genetik yatkınlıkta var. Çok kilo alıp gebelik şekeri çıkmayanlarda var. İnşallah çıkmaz sende. Sağlıcakla kal (=

Geçmiş olsun gerçekten zor süreç benden isteselerdi başka çözüm yok mu ben yaptırmak istemiyorum diyecektim:) neyse ki senin de sonuçlar kotu çıkmamış
Kızlar bende şeker yüklemesi yaptirmadim.doktorumda gerek görmedi.sağlık ocağindan ac karnına kan vermemi sonra tok karnına kan verip vu şekilde açlık tokluk şekerimi öğrenmek istedi.açlık sekerim 81 tokluk sekerim 71 çıktı.sonucu doktor kontrolüm de gösterecem.yani bu şekilde de gebelik şekerini öğrenebiliyoruz yükleme yapılmadan.

Bende sadece çikolata vericem oda da duracak kalabalık bir aile değiliz gelecek olanlarda belli anne baba kardeş dısında iki komsum ve eşimin ordağı var o yüzden birşey yapmıyorum. Kız ismi arayanlar benim adıma ilginç derler farklı olsun diyenler düşünenilir biraz sımarayım ayakdaki kasıntı bendede başladı cumartesi kontrolüm var soracağım bende bakalım ne dicek bebeğini kaybeden arkadaşa allah sabır versin okuduğumdan beri elim karnımda allah düşmanıma yaşatmasın böyle acı veren alır inş dayanma güçüde verir başından beri koru ile gidiyoruz gerçekden hamilemiyım kalbi atıyormu hastalık varmı büyüdümü yok detayı yüklemesi derken rabbim hepimizi sınıyor inş sağlıkla alırız kucağımıza allah o arkdaşımızada hayırlısı ile evlat sahibi olmayı nasip etsin bu aldığımız son kötü haber olsun inş

Bence endişelenme,benimde 27 li haftalarda harketlerinde duymadığım oluyordu. Doktorda zaten çok hareketli bir bu cocuk hissetmiyorsan çok güçlü vurmuyor diye olabilir dedi. şimdi 29. haftadayım. hareketleri güm güm.2 saat bazen tık yok. Bazende yerinde durmuyor. Hareketlerini saymak için de doktorum yanıltıcı olmasın diye 30. haftalar sonrası düşünürüz dedi.Bilginiz olsun.

Ya ben de bir çikolata alırım ama normal çikolata alırım diyorum. Bebek çikolatası olarak istemiyorum. Ben zaten oğlumun isminde çam fidesi yapıp hastanede gelene dağıtacağım,başka bişi yapmama gerek yok,heleki lohusa şerbet bardak olayını tam külfet görüyorum. Alırız bir içecek dağıtırız millete boşver diyorum.

Ablam magnet almis benim oglan icin birde lohusa serbeti icin bardak almis eminonunden bende cikolata ve gene bardak bulursam alcam ama ankaradan nerden alcam sikinti Eki Görüntüle 1837720
Ben de kendim magnet yapıcam, belki malzeme alışverişine çıkabilirsem kapı süsü yapcam, kadeh alıp şerbet için süslicem. Başka ne yapabilirim bilemedim, hastane odasını zaten süsleyemem, özelde olmıcak doğumum. Evimi azıcık süsleyeyim diyorum ama..
Çikolatayı da o an çok canım isterse netten alırım, kadehi de nerde denk gelirse artık Ankara da olmakta ne sorun

Benim ellerimde kaşıntı var sanırım egzama oldu gecelikten eczaneden ilaç aldım doktoru bekleyemedim .. Sen kontrolde söyle muhakkak bir krem yazar
Canım benim de ellerimde egzama var gebelikten, doktorum ilaçları kullanamazsın dedi. Sadece vazelin sürebiliyorum ben.

Adın ne peki cnm

Aynen bendim polenlerin içinden geçerken burnumu tikiyordum. Hiç birşey olmadı ne güzel hiç hapsirmadim derken aksam dün bugün çok fecii.
Hapşırırken insan da bir tedirgin oluyor acaba bebeğime bir şey olur mu diye ama ben gebeliğin en başında grip aylatmıştım doktora sormuştum sorun olur mu diye hayır demişti

Ben çok severim emirganıı lale festivali yapılmadı sanırım bu sene biz de haZiranın ortasında geleceğiz inşallah gitmeyi istediğim yerlerden biri de emirgan :)

bence acile git. kaşıntı karaciğer değerlerinin yüksekliğine de işaret olabilir. bebeğin hareketleri azaldı diyorsun. telefonla teşhis olmaz.
her ihtimale karşı bir hastaneye git derim.

Ben yapmayacağım ama satın alacağım dağıtacağım şeyleri :))

Şimdilik aklımda olanlar bunlar ama ağustosun sıcağında çikolatalar erir mi diye düşünüyorum.

Kelebekli magnetler ig dan alacağım kokulu taştan, çok beğendimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…