- 27 Kasım 2015
- 23
- 14
- 3
- 39
Bende varim bende valla sadece cikolata ikram ederim gelenlere ki cok gelecek kimse olacagini sanmiyorum yazin ortasi kim gelecek zaten gurbetteyim esimin iki akrabasindan baska kimsem yok ogretmen arkadaslarimin da haberi bile olmaz yaz ortasi herkes bi yerde olur bundan dolayi hic kendimi kasamiciiim :)Bu arada kolonyaydı şekerdi vs aksesuar mi desem incik boncuk hazırlığı yapmayacak olan tek benim galibahastaneye pelit ten kağıtlı çikolata almayi düşünüyorum sadece o kadar . Var mı yapmayan başka
Bende yapmıyorum cnm sadece dediğin gibi çikolata alcaz okadarBu arada kolonyaydı şekerdi vs aksesuar mi desem incik boncuk hazırlığı yapmayacak olan tek benim galibahastaneye pelit ten kağıtlı çikolata almayi düşünüyorum sadece o kadar . Var mı yapmayan başka
Bu doktorlarin da hepsi farkli konusuyo ya bana 24. Haftadan itibaren saatte en az 2 kez hissetmen gerekio hareketlerini demisti valla bazen takip edemiorum saatte iki kez hareket etti mi etmedi mi diyeEmann hepimz alcaz kilo aliyorz da kacis yok yani saglik sorunu olmadigi surece..
Bence son 3 ay hizli falan alinmiyor yani, benm ara ara hizlaniyo ara ara yavasliyo.. Sadece aon aylar sislik daha cok olcaktirBen de aldm 12 kilo ne var yaniii
Aminn insallah saglikli guzel gunlerde kullanin canmcok guzelms cok begendmmm..
Canm kasinti olayinda bi fikrmyok ama zaten dr un la konusmussun iyi etmissin.. Ama hareket durumu nedense o haftalarda bende de oldu acaba pozisyonu mu ters falan diye dusundk.. Dr da oyle dedi pozisyon olabilir yorgun olabilirsn falan... Nitekim bi kac gun sonra normale dondu.. Hareket takibi genelde 28 den sonra onemli gunde 10 hareket hissetmen yeterli dedi dr.. Ama ici rahat etmiyo insanin biliyorm.. Tatli bi seyler yer sirt ustu sessiz bi yerde uzan ara konus ve tepki vermesini bekle, mutlaka verir bazen sen hissetmezsn
Canım benim gebelik şekerim çıktı 75lik yüklemede, açlık 95 altı 1. saat tokluk 130-140 altı olması gerekiyor sanırım. Benim açlık 98 1.saat 193 çıkımıştı. 2. saat 125ti. Sadece kilo almak şekeri etkilemiyor canım, bünyeyle alakalı. Genetik yatkınlıkta var. Çok kilo alıp gebelik şekeri çıkmayanlarda var. İnşallah çıkmaz sende. Sağlıcakla kal (=Ben de agustos annesi olacagım nasipse ama eylğl annelerine yazıyorum burda. 33 yaşındayım 6,5 yaşında bir kızım var bu 2. Gebeliğim.
Şimdi doktorda şeker yükleme 2. Saati için bekliyorım
İlk üç ay kilo almadım 3/6 ay arası 10 kilo aldım
Baklava börek pilav makarna tatlı yemedim ama 800 gram peyniri bir haftada yedim neredeyse hep etli sütlü peynirli şeyler yumurta protein ağırlıklı.
Gebelik yogasına gidiyorum
her gün 3,5 km yürüyorum
Başından beri kanamam yok sağlıkla geçiyor bin şükür gebelik
Son 40 günde 66 dan 71 kiloya çıkınca korktum
Doktor karpuzu dahi bir ince dilim yiyebilirsin Dedi
Şimdi ben açlık verdim 75 gram şeker yüklemeden sonra 1. 2. Saat bakıldı. Şekeri yakma kapasiteme mi bakılacak açlık tokluk arası farka mı bakılacak maximum kaça çıktığına mı. Gebelik şekeri tanısı neye göre konulacak
Çok güzel görünüyorlar canım...kızlar bende bundan yapıcam çok tatlişko yaaaaaa
Kızlar bende şeker yüklemesi yaptirmadim.doktorumda gerek görmedi.sağlık ocağindan ac karnına kan vermemi sonra tok karnına kan verip vu şekilde açlık tokluk şekerimi öğrenmek istedi.açlık sekerim 81 tokluk sekerim 71 çıktı.sonucu doktor kontrolüm de gösterecem.yani bu şekilde de gebelik şekerini öğrenebiliyoruz yükleme yapılmadan.Geçmiş olsun gerçekten zor süreç benden isteselerdi başka çözüm yok mu ben yaptırmak istemiyorum diyecektim:) neyse ki senin de sonuçlar kotu çıkmamış
Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle, biraz dertlerim var sizinle paylaşmak istedim. Son 1 haftadır göbek çevremde baslayan kaşıntı yavaştan vücuduma da yayılıyor. Doktor randevumuz 4 haziran da telefonla konuştuk gebelik dermatiti başlamış gözüküyor bebeğe zararı yok endişelenme çok rahatsız olursan losyon söyleyebilirim dedi. Şuan için birşey kullanmıyorum. Asıl derdim ise 3 4 gündür bebegimin hareketlerinin azalması, doktorumuz bunun için de günde 1 kez bile hissetmen yeter, takip etmen için erken dedi. Ama içime çok sinmedi ister istemez üzülüyorum deneyimleriniz önerileriniz olursa paylaşırsanız sevinirim
Bu arada kolonyaydı şekerdi vs aksesuar mi desem incik boncuk hazırlığı yapmayacak olan tek benim galibahastaneye pelit ten kağıtlı çikolata almayi düşünüyorum sadece o kadar . Var mı yapmayan başka
Ben de kendim magnet yapıcam, belki malzeme alışverişine çıkabilirsem kapı süsü yapcam, kadeh alıp şerbet için süslicem. Başka ne yapabilirim bilemedim, hastane odasını zaten süsleyemem, özelde olmıcak doğumum. Evimi azıcık süsleyeyim diyorum ama..Ablam magnet almis benim oglan icin birde lohusa serbeti icin bardak almis eminonunden bende cikolata ve gene bardak bulursam alcam ama ankaradan nerden alcam sikinti Eki Görüntüle 1837720
Canım benim de ellerimde egzama var gebelikten, doktorum ilaçları kullanamazsın dedi. Sadece vazelin sürebiliyorum ben.Benim ellerimde kaşıntı var sanırım egzama oldu gecelikten eczaneden ilaç aldım doktoru bekleyemedim .. Sen kontrolde söyle muhakkak bir krem yazar
Adın ne peki cnmBende sadece çikolata vericem oda da duracak kalabalık bir aile değiliz gelecek olanlarda belli anne baba kardeş dısında iki komsum ve eşimin ordağı var o yüzden birşey yapmıyorum. Kız ismi arayanlar benim adıma ilginç derler farklı olsun diyenler düşünenilir biraz sımarayım ayakdaki kasıntı bendede başladı cumartesi kontrolüm var soracağım bende bakalım ne dicek bebeğini kaybeden arkadaşa allah sabır versin okuduğumdan beri elim karnımda allah düşmanıma yaşatmasın böyle acı veren alır inş dayanma güçüde verir başından beri koru ile gidiyoruz gerçekden hamilemiyım kalbi atıyormu hastalık varmı büyüdümü yok detayı yüklemesi derken rabbim hepimizi sınıyor inş sağlıkla alırız kucağımıza allah o arkdaşımızada hayırlısı ile evlat sahibi olmayı nasip etsin bu aldığımız son kötü haber olsun inş
Güle güle kullanın canım benim kızımın beşiği de bunun kelebekli olanı rahat rahat uyusun yavrun içindr inşallah :)Teyzoslar besigim iz nasıl . Geldi kurdular gözümü ondan alamıyorum rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah çok heycanliyim ya çok Eki Görüntüle 1837699
Hapşırırken insan da bir tedirgin oluyor acaba bebeğime bir şey olur mu diye ama ben gebeliğin en başında grip aylatmıştım doktora sormuştum sorun olur mu diye hayır demiştiAynen bendim polenlerin içinden geçerken burnumu tikiyordum. Hiç birşey olmadı ne güzel hiç hapsirmadim derken aksam dün bugün çok fecii.
bence acile git. kaşıntı karaciğer değerlerinin yüksekliğine de işaret olabilir. bebeğin hareketleri azaldı diyorsun. telefonla teşhis olmaz.Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle, biraz dertlerim var sizinle paylaşmak istedim. Son 1 haftadır göbek çevremde baslayan kaşıntı yavaştan vücuduma da yayılıyor. Doktor randevumuz 4 haziran da telefonla konuştuk gebelik dermatiti başlamış gözüküyor bebeğe zararı yok endişelenme çok rahatsız olursan losyon söyleyebilirim dedi. Şuan için birşey kullanmıyorum. Asıl derdim ise 3 4 gündür bebegimin hareketlerinin azalması, doktorumuz bunun için de günde 1 kez bile hissetmen yeter, takip etmen için erken dedi. Ama içime çok sinmedi ister istemez üzülüyorum deneyimleriniz önerileriniz olursa paylaşırsanız sevinirim
Adın ne peki cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?