Ne kadar çok yatırmışlarSERraKAYra canım gatada da odanı süsleyebilirsin biz arkadaşımınkini süsledik :)) sezeryan oldu pazartesi yattı perşembe çıktı bir sürü ziyaretçi geldi hiç sorun etmiyorlar :)
Onlardan kullanıyorum Can'ım zaten ama malesef hiç bir faydası yokmuş ... Bir de keşke sadece o olsa domates Doğradığım an deli gibi Kaşınıp kabarıyorum bunun yanı sıra patlıcan vs... Gebelikten kaynaklıymış ilkinde de aynısı olmuştu onda ayaklarımda da egzama çıkmıştı bunda yine sadece ellerimdeCanım deterjanlar yapıyor olabilir doğal deterjanlar var cilde zarar vermeyen fransada da vardır muhtemelen onlardan kullansan. Yoksa başka bir sebebi mi varmış ezgamanın?
benim ki daha başlamadı ama heycanla bekliyorum :) hık hık hık diye hissediyorsun ard arda:)Kızlar sizin de bebisinz hıçkıriyo mu böyle saat gibi tık tık tık üst üste segiriyo bebisin olduğu yer 2 3 dk suruyo sizde de oluyo mu Merk ettim
Bu arada kolonyaydı şekerdi vs aksesuar mi desem incik boncuk hazırlığı yapmayacak olan tek benim galibahastaneye pelit ten kağıtlı çikolata almayi düşünüyorum sadece o kadar . Var mı yapmayan başka
Ablam magnet almis benim oglan icin birde lohusa serbeti icin bardak almis eminonunden bende cikolata ve gene bardak bulursam alcam ama ankaradan nerden alcam sikinti Eki Görüntüle 1837720
Eki Görüntüle 1837800 Ankarada olan arkadaşlar için adese markete şunlar gelmiş 50 tl lohusa şerbeti koymak için çok güzeller
Sen de mi gata ya gidiyorsun canm.artik kaç hafta da bir cagiriyirlar seni .Ne kadar çok yatırmışlar
Şaşırdım ama süsletmelerine, Gata dan hiç beklemediğim bir hareketOrda odalar iki kişilik diye biliyorum, ziyaretçi işi nasıl oluyor ki? Eşim rahat rahat yanımda durabilecek mi mesela? Erken diye hastaneye soramıyorum da.
Bi soru dahagörevli birilerine makine versek foto çekiyorlar mıdır, arkadaşın öyle bir şey istemiş miydi?
Ooooo anestezi uzmanı çocuğun doğumunu annesiyle buluşmasını herşeyini kendi telinden çekip whatsappla attı arkadaşımaNe kadar çok yatırmışlar
Şaşırdım ama süsletmelerine, Gata dan hiç beklemediğim bir hareketOrda odalar iki kişilik diye biliyorum, ziyaretçi işi nasıl oluyor ki? Eşim rahat rahat yanımda durabilecek mi mesela? Erken diye hastaneye soramıyorum da.
Bi soru dahagörevli birilerine makine versek foto çekiyorlar mıdır, arkadaşın öyle bir şey istemiş miydi?
Canım etlik aşağı eğlencede vardıben de az bişeyler yapıyorum, zaten yazın ortası ailem de çok kalabalık değil o nedenle sadece çikolata ve lohusa şerbeti vericem, bir de keçeden çiçekler yaptım kendim onları asarım odaya diyorum maksat fotoğraf çekilirsek azıcık renk olsun arkada gerçi bi fotoğrafçı ayarlamadık, istediğimden de emin değilim, kendimiz çekiliriz diyorum ama eşim ısrar ediyo bakalım bi kaç haftaya karar verip ayarlamak gerek onu da
ben de çikolataları pelitten alayım diyorum, nişan pastamı nikah çikolatamı da oradan almıştım çok güzeldi
pelitin fiyatları nasıl bu arada? hala gidip konuşmadım ya çok ağırdan alıyorum işleri
canım ben ankarada sosyete pazarı var çayyolunda ordan aldım plastik kadehleri, her cumartesi pazar ve salı kuruluyo.
orada parti malzemeleri satan çok cici iki kız var onlardan aldım. benimkilerin ayak kısımları pembe ama mavisi ve düz olanı da vardı ben aldığımda bi sor istersen
bir de bebek için kadife kaplı elbise askılarından aldım yine pazardan, züccaciye satan bi tezgah var pazarın diplerine doğru, gençten çocuklar işletiyo, çok efendi insanlar, hatta ellerinde yoktu sipariş verdiler bizim için cumartesi alıcam 3 tanesi 5 liraya aldım ihtiyaç olursa tavsiye ederim.
ay süpersin! ben de arıyodum bundan, bakayım nerede adese market var gidip alayım fiyatı iyiymiş çok sağol
Ay bana kadife deme elim ayagim bir tuhaf oluyor ben cok huylanirimcanım ben ankarada sosyete pazarı var çayyolunda ordan aldım plastik kadehleri, her cumartesi pazar ve salı kuruluyo.
orada parti malzemeleri satan çok cici iki kız var onlardan aldım. benimkilerin ayak kısımları pembe ama mavisi ve düz olanı da vardı ben aldığımda bi sor istersen
bir de bebek için kadife kaplı elbise askılarından aldım yine pazardan, züccaciye satan bi tezgah var pazarın diplerine doğru, gençten çocuklar işletiyo, çok efendi insanlar, hatta ellerinde yoktu sipariş verdiler bizim için cumartesi alıcam 3 tanesi 5 liraya aldım ihtiyaç olursa tavsiye ederim.
ay süpersin! ben de arıyodum bundan, bakayım nerede adese market var gidip alayım fiyatı iyiymiş çok sağol
Ay bana kadife deme elim ayagim bir tuhaf oluyor ben cok huylanirimcanım ben ankarada sosyete pazarı var çayyolunda ordan aldım plastik kadehleri, her cumartesi pazar ve salı kuruluyo.
Ayyy kıyamam az kaldı sabret doğumdan sonra rahatlarsın inşallahOnlardan kullanıyorum Can'ım zaten ama malesef hiç bir faydası yokmuş ... Bir de keşke sadece o olsa domates Doğradığım an deli gibi Kaşınıp kabarıyorum bunun yanı sıra patlıcan vs... Gebelikten kaynaklıymış ilkinde de aynısı olmuştu onda ayaklarımda da egzama çıkmıştı bunda yine sadece ellerimde
Bn ilk defa gece uyurken hissettim o zaman çok sasirmistim ne olduğunu anlamadım sonra arastrdm hickirikmis çok hoşuma gidio hissettik ce :)))Pek sirinlermis ciddenn... Ama kendim yapcam diyon masallah ben useniyorm mu desem bederiksizim mi desemm..
Biz sadece lokum yanda cikolata, bi de yaptirirsam magnet, bi de kapi susu bunkadr dusunuyorm simdilk bakalmmmevlut yaparsam ins orda da bi iki sus yaparmmm..
Hmm evet farkli diyorlar cidden ama sonucta eksik bilmeleri de pek mumkun degil ama saatte takibi de cidden zor.. Aslnda saymaktan ziyade en onemlisi onceki gunlerle fark var mi anlamak.. Bunu da bariz bi fark olunca Allah korusun zaten anlriz gibi geliyorr
Evet ben de hissediyorm canm bazen, ne kadr surdugune emin degilm ama ritmik hissettm cunku dr um da demisti, hissedebilirsn hickiriyor diye..
Hickirikmis ya o kadar seri tekme atamaz bnce bilmiom üst üste :)))O hickirikmiymis :)az once bile oldu bende diyorm seri tekmeler basladi
son kontrolde 2 haftada bire düşürdük canım.Sen de mi gata ya gidiyorsun canm.artik kaç hafta da bir cagiriyirlar seni .
Ben de çam fidesi istiyorum. İnternette görmüştüm çok hoşuma gitmişti. Bi de kayınvalidem şeker hamurundan kurabiye falan yapıyor kurabiyelerimizi o yapıvercek. Denizlide oturuyoruz zaten hacışeriften de bebek şekeri düşünüyorum. Ayy yazarken bile heyecanlandımBence endişelenme,benimde 27 li haftalarda harketlerinde duymadığım oluyordu. Doktorda zaten çok hareketli bir bu cocuk hissetmiyorsan çok güçlü vurmuyor diye olabilir dedi. şimdi 29. haftadayım. hareketleri güm güm.2 saat bazen tık yok. Bazende yerinde durmuyor. Hareketlerini saymak için de doktorum yanıltıcı olmasın diye 30. haftalar sonrası düşünürüz dedi.Bilginiz olsun.
Ya ben de bir çikolata alırım ama normal çikolata alırım diyorum. Bebek çikolatası olarak istemiyorum. Ben zaten oğlumun isminde çam fidesi yapıp hastanede gelene dağıtacağım,başka bişi yapmama gerek yok,heleki lohusa şerbet bardak olayını tam külfet görüyorum. Alırız bir içecek dağıtırız millete boşver diyorum.
Valla bnde ayağı nerde başı nerde hissedemiyoom daha :))) ama hickirikmis böyle üst üste oluyo canım hissetmemek mümkün değilValla ben hıçkırık flan hissetmiyorum sizler ayağını elini bile biliyorsunuz ben çözemedim elimi koyuyorum sertleşince belki anlarım diye kaçıyo bu sefer
Olmuyor ki Can'ım oğlum saolsun elimiz hep suda mecbur bir şeyleri yıka koy yemeği hazırla gece kalk biberonunu yıka derken sürekli kullanamıyorsun bir de bunun en kötü yanı gece uyurken tatlı tatlı kaşınması ..ama az kaldı çoğu gitti azı kaldı bunada şükür ayağımda olduğunda ayakkabı bile giyemiyordum en azından şimdi o derdim yokAyyy kıyamam az kaldı sabret doğumdan sonra rahatlarsın inşallah
Hep eldiven kullansan nasıl olur acaba
Olmuyor ki Can'ım oğlum saolsun elimiz hep suda mecbur bir şeyleri yıka koy yemeği hazırla gece kalk biberonunu yıka derken sürekli kullanamıyorsun bir de bunun en kötü yanı gece uyurken tatlı tatlı kaşınması ..ama az kaldı çoğu gitti azı kaldı bunada şükür ayağımda olduğunda ayakkabı bile giyemiyordum en azından şimdi o derdim yok
Sen nsılsın bugün bebiş Nasıl :)
Ayyy hadi biz tutmayalım çalış sen annesi :)Ayyy nasıl tatlı tatlı kaşınır benim bir kere mememde olmuştu kaşımaktan kanatıyordum, doğumdan sonra hemen kurtulursun inşallah
Biz iyiyiz çok şükür yemek yedim şimdi derse oturacağım tekrar, eşim nöbetçiymiş bu akşam gelmeyecek sıkılıyorum o yokken, prensesim doğsa da onunla zaman geçirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?