2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Can'ım doktora gittiğimde biraz mide yanması vardı ama böyle ağrı yoktu çok kötü bir ağrıydı duramadım valla devam ederse isterin artık bi ilaç
Gönül istiyor ki hiç ilaç falan almadan geçsin şu süreç ama maalesef bazen almak gerekiyor, canım en son ne zaman kontrole gitmiştin sen bebeğin dönmüş müydü. Benim bildiğim bebek dönmeyince mide ağrısı yapıyor inşallah bu sebeptendir de minnak dönünce bir daha hiç yaşamazsın

Ben medicalpark bahceliye gifiyorum normal 3950 sezeryan 4950 diolarbakalim napcazzzzz

bende bahçelievlere gidiyorum, ilk doğumumuda orada yapmıştım ozaman sezeryan 3000 tlydi baya artmış 2 senede, bu doğumuda orada yapıcam çünkü doktorum orada ve çok memnunum Allahtan sigortamda karşılıyor.

bende acayip yorgun ve uykusuzum rüzgarın tuvalet eğitiminde 15 gün oldu ilk hafta gece uykusunda bezliyordum sadece ama baktımki olacak gibi değil 3-4 gündür gecede bezlemiyorum ne aşamadasın derseniz :) çok hesap kitap gerektiriyor çübkü hala çişim geldi demiyor çiş yaptım diyor iş işten geçtikten sonra söylüyor ozaman iş bize kalıyor işte su içti yemekten kalktı uykudan kalktı çişi gelmiştir diye bizim onu lazımlığa oturmamız gerekiyor biraz inatız elbet geçecek öğrenecek ama bu halimle işe git gel evle ilgilen çocukla ilgilen şimdi gecede 3-5 kez kalk çiş yaptır kaçırdıysa haydaaa nevresimleri değiştir biraz yorulmaya başladım.

Günaydın canlarım

Benim tatlış kızım hareket etmiyor bu savah biraz tedirginim açıkçası. gece de hiç hissetmedim hareketini acaba benimle beraber o da mı yoruldu o yüzden mi?

Gece 1 e kadar sarma sarmaya uğraştık kvalidemle bir koca temcere sardık dolaba atacaktık, şindi eltimler geliyor bu akşam yemeğe ben sarmayı onlara çıkarmasam çok mu ayıp olur

Bende kimi gün çok net hissetmiyorum canım. Çok yorulunca ya da çok ayakta kalınca bizle beraber bebişlerimizde yoruluyor sanırım. Bi de artık iyice büyümeğe başladılar. İçeride sıkıştıkça daha az hareket edeceklermiş.

Benimki de Cuma Cumartesi hareket etmedi, çok panik yaptım dr a gidecektim ama dün gece tekrar başladı Uyutmadı hatta beni o kadar.
Bence çıkarma sarmayı neden ayıp olsun ki. Sonuçta sarma amacın belli, önümüzdeki günlerde hazır yemeğinin olması. Onları da aç bırakacak değilsin. Ayrıca misafir umduğunu değil bulduğunu yer tatlım

benim de sabah kızım oynamıyordu ama kahvaltıdan sonra karnı doyunca uyandı sanırım.. canım kendini aç bırakmamaya özen göster çünkü bebişler acıkınca uyuyorlarmış.. bunu dr um demişti bana.. hareketsizleşip uyuyorlar yavrucaklar..
sarmayı da göstermelik ortaya çıkartabilirsin şöyle bir tabak kadar

günaydın kısçelerr
aranızda ramazanda oruç tutacak olan var mı????

ben tutmayacağım.. bebek tam gelişim döneminde.. gelişim geriliği olur daha sonra düşük kilolu doğabilir bebiş.. Rabbimin merhametine ve affına sığınarak tutmayacağım..

ay çok büyük konuştum galiba ben dün hemen bitti ve ben hiç bişimi halledemedim yaa anca oturup ağladım bağırdım çağırdım

günaydınnn güzel bi hafta olsun inşaAllah

Amann hadi ya kiz nasil oldu onis oyle daha da yeni konusmuskenn

Neyse sakin ol canm aglamak bagirmak falan yokkk sakin oliciiizzz...

Insallah guzel bi hafta olsn kaldi iki haftamm sabirrr

canım kahvaltı yaptın mı hareketlerini takip et belki uyuyordur ama. Azcık ovala karnını bak istersen korktum ben hareketin azalmasından. Bizimki uyurken bile arada bi tarafını oynatıyo galiba. Çok hareketsizken bile arada hareket oluyor ordan anlıyorum.

ben tutmayacağım.. bebek tam gelişim döneminde.. gelişim geriliği olur daha sonra düşük kilolu doğabilir bebiş.. Rabbimin merhametine ve affına sığınarak tutmayacağım..
Ben hamile iken oruç tutan bir akrabamızı biliyorum. Kendisine saygı duyuyorum tabi kendi kararı ama nasıl dayanıyor anlamıyorum bu kadar uzun gün hamilesin çocuk içerde aç şekeri düşer eder. Bayılsan düşsen o zaman ne olacak. Bana hamile iken oruç tutmak çocuğa yazık gibi geliyor. Bol bol su içmemiz lazım fln bir sürü dikkat edilecek şey var.

Kızlar 29. haftadan itibaren kalsiyum takviyesi alan var mı? Benim dr. mümkün olduğunca ilaç vermiyor. Hatta sağlık ocağındaki dr. demese kan ilacı bile kullanmayacaktım. Ben kendim haftada 3 gün elevit 2 gün balık yağı alıyorum bide mümkün olduğunca kan ilacını yutmaya çalışıyorum her gün gibi. Siz hangi ilaçları ya da vitaminleri kullanıyorsunuz?

Canım aylardır demir ilacı kullanıyorum ben. Geçen ay da magnezyuma başladım.

Reactions: jio
günaydın kızlarcımmm,
bu cumartesi kontrolümüz vardı. Özgü 1800gr ve 41cm le gayet iyi suyumuz iyi gelişim eğrisi iyi. iri bir bebek olmayacak dedi. 31 temmuza kdr doğar diye tahmin ediyorum dedi. bir sıkıntımız çıkmazsa sonradan normal doğuma hazırlan dedi yürüyüş yap dedi düzenli olarak. kasların güçlensin ki doğumda zorlanmayasın dedi. yoruluyorum dedim. ayağımı elleyip "ödemin yok fazla kilon yok krampların azalmıs ne yorulması" dedi
el mahkum yüricez artık. bu arada 32 hafta çalışabilir raporu da alıcaktım. 31+3 olduğumuzdan haftaya alman gerekiyor dedi. mecbur bir daha gidicez..

çıkışta eminönünü de hallettim. havuzlu han da gecelikler fln cidden ucuz ama ben parca parca aldığımdan renk model takım olsun dedim uydurmayıp almadım. çarşıdan da lohusa serbetı için bardak ve süsü, babyshower için seker bonibon süsleme için ıvır zıvır olaylarını aldım. pestilim de çıktı yalnız! gitmeyi düşünenler dinlene dinlene gezin. tüm güne yayın. bi oturun yemek yiyin bi oturun bişiler için fln sonra kramp fln gırıo o kalabalıkda yol ortasında hiç hoş olmuyor! eşiniz çıkışta almaya gelsin eşya taşıycak bi kişi yanınızda olsun varsa da çocuğunuz götürmeyin!. çalışmıyorsanızda kesinlikle haftaiçi gidin. çokk kalabalık ve insanlar hiç saygılı değil!

babyshowerı da önümüzdeki pazar yapıcam. 15 kişilik samimi bir grup olucak ama yine de tüm haftamı temizlik yaparak geçiricem sanırım

hepimize sağlıklı mutlu haftalar olsun

ben sabah kan ilacı öğlende elevit içiyorum. balık yağı önermedı bana doktorum

Reactions: jio
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…