Al benden de o kadar.. Kızım bi yandan kıpır kıpır, ağrılarım bi yandan..Günaydın kızlar ama ben ayakta uyuyorum gece hic uyumadim
Gönül istiyor ki hiç ilaç falan almadan geçsin şu süreç ama maalesef bazen almak gerekiyor, canım en son ne zaman kontrole gitmiştin sen bebeğin dönmüş müydü. Benim bildiğim bebek dönmeyince mide ağrısı yapıyor inşallah bu sebeptendir de minnak dönünce bir daha hiç yaşamazsınCan'ım doktora gittiğimde biraz mide yanması vardı ama böyle ağrı yoktu çok kötü bir ağrıydı duramadım valla devam ederse isterin artık bi ilaç
Ben medicalpark bahceliye gifiyorum normal 3950 sezeryan 4950 diolarbakalim napcazzzzz
Bende kimi gün çok net hissetmiyorum canım. Çok yorulunca ya da çok ayakta kalınca bizle beraber bebişlerimizde yoruluyor sanırım. Bi de artık iyice büyümeğe başladılar. İçeride sıkıştıkça daha az hareket edeceklermiş.Günaydın canlarım
Benim tatlış kızım hareket etmiyor bu savah biraz tedirginim açıkçası. gece de hiç hissetmedim hareketini acaba benimle beraber o da mı yoruldu o yüzden mi?
Gece 1 e kadar sarma sarmaya uğraştık kvalidemle bir koca temcere sardık dolaba atacaktık, şindi eltimler geliyor bu akşam yemeğe ben sarmayı onlara çıkarmasam çok mu ayıp olur
Benimki de Cuma Cumartesi hareket etmedi, çok panik yaptım dr a gidecektim ama dün gece tekrar başladıGünaydın canlarım
Benim tatlış kızım hareket etmiyor bu savah biraz tedirginim açıkçası. gece de hiç hissetmedim hareketini acaba benimle beraber o da mı yoruldu o yüzden mi?
Gece 1 e kadar sarma sarmaya uğraştık kvalidemle bir koca temcere sardık dolaba atacaktık, şindi eltimler geliyor bu akşam yemeğe ben sarmayı onlara çıkarmasam çok mu ayıp olur
Günaydın canlarım
Bu sıcaklar da uzun süreli susuz ve aç kalmak hem kendimiz hemde bebeğimiz için tehlikeli olabilir. Hiç kimse tutmasın bence.günaydın kısçelerr
aranızda ramazanda oruç tutacak olan var mı????
günaydın kısçelerr
aranızda ramazanda oruç tutacak olan var mı????
ay çok büyük konuştum galiba ben dün hemen bitti ve ben hiç bişimi halledemedim yaa anca oturup ağladım bağırdım çağırdım
günaydınnn güzel bi hafta olsun inşaAllah
canım kahvaltı yaptın mı hareketlerini takip et belki uyuyordur ama. Azcık ovala karnını bak istersen korktum ben hareketin azalmasından. Bizimki uyurken bile arada bi tarafını oynatıyo galiba. Çok hareketsizken bile arada hareket oluyor ordan anlıyorum.Günaydın canlarım
Ben hamile iken oruç tutan bir akrabamızı biliyorum. Kendisine saygı duyuyorum tabi kendi kararı ama nasıl dayanıyor anlamıyorum bu kadar uzun gün hamilesin çocuk içerde aç şekeri düşer eder. Bayılsan düşsen o zaman ne olacak. Bana hamile iken oruç tutmak çocuğa yazık gibi geliyor. Bol bol su içmemiz lazım fln bir sürü dikkat edilecek şey var.ben tutmayacağım.. bebek tam gelişim döneminde.. gelişim geriliği olur daha sonra düşük kilolu doğabilir bebiş.. Rabbimin merhametine ve affına sığınarak tutmayacağım..
Canım aylardır demir ilacı kullanıyorum ben. Geçen ay da magnezyuma başladım.Kızlar 29. haftadan itibaren kalsiyum takviyesi alan var mı? Benim dr. mümkün olduğunca ilaç vermiyor. Hatta sağlık ocağındaki dr. demese kan ilacı bile kullanmayacaktım. Ben kendim haftada 3 gün elevit 2 gün balık yağı alıyorum bide mümkün olduğunca kan ilacını yutmaya çalışıyorum her gün gibi. Siz hangi ilaçları ya da vitaminleri kullanıyorsunuz?
Kızlar 29. haftadan itibaren kalsiyum takviyesi alan var mı? Benim dr. mümkün olduğunca ilaç vermiyor. Hatta sağlık ocağındaki dr. demese kan ilacı bile kullanmayacaktım. Ben kendim haftada 3 gün elevit 2 gün balık yağı alıyorum bide mümkün olduğunca kan ilacını yutmaya çalışıyorum her gün gibi. Siz hangi ilaçları ya da vitaminleri kullanıyorsunuz?
Gunaydiin al bendende o kadar..ogretmenmisin sende yoksa?Günaydın kızlar. Yine bir pazartesi yine bi sendrom. Şu okullar kapansa da hayırlısıyla kızımla stressiz sakin bi zaman geçirsek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?