- 4 Kasım 2012
- 635
- 2.054
- 313
- 38
Oh masallah ne guzel haberlerle gelmissin canmbebeginin de sagligi kilosu boyu yerinde oh miss
Ne guzel telaslar degil mi amaaa.. Gecelikti hastane cikisiydi babyshoweri mevlutu hepsi ayri sekerrr...
Ben de yoruluyorm ama dr bana da bol yuru dedigi icn direniyorm hem yorgun daha guzel uyunuyo
valla ben ne bilezik ne bir çöp bekliyorum. kayınvalidem kendini alıp gelecek. Eşimin takacağı altın vs bişey olsa elinden çeker alır. Oğlum şeker bitti, oğlum halı yıkatıcam diye Allah bana acısın...Ben yuruyemiyorum bileiki saat yurusem karnim tas gibi oluyor. Tek sorunum bu simdilik. Dogum hediyesi de bilezik istiyorum acikca soylemem ama isittiriyom anlar heralde:)
İki hafta önce gittim daha dömmemişti iki hafta sonr gideceğim o zamana kadar belki dönmüş olurGönül istiyor ki hiç ilaç falan almadan geçsin şu süreç ama maalesef bazen almak gerekiyor, canım en son ne zaman kontrole gitmiştin sen bebeğin dönmüş müydü. Benim bildiğim bebek dönmeyince mide ağrısı yapıyor inşallah bu sebeptendir de minnak dönünce bir daha hiç yaşamazsın
Hayır baktırmadım bu hafta sağlık ocağında kan tahlilleri yaptırdım ama neye baktılar bilmiyorum bu gün alacağım sonıçlarıTansiyonuna,idrarda protein kaçağına,karaciğer enzimlerine baktırıyor musun canım,ihmal etmeyelim.Allah muhafaza gebelik zehirlenmesinde feci bir mide ağrısı olabiliyor
Aynen ben de aynı durumdayım sabah kalkıp gitmek çok zor geliyor bir de o kadar yoğunki okul şu sıralar işler birikti bu hafta geçse rahatların artık sonra keyifGünaydın kızlar. Yine bir pazartesi yine bi sendrom. Şu okullar kapansa da hayırlısıyla kızımla stressiz sakin bi zaman geçirsek.
Bence Can'ım çocuğu lazımmışsın alıştırmadan direkt klozete alıştır çocuklar için klozet kapakları var ben öyle yapmıştım lazımlıktan klozete geçme süreci de ayrı bir uğraş. Bir de gece uyandırıp çişe götürme çünkü çocukta alışkanlık oluyor her gece kaldırmak gerekiyor şimdi götürmek kolay olur belki ama büyüdükçe zorlaşıyor. İlk bir hafta kaçıracak tabi sonrasında alışıyorlar zatenbende bahçelievlere gidiyorum, ilk doğumumuda orada yapmıştım ozaman sezeryan 3000 tlydi baya artmış 2 senede, bu doğumuda orada yapıcam çünkü doktorum orada ve çok memnunum Allahtan sigortamda karşılıyor.
bende acayip yorgun ve uykusuzum rüzgarın tuvalet eğitiminde 15 gün oldu ilk hafta gece uykusunda bezliyordum sadece ama baktımki olacak gibi değil 3-4 gündür gecede bezlemiyorum ne aşamadasın derseniz :) çok hesap kitap gerektiriyor çübkü hala çişim geldi demiyor çiş yaptım diyor iş işten geçtikten sonra söylüyor ozaman iş bize kalıyor işte su içti yemekten kalktı uykudan kalktı çişi gelmiştir diye bizim onu lazımlığa oturmamız gerekiyor biraz inatız elbet geçecek öğrenecek ama bu halimle işe git gel evle ilgilen çocukla ilgilen şimdi gecede 3-5 kez kalk çiş yaptır kaçırdıysa haydaaa nevresimleri değiştir biraz yorulmaya başladım.
65 neresi ben de orsdayım70 Karaman
Gunaydinlar herkeseeguzel bir hafta daha bizi bekliyor insallahhh... Allahim hepimizin yardimcisi olsn canlarmm.. Hepimize sifa saglik versin Allah
Gunaydiin al bendende o kadar..ogretmenmisin sende yoksa?
65 neresi ben de orsdayım
vandasın canım:)65 neresi ben de orsdayım
Ne tesadüf ben de biyoloji öğretmeniyim sen nerde çalışıyorsun. Öğretmenler olarak bu Doğum izini konusunda çok şanssız bir dönem denk geldik hayırlısı artık yapacak bir şey yokBende Biyoloji ogretmeniiym lisedeym sinavlari atlattk not donemi smdi ama skldm artk
Aynen ben de aynı durumdayım sabah kalkıp gitmek çok zor geliyor bir de o kadar yoğunki okul şu sıralar işler birikti bu hafta geçse rahatların artık sonra keyif
kızlar ilk üç aydaki gibi mide bulantısı çekiyorum.. ne yapacağım bilemedim. yemek yemekten nefret eder oldum yine.
Sadece bulantın mi var canım ?7.ayda geri gelebiliyormuş.tansiyonun normal değil mi?kızlar ilk üç aydaki gibi mide bulantısı çekiyorum.. ne yapacağım bilemedim. yemek yemekten nefret eder oldum yine.
Ben de öyle oldum, iki gündür biraz rahatım.kızlar ilk üç aydaki gibi mide bulantısı çekiyorum.. ne yapacağım bilemedim. yemek yemekten nefret eder oldum yine.
vandasın canım:)
evet ben devletteyim lisede biyoloji öğretmeniyim sen ?kızlar devlette mısınız?
Aynı aynı bende öyle, çöp poşetini tutup kaldıramadım,hoppp gerisin geri yuvarlandım geçen akşam. Bir söylendim bir söylendim. İnsanın iş görememesi çok kötü oluyor.ben inanılmaz sakarlaştım kızlar ya.. bardakla suyu tutturamam.. elimden kayıp düşer tabaklar.. mesela buzdolabının sebzelik kısmına çömelerek bişiler alıyorum.. o arada hoopp diye arka üstü top gibi yuvarlanmak nedir yaadengem şaştı vallahi..
canım ben de çok az yiyorum ama yedikten sonra yatmam gerekiyor.midem bulanıyor ve halsiz oluyorum..Ben de öyle oldum, iki gündür biraz rahatım.
Yanmayla birlikte bulantı oldu, ilk zamanlarda istifra edince rahatlardım bu sefer geçmiyor da.
Üstüste yememeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?