2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

hemde nasıl uyunuyor canım . cumartesi okdr koşturmadan sonra guya fılm ızlıcektık esım fılm arastırırken saat 10da uyudum ben koltukta filmde izlemedik tabii :) bıkaç gun once de aksam 8de yattım ertesı gun 8e kdr uyudum düşün. bide yalnız yatmıyım diye zorluyorum eşimde benle beraber uyuyo valla evlenırken alısverıs için gunde 6 saat yalnız basıma avm avm elde posetler gezdıgımı bılırım. ama hamıllelık cok baska. heycanı evlenmek kdr keyıflı ama daha az ıs olmasına ragmen daha cok yoruluosun. bal kızım saglıkla gelsın deeee yorulmak hıccc sorun degıl valla keyıfle seve seve

Ben yuruyemiyorum bile iki saat yurusem karnim tas gibi oluyor. Tek sorunum bu simdilik. Dogum hediyesi de bilezik istiyorum acikca soylemem ama isittiriyom anlar heralde:)
valla ben ne bilezik ne bir çöp bekliyorum. kayınvalidem kendini alıp gelecek. Eşimin takacağı altın vs bişey olsa elinden çeker alır. Oğlum şeker bitti, oğlum halı yıkatıcam diye Allah bana acısın...

İki hafta önce gittim daha dömmemişti iki hafta sonr gideceğim o zamana kadar belki dönmüş olur

Tansiyonuna,idrarda protein kaçağına,karaciğer enzimlerine baktırıyor musun canım,ihmal etmeyelim.Allah muhafaza gebelik zehirlenmesinde feci bir mide ağrısı olabiliyor
Hayır baktırmadım bu hafta sağlık ocağında kan tahlilleri yaptırdım ama neye baktılar bilmiyorum bu gün alacağım sonıçları

Günaydın kızlar. Yine bir pazartesi yine bi sendrom. Şu okullar kapansa da hayırlısıyla kızımla stressiz sakin bi zaman geçirsek.
Aynen ben de aynı durumdayım sabah kalkıp gitmek çok zor geliyor bir de o kadar yoğunki okul şu sıralar işler birikti bu hafta geçse rahatların artık sonra keyif

Reactions: jio
Bence Can'ım çocuğu lazımmışsın alıştırmadan direkt klozete alıştır çocuklar için klozet kapakları var ben öyle yapmıştım lazımlıktan klozete geçme süreci de ayrı bir uğraş. Bir de gece uyandırıp çişe götürme çünkü çocukta alışkanlık oluyor her gece kaldırmak gerekiyor şimdi götürmek kolay olur belki ama büyüdükçe zorlaşıyor. İlk bir hafta kaçıracak tabi sonrasında alışıyorlar zaten

Bende Biyoloji ogretmeniiym lisedeym sinavlari atlattk not donemi smdi ama skldm artk
Ne tesadüf ben de biyoloji öğretmeniyim sen nerde çalışıyorsun. Öğretmenler olarak bu Doğum izini konusunda çok şanssız bir dönem denk geldik hayırlısı artık yapacak bir şey yok

kızlar ilk üç aydaki gibi mide bulantısı çekiyorum.. ne yapacağım bilemedim. yemek yemekten nefret eder oldum yine.

kızlar ilk üç aydaki gibi mide bulantısı çekiyorum.. ne yapacağım bilemedim. yemek yemekten nefret eder oldum yine.

yağsız midenı cok yormayan seyler ye. bende cok kustum halada korkuyorum gene mıdem bulanacak dıye. doktor dıkkat et dıyor. hamus ısı yaglı yıyeceklerden kacın.

Ben de öyle oldum, iki gündür biraz rahatım.
Yanmayla birlikte bulantı oldu, ilk zamanlarda istifra edince rahatlardım bu sefer geçmiyor da.

Üstüste yememeye çalışıyorum.

ben inanılmaz sakarlaştım kızlar ya.. bardakla suyu tutturamam.. elimden kayıp düşer tabaklar.. mesela buzdolabının sebzelik kısmına çömelerek bişiler alıyorum.. o arada hoopp diye arka üstü top gibi yuvarlanmak nedir yaa dengem şaştı vallahi..

Aynı aynı bende öyle, çöp poşetini tutup kaldıramadım,hoppp gerisin geri yuvarlandım geçen akşam. Bir söylendim bir söylendim. İnsanın iş görememesi çok kötü oluyor.

Ben de öyle oldum, iki gündür biraz rahatım.
Yanmayla birlikte bulantı oldu, ilk zamanlarda istifra edince rahatlardım bu sefer geçmiyor da.

Üstüste yememeye çalışıyorum.
canım ben de çok az yiyorum ama yedikten sonra yatmam gerekiyor.midem bulanıyor ve halsiz oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…