2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Evet canım aynı şekilde düşünüyorum.. Anne karnında rızkını kesmiş gibi oluyoruz ya o biraz bana yakışı gelmiyor.. tabi bu benim düşüncem.. herkesin fikrine saygım var..

günaydın kısçelerr
aranızda ramazanda oruç tutacak olan var mı????
günaydın kısçelerr
aranızda ramazanda oruç tutacak olan var mı????
Oruc ilk kez bu yil tutmuycam galiba ..kizlar hem son aylarimiz hem gunler cok uzun en azindan bebegi susuz birakmamak lazım.zaten farz bile edilmemis bize var bi hikmeti dogunca kaza ederiz insallah

Kan ilacini 5 haftalikken basladim. Decavit, magnesyum, kalsiyum, demir ilaci vs. ve erken doğum için ilaçlar Kullaniyorum uzun süredir. Balık yaginida önceki doktrom başlatmıştı ama sonraki doktorum biraktirdi kanamam olunca tetikleyebiliyor diye.

Reactions: jio

canım ben kalsiyum a 28. haftada başladım.. kasılmalarım olduğu için başlattı dr magnezyum ve kalsiyum a.. 24. haftada kan ilacına başladım yanlış hatırlamıyorsam.. vinalac multivitamin i başından beri kullanıyorum.. balık hapını da aynı şekilde.. Ama çok balık seven ben artık balık yiyemediğim için balık hapı kullanıyorum.. yoksa kullanmazdım.. haftada 4 gün falan kullanıyorum.. sütü çok içtiğim zaman balık hapını o gün almıyorum..

Benim çok nadirde olsa (haftada 1 bazen 2) geceleri uyurken kramp giriyor. Muz yemeğe çalışıyorum magnezyuma faydası olsun diye.
28. haftadan itibaren bebeğin her gün 250mg kalsiyuma ihtiyacı oluyormuş bende acaba şu kalsiyum sandozlardan mı alsam diye düşündüm.

Decavite baslamistim bende ama 1aydir hic kullanmyrm mide yanmasi yapiyodu ..vitamin aslinda beslenme stiline gore kullanmak gerek .magnezym ve kalsym kramp skayeti varsa kullanilablr ancak demir hapi her hamileye sartmis ne kadar beslensende iyi vucut o kadar kan yapamiyomus oligoferfol oda onu her sabah kullanıyorum ac karnina bide uzerine en az bi saat yemiyorum demir emilsin diye..

Oh masallah ne guzel haberlerle gelmissin canm bebeginin de sagligi kilosu boyu yerinde oh miss

Ne guzel telaslar degil mi amaaa.. Gecelikti hastane cikisiydi babyshoweri mevlutu hepsi ayri sekerrr...

Ben de yoruluyorm ama dr bana da bol yuru dedigi icn direniyorm hem yorgun daha guzel uyunuyo

Arkadasım gece uykuya daldıktan 1 saat snr tuvalete kaldır snr uyandırma bakalım yapacak mı? Ayrıca ben oğlumu gece bezlemıştım hataymış, gunduz cok cabuk öğrendı ama gece cok zor bıraktık tavsıyem gece baglamaman yonunde...

Hiç ayıp olmaz bence zor zamanlarına kalsın bence şimdı her turlu bışeyler yapılır

Amann hadi ya kiz nasil oldu onis oyle daha da yeni konusmuskenn

Neyse sakin ol canm aglamak bagirmak falan yokkk sakin oliciiizzz...

Insallah guzel bi hafta olsn kaldi iki haftamm sabirrr
evde daha bi agresif oluyorum ben onu anladım sözde dün bebeğin tüm eksikleri için alışveriş yapılcaktı annemle ben gidecekti halı yıkaması tuttu son yün yıkadı akşam etti o kadar sinir oldumki kendim bile gidip alamadım oturdum ağladım sinirimden benim iyi olurda inşaAllah ramazanı da bitiririm çalışarak

maaşallah size 41 kere

calcımax-d3 yazdı dr bana.. istersen onu da bir araştır canım..

Can'ım doktora gittiğimde biraz mide yanması vardı ama böyle ağrı yoktu çok kötü bir ağrıydı duramadım valla devam ederse isterin artık bi ilaç
Tansiyonuna,idrarda protein kaçağına,karaciğer enzimlerine baktırıyor musun canım,ihmal etmeyelim.Allah muhafaza gebelik zehirlenmesinde feci bir mide ağrısı olabiliyor

Kv.söylemesin eltiye dolma sardık diye ...

ne biçim bişey bu ya sen iyi dayanmışşsın ben hemen dışardan ye mek söylerdim utansın die gerçi utanmazdı bence

eşimi ikna edip benden boşanmasını sağlayacaktı kıt aklıyla. genç ve güzel gelin adayı bulup kandıracakmışmış.

ben buna sok oldum su an

canım aynen burdakileri okudukça sunu anlıyorum ve hep söylemişimdir, eşin senin yanındaysa iş bitmiştir. ama benimki de tam bir anneci, annesine aşık resmen hatta ailesine.. ben de gecen bunu düşüyordum oğlumu asla bana bu şekilde bağımlı yetiştirmicem.. aile sevgisini bilecek ama evlendiği zamanda artık ailesinin eşi olduğunu bilmeli..

Benim esimde rahattir ben ona anneni babani ara derim. Yoksa bazen ayda bir aklina gelmez. Bana da onlar seni arayip sorarsa sen de ara der. Yoksa bana asla ara demez. Ama benimkileri de pek arayip sormaz. Ben arar telefonu eline veririm konus diye:)

cok şanslısın bence.. ben kendi annemi babamı bile aramam cok.. konuşmayı sevmem göremye giderim ama eşim öyle diil, zaten aramayınca annesi küsüyo hemen..

Decavit (multivitamin ve mineral kombinasyonu)gyno fero sanol(demir,folik asit b 12 )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…