Canim doktorun gaviscon vermedi mi mide agrisi icin
Kikine cay iyi geliyormus kimine meyve, kimine sut gecer insallah heme
Kanamam çok şükür kesildi yatıyorum duaların için çok sagol arkadasım.Allah hepimizin bebişlerini korusun vakitlice gelsinlerhathor81 canim gecmis olsun, dinlenmene bak insallah yarina kesilmis olur kanaman
Icini ferat tut tatlim erken gelmeyecek bebegin, tama zamaninda sagliklica kolayca gelecek innnsallah
Cnm merhaba benimde 50 lik yüklemem yüksek çıktı 1 hafta sonra 100 test yapıldı.ac karnına gidiyorsun aç olarak ilk kanı veriyorsun sonra 100 lük şekerli içeceği içiyorsun bir saat sonra tekrar kan veriyorsun ve her bir saat de kan vermeye devam ediyorsun ac karnına hic bir şey yemiyorsun su bile içmiyorsun tavsiyem sabah erkenden gitmen çünkü toplamda 4 defa kan veriyorsun ac kalma süren erkenden bitmiş olur umarım seker değerin düşük çıkar
Ben yükleme yaptırmayı istemedigim için 3 gün 3 ögün aç ve tok ölçüp degerleri yazmamı istedi
Allah kolaylık versin sana canım. Alçının çıkmasına ne kadar var? Nasıl kırıldı ayağın? İnşallah alçı çıktığında sorunun bitmiş olurBen hic yuruyemicem bu gidişleinşallah normal dogururum kolay geçer ayağımın alcisi ciksada sanırım fizik falan verirler inşallah iyileşir hemen dua edin banda kizlar
Amin canım daha 25 günüm var alcinın çıkmasına tamamen düzelir inşallah evde düştüm ya yastığın kenarına basıp karnının üstüne dusmiyim diye yan tarafa attım kendimi oda ayak gitti neyseki kızına birşey olmadı şükür beterinden korusun rabbimAllah kolaylık versin sana canım. Alçının çıkmasına ne kadar var? Nasıl kırıldı ayağın? İnşallah alçı çıktığında sorunun bitmiş olur
Gunaydinnnn al bndende o kadar sağa sola dönerken hep uykum bölündü en sonundada kalktimGünaydın kızlar ama ben ayakta uyuyorum gece hic uyumadim
ay çok büyük konuştum galiba ben dün hemen bitti ve ben hiç bişimi halledemedim yaa anca oturup ağladım bağırdım çağırdımKiz gene de cok guzel bence tatil valla.Oh annecin yanindaysa misss.. Ben de is yaptigimdan degil de camasir yikiyorm, mutfak bulsik, yuruyus falan derken geciyo gidiyo tatil gunleri vallaaa...
Amin canm sen de bi dahaki gittigine guzel haberlerle gelirsn isnallahh.. Dualarimiz seninle
Günaydın kızlar ama ben ayakta uyuyorum gece hic uyumadim
Can'ım doktora gittiğimde biraz mide yanması vardı ama böyle ağrı yoktu çok kötü bir ağrıydı duramadım valla devam ederse isterin artık bi ilaçCanim doktorun gaviscon vermedi mi mide agrisi icin
Kikine cay iyi geliyormus kimine meyve, kimine sut gecer insallah hemencecik
Benden bütün öğünler için açlık tokluk istemişti doktorum.Hanımlar bende gebelik şekeri cıktı 50 lil yüklemede 195 cıktı diyet başladık bugun ve ölçüm yapıcaksın perşembe tekrar test yapıcaz dedi ama yanlış mı anladım bu ölçümü sabah ac ve tok mı yapıcak yoksa öğlen ve akşam da varmı ben sabah anladım eşimde ama netde günde dört diyor sabah dr sorucam ama. Sizi ne dedi de larınız merak ettim
Çok güzel bir duygu olsa gerekGünaydın kızlar iki gündür giremiyorum sayfalar hemen birikmiş. Geçmişi daha okuyamadım ama dün ilk defa bebişimin hıçkırığını net bi şekilde hissettimGece tuvalet için kalktığımda bebiş de uyandı sanırım, 1,5 dk falan sürdü ritmik bi şekilde
evet doktor karaciğer değerleri için kan ve idrar tahlili istedi. lökosit yüksek çıktı. ilaçlarmıKaraciğer enzimlerine bakılıyor mu canım rutin kan testlerinde?
doktor karaciğer değerlerimi istedi. lökosit yüksek çıktı. doktor ilaçları kesti. Bugün bi ilaç verecek bakalım. bende del gibi kaşınıyordum ama ilacı bırakınca azaldı. gec bile uyutmuyordu.Kaşıntı sadece ayaklarımda var ve 1 haftadır böyle. Benexol vermişti o yapıyor olabilir mi acaba. Çünkü gynoferon uzun zamandır kullanıyorum.sormakta fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?