2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
hathor81 canim gecmis olsun, dinlenmene bak insallah yarina kesilmis olur kanaman

Icini ferat tut tatlim erken gelmeyecek bebegin, tama zamaninda sagliklica kolayca gelecek innnsallah
Kanamam çok şükür kesildi yatıyorum duaların için çok sagol arkadasım.Allah hepimizin bebişlerini korusun vakitlice gelsinler

Dr ikinci bir yükleme yapmaya gerek görmedi çok yüksek diye eve ölçüm makinesi aldırttı onunla bakıyorum da onu sormuşdum aslında evde kac defa ölçüyorsunuz veya ölçüyormusunız diye

Ben hic yuruyemicem bu gidişle inşallah normal dogururum kolay geçer ayağımın alcisi ciksada sanırım fizik falan verirler inşallah iyileşir hemen dua edin banda kizlar
Allah kolaylık versin sana canım. Alçının çıkmasına ne kadar var? Nasıl kırıldı ayağın? İnşallah alçı çıktığında sorunun bitmiş olur

Allah kolaylık versin sana canım. Alçının çıkmasına ne kadar var? Nasıl kırıldı ayağın? İnşallah alçı çıktığında sorunun bitmiş olur
Amin canım daha 25 günüm var alcinın çıkmasına tamamen düzelir inşallah evde düştüm ya yastığın kenarına basıp karnının üstüne dusmiyim diye yan tarafa attım kendimi oda ayak gitti neyseki kızına birşey olmadı şükür beterinden korusun rabbim

günaydın kızlar. şu demir ilacı beni mahvediyor. arada bir alıyorum ama artık hiç almıyacam galiba

ay çok büyük konuştum galiba ben dün hemen bitti ve ben hiç bişimi halledemedim yaa anca oturup ağladım bağırdım çağırdım

günaydınnn güzel bi hafta olsun inşaAllah

Günaydın kızlar ama ben ayakta uyuyorum gece hic uyumadim

Günaydın Tatlım,al bendende o kadar,çok yorgun uyandım,bugün yataktan hiç çıkasım yokmuş. İşler yoğun bugün beni bekler. Bu yorgunlukla nasıl adapte olacağım bilmiyorum. Güzel bir hafta başlasın inşallah,sendromsuz.

Benden bütün öğünler için açlık tokluk istemişti doktorum.

Arkadaşlar ben şeker yükleme yapmamıştım sağlık ocağında tokluk şekerime baktılar 103 çıktı iyi dediler doktorumla henüz görüşmedim o bana mutlaka şeker yükleme yaptır demedi durumuna göre bakarız dedi sonuç olarak yaptırmadım

Günaydın kızlar iki gündür giremiyorum sayfalar hemen birikmiş. Geçmişi daha okuyamadım ama dün ilk defa bebişimin hıçkırığını net bi şekilde hissettim Gece tuvalet için kalktığımda bebiş de uyandı sanırım, 1,5 dk falan sürdü ritmik bi şekilde

Çok güzel bir duygu olsa gerek

Karaciğer enzimlerine bakılıyor mu canım rutin kan testlerinde?
evet doktor karaciğer değerleri için kan ve idrar tahlili istedi. lökosit yüksek çıktı. ilaçlarmı
Kaşıntı sadece ayaklarımda var ve 1 haftadır böyle. Benexol vermişti o yapıyor olabilir mi acaba. Çünkü gynoferon uzun zamandır kullanıyorum. sormakta fayda var.
doktor karaciğer değerlerimi istedi. lökosit yüksek çıktı. doktor ilaçları kesti. Bugün bi ilaç verecek bakalım. bende del gibi kaşınıyordum ama ilacı bırakınca azaldı. gec bile uyutmuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…