2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çok çok geçmiş olsun. İnşallah zamanlı ve sağlıklı gelir bebeğin. Allah yardımcın olsun cnm

Selam kızlar. Erken doğum riski olan arkadaşlarım dualarım sizinle..yazdıklarınızı okurken oğullarımla beraber dua ettik. İnşallah Rabbim hayırlısını verecek. Sınava giren sonuç bekleyen arkadaşlarım Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah. Rızkı veren Allah'tır. Atanamasanız bile kazanacağınız parayı eşinize versin hayırlısıyla bereketiyle helaliyle inşaaalllaaaaahh!
Erken doğum riski olan arkadaşlar her ihtimale karşılık doğum çantanızı hazırlayın. Prematüre takım alın. Arkadaşım da erken doğum yapmıştı normal zamanlı Bebek kıyafetleri büyük gelmişti Dr prematüre takım almalısınız çünkü Bebek bunlarla üşüyor,çok büyük ısıtamıyor demişti. Her şeyin hayırlısı
Son günlerde sanki sancım oluyor gibi (cümle biraz garip oldu ama anladınız illaki) ilk gebeliğimde böyle şeyler yaşamadım o yüzden kestiremiyorum nedir diye ilkinde sabah nişanım geldi akşam sancım geldi sabah hastaneye gittim doğurdum

Selam eli karnında gezenler kulübü hepinize sağlıklı günler.bizim yarın sabah kontrolümüz var 3 haftadır görmüyorduk özledim kızımı.göbüşler ne durumda

Ohhh ozlemissindirr.. Guzel haberlerle gel insallah canm

Gobusler aldi basini gidiyor vallaaa... Normal dogum icin bol yuruyus yap yuz dedi doktorum, o yuzden simdi 1 saatlik yuruyusten geliyorm bizim site musait guzel oluyor.. Hayirlisi tabiki de dogum sekli olarak aman gene ne cok konustm dus alip yatacam ben dahaa hadi optmmm

Cnm çok ama çok geçmiş olsun. İnşallah sağsalim bir şekilde sorunsuz bebişini kucağına alırsın. Doktorların dediklerini uygula ve bol bol dinlen. Allah büyük dua edecez sizler için. Çok ama çok geçmiş olsun cnm.
Slm kızlar midem acayip ağrıyor ne yapsam acaba
Cnm geçmiş olsun. Valla benimde midem ağrıyınca genelde bir maden suyu içiyorum ilk başta biraz yanıyor mide sonra ağrı geçiyor :) sende bir deneye bilirsin :)

Nerede bu hastane

Çok geçmiş olsun Can'ım dikkat et kendine çok fazla hareket etme sürekli yat allah yardımcın olsun inşallah atlatırsın

Hangi hastane bu ?

Cnm merhaba benimde 50 lik yüklemem yüksek çıktı 1 hafta sonra 100 test yapıldı.ac karnına gidiyorsun aç olarak ilk kanı veriyorsun sonra 100 lük şekerli içeceği içiyorsun bir saat sonra tekrar kan veriyorsun ve her bir saat de kan vermeye devam ediyorsun ac karnına hic bir şey yemiyorsun su bile içmiyorsun tavsiyem sabah erkenden gitmen çünkü toplamda 4 defa kan veriyorsun ac kalma süren erkenden bitmiş olur umarım seker değerin düşük çıkar

hathor81 canim gecmis olsun, dinlenmene bak insallah yarina kesilmis olur kanaman

Icini ferat tut tatlim erken gelmeyecek bebegin, tama zamaninda sagliklica kolayca gelecek innnsallah

Güzel haberlerinizi bekliyoruz arkadaşım.

Çok teşekkürler kızlar. bende 30 haftamdan sonra yürüyüşe başlayacağım Kocaman öpüyorum :)

Çok teşekkürler kızlar. bende 30 haftamdan sonra yürüyüşe başlayacağım Kocaman öpüyorum :)
Ben hic yuruyemicem bu gidişle inşallah normal dogururum kolay geçer ayağımın alcisi ciksada sanırım fizik falan verirler inşallah iyileşir hemen dua edin banda kizlar

Evet canim şükür caresi var. Ama tansiyonunu olc surekli eger çok yukselirse sıkıntı biliyorsunuzdur gercide :) evet bende yatıyorum surekli ben doğuma kadar raporluyum işe baslatmiyor doktorum
Hazır rapor verdiyse yat dinlen en güzeli.Allaha şükür düşüktür benim tansiyonum oradan kurtarıyorum yoksa mahvolmuştum çok yükseltiyor bu ilaç veremezdi

Ben yükleme yaptırmayı istemedigim için 3 gün 3 ögün aç ve tok ölçüp degerleri yazmamı istedi

Sagol cnm Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…