Çok çok geçmiş olsun. İnşallah zamanlı ve sağlıklı gelir bebeğin. Allah yardımcın olsun cnm28+4'teyim cnm 29. Hafta oluyor.Tansiyonumu yükseltti başım çatlıyor suratım kıpkırmızı oldu ilk hafta yapar dedi doktor dogurana kadar içecekmişim.Neyseki çaresi var şükür.Sendr yatıyorsun evde benim gibi degil mi?Bana 3 gün rapor yazdı sonra sorun olmazsa çalışırım inşallah
Selam eli karnında gezenler kulübühepinize sağlıklı günler.bizim yarın sabah kontrolümüz var 3 haftadır görmüyorduk özledim kızımı.göbüşler ne durumda
Cnm çok ama çok geçmiş olsun. İnşallah sağsalim bir şekilde sorunsuz bebişini kucağına alırsın. Doktorların dediklerini uygula ve bol bol dinlen. Allah büyük dua edecez sizler için. Çok ama çok geçmiş olsun cnm.Günaydın kızlar
Dün gece tuvalete kalktıgımda kanamam oldu biraz acile gittik previa'm oldugu için bunun yaşanabilecegini devam ederse hastaneye yatmam gerektigini söylediler.Ciger geliştirici ihne yapıp 1-2 saat kanamanın durmasını takip ettiler.Kanamam durunca eve geldik yine damla damla kanamam var ama doktor adet kanaması gibi olursa gel yoksa evde yat dinlen dedigi için eşimi uyandırmadım dua edip bekliyorum.Lütfen sizlerde dua edin kızlar en azından 3-4 hafta daha dursun
Cnm geçmiş olsun. Valla benimde midem ağrıyınca genelde bir maden suyu içiyorum ilk başta biraz yanıyor mide sonra ağrı geçiyor :) sende bir deneye bilirsin :)Slm kızlar midem acayip ağrıyor ne yapsam acaba
Nerede bu hastaneiyi günler hanımlar
tavsiye üzerine başka bir özel hastaneye gittik. nöbetçi dr u beğenmedim ama asıl gideceğim dr u övdüler. müsait zamanda ona gideceğim inşallah.
asıl şok, sezaryen her şey dahil sadece 1000 tl. tüm çalışanlar kadın ve temiz görünüyor.
bebeğim 1400 gr olmuş, her şey yolunda çok şükür.
Güzel haberlerinizi bekliyoruz arkadaşım.Selam eli karnında gezenler kulübühepinize sağlıklı günler.bizim yarın sabah kontrolümüz var 3 haftadır görmüyorduk özledim kızımı.göbüşler ne durumda
Ilık süt ve muz iyi geliyor mideye. Geçmiş olsun.Slm kızlar midem acayip ağrıyor ne yapsam acaba
istanbul ilgi hastanesiNerede bu hastane
Çok geçmiş olsun Can'ım dikkat et kendine çok fazla hareket etme sürekli yat allah yardımcın olsun inşallah atlatırsınGünaydın kızlar
Dün gece tuvalete kalktıgımda kanamam oldu biraz acile gittik previa'm oldugu için bunun yaşanabilecegini devam ederse hastaneye yatmam gerektigini söylediler.Ciger geliştirici ihne yapıp 1-2 saat kanamanın durmasını takip ettiler.Kanamam durunca eve geldik yine damla damla kanamam var ama doktor adet kanaması gibi olursa gel yoksa evde yat dinlen dedigi için eşimi uyandırmadım dua edip bekliyorum.Lütfen sizlerde dua edin kızlar en azından 3-4 hafta daha dursun
Hangi hastane bu ?iyi günler hanımlar
tavsiye üzerine başka bir özel hastaneye gittik. nöbetçi dr u beğenmedim ama asıl gideceğim dr u övdüler. müsait zamanda ona gideceğim inşallah.
asıl şok, sezaryen her şey dahil sadece 1000 tl. tüm çalışanlar kadın ve temiz görünüyor.
bebeğim 1400 gr olmuş, her şey yolunda çok şükür.
Canim doktorun gaviscon vermedi mi mide agrisi icinSlm kızlar midem acayip ağrıyor ne yapsam acaba
Cnm merhaba benimde 50 lik yüklemem yüksek çıktı 1 hafta sonra 100 test yapıldı.ac karnına gidiyorsun aç olarak ilk kanı veriyorsun sonra 100 lük şekerli içeceği içiyorsun bir saat sonra tekrar kan veriyorsun ve her bir saat de kan vermeye devam ediyorsun ac karnına hic bir şey yemiyorsun su bile içmiyorsun tavsiyem sabah erkenden gitmen çünkü toplamda 4 defa kan veriyorsun ac kalma süren erkenden bitmiş olur umarım seker değerin düşük çıkarHanımlar bende gebelik şekeri cıktı 50 lil yüklemede 195 cıktı diyet başladık bugun ve ölçüm yapıcaksın perşembe tekrar test yapıcaz dedi ama yanlış mı anladım bu ölçümü sabah ac ve tok mı yapıcak yoksa öğlen ve akşam da varmı ben sabah anladım eşimde ama netde günde dört diyor sabah dr sorucam ama. Sizi ne dedi de larınız merak ettim
Ohhh ozlemissindirr.. Guzel haberlerle gel insallah canm
Gobusler aldi basini gidiyor vallaaa... Normal dogum icin bol yuruyus yap yuz dedi doktorum, o yuzden simdi 1 saatlik yuruyusten geliyormbizim site musait guzel oluyor.. Hayirlisi tabiki de dogum sekli olarak aman gene ne cok konustm dus alip yatacam ben dahaa hadi optmmm
Güzel haberlerinizi bekliyoruz arkadaşım.
Ben hic yuruyemicem bu gidişleÇok teşekkürler kızlar. bende 30 haftamdan sonra yürüyüşe başlayacağım Kocaman öpüyorum :)
Hazır rapor verdiyse yat dinlen en güzeli.Allaha şükür düşüktür benim tansiyonum oradan kurtarıyorum yoksa mahvolmuştum çok yükseltiyor bu ilaç veremezdiEvet canim şükür caresi var. Ama tansiyonunu olc surekli eger çok yukselirse sıkıntı biliyorsunuzdur gercide :) evet bende yatıyorum surekli ben doğuma kadar raporluyum işe baslatmiyor doktorum
istanbul ilgi hastanesiHangi hastane bu ?
Ben yükleme yaptırmayı istemedigim için 3 gün 3 ögün aç ve tok ölçüp degerleri yazmamı istediHanımlar bende gebelik şekeri cıktı 50 lil yüklemede 195 cıktı diyet başladık bugun ve ölçüm yapıcaksın perşembe tekrar test yapıcaz dedi ama yanlış mı anladım bu ölçümü sabah ac ve tok mı yapıcak yoksa öğlen ve akşam da varmı ben sabah anladım eşimde ama netde günde dört diyor sabah dr sorucam ama. Sizi ne dedi de larınız merak ettim
Sagol cnm Allah razı olsunCnm çok ama çok geçmiş olsun. İnşallah sağsalim bir şekilde sorunsuz bebişini kucağına alırsın. Doktorların dediklerini uygula ve bol bol dinlen. Allah büyük dua edecez sizler için. Çok ama çok geçmiş olsun cnm.
Cnm geçmiş olsun. Valla benimde midem ağrıyınca genelde bir maden suyu içiyorum ilk başta biraz yanıyor mide sonra ağrı geçiyor :) sende bir deneye bilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?