canım ben de lisede edebiyat öğrenmeniyim. ama bu dönem ilçe milli eğitimde görevliim.. rahatım yani..evet ben devletteyim lisede biyoloji öğretmeniyim sen ?
Bulantıların için çok geçmiş olsun geri dönmesi çok tuhaf oluyor yacanım ben de çok az yiyorum ama yedikten sonra yatmam gerekiyor.midem bulanıyor ve halsiz oluyorum..
Canim benim Allah sana kolaylik versin insallah..3 cocuklu bir annenin nacizane tavsiyesini istersen eger cocugune geceleri kulot gibi giydirilen bezlerden giydir.sen onu yine gece cise kaldir ama en azindan kacirirsa ortalik temiz kalir.bebegine de bu kulot yavrum de ki egitimin kesintiye ugramasin.hatta bu bezleri bir yere gideren falan da giydirebilirsin,cok pratik oluyor,bu zor donemi daha kolay atlatiyorsun..Allah yardimcin olsun canim..bende bahçelievlere gidiyorum, ilk doğumumuda orada yapmıştım ozaman sezeryan 3000 tlydi baya artmış 2 senede, bu doğumuda orada yapıcam çünkü doktorum orada ve çok memnunum Allahtan sigortamda karşılıyor.
bende acayip yorgun ve uykusuzum rüzgarın tuvalet eğitiminde 15 gün oldu ilk hafta gece uykusunda bezliyordum sadece ama baktımki olacak gibi değil 3-4 gündür gecede bezlemiyorum ne aşamadasın derseniz :) çok hesap kitap gerektiriyor çübkü hala çişim geldi demiyor çiş yaptım diyor iş işten geçtikten sonra söylüyor ozaman iş bize kalıyor işte su içti yemekten kalktı uykudan kalktı çişi gelmiştir diye bizim onu lazımlığa oturmamız gerekiyor biraz inatız elbet geçecek öğrenecek ama bu halimle işe git gel evle ilgilen çocukla ilgilen şimdi gecede 3-5 kez kalk çiş yaptır kaçırdıysa haydaaa nevresimleri değiştir biraz yorulmaya başladım.
dr 7. ayda olur demişti aslında ama bu kadar etkiler diye düşünmedim. hep aç dursam keşkeBulantıların için çok geçmiş olsun geri dönmesi çok tuhaf oluyor ya
Aynı aynı bende öyle, çöp poşetini tutup kaldıramadım,hoppp gerisin geri yuvarlandım geçen akşam. Bir söylendim bir söylendim. İnsanın iş görememesi çok kötü oluyor.
Ay sorma,birde gülmek ne kelime,bildiğin dalga geçiyor. Beni koltuktan kaldır diyorum. Kaldırır gibi yapıp,gerisin geri bırakıyor. Ondan sonra kahkayı koyup yerlerde yuvarlanıyor. Bende sinirimden kıpkırmız oluyorum. Aşk olsun yani,onunda diline düştüm ya helal bana.ayy evet.. nasıl deliriyorum evde.. hiç bişi yapamıyorum.. denge mevzusu çok tuhaf.. gerçekten ağırlaşmışım demekki.. birde eşim gülünce iyice fena oluo..
Bu da mı gebelikten yaa, ben de bi iki gündür tabak kırıp duruyorum. Elimdekiler sürekli yerle buluşuyorben inanılmaz sakarlaştım kızlar ya.. bardakla suyu tutturamam.. elimden kayıp düşer tabaklar.. mesela buzdolabının sebzelik kısmına çömelerek bişiler alıyorum.. o arada hoopp diye arka üstü top gibi yuvarlanmak nedir yaadengem şaştı vallahi..
Arkadasım gece uykuya daldıktan 1 saat snr tuvalete kaldır snr uyandırma bakalım yapacak mı? Ayrıca ben oğlumu gece bezlemıştım hataymış, gunduz cok cabuk öğrendı ama gece cok zor bıraktık tavsıyem gece baglamaman yonunde...
Bence Can'ım çocuğu lazımmışsın alıştırmadan direkt klozete alıştır çocuklar için klozet kapakları var ben öyle yapmıştım lazımlıktan klozete geçme süreci de ayrı bir uğraş. Bir de gece uyandırıp çişe götürme çünkü çocukta alışkanlık oluyor her gece kaldırmak gerekiyor şimdi götürmek kolay olur belki ama büyüdükçe zorlaşıyor. İlk bir hafta kaçıracak tabi sonrasında alışıyorlar zaten
Canim benim Allah sana kolaylik versin insallah..3 cocuklu bir annenin nacizane tavsiyesini istersen eger cocugune geceleri kulot gibi giydirilen bezlerden giydir.sen onu yine gece cise kaldir ama en azindan kacirirsa ortalik temiz kalir.bebegine de bu kulot yavrum de ki egitimin kesintiye ugramasin.hatta bu bezleri bir yere gideren falan da giydirebilirsin,cok pratik oluyor,bu zor donemi daha kolay atlatiyorsun..Allah yardimcin olsun canim..
Yani canım bişey diyemedim. Karışık bir durum gibi.Kızlar ben 2 gündür eşime çok sinirliyim gece arıyorum ortalarda yok sabah bi bakıyorum arkadaşları konserde video paylaşmış sordum nerdeydin hatırlamıyorum diyo şimdi ben bunu napim? o benimle konuşuyo ama ben konuşmuyorum tabi ki ve bugün anneme gidicem 1 hafta orda kalıcam belki anlar ne kadar kırgın olduğumu çok bunalımdayım mideme vurdu sinir stress kıvranıyorum sabahtan beri evde kalırsam katil olabilirim her hareketi batıyo bana
Dur sakin , nooldu böylekızlar ben de plakalara gelmişim:) ay panik oldum çok heyecanlandım.. anam az kalmış ne yapacam... nasıl doğuracam. ne olacak.. aman allahımm. stres oldumm yaben hazır değilim daha.
Hatirlamiyorum derken ? Ne bu rahatlik canim bekar adam degil ki hem evli hemde cocuklu artik sorumsuzluk yapmasin esin. Kendimi yerine koydumda ben taviz vermem bununla baslar bosanmaya gider bu valla gozum karadir benim. Sen gene konusarak biryere varmaya calis hemen gitmede evden sogukluk olur sonraKızlar ben 2 gündür eşime çok sinirliyim gece arıyorum ortalarda yok sabah bi bakıyorum arkadaşları konserde video paylaşmış sordum nerdeydin hatırlamıyorum diyo şimdi ben bunu napim? o benimle konuşuyo ama ben konuşmuyorum tabi ki ve bugün anneme gidicem 1 hafta orda kalıcam belki anlar ne kadar kırgın olduğumu çok bunalımdayım mideme vurdu sinir stress kıvranıyorum sabahtan beri evde kalırsam katil olabilirim her hareketi batıyo bana
canım ben çook heyecanlanıyorum günler geçtikçe kalbim bi değişik atıyoDur sakin , nooldu böyleNe güzel işte artık kucağımızda olacaklar. Benim de gözümde büyüyor günler
Canım dıkka et bulantılara tansıyonuna baktır ıhmal etmedr 7. ayda olur demişti aslında ama bu kadar etkiler diye düşünmedim. hep aç dursam keşke
Bende oleyım bıde tam dogum anını dusunemıyorum bıle allahım yardım etsın ya zor gunlerımızdecanım ben çook heyecanlanıyorum günler geçtikçe kalbim bi değişik atıyo
Bende fızık ögretmenıyım ne guzel meslekdaslarımı buldumm:)Bende Biyoloji ogretmeniiym lisedeym sinavlari atlattk not donemi smdi ama skldm artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?