2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba. Ben 25 haftalik hamileyim. Gece beni uyutmayan kasintilarim olmaya basladi. Bacaklarim elim kolum ayagim deli gibi kasiniyor. Tahlillerimde bir sorun cikmadi yani kolestaz falan gorulmedi. Enzimim cok cok az yuksek ama doktorum gebelik kolestazi olmadigimi soyledi. Cildiyeye gittim advantan krem ve allerset hap verdi ama kar etmedi. Benim gibi yasayan var mi ?? Sorunumu nasil cozerim yardimci olur musunuz?? Kasintilar beni mahvetti

Canim benim Allah sana kolaylik versin insallah..3 cocuklu bir annenin nacizane tavsiyesini istersen eger cocugune geceleri kulot gibi giydirilen bezlerden giydir.sen onu yine gece cise kaldir ama en azindan kacirirsa ortalik temiz kalir.bebegine de bu kulot yavrum de ki egitimin kesintiye ugramasin.hatta bu bezleri bir yere gideren falan da giydirebilirsin,cok pratik oluyor,bu zor donemi daha kolay atlatiyorsun..Allah yardimcin olsun canim..

kızlar ben de plakalara gelmişim:) ay panik oldum çok heyecanlandım.. anam az kalmış ne yapacam... nasıl doğuracam. ne olacak.. aman allahımm. stres oldumm ya ben hazır değilim daha.

Kızlar ben 2 gündür eşime çok sinirliyim gece arıyorum ortalarda yok sabah bi bakıyorum arkadaşları konserde video paylaşmış sordum nerdeydin hatırlamıyorum diyo şimdi ben bunu napim? o benimle konuşuyo ama ben konuşmuyorum tabi ki ve bugün anneme gidicem 1 hafta orda kalıcam belki anlar ne kadar kırgın olduğumu çok bunalımdayım mideme vurdu sinir stress kıvranıyorum sabahtan beri evde kalırsam katil olabilirim her hareketi batıyo bana

Aynı aynı bende öyle, çöp poşetini tutup kaldıramadım,hoppp gerisin geri yuvarlandım geçen akşam. Bir söylendim bir söylendim. İnsanın iş görememesi çok kötü oluyor.

ayy evet.. nasıl deliriyorum evde.. hiç bişi yapamıyorum.. denge mevzusu çok tuhaf.. gerçekten ağırlaşmışım demekki.. birde eşim gülünce iyice fena oluo..

ayy evet.. nasıl deliriyorum evde.. hiç bişi yapamıyorum.. denge mevzusu çok tuhaf.. gerçekten ağırlaşmışım demekki.. birde eşim gülünce iyice fena oluo..
Ay sorma,birde gülmek ne kelime,bildiğin dalga geçiyor. Beni koltuktan kaldır diyorum. Kaldırır gibi yapıp,gerisin geri bırakıyor. Ondan sonra kahkayı koyup yerlerde yuvarlanıyor. Bende sinirimden kıpkırmız oluyorum. Aşk olsun yani,onunda diline düştüm ya helal bana.

Bu da mı gebelikten yaa, ben de bi iki gündür tabak kırıp duruyorum. Elimdekiler sürekli yerle buluşuyor

sorma dün gece uyumadan yaptırdım çişini yattı normalde 2 saat sonra gidiyordum tekrar yaptırıyordum uykudayken anaaa bir saat sonra bi gittim sırılsıklam :) bu gece çok uğraştırdı beni

canım klozet kazağı adaptör lazımlık hepsini denedim ama lazımlık dışında hiçbirini kabul etmedi klozetten korkuyor çok. e gece yaptırmıyımda napiyim anlamadım bırakayımmı öyle kız anlamadım valla

evet bende hem alıştırma külodu hemde normal boxer kullanıyorum. tamamen bezi çıkardık hayatımızdan çünkü unutmuyor bu sefer hep onu istiyor ayy şu dönemi bir atlatsam. rüzgarın doktoru kardeş gelmeden halletmen lazım yoksa daha sonra dahada çok uğraşıcaksın diyor ilk birkaç gün çok stres oldum ama o görmesin diye odaya kapanıp ağlıodum :) şimdi çok çok daha sakinim oda yapınca çok mutlu oluyor seviniyor inşallah çişim geldi dediği günleride tez zamanda görürüm :)

Sağolun kızlar oynamaya başladı benim bızdık :)) sanırım aç kalmış dediğiniz gibi :))

Misafirim geliyor da duramayacağım pek, yemek yaptım. Sarmayı da iki üç tabağa ortaya koyacağım 10 kişi olacağız koysam hepsi yenilir biter zor zamanlara yaptım ben onları

Yani canım bişey diyemedim. Karışık bir durum gibi.

kızlar ben de plakalara gelmişim:) ay panik oldum çok heyecanlandım.. anam az kalmış ne yapacam... nasıl doğuracam. ne olacak.. aman allahımm. stres oldumm ya ben hazır değilim daha.
Dur sakin , nooldu böyle Ne güzel işte artık kucağımızda olacaklar. Benim de gözümde büyüyor günler

Hatirlamiyorum derken ? Ne bu rahatlik canim bekar adam degil ki hem evli hemde cocuklu artik sorumsuzluk yapmasin esin. Kendimi yerine koydumda ben taviz vermem bununla baslar bosanmaya gider bu valla gozum karadir benim. Sen gene konusarak biryere varmaya calis hemen gitmede evden sogukluk olur sonra

Kızlar bırsey sorucam bır haftadır catı kemıgı agrısı cekıyorum sızınde varmı varsa eger nasıl bas edıyosunuz onerılerınız varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…