Sen niye gidiyomuşsun cnm geceyi nerde geçirdiyse orda kalsaymış kitle kapıyı ben bu saatte geleni eve almıyorum de ya da aynı Şekil sende Çık gece dön eve sorarsa geziyodum nerde olduğumu hiç hatırlamıyorum dersin bende bi kaç gündür eşimle kötüydüm walla konuşmakla olmadı zamanında anneme gittim olmadı şimdi de artık umursamıyorum aramıyorum sevgimi hiç göstermiyorum sıradan davranıyorum şaşırdı sen bana hep ilgili davranırdın ne oldu bişey mi var diye Üstüme düşüyo yooo iyiyim bişey yok diyorum bakalım işe Yarıcak mı böyle :)))Kızlar ben 2 gündür eşime çok sinirliyim gece arıyorum ortalarda yok sabah bi bakıyorum arkadaşları konserde video paylaşmış sordum nerdeydin hatırlamıyorum diyo şimdi ben bunu napim? o benimle konuşuyo ama ben konuşmuyorum tabi ki ve bugün anneme gidicem 1 hafta orda kalıcam belki anlar ne kadar kırgın olduğumu çok bunalımdayım mideme vurdu sinir stress kıvranıyorum sabahtan beri evde kalırsam katil olabilirim her hareketi batıyo bana
bu çatı kemiği ağrısı ben de hiç olmadı. çatım bile açılmıyo:9 o bile doğum yapmaktan yana değil:)Kızlar bırsey sorucam bır haftadır catı kemıgı agrısı cekıyorum sızınde varmı varsa eger nasıl bas edıyosunuz onerılerınız varmı
Yok cnm pişirmeden sarıp buzdolabı poşetinde koy sonra çıkar tencereye diz pişir o kadar bende sarcam bugün yarın inş o Şekil dolma falanda atabilirsin dolabaMinikPiranha canım sen sarma deyince soruyum dedim ben de doğuma yakın sarıp buzluğa atmak istiyorum ama daha önce hiç atmadım öyle hep taze tükettik pişirp mi koyuyosunuz? Bu arada 10 yufkadan falan değişik iç harçlı börek falan da koymak istiyorum inşaAllah buzluğa
Acıldıgı ıcınmı acıyormus e ozaman erken dogum habercısı olmasınbu çatı kemiği ağrısı ben de hiç olmadı. çatım bile açılmıyo:9 o bile doğum yapmaktan yana değil:)
benim de dün kahvaltıya misafirim vardı. ne yoruldum ya bizimkiler 4 kişiydi. 10 kişiyi nasıl ağırlayacaksın ya dikkat et kendine.Sağolun kızlar oynamaya başladı benim bızdık :)) sanırım aç kalmış dediğiniz gibi :))
Misafirim geliyor da duramayacağım pek, yemek yaptım. Sarmayı da iki üç tabağa ortaya koyacağım 10 kişi olacağız koysam hepsi yenilir biter zor zamanlara yaptım ben onları
yok canım sanmam bu hafta normalmiş.Acıldıgı ıcınmı acıyormus e ozaman erken dogum habercısı olmasın
Sağol canımYok cnm pişirmeden sarıp buzdolabı poşetinde koy sonra çıkar tencereye diz pişir o kadar bende sarcam bugün yarın inş o Şekil dolma falanda atabilirsin dolaba
Doğuma hazırlandığı için ağrırmış canım. Normal bi durum yani panik yapmaAcıldıgı ıcınmı acıyormus e ozaman erken dogum habercısı olmasın
Olsun bence soğukluk yani onu görünce şeytan görmüş gibi oluyorum 2 gündür. Bende dedim ki hatırlamıyosan oralarda başkalarıyla ilişkiyede girmişsindir saçmalama diyo kurguda zaten üstüme yokHatirlamiyorum derken ? Ne bu rahatlik canim bekar adam degil ki hem evli hemde cocuklu artik sorumsuzluk yapmasin esin. Kendimi yerine koydumda ben taviz vermem bununla baslar bosanmaya gider bu valla gozum karadir benim. Sen gene konusarak biryere varmaya calis hemen gitmede evden sogukluk olur sonra
Sen niye gidiyomuşsun cnm geceyi nerde geçirdiyse orda kalsaymış kitle kapıyı ben bu saatte geleni eve almıyorum de ya da aynı Şekil sende Çık gece dön eve sorarsa geziyodum nerde olduğumu hiç hatırlamıyorum dersin bende bi kaç gündür eşimle kötüydüm walla konuşmakla olmadı zamanında anneme gittim olmadı şimdi de artık umursamıyorum aramıyorum sevgimi hiç göstermiyorum sıradan davranıyorum şaşırdı sen bana hep ilgili davranırdın ne oldu bişey mi var diye Üstüme düşüyo yooo iyiyim bişey yok diyorum bakalım işe Yarıcak mı böyle :)))
Neye hazır değilsin ya daha 80 gün var hazır olursun o zamana kadar son Zaman'lar da sabirsıLanmaya başlarsın. Hazır değişim dinince ilk çocuğumu öğrendim Zaman aklıma geldi doktora gitmiştim başka bir şikayetim için hamile. Olduğumu o Zaman öğrendim tesakızlar ben de plakalara gelmişim:) ay panik oldum çok heyecanlandım.. anam az kalmış ne yapacam... nasıl doğuracam. ne olacak.. aman allahımm. stres oldumm yaben hazır değilim daha.
Cnm benim kizimda öyle sabaha kadar kıpır kıpır masallahi var doguncada böyle olacak sanırım sabaha kadar uykusuz nöbetlerAl benden de o kadar.. Kızım bi yandan kıpır kıpır, ağrılarım bi yandan..
Ben tutmicam tutamam zaten son zamanlarimiz şimdi bile azıcık geciksem yemek için gözüm kararıyor tansiyonum dusuyorgünaydın kısçelerr
aranızda ramazanda oruç tutacak olan var mı????
ben dün hocanın eşine sordum tut dedi bana düşük tehliken yok kocaman çocuk artık dio ama aç kalınca bebişim oynamıor onu farkettimm napcağımı şaşırdım valla yaaBen tutmicam tutamam zaten son zamanlarimiz şimdi bile azıcık geciksem yemek için gözüm kararıyor tansiyonum dusuyor
ben dün hocanın eşine sordum tut dedi bana düşük tehliken yok kocaman çocuk artık dio ama aç kalınca bebişim oynamıor onu farkettimm napcağımı şaşırdım valla yaa
Aa bende koyayim etrafima sormustum guzel olmaz oyle demislerdi bende sarip taze tuketiyorduk buzluga atayim bari valla mevlut gunu acaip ise yarar :) birde kizlar ic harcini nasil yapiyorsunuz ben cogu zaman tutturamiyorum kavurup yapiyorum suyunu cok koymus oluyorum filan cigdenmi koyuyosunuz iciniYok cnm pişirmeden sarıp buzdolabı poşetinde koy sonra çıkar tencereye diz pişir o kadar bende sarcam bugün yarın inş o Şekil dolma falanda atabilirsin dolaba
Sende benim kafadansin bende hemen paranoya yaparim telefonda sesi kisik gelse yaninda muduru biseyi olsa bile hemen kafamda senaryo yaziyorum sesi niye kisik geldi diyeOlsun bence soğukluk yani onu görünce şeytan görmüş gibi oluyorum 2 gündür. Bende dedim ki hatırlamıyosan oralarda başkalarıyla ilişkiyede girmişsindir saçmalama diyo kurguda zaten üstüme yokbi arkadaşları var bekar zaten onlar yoldan çıkarmaya çalışıyo bizimkini buda musait çıkmaya zaten. Boşanmaya kadar gidicek büyük ihtimal umrumda bile değil o gece bişey olsa adam ortada yok böyle bir şey var mı ya
evde daha bi agresif oluyorum ben onu anladım sözde dün bebeğin tüm eksikleri için alışveriş yapılcaktı annemle ben gidecekti halı yıkaması tuttu son yün yıkadı akşam etti o kadar sinir oldumki kendim bile gidip alamadım oturdum ağladım sinirimdenbenim iyi olurda inşaAllah ramazanı da bitiririm çalışarak
ne biçim bişey bu ya sen iyi dayanmışşsın ben hemen dışardan ye mek söylerdim utansın die gerçi utanmazdı bence
ben buna sok oldum su an
canım aynen burdakileri okudukça sunu anlıyorum ve hep söylemişimdir, eşin senin yanındaysa iş bitmiştir. ama benimki de tam bir anneci, annesine aşık resmen hatta ailesine.. ben de gecen bunu düşüyordum oğlumu asla bana bu şekilde bağımlı yetiştirmicem.. aile sevgisini bilecek ama evlendiği zamanda artık ailesinin eşi olduğunu bilmeli..
cok şanslısın bence.. ben kendi annemi babamı bile aramam cok.. konuşmayı sevmem göremye giderim ama eşim öyle diil, zaten aramayınca annesi küsüyo hemen..
hemde nasıl uyunuyor canım. cumartesi okdr koşturmadan sonra guya fılm ızlıcektık esım fılm arastırırken saat 10da uyudum ben koltukta filmde izlemedik tabii :) bıkaç gun once de aksam 8de yattım ertesı gun 8e kdr uyudum düşün. bide yalnız yatmıyım diye zorluyorum eşimde benle beraber uyuyo valla evlenırken alısverıs için gunde 6 saat yalnız basıma avm avm elde posetler gezdıgımı bılırım. ama hamıllelık cok baska. heycanı evlenmek kdr keyıflı ama daha az ıs olmasına ragmen daha cok yoruluosun. bal kızım saglıkla gelsın deeee yorulmak hıccc sorun degıl valla keyıfle seve seve
Kızlar bırsey sorucam bır haftadır catı kemıgı agrısı cekıyorum sızınde varmı varsa eger nasıl bas edıyosunuz onerılerınız varmı
Olsun bence soğukluk yani onu görünce şeytan görmüş gibi oluyorum 2 gündür. Bende dedim ki hatırlamıyosan oralarda başkalarıyla ilişkiyede girmişsindir saçmalama diyo kurguda zaten üstüme yokbi arkadaşları var bekar zaten onlar yoldan çıkarmaya çalışıyo bizimkini buda musait çıkmaya zaten. Boşanmaya kadar gidicek büyük ihtimal umrumda bile değil o gece bişey olsa adam ortada yok böyle bir şey var mı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?