2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
MinikPiranha canım sen sarma deyince soruyum dedim ben de doğuma yakın sarıp buzluğa atmak istiyorum ama daha önce hiç atmadım öyle hep taze tükettik pişirp mi koyuyosunuz? Bu arada 10 yufkadan falan değişik iç harçlı börek falan da koymak istiyorum inşaAllah buzluğa

Sen niye gidiyomuşsun cnm geceyi nerde geçirdiyse orda kalsaymış kitle kapıyı ben bu saatte geleni eve almıyorum de ya da aynı Şekil sende Çık gece dön eve sorarsa geziyodum nerde olduğumu hiç hatırlamıyorum dersin bende bi kaç gündür eşimle kötüydüm walla konuşmakla olmadı zamanında anneme gittim olmadı şimdi de artık umursamıyorum aramıyorum sevgimi hiç göstermiyorum sıradan davranıyorum şaşırdı sen bana hep ilgili davranırdın ne oldu bişey mi var diye Üstüme düşüyo yooo iyiyim bişey yok diyorum bakalım işe Yarıcak mı böyle :)))

Kızlar bırsey sorucam bır haftadır catı kemıgı agrısı cekıyorum sızınde varmı varsa eger nasıl bas edıyosunuz onerılerınız varmı
bu çatı kemiği ağrısı ben de hiç olmadı. çatım bile açılmıyo:9 o bile doğum yapmaktan yana değil:)

Yok cnm pişirmeden sarıp buzdolabı poşetinde koy sonra çıkar tencereye diz pişir o kadar bende sarcam bugün yarın inş o Şekil dolma falanda atabilirsin dolaba

benim de dün kahvaltıya misafirim vardı. ne yoruldum ya bizimkiler 4 kişiydi. 10 kişiyi nasıl ağırlayacaksın ya dikkat et kendine.

Ağustosta anne olacak öğretmen arkadaş baya bi varmışız. Bi de şu izinleri istediğimiz gibi olabilseydi.

Olsun bence soğukluk yani onu görünce şeytan görmüş gibi oluyorum 2 gündür. Bende dedim ki hatırlamıyosan oralarda başkalarıyla ilişkiyede girmişsindir saçmalama diyo kurguda zaten üstüme yok bi arkadaşları var bekar zaten onlar yoldan çıkarmaya çalışıyo bizimkini buda musait çıkmaya zaten. Boşanmaya kadar gidicek büyük ihtimal umrumda bile değil o gece bişey olsa adam ortada yok böyle bir şey var mı ya

Ay ben eve almasam annesi alır yan tarafımda oturuyo zaten onlara güvendiği için böyle yapıyo valla artık diyorum ki haftasonu da çalışayım en iyisi evde strese giriyorum.

kızlar ben de plakalara gelmişim:) ay panik oldum çok heyecanlandım.. anam az kalmış ne yapacam... nasıl doğuracam. ne olacak.. aman allahımm. stres oldumm ya ben hazır değilim daha.
Neye hazır değilsin ya daha 80 gün var hazır olursun o zamana kadar son Zaman'lar da sabirsıLanmaya başlarsın. Hazır değişim dinince ilk çocuğumu öğrendim Zaman aklıma geldi doktora gitmiştim başka bir şikayetim için hamile. Olduğumu o Zaman öğrendim tesa

Ben tutmicam tutamam zaten son zamanlarimiz şimdi bile azıcık geciksem yemek için gözüm kararıyor tansiyonum dusuyor
ben dün hocanın eşine sordum tut dedi bana düşük tehliken yok kocaman çocuk artık dio ama aç kalınca bebişim oynamıor onu farkettimm napcağımı şaşırdım valla yaa

ben dün hocanın eşine sordum tut dedi bana düşük tehliken yok kocaman çocuk artık dio ama aç kalınca bebişim oynamıor onu farkettimm napcağımı şaşırdım valla yaa

canım kocaman çocuk da ..susuz kalması demek erken doğum sebebi.. ben doktora danıştım ilk 3 ay ve son 3 ay önermiyoruz dedi. hem zaten Allah bize onun iznini vermiş kaza edilmesinden yanayım. sonra pişmanlık yaşamamak için..

Yok cnm pişirmeden sarıp buzdolabı poşetinde koy sonra çıkar tencereye diz pişir o kadar bende sarcam bugün yarın inş o Şekil dolma falanda atabilirsin dolaba
Aa bende koyayim etrafima sormustum guzel olmaz oyle demislerdi bende sarip taze tuketiyorduk buzluga atayim bari valla mevlut gunu acaip ise yarar :) birde kizlar ic harcini nasil yapiyorsunuz ben cogu zaman tutturamiyorum kavurup yapiyorum suyunu cok koymus oluyorum filan cigdenmi koyuyosunuz icini

Sende benim kafadansin bende hemen paranoya yaparim telefonda sesi kisik gelse yaninda muduru biseyi olsa bile hemen kafamda senaryo yaziyorum sesi niye kisik geldi diye valla benimki evden ise isten eve gelen bir tip 5 dkka gec kalsa haber veriyor trafik var diye o yüzden bosanmaya gider diyorum degisik hareketini gorsem

Amann terslik olms canm ama sen yine de sakin ol tatlimm indir zopani bakimmm kiz annen yaninda kiymetini billl...

Ayrica oruc meselesi yazmissin yine yani herkesin kendi karari ama Allah bize kaza yapma sansi verms sence bosuna midir?? Nedir bu israriniz?? Kocaman cocuk ne demektir yaa?? Daha dogmadilar bile valla ben bebegimi ac da susuz da birakamamm..

Aynen canm yine ben iyi davranmisim hakkaten sirf esimin hatrina ve esim beni anladigi icn zaten bu konuda cok sukur..
Ben de dedm yemek soyler gelen o zman dedm ben bi sey yapamicam dedm , ama zaten gitmicem uzun sure gorusmucem de hayirlisi bakalmm

Kesinlikle canm saglikl dogsunlar yorulmak falan nedirre

Biz de hala beraber uyuyoruz esimle bakalm git demeye de kiyamiyom yaaa bazen haftasonlari gunduz tek uyuyorm mesela sankim daha rahat oluyor amaa, onu da bi suru uyandiriyorm gece ama henuz pes etmedi bakalmm

Uyku bi bastiriyo bazen valla film falan hikayee.. Ozellikle iste yorgun olunca daha iyi uyunuyo ciddenn...

Kızlar bırsey sorucam bır haftadır catı kemıgı agrısı cekıyorum sızınde varmı varsa eger nasıl bas edıyosunuz onerılerınız varmı

Ben de bayadir var dr normal dedi canm, baski arttikca da artabilirms..
Valla caresi oldugunu sanmam, ben her aabah bi suru agriyla uyaniyorm, uykuda da cok uyaniyormm kuzum icn deger tabi napalmm.. Ama bacak arasina yastik koymak iyi geliyo bazenn...

Kiz ben sok kocandaki nasil bi rahatlik hatirlamiyorm ne demek amaninn ben de baya ipleri koparirdm sahsenn.. Bi de ozru kabahatinden buyuk.. Dedigin gibi bi de hamilesin bi sey olsa Allah korusunn...
Valla yangina korukle gitmek istemem ama ben de az tepki vermezdm napsan haklisn, git bencede evden anlasin yoklugunu.. Kimlerle gorusup gorusmemesi gerektigini bi dusunsn guzelce dusunsn nerdeyms gece.. Sizi kaybetmekten bi korksun ve yeerince gonlunu hos etsn, razi etsn anca oyleee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…