1 saat sonra canımHerkese slm hayırlı cumalar şekeri olan bayanlar yemekten kaç saat sonra tokluk şekerinizi ölçüyorsunuz yada ölçtürüyorsunuz?
Ohhh afiyet olsun bnde yedimn bugün dünden sarmistimAnca şimdi oturdum. O kadar canımı çektirdi şz,kendime kadar sarma yaptım. Hiç adetimde değildir, bi güzelde oturup yedim. Nasıluyucam şiş karınla oradını bilemiyorum. Sarmaya herşeyi unutun ama kesinlikle pişirirken limonu unutmayın. Limon ayrı sıkarım, ayrıca limon tozuda illa koyarım. Ayrı bir lezzet olur. Çabuk pişşin diye incecikten sardım.bol zeytinyağlı. Valla kendim yaptım diye demiyorum gerçekten çok güzel olmuştu.
Anca şimdi oturdum. O kadar canımı çektirdi şz,kendime kadar sarma yaptım. Hiç adetimde değildir, bi güzelde oturup yedim. Nasıluyucam şiş karınla oradını bilemiyorum. Sarmaya herşeyi unutun ama kesinlikle pişirirken limonu unutmayın. Limon ayrı sıkarım, ayrıca limon tozuda illa koyarım. Ayrı bir lezzet olur. Çabuk pişşin diye incecikten sardım.bol zeytinyağlı. Valla kendim yaptım diye demiyorum gerçekten çok güzel olmuştu.
Kizlar bebislerimiz dogdukca resimlerini paylasirmiyiz yada nazar deger diye hic gostermezmiyiz acaba
Kizlaaaar ne zamandir yazamadim cok rahatsizdim bir kulak tukanikligi cinlamasi aldi basini gidior o kadarla kalsa bide acayip bas agrisi yapti doktora gidemedim maalesef cunku gecen sene yine ayni sorunu yasadim ani isitme kaybi teshisi kondu ve kortizon icerikli serumla iyilestim e simdi serum taktiramayacagima gore bosuna gitmis olacaktimbugun daha iyiym sukurler olsun. Yazilanlarin hepsini okuyamadım arada sektire sektire takip ettim biraz .
Forever07 arkadasim guzel haberlerine cok sevindim insallah sag salim masalini alip eve gectigin gunleri de goruruz hep beraber :)
Bu arada arkadaslar kim olduğunu hatirlamiorum ama bi arkadasa 30 kusur mm rahim boyuyla erken dogum teshisi konmus benimkine de doktor 30 mm dedi ama hic erken dogum riskin var falan demedi bende de mi simdi bi de o mu cikti basima
canım valla büyük konusmıyım ama yatak ayırmam. yatak ayırmak dogumdan once de sonrada bebek buyurken de ılıskıyı zedeleyebilecek bır durum. eskı yataklar 140lık mınnacıkmıs ozmn bıle yatak ayrılmazmıs. bırsuru arkadasım var boyle yatak, oda ayıran... hatta bazısının oyle bır zedelenıyor kı cocuk 4 yasına gelmış hala ayrı yatıyorlar. cunku psıkolojımız degısıyor duzen degısıyor ustune yatagı da ayırınca uzaklasma baslar gıbı gelıyor bana.. evliligın ılk zamanlarında kusunce ayrı yatıyorduk baktık ıyıce sogukluk oluyor kusmeler uzuyor artık yemınlıyız hıccc ayrı yatmıyoruzhepinize de tavsıye ederım cok zorunlu haller dısında cocugunuz bıle aranıza gırmesın
Merhabalar Masal kızımla ben geldik
Özlemişiz sayfamızı beya
Can teyzeler bal teyzelerve kardeşler
Napıyonuz bakim şişkolar
Yeni emojilerde pek havalı
Masal kız büyüyor inşallah, ciğerleri daha rahat diyor doktorumuz, özlemek kötü işteiyiliğine şükredip özleşiyoruz
haftada bir hemşirelerden rica edip gizli gizli giriyorum bal kızımın yanına
yarın yine beyin usg çekilecek, inşallah temiz çıkar Allah'ım aminnnnnn
Perşembe günü de göz muayane var yine inşallah oda temiz çıkar
Öpüyoruz sizleri ve kaydeşleri
Bizi unutmayın dualarınızda hatırlayın kızımı olar mı
Bana görece değil valla ama iste bebisler için sabrediyoruzGünaydın hanımlar :) üff ne zaman 36. Haftayı görüp ne zaman doğurucam demeye başlıcaz daha 30 bile olamadım bekleme işi hiç bana göre değil :)
Günaydın HamişlerBen de krem rengine bayılıyorum cnm cok güzel kırmızıdan daha gösterişli görünüyor güle güle kullanın
Gunaydın bende sendenım 30 a bıle daha cok var kızlar haftanıza gore kac kılo aldınız benı doktorum dıyete baslattı ac ac dolanıyorum ortalıkta sarmalar falan canımı cektırdınızGünaydın hanımlar :) üff ne zaman 36. Haftayı görüp ne zaman doğurucam demeye başlıcaz daha 30 bile olamadım bekleme işi hiç bana göre değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?