2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar bebislerimiz dogdukca resimlerini paylasirmiyiz yada nazar deger diye hic gostermezmiyiz acaba

Anca şimdi oturdum. O kadar canımı çektirdi şz,kendime kadar sarma yaptım. Hiç adetimde değildir, bi güzelde oturup yedim. Nasıluyucam şiş karınla oradını bilemiyorum. Sarmaya herşeyi unutun ama kesinlikle pişirirken limonu unutmayın. Limon ayrı sıkarım, ayrıca limon tozuda illa koyarım. Ayrı bir lezzet olur. Çabuk pişşin diye incecikten sardım.bol zeytinyağlı. Valla kendim yaptım diye demiyorum gerçekten çok güzel olmuştu.

Ohhh afiyet olsun bnde yedimn bugün dünden sarmistim

Ayy benim boşboğazlığım kusura bakma lütfen

Kizlaaaar ne zamandir yazamadim cok rahatsizdim bir kulak tukanikligi cinlamasi aldi basini gidior o kadarla kalsa bide acayip bas agrisi yapti doktora gidemedim maalesef cunku gecen sene yine ayni sorunu yasadim ani isitme kaybi teshisi kondu ve kortizon icerikli serumla iyilestim e simdi serum taktiramayacagima gore bosuna gitmis olacaktim bugun daha iyiym sukurler olsun. Yazilanlarin hepsini okuyamadım arada sektire sektire takip ettim biraz .
Forever07 arkadasim guzel haberlerine cok sevindim insallah sag salim masalini alip eve gectigin gunleri de goruruz hep beraber :)
Bu arada arkadaslar kim olduğunu hatirlamiorum ama bi arkadasa 30 kusur mm rahim boyuyla erken dogum teshisi konmus benimkine de doktor 30 mm dedi ama hic erken dogum riskin var falan demedi bende de mi simdi bi de o mu cikti basima

Gunaydn canm hosgeldin.. Cok gecms olsnn...
Dur bakalm hemen kendi kendine teshis koyma, belki arkadasn baska durumu var yani dr un demediyse bosuna kafana takmana gerek yok olsa soylerdi tabi ki

En güzeli, git peşinden Baba değil mi alışsın tabi.

hiç aklımızdan çıkmıyorsunuz ki.. her duamızda.. sayfamızın ilk bebeği masaldan gelecek güzel haberler bizim bebeklerimize de moral oluyor inan ki... inşallah hastane günlerin su gibi akıp geçer yazı güzelce evinizde karşılarsınız belki de temmuzda bayramı çifte bayram olarak geçirirsiniz:)) inşallah hızlıca büyüyecek kızın sağlıkla sıhhatle..

Bu arada perşembeye kadar raporluyum dün çalışırken sancılandım resmen ama yalancı sancıymış, doktorum bir sıkıntı yok dedi. Ama rahim ağzı uzunluğum biraz kısa yarın tekrar gidicem bakacak . Ortalam 5 haftadır 2.8 ile 2.6 arasında gidip geliyor. Umarım kısalmaz daha doktorum merak etme bişey olamayacak, olsaydı şimdiye kadar olurdu diyor ama insan tedirgin oluyor işte şu 30. Haftayı görseydim bi hayırlısıyla biraz daha rahatlayacağım

Günaydın hanımlar :) üff ne zaman 36. Haftayı görüp ne zaman doğurucam demeye başlıcaz daha 30 bile olamadım bekleme işi hiç bana göre değil :)
Gunaydın bende sendenım 30 a bıle daha cok var kızlar haftanıza gore kac kılo aldınız benı doktorum dıyete baslattı ac ac dolanıyorum ortalıkta sarmalar falan canımı cektırdınız (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…