- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
en çirkinlerini atarız buraya
tugbayhan kiz ben atamam bebis fotosu yaa.. Bi kere size gostermeyi gec burda olunca herkes gorecek yanii... Saglikli dogduklari haberleri benm icin yeterli zaten ilk dogduklari gibi kalmiyorlar cok degisiyorlar
Ben nazardan korkarim inanirimda ama boyle ulu orta biyer yerine dedigi gibi whatsapp grubu vs olur orda hersey paylasilabilir bence mevlutler bebisler vs . Vs.tugbayhan ben de Atmam heralde arkadasim. Bir de su whatsup grubunu kuralim bence.. İyi olur gibi.
Ay kiz bende daha 30u bile goremedim ya ayni dertten muzdaribizGünaydın hanımlar :) üff ne zaman 36. Haftayı görüp ne zaman doğurucam demeye başlıcaz daha 30 bile olamadım bekleme işi hiç bana göre değil :)
Yok canım daha önceden böyle değildi evlenince bekar arkadaşları etrafını sardı özeniyo heralde bilmiyorum millet bize özeniyo evlendiniz keşke bizde evlensek diye bu millete ama defolup gider bi hatasını yakalarsam sonra isterse fizanı ayağıma getirsin affetmem çok iyi biliyo arada çocukmuş bilmem ne umrumda olmazNe kadar stres yaptığını tahmin edebiliyorum ..hangimiz yerinde olsak aynı durumu yaşardık boş konuşuyorum biliyorum ama lütfen kendi kendini yeme bak kasılıyorsun bebeğine de Sana da yazık ..sanırım eşin hala evli olduğunu idrak edememiş daha önceden böyle miydi yoksa yeni huyumu
Geçmiş olsun canım.Bu arada perşembeye kadar raporluyum dün çalışırken sancılandım resmen ama yalancı sancıymış, doktorum bir sıkıntı yok dedi. Ama rahim ağzı uzunluğum biraz kısa yarın tekrar gidicem bakacak . Ortalam 5 haftadır 2.8 ile 2.6 arasında gidip geliyor. Umarım kısalmaz dahadoktorum merak etme bişey olamayacak, olsaydı şimdiye kadar olurdu diyor ama insan tedirgin oluyor işte şu 30. Haftayı görseydim bi hayırlısıyla biraz daha rahatlayacağım
Al benden de o kadar sıcaklar daha şimdiden canımıza okumaya başladı haziranı temmuzu nasıl geçiricez bakalım. Allah tüm bebek bekleyenlerin yardımcısı olsun.Ay kızlar yanıyorum,çoooook sıcak,oturduğum yerde kalıyorum.Sıcak insanı çok yoruyor. Ayaklarım şişti,karton kutular koydum altına ama ne fayda. Üzerime tam bir enerjiksizlik üşüştü. Çok yorgun,çok halsiz,isteksiz bir insana dönüştüm. Hele bu sabah kıyafet bile ne giyeceğimi şaşırdım. Bir gecede karnım yine ileri fırlamış,ben diyim 3 cm,siz deyin 1 cm. Birde ben 37. haftanın sonuna kadar çalışacağım diyorum. Allah yardımcımız olsun. Bu cuma sabahtan doktor randevumuz var,bakalım bizim oğlumuz büyümüş mü? Çok heyecanlıyız.
Kizlar bebislerimiz dogdukca resimlerini paylasirmiyiz yada nazar deger diye hic gostermezmiyiz acaba
Sterilizasyon aletine bende gerek duymadım. Aşırı steril olmaya çalışmak ileride sıkıntılı durumlara neden oluyor;her şeye hassasiyet,alerjik yapının artması vs vs.. Kaynatma deyince illa fokur fokur kaynaması gerekmiyor. Silikon ve kauçuk için çok uygun değil zaten. Kaynar suda biraz bekletme de aynı işlevi görüyor.Bu arada kizlar ben sterilizasyon aleti almadim gereksiz geldi, kaynatmayla halledecegim..
Ama bu kaynatma isini malzemeleri suya atip kaynatcaz mi yoksa suyu once kaynatip malzemeleri icine atip biraz bekletecez mii??? Bilgisi olan paylassinn..
Yok canım daha önceden böyle değildi evlenince bekar arkadaşları etrafını sardı özeniyo heralde bilmiyorum millet bize özeniyo evlendiniz keşke bizde evlensek diye bu millete ama defolup gider bi hatasını yakalarsam sonra isterse fizanı ayağıma getirsin affetmem çok iyi biliyo arada çocukmuş bilmem ne umrumda olmaz
Sterilizasyon aletine bende gerek duymadım. Aşırı steril olmaya çalışmak ileride sıkıntılı durumlara neden oluyor;her şeye hassasiyet,alerjik yapının artması vs vs.. Kaynatma deyince illa fokur fokur kaynaması gerekmiyor. Silikon ve kauçuk için çok uygun değil zaten. Kaynar suda biraz bekletme de aynı işlevi görüyor.
Hamisler nasilsinizcogunuz pijama takiminizi aldiniz, ben sezaryan olucam. Gecelik mi pijama takimi mi almaliyim. Bide yatarak geciriyorum gunlerimi o yuzden disari cikip alamiycam. Netten alan tavsiye edecek olan var mi. Bazi sayfalara baktim cok pahali geldi, normal fiyat araligi ne anlayamadim tavsiyesi olanlar varsa bekliyorum
Kızlar gitti gidiyor'dan saç vücut sampuanı,sabun,bebe yağı,pişik kremi seti aldım chico'nun.yanında bebek çantası da var.42 tlye aldım.ürünleri tek tek alsan bu parayı geçiyor ki çantanın fiyatı da 42 ten yüksek...siz de set alin marketlerden almayın.
ben bu takımın aynısını eminönünden 100 tl ye aldım :)Hamisler nasilsinizcogunuz pijama takiminizi aldiniz, ben sezaryan olucam. Gecelik mi pijama takimi mi almaliyim. Bide yatarak geciriyorum gunlerimi o yuzden disari cikip alamiycam. Netten alan tavsiye edecek olan var mi. Bazi sayfalara baktim cok pahali geldi, normal fiyat araligi ne anlayamadim tavsiyesi olanlar varsa bekliyorum
canım haklısın ama sanırım doğumdan sonra buraya çok giremeyeceğiz o zman whatsup dha hızlı olur sorular için.Whatsapp grubu deyince benm de aklima direk burdaki paylasimin azalacagi geldi, ben de B Began e katiliyormm...
Yani burasi farkli ne bilim oyle de kalmali diye dusunuyorm..
Hem whatsapp olunca arada esim de goruyor mesela falan ama buraya yazdiklarim paylastiklarim burada kaliyor sizinle paylasiyorm sadece daha hosuma gidiyorr..
Bencedekuralim vhatsaptan yazmak daha kolay olurtugbayhan ben de Atmam heralde arkadasim. Bir de su whatsup grubunu kuralim bence.. İyi olur gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?