2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ay kızlar yanıyorum,çoooook sıcak,oturduğum yerde kalıyorum.Sıcak insanı çok yoruyor. Ayaklarım şişti,karton kutular koydum altına ama ne fayda. Üzerime tam bir enerjiksizlik üşüştü. Çok yorgun,çok halsiz,isteksiz bir insana dönüştüm. Hele bu sabah kıyafet bile ne giyeceğimi şaşırdım. Bir gecede karnım yine ileri fırlamış,ben diyim 3 cm,siz deyin 1 cm. Birde ben 37. haftanın sonuna kadar çalışacağım diyorum. Allah yardımcımız olsun. Bu cuma sabahtan doktor randevumuz var,bakalım bizim oğlumuz büyümüş mü? Çok heyecanlıyız.

en çirkinlerini atarız buraya

tugbayhan kiz ben atamam bebis fotosu yaa.. Bi kere size gostermeyi gec burda olunca herkes gorecek yanii... Saglikli dogduklari haberleri benm icin yeterli zaten ilk dogduklari gibi kalmiyorlar cok degisiyorlar

tugbayhan ben de Atmam heralde arkadasim. Bir de su whatsup grubunu kuralim bence.. İyi olur gibi.
Ben nazardan korkarim inanirimda ama boyle ulu orta biyer yerine dedigi gibi whatsapp grubu vs olur orda hersey paylasilabilir bence mevlutler bebisler vs . Vs.
Günaydın hanımlar :) üff ne zaman 36. Haftayı görüp ne zaman doğurucam demeye başlıcaz daha 30 bile olamadım bekleme işi hiç bana göre değil :)
Ay kiz bende daha 30u bile goremedim ya ayni dertten muzdaribiz vakit gecmiyor oglumu cikartip öpüp koklayip geri sokasim geliyor icime cok özlüyorum merak ediyorum onu

Günaydın güzel hamişler Kızlar bu aralar forumu zor okuyorum kaldığım sayfalardan okuyarak yetişmeye çalışıyorum Öncelikle sıkıntılı durumda olan hamiş arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum Allah bize ve bebişlerimize sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah Kızlar ben biberon olarak Dr. Brown almayı düşünüyorum . Bu biberonun da 3 çeşidi var; doğal akış geniş ağızlı, doğal akış standart ve geniş ağızlı diye. Bu biberon hakkında bilgisi olan var mı hangisini almalıyım sizce

Whatsapp grubu deyince benm de aklima direk burdaki paylasimin azalacagi geldi, ben de B Began e katiliyormm...

Yani burasi farkli ne bilim oyle de kalmali diye dusunuyorm..

Hem whatsapp olunca arada esim de goruyor mesela falan ama buraya yazdiklarim paylastiklarim burada kaliyor sizinle paylasiyorm sadece daha hosuma gidiyorr..

Bu arada kizlar ben sterilizasyon aleti almadim gereksiz geldi, kaynatmayla halledecegim..
Ama bu kaynatma isini malzemeleri suya atip kaynatcaz mi yoksa suyu once kaynatip malzemeleri icine atip biraz bekletecez mii??? Bilgisi olan paylassinn..

Yok canım daha önceden böyle değildi evlenince bekar arkadaşları etrafını sardı özeniyo heralde bilmiyorum millet bize özeniyo evlendiniz keşke bizde evlensek diye bu millete ama defolup gider bi hatasını yakalarsam sonra isterse fizanı ayağıma getirsin affetmem çok iyi biliyo arada çocukmuş bilmem ne umrumda olmaz

Geçmiş olsun canım.
Bende şöyle bi hayırlısıyla 32. haftalara gelsekte rahatlasak diye içimden geçiriyorum sürekli.

Al benden de o kadar sıcaklar daha şimdiden canımıza okumaya başladı haziranı temmuzu nasıl geçiricez bakalım. Allah tüm bebek bekleyenlerin yardımcısı olsun.

Bu arada kizlar ben sterilizasyon aleti almadim gereksiz geldi, kaynatmayla halledecegim..
Ama bu kaynatma isini malzemeleri suya atip kaynatcaz mi yoksa suyu once kaynatip malzemeleri icine atip biraz bekletecez mii??? Bilgisi olan paylassinn..
Sterilizasyon aletine bende gerek duymadım. Aşırı steril olmaya çalışmak ileride sıkıntılı durumlara neden oluyor;her şeye hassasiyet,alerjik yapının artması vs vs.. Kaynatma deyince illa fokur fokur kaynaması gerekmiyor. Silikon ve kauçuk için çok uygun değil zaten. Kaynar suda biraz bekletme de aynı işlevi görüyor.

Tatlim son durum ne , yeni bi gelisme var mi??
Erkeklerde bu durum oluyor evet, su an senin durumun gergin ve stresli aynisini anlayamayiz belki ama cidden erkekler evlendiklerini gec idrak ediyor, hele ki arkadas gruplarinda ilk evlenenlerden biriysenizzz.. Biz de oyleyiz yani onlar icn hanim izin vermez ya da onu gec evde hanim bekler demek buyuk kilibiklik ayip oluyo bizim anlamamz imkansizz
Bu nedenle de biri bi yere cagirinca hop gitnek zorunda hissediyolar kendilerini yoksa millet hanimi gondermediiii derrrr kilibik derrrr amaninnn
Cidden anlamak mumkun degil, normalde en buyuk dersleri hakeden onlar ama biz yapimiz geregi veremiyoruz bazen bu dersi, neden cunku gecenin 2 3 unde disari cikamayiz bayaniz millet ne derrrr kocamiz ne derrr...

Yani canm benm normalde boyle olsa da durum sen su an hamilesin onceligin tabi ki bebegin, eminim sen de farkindasn ama elinde olmadan gerilip sinirleniyosun.. Ama bebeginle konus onu rahatlat emin ol o kipirdadikca sana da iyi gelecek, eainle ilgili de hic kendini uzmeden yormadan icinden geleni yap. Uzak mi kalmak istiyorsn kal, konusmak gelmiyo mu icinden hocc konusma.. Hatasini er ya da gec anlayacaktir burdaki tek mesele sen hatasini anlayacagi surecte ustune gitme usteleme sabirli ol kendini uzmee Ay benm de gene cenem acildii bi suru yazdmm

Hamisler nasilsiniz cogunuz pijama takiminizi aldiniz, ben sezaryan olucam. Gecelik mi pijama takimi mi almaliyim. Bide yatarak geciriyorum gunlerimi o yuzden disari cikip alamiycam. Netten alan tavsiye edecek olan var mi. Bazi sayfalara baktim cok pahali geldi, normal fiyat araligi ne anlayamadim tavsiyesi olanlar varsa bekliyorum

Evet gercketn arada ince bi cizgi var onu iyi tutturmak lazm.. Pinpirikli olmadam abartmadan biraz da baslarda dikkatli olmak gerekiyor bence de milletin sevmesi opmesi konusunda da aynisi gecerli bence..

Kaynama olayindaki oneri icn sagol ben de oyle yaparm o zamann..

Ben de carsida hosuma giden bulamadm netten aldm canm.. Lohusasepeti diye bi site, fiyatlar da gayet iyiydi benceee bi bak istersenn..

hayırlı olsun , bende aldım chicco nun bakım setinden , çok hoş kırmızı renginden aldım. çantası çok büyük değil ama ilk dönemlerimizi idare eder diye düşünüyorum. şampuan,yağları,sabunu vs. çok hoş kokuyor. sanki bebeğimi koklamış gibi hissettim. hastane çıkışını filanda chicco dan aldım, yumuşacık , sizlerede tavsiye ederim.

ben bu takımın aynısını eminönünden 100 tl ye aldım :)

http://www.lohusasepeti.com/tuba-6414-lohusa-gecelik-sabahlik-takimi

canım haklısın ama sanırım doğumdan sonra buraya çok giremeyeceğiz o zman whatsup dha hızlı olur sorular için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…