- 30 Mart 2016
- 128
- 178
- 103
- 35
ben bu takımın aynısını eminönünden 100 tl ye aldım :)
http://www.lohusasepeti.com/tuba-6414-lohusa-gecelik-sabahlik-takimi
Sterilizatör devamlı biberın kullanan anneler için kolaylık oluyor emzirecekseniz kaynararak steril etmek daha kolay ve mantıklı.Ben kaynayan suya 2 dk atıp sonra hemen çıkarıyorım uzun kalırsa emzik ve biberon ucu deforme oluyor kısa sürede cnmBu arada kizlar ben sterilizasyon aleti almadim gereksiz geldi, kaynatmayla halledecegim..
Ama bu kaynatma isini malzemeleri suya atip kaynatcaz mi yoksa suyu once kaynatip malzemeleri icine atip biraz bekletecez mii??? Bilgisi olan paylassinn..
Ben yaptim bunu, bu benim, oldu bu kesin ben yaptim cunku filan diye dolanirmisizben dogurdum bunu dıye tum dunyaya gostermesem ıyı
Ben 12 kilo aldım 28 haftalığımGunaydın bende sendenım 30 a bıle daha cok var kızlar haftanıza gore kac kılo aldınız benı doktorum dıyete baslattı ac ac dolanıyorum ortalıkta sarmalar falan canımı cektırdınız(
Canım ben haftasonu ne olur ne olmaz diye çantamı hazırladım. Biberonun kullanım kılavuzunda 5 dk kaynayan suda tutun yazıyordu. Ben de sizin gibi düşünüp sterilizasyon almadım, kaynayan suda 5 dk ya yakın beklettim.Evet gercketn arada ince bi cizgi var onu iyi tutturmak lazm.. Pinpirikli olmadam abartmadan biraz da baslarda dikkatli olmak gerekiyor bence demilletin sevmesi opmesi konusunda da aynisi gecerli bence..
Kaynama olayindaki oneri icn sagolben de oyle yaparm o zamann..
Maşallah biz bi kitap yazalım bu gazlaTatlim son durum ne , yeni bi gelisme var mi??
Erkeklerde bu durum oluyor evet, su an senin durumun gergin ve stresli aynisini anlayamayiz belki ama cidden erkekler evlendiklerini gec idrak ediyor, hele ki arkadas gruplarinda ilk evlenenlerden biriysenizzz.. Biz de oyleyizyani onlar icn hanim izin vermez ya da onu gec evde hanim bekler demek buyuk kilibiklik ayip oluyo bizim anlamamz imkansizz
Bu nedenle de biri bi yere cagirinca hop gitnek zorunda hissediyolar kendilerini yoksa millet hanimi gondermediiii derrrr kilibik derrrr amaninnn
Cidden anlamak mumkun degil, normalde en buyuk dersleri hakeden onlar ama biz yapimiz geregi veremiyoruz bazen bu dersi, neden cunku gecenin 2 3 unde disari cikamayiz bayanizmillet ne derrrr kocamiz ne derrr...
Yani canm benm normalde boyle olsa da durum sen su an hamilesin onceligin tabi ki bebegin, eminim sen de farkindasn ama elinde olmadan gerilip sinirleniyosun.. Ama bebeginle konus onu rahatlat emin ol o kipirdadikca sana da iyi gelecek, eainle ilgili de hic kendini uzmeden yormadan icinden geleni yap. Uzak mi kalmak istiyorsn kal, konusmak gelmiyo mu icinden hocc konusma.. Hatasini er ya da gec anlayacaktir burdaki tek mesele sen hatasini anlayacagi surecte ustune gitme usteleme sabirli ol kendini uzmeeAy benm de gene cenem acildii bi suru yazdmm
ben bu takımın aynısını eminönünden 100 tl ye aldım :)
http://www.lohusasepeti.com/tuba-6414-lohusa-gecelik-sabahlik-takimi
Ben o konuda şanslıyım canım, annem dikti tülünü, fonunu. Aynı desenden nevresim takımını alt açmasını..vs..Kızlar,bebek odası için perde ,fon perde falan naptınız. Ben yeni birşeyler almak istiyorum,dün bir perdeciye gidiyim bakıyım dedim. Bebek odası için hiç bişi yoktu,renkleri uydurarak yaparsın dedi. Hiçte hoşuma gitmedi. Store perde daha rahat olur tülden dedi ama bilemedim. Siz nasıl ayarlama yaptınız. Nettende alabilirim aslında.önerdiğiniz bir site var mı?
Ben 12 kilo aldım 28 haftalığım
Hala zayif gorunuyosun cnm ama maaşallah.bende korkuyorm acayp kalcak kilolar diye.bende 28de 12kilo aldm .asiri iştah var .megerse kan sekerim hizli dusus yasiyomus cabk acikiyomsm bu yuzden 3-4gndur sk ama saglkli yiyrm dktor diyet verdi yinede 20garanti olur6.5 aydan (28+0) selamlar :) 12 kiloyu devirdim hamilelik hala bitmedi bi 20 yi deviririm heraldeinş aldığımız hızla veririz bu kiloları şişman kalcam die çok üzülüyorum ya
Bebek iyiyse sıkıntı yok cnm kilosunda ne varBen 31 haftaligim 10 kilo aldim :/ herkes az almissin diyor ama bilmiyorum bebek iyi ama kilosu
Bende 28+0 dayim ve tam 12 kilo aldim ayni gidioruz:)6.5 aydan (28+0) selamlar :) 12 kiloyu devirdim hamilelik hala bitmedi bi 20 yi deviririm heraldeinş aldığımız hızla veririz bu kiloları şişman kalcam die çok üzülüyorum ya
Ben olsam heralde eşime şu yüzden gitmiyorum demezdim keza ilerde bir gün en ufak bir tartışmada zaten ailemin kendi tarafında olacağını bilip rahat olmasını istemem .. Gitmiyorum bu aralar kimseyi görmek istemiyorum yorgunum falan diyip geçiştiririm.. Bi ara başka bir konu da başıma gelir gibi oldu kimseyle görüşmedim olay durulduktan sonra hayat kaldığı yerden devam etti zaten .. Babana gelince Can'ım madem destek değil köstek olunacak bundan sonra özel hayatınla ilgili şeyleri pek yansıtmamanı öneririm
Nolucak bizim halimiz bilmem :)Bende 28+0 dayim ve tam 12 kilo aldim ayni gidioruz:)
Ay ne guzel zapzayifsin kollar bacaklar masallah birde beni gorsen6.5 aydan (28+0) selamlar :) 12 kiloyu devirdim hamilelik hala bitmedi bi 20 yi deviririm heraldeinş aldığımız hızla veririz bu kiloları şişman kalcam die çok üzülüyorum ya
Canim bence de sakin esine anlatma. O zaman surekli kendini hakli hisseder. Babanin sana bagirdigini da bilmesine gerek yok. Babanla rani duzelt bence. Sonucta baba kizar da bagirir da. Ama sever. Hem de herkesten cok. Sen hamile olsan da bence onun gozunde hala onun cocugusun. Ben boyle dusunuyorum. ben esime ailemle ilgili olumsuz hicbir seyi anlatmam. Asla ailemle ilgili olumsuz bir sey soyleyemez. Gerci benim ailem bir sey olsa esimi hakli bulurlar. Babam bana yazik o cocuga senle evli der. Mesela esimle ailemin yanina gitsek esime markete git desem babam o misafir burda sen git diye beni bi azarlar. Bozulurum ama bozuldugumu esime hic belli etmem. O babam bana her sey diyebilir derim. Bence sen de esine sakin belli etme. Yarin bi gun kullanir bence.
Ya hiç kilolu gorunmuyorsunki. Cok iyisin valla. Bebekte belli degil oyle cok sismemis karnin sanki. Demekki sende ic karni genis olanlardansn oh neguzel6.5 aydan (28+0) selamlar :) 12 kiloyu devirdim hamilelik hala bitmedi bi 20 yi deviririm heraldeinş aldığımız hızla veririz bu kiloları şişman kalcam die çok üzülüyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?