2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar,bebek odası için perde ,fon perde falan naptınız. Ben yeni birşeyler almak istiyorum,dün bir perdeciye gidiyim bakıyım dedim. Bebek odası için hiç bişi yoktu,renkleri uydurarak yaparsın dedi. Hiçte hoşuma gitmedi. Store perde daha rahat olur tülden dedi ama bilemedim. Siz nasıl ayarlama yaptınız. Nettende alabilirim aslında.önerdiğiniz bir site var mı?

Bu arada kizlar ben sterilizasyon aleti almadim gereksiz geldi, kaynatmayla halledecegim..
Ama bu kaynatma isini malzemeleri suya atip kaynatcaz mi yoksa suyu once kaynatip malzemeleri icine atip biraz bekletecez mii??? Bilgisi olan paylassinn..
Sterilizatör devamlı biberın kullanan anneler için kolaylık oluyor emzirecekseniz kaynararak steril etmek daha kolay ve mantıklı.Ben kaynayan suya 2 dk atıp sonra hemen çıkarıyorım uzun kalırsa emzik ve biberon ucu deforme oluyor kısa sürede cnm

Gunaydın bende sendenım 30 a bıle daha cok var kızlar haftanıza gore kac kılo aldınız benı doktorum dıyete baslattı ac ac dolanıyorum ortalıkta sarmalar falan canımı cektırdınız (
Ben 12 kilo aldım 28 haftalığım

Canım ben haftasonu ne olur ne olmaz diye çantamı hazırladım. Biberonun kullanım kılavuzunda 5 dk kaynayan suda tutun yazıyordu. Ben de sizin gibi düşünüp sterilizasyon almadım, kaynayan suda 5 dk ya yakın beklettim.

Maşallah biz bi kitap yazalım bu gazla son durum dün annemlerdeydim arıyo sürekli gelip alim diye bende hayır istemiyorum eve flan gelmek çağır arkadaşlarını otur dedim susuyo bişey yapmıyo zaten

Ben o konuda şanslıyım canım, annem dikti tülünü, fonunu. Aynı desenden nevresim takımını alt açmasını..vs..

6.5 aydan (28+0) selamlar :) 12 kiloyu devirdim hamilelik hala bitmedi bi 20 yi deviririm heralde inş aldığımız hızla veririz bu kiloları şişman kalcam die çok üzülüyorum ya
Hala zayif gorunuyosun cnm ama maaşallah.bende korkuyorm acayp kalcak kilolar diye.bende 28de 12kilo aldm .asiri iştah var .megerse kan sekerim hizli dusus yasiyomus cabk acikiyomsm bu yuzden 3-4gndur sk ama saglkli yiyrm dktor diyet verdi yinede 20garanti olur

6.5 aydan (28+0) selamlar :) 12 kiloyu devirdim hamilelik hala bitmedi bi 20 yi deviririm heralde inş aldığımız hızla veririz bu kiloları şişman kalcam die çok üzülüyorum ya
Bende 28+0 dayim ve tam 12 kilo aldim ayni gidioruz:)

Kızlar süt sızıntısı olan var mı ? Hamilelik takviminde 30+5 te sanırım bu konudan bahsediyor ben şimdiden yaşadım iyi mi :) hafta sonu aşırı dut yemiştim iki gün sızıntım oldu :) çok acayip geldi

evet haklısın. dün pişman olmus olmalı ki aksam aradı. hıc bısey yokmus gıbı konustu. bende bısey yok gıbı davrandım ama yasadıgımda yanıma kar kaldı

Ay ne guzel zapzayifsin kollar bacaklar masallah birde beni gorsen dunde yuklemeye çalıştım resim bugunde ama yuklenmiyor niyeyse hata diyip duruyor

evet haklısın. anlatmadım zaten. tesekkur ederım

Ya hiç kilolu gorunmuyorsunki. Cok iyisin valla. Bebekte belli degil oyle cok sismemis karnin sanki. Demekki sende ic karni genis olanlardansn oh neguzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…