2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yok canım özel bir şey yapmıyorum ama şu aralar meyveye çok düştüm :)) canınız çekmesin her meyveden yiyorum. Bir de pekmez yemeye çalışıyorum kahvaltılarda iki üç tatlı kaşığı kadar başka da yaptığım bir şey yok çoğu zaman akşam 6 dan sonrA bir şey yemiyorum zaten.

Amiinnn teşekkür ederiz teyzesi çok sağol

Ben de rapor başlasa da evde yapmak istediklerimi yapsam diye dört gözle bekliyorum. Kapı süsünü ve magnetleri yapcam. Ekteki örneklerden yapcam bakalım.
Bir de örgü oyuncak bebekler yapmak istiyorum. Şimdilik bi tavşanla başladım, bişeye benzerse devamını getircem

Eklentiler

• kece-bebek-sekerleri-510x575.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_4665.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 232
Çok şükür :)

İnşallah ben de beceririm internetten bakıp bakıp yapacağım:)) bir de elimde dikeceğim ben makinem falan da yok bizim battaniye de filli :))

Gordm kumasini cok ciciii ben kenarina dantel degil o senin yanina koydugn pembe mesela oyle uyumlu kumastan istedm annem de cekiverdi makinede, elde evet biraz daha zor olur hatta olur mu bilmiyorm ama dene sen

Masallah hamarat cikti bizim hatunlrrr kapi susu cok tatliii

B3nce payalasalim birbirimizden gormek güzel oluyor. Duzenin yerlesimini.Basit birsey bile bazen gelemyebiliyor insanin aklina ama sonucu guzel olur :))
İlk oğlumun odasını düzenlerken benden önce doğum yapmış olan arkadaşlarımın bebem odalarından çok yararlandım ben. Gerçekten insanın aklına bazen gelmiyor. Boşuna dememişler ; akıl akıldan üstündür
Çok çok geçmişler olsun. Havalar da iyiden iyiye ısınmaya başladı aman dikkat.

Ben de yıkamadım daha beşik de alamadım şu okullar kapansın sırada o işler var onları halledeceğim Bayram'a kadar yaparım diye düşünüyorum
Temmuza kadar halledersin inşallah canım. Çok da iki ayağı bi pabuca sokmamak lazım.

Zaman çok hızlı geçiyor ama..bende arada bi panikliyorum sonra kendime geliyorum
Çamaşırları erkenden yıkamak istemiyorum ben. Rize'de yaşıyorum bilmem bilir misiniz rutubetin ana vatanıdır artık Bayram'dan sonra hallederim.

Günaydın kızlar... Kangurumuzun rengini beğenicek misiniz bakalım resmini yüklüyorum
Maşallah ben çok beğendim. Güle güle güzelliklerle kullan inşallah. Ben de gri rengini alacam. Acele etmiyorum. Hele doğsun. 1 günde geliyor zaten.

Eki Görüntüle 1840901 Battaniyemiz filli olan, kenarlarına da pembenin üzerindeki fistoyu dikeceğim

Pembe çarşaftan da bebeğe bez torbası yapacağım inşallah
Bu neeeeee maşallah!! Bildiğin aşık oldum bunlara. Ya çok güzeller. Güzel günlerde sağlıkla kullansın Prenses inşallah.

Maşallah çok şık. Süslü kız beşiği

Ayy bunlar da çok ciciş :)) benim kızçemin beşiği kelebekli ben de kapı süsünü ve perdelere kelebek yapmak istiyorum :))

Üzerinde D olan elbise keçe içi dolgulu magnet mi? Tam kız magneti :))

Teşekkür ederiz tatlım inşallah, daha da güzelleri sizlerin olsun :))

Ayy bunlar da çok ciciş :)) benim kızçemin beşiği kelebekli ben de kapı süsünü ve perdelere kelebek yapmak istiyorum :))

Üzerinde D olan elbise keçe içi dolgulu magnet mi? Tam kız magneti :))
Evet canım dolgulu. İçini elyafla doldurup D yerine de düğme görünümlü inciler yapıştırcam.

Evet canım dolgulu. İçini elyafla doldurup D yerine de düğme görünümlü inciler yapıştırcam.

Çok güzel olur :))

Söylediğin oyuncaklar çok sağlıklı internette bayağı pahalıya satıyorlar küçücük şeyleri. yapımı kolaysa ben de yapmak isterim ama örgü pek bilmşyorum :))

Çok güzel olur :))

Söylediğin oyuncaklar çok sağlıklı internette bayağı pahalıya satıyorlar küçücük şeyleri. yapımı kolaysa ben de yapmak isterim ama örgü pek bilmşyorum :))
Ben de youtube dan bakıyorum, yapılası birsürü örgü oyuncak var. Amigurumi'ymiş onların adı da Bi bak sen de istersen, en azından dene benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…