- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Çok teşekkür ederiiz :)) inşallah yaptıktan sonra da böyle düşünürsünüz bir cesaret aldım bakalımAy cok cicişşş ya becerikli annesi var ne kadar şanslı :)
Yok canım özel bir şey yapmıyorum ama şu aralar meyveye çok düştüm :)) canınız çekmesin her meyveden yiyorum. Bir de pekmez yemeye çalışıyorum kahvaltılarda iki üç tatlı kaşığı kadar başka da yaptığım bir şey yok çoğu zaman akşam 6 dan sonrA bir şey yemiyorum zaten.Maşallah maşallah ona var mı kız özel yaptığın bir şey bizde yiyip İçel'im :)
Buarada kılıfı çok beğendim pekte güzel olacak bence Allah hayırlısıyla kuzunun kullanmasını nasip etsin :)
Aaa ben seni makinede yapacaksın zannettim
Çok güzel beşiğiniz canım güle güle kullanın bebeğin kız mı? Yatak odası mobilyaların da avangardsa çok güzel olur çok ağır, hoş duruyor beşik :))
Uzun sürer sadece makineye kıyasla. Hem yamuk da olsa kendi emeğin olacak. Hiçbir hazır onlardan güzel olamaz emin olElde yapılmaz mı ay ben yapılır sandım hatta şu an bir kenarını deniyorum bile
Anne eli değmiş gibi olur buda birazcık yamuk napalım
Uzun sürer sadece makineye kıyasla. Hem yamuk da olsa kendi emeğin olacak. Hiçbir hazır onlardan güzel olamaz emin ol
evet nasip olursa kız yatak odamda duracak bu beşikte uyum sağlaması için istedim bunu ama kararsız kalmıştım canımÇok güzel beşiğiniz canım güle güle kullanın bebeğin kız mı? Yatak odası mobilyaların da avangardsa çok güzel olur çok ağır, hoş duruyor beşik :))
güle güle kullan canım :)bende böyle bişi aldım.. çekmecelerin yerinde etekler var.. beni en cazip eden kısmı anne yanı olması ve sallanabiliyor olmasıydı.. yoksa bambu sepetlerden alacaktım.. çok güzel bişi bu canım..
Çok şükür :)
İnşallah ben de beceririm internetten bakıp bakıp yapacağım:)) bir de elimde dikeceğim ben makinem falan da yok bizim battaniye de filli :))
Ben de rapor başlasa da evde yapmak istediklerimi yapsam diye dört gözle bekliyorum. Kapı süsünü ve magnetleri yapcam. Ekteki örneklerden yapcam bakalım.
Bir de örgü oyuncak bebekler yapmak istiyorum. Şimdilik bi tavşanla başladım, bişeye benzerse devamını getircem
İlk oğlumun odasını düzenlerken benden önce doğum yapmış olan arkadaşlarımın bebem odalarından çok yararlandım ben. Gerçekten insanın aklına bazen gelmiyor. Boşuna dememişler ; akıl akıldan üstündürB3nce payalasalim birbirimizden gormek güzel oluyor. Duzenin yerlesimini.Basit birsey bile bazen gelemyebiliyor insanin aklina ama sonucu guzel olur :))
Çok çok geçmişler olsun. Havalar da iyiden iyiye ısınmaya başladı aman dikkat.Pisikedii bilemiyorum ki canım yediğim ictigimden mi pek dikkat edemedim cunku.kahvalti edemeden ciktim evden ondan mi,ya da bu haftalardan sonra kusmalar geri gelebiliyormuş ondan mı?baş ağrısı da vardı kaç gündür ishal de keza..hamileliğin getirdikleri mi?hassaslıktan cabuk hastalanma mı bilemedim.daha iyiceyim canim sağol..
Temmuza kadar halledersin inşallah canım. Çok da iki ayağı bi pabuca sokmamak lazım.Ben de yıkamadım daha beşik de alamadım şu okullar kapansın sırada o işler var onları halledeceğim Bayram'a kadar yaparım diye düşünüyorum
Zaman çok hızlı geçiyor ama..bende arada bi panikliyorum sonra kendime geliyorumKızlar günaydın. Sizlere de sorayım dedim sizde de böyle arada bir böyle bir acelecilik olmuyor mu ?
Hani bir an her şeyi satın alıp kenara koymak, bebişin her şeyini yıkayıp kenara koymak vs vs..
sonra aklıma geliyor ki daha 2,5 ay var. Daha çok zaman var diyorum kendimi frenliyorum. Böyle bir sabırsızlık alıp götürüyor beni
Maşallah ben çok beğendim. Güle güle güzelliklerle kullan inşallah. Ben de gri rengini alacam. Acele etmiyorum. Hele doğsun. 1 günde geliyor zaten.Günaydın kızlar... Kangurumuzun rengini beğenicek misiniz bakalım resmini yüklüyorum
Bu neeeeeeEki Görüntüle 1840901 Battaniyemiz filli olan, kenarlarına da pembenin üzerindeki fistoyu dikeceğim
Pembe çarşaftan da bebeğe bez torbası yapacağım inşallah
Maşallah çok şık. Süslü kız beşiği
İşlemesiyle falan tam bir prenses yatağı :)) güzel günlerde kullanın inşallahevet nasip olursa kız yatak odamda duracak bu beşikte uyum sağlaması için istedim bunu ama kararsız kalmıştım canım
Ayy bunlar da çok ciciş :)) benim kızçemin beşiği kelebekli ben de kapı süsünü ve perdelere kelebek yapmak istiyorum :))Ben de rapor başlasa da evde yapmak istediklerimi yapsam diye dört gözle bekliyorum. Kapı süsünü ve magnetleri yapcam. Ekteki örneklerden yapcam bakalım.
Bir de örgü oyuncak bebekler yapmak istiyorum. Şimdilik bi tavşanla başladım, bişeye benzerse devamını getircem
Teşekkür ederiz tatlım inşallah, daha da güzelleri sizlerin olsun :))İlk oğlumun odasını düzenlerken benden önce doğum yapmış olan arkadaşlarımın bebem odalarından çok yararlandım ben. Gerçekten insanın aklına bazen gelmiyor. Boşuna dememişler ; akıl akıldan üstündür
Çok çok geçmişler olsun. Havalar da iyiden iyiye ısınmaya başladı aman dikkat.
Temmuza kadar halledersin inşallah canım. Çok da iki ayağı bi pabuca sokmamak lazım.
Zaman çok hızlı geçiyor ama..bende arada bi panikliyorum sonra kendime geliyorum
Çamaşırları erkenden yıkamak istemiyorum ben. Rize'de yaşıyorum bilmem bilir misiniz rutubetin ana vatanıdırartık Bayram'dan sonra hallederim.
Maşallah ben çok beğendim. Güle güle güzelliklerle kullan inşallah. Ben de gri rengini alacam. Acele etmiyorum. Hele doğsun. 1 günde geliyor zaten.
Bu neeeeeemaşallah!! Bildiğin aşık oldum bunlara. Ya çok güzeller. Güzel günlerde sağlıkla kullansın Prenses inşallah.
Maşallah çok şık. Süslü kız beşiği
Evet canım dolgulu. İçini elyafla doldurup D yerine de düğme görünümlü inciler yapıştırcam.Ayy bunlar da çok ciciş :)) benim kızçemin beşiği kelebekli ben de kapı süsünü ve perdelere kelebek yapmak istiyorum :))
Üzerinde D olan elbise keçe içi dolgulu magnet mi? Tam kız magneti :))
Evet canım dolgulu. İçini elyafla doldurup D yerine de düğme görünümlü inciler yapıştırcam.
Ben de youtube dan bakıyorum, yapılası birsürü örgü oyuncak var. Amigurumi'ymiş onların adı daÇok güzel olur :))
Söylediğin oyuncaklar çok sağlıklı internette bayağı pahalıya satıyorlar küçücük şeyleri. yapımı kolaysa ben de yapmak isterim ama örgü pek bilmşyorum :))
inşaAALLAHHH teşekkürler :)İşlemesiyle falan tam bir prenses yatağı :)) güzel günlerde kullanın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?