2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Allah göstermesin gerçekten düşüncesi bile zor, doktorun garipmiş risk yok bir şey yok yasak ediyor hemen. Ben senin gibi moruk muyum diyeydin doktora

Sen daha tecrübelisin benden ama söylemeden geçemicem kocaya utanmak mı omurmuş ayol hiç beklemediği bir anda sürpriiiiiiz

Kocaları boş bırakmaya gelmez bdv de okuyorum geçen bir kadın yazmıştı hamileyim yaklaştırmıyorum kocamı yanıma onu banyoda başka bir kadına bakıp şey yaparken yakaladım diye. O gibi bir durumda ben büyük konuşmayayım ama adamdan soğurum iğrenirim bidaha eskisi gibi olamam gibime geliyor.

Yaşlarımız genç, sağlıklı da insanlarız çok şükür istememiz anormal olurdu. Bir arkadaş rüyamda gördüm yazmış bu sabah ben de nerdeyse görüyordum son anda uyandım

Valla bunları duymak iyi geldi bana .. Bnde aynen öyle olsun istiyorum zaten iş evde olup çocuk bakmakla bitmiyorki aksine sorun zaten zamanın çoğunun evde geçmesi kışın ne kadar dışarı çıkarabilecek ki hem de bebeklerle ilk aylar malum bir düzen bile yok ben banyoda uyukladıgımı bilirim .. İnşallah alırlar çocuğun gelişimi için çok iyi olur maşallah oğluna bak ne güzel ilerleme kaydetmiş darısı başıma

Aynı marka evet canım ama renk ve aparat fiyatı değiştiriyor sitesinde 165 e de vardı haklısın... Bir de ben 3 yıl önce elektrik süpürgesi almıştım n11 den gerçekten daha ucuzu yoktu fakir in yetkili satıcısı bize bile bu kadar ucuza gelmiyor falan demişti... Ben yine de şu internet alışverşine alışamıyorum yaa aslında büyük kolaylık

Biz 4 ayını tamamlamamıştı izmirden canakkaleye gıttık hem de hıc rezervasyon yapmadan yorulunca durduk yemek yedık yorulunca bırkac yere sorduk hotelde kaldık 3-4 gun surmustu coook keyıfliydı ve bence zor degıldı. 1-2 yasına gore daha kolay. Emıyorsa super emer yatar yol alırsınız keyıf yaparsınız kısmet olursa eylül gıbı yıne aynısını yapmak ıstıyoruz ama bu sefer cocuk 2 olacak gerco o artık 6,5 yasında

Olsun varsın gule gule kullan ben ılkınde kraft almıştım ama cok rahat edememiştım duruyor o şimdı bu daha rahat gıbı belkı ılerde alırım netten alısverıse ben de uzak bakıyordum ozellıkle kendım için kıyafet alırken beden renk ıymayabılıyor ama esyayı bıldıgın markayı oradan slmak buyuk kolaylık ustelık dukkandır eleman calıştırmadır malıyetlerını yansıtmadıklrınfan cok uyguna gelıyor ben bebegın bırcok esyasını oradan aldım mesela tac tan nevresım begendım gecende magazasında 3boyutlu olanlardan dogumda sererım dedım 210 tl ydı n11 de 180 aldım kargo dahıl aynısıydı tavsıye ederım ama yorumları dıkkate almak cok önemlı

selam kızlar!!

nasılsınız hepiniz? işte güçten yeni geldim aranıza

ben yanmakla meşgulüm bu aralar, cayır cayır valla ankara bir de nemli hiç alışık olmadığımız şeyler, gece cam açık yattım dayanamayıp

pazartesi 32. hafta oluyo, 1 hafta daha çalışıp izne ayrılıyorum, bu hafta bile zor geçiyo ya artık iş yerine dedim haftaya da gelicem diye gelmemezlik edemiyorum maalesef.

hala bebeğin eşyalarını yıkamadım, bi sürü de eksiklik var ama ne hikmetse pek bi rahat oturuyorum Allah sonumu hayır etsin

aslında bu işleri bu hafta bitirmem lazım çünkü izni alır almaz annemlerin yanına izmire gidicem, bayram sonrası dönmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa

bunu kime söylesem dehşet içinde bana bakıyo ama nolacak yani izmirde de hastane var bi şekilde hallolur en kötü diyorum, kısmet tabii, benim kızçe izmir doğumlu da olabilir yani ama Allah korusun bence ne kadar uzun kalırsa o kadar iyi

Kendımı kötu hıssettım boyle dusuncelere kapıldıgım için normalde cok soguk bakarım cunku demek kı normalmişşş

canım niye kötü hissediyosun, çok normal bişey, hormonlar sapıtmasa da insan eşini özlemez mi hiç? ben özlerim yani yalan yok, insanız biz de ölelim mi ayol

valla bize doktor bişey demedi ama koca karnım zavallı kocamı kaçırıyo benden, yalvardım nerdeyse ama yok yani, hayırlısıyla bebişleri kucağımıza alıp bi normal hayatımıza dönebilsek çok memnun olucam

M mertur Ay kızlar ben geldim, kontrolümüz çok güzel geçti,bizim tosun 1300 grcık,38 cm olmuş. Normal reglimden 4 gün geriden geliyor. Herşeyimiz çok güzeldi,sıpa bir oraya bir buraya gidip duruyor. Çok hareketli,yanakları tombiş tombiş olmuş. Bu zamana kadar eşime benzeiyordum,ama tamamen burnundan düşmüş bana benziyor Çok heyecanlıydı. Çok tatlıydı. Bir ara ağzını açıp su yuttu. Mimikleri falan çok şekerdi. Ayyy doğsada sevsek. 2 hafta kadar sonra çalışabilir raporu alıcam,o zamanda kontrole gideceğiz,özellikle tatil konusunu doktorun yanında konuştuk. Haziranın sonuna kadar ayvalık,çeşme ye kadar yolu var dedi. Gidin kafanızı dinleyin dedi. Eşimi ikna edebilirsem,okullar kapanmadanki hafta bir yerlere gidelim diyoruz. Etrafımızda da yazlığı olan falan akrabaalr yok,öyle olsa onlara giderdim. Olsun bir yerlere gidesim var benim yinede. Şimdilik bizden haberler bu kadar.

eylulmasal canım geçmiş olsun,sıpa seni bayağı korkutmuş,doktora bunu sordum,bazı dönemler daha çok hareketli,bazı dönemlerde daha çok uykulu geçirirler,küçük hareketleri olursa sıkıntı değil dedi. Çocuğun uykuya ihtiyacı var yani dedi. :) Sıkma kendini.

Herkesi çok öptük.

Kızlarr aklıma önemli bir konu geldi ; bebek beslenmesi, bakımı ve gelişimi adına hangi kitapları aldınız veya almayı düşünüyorsunuz?

maaşallah kuzucuğa.. Rabbim sonuna kadar güzel haberler almanızı nasip etsin canım..

Maşallah maşallah kuzuya, evet di mi doğsa da sevsem diyorsun ama bir yandan da karnımda kalsın daha vakti var diyorsun. Ah bu annelik duygusallıkları

Kızlarr aklıma önemli bir konu geldi ; bebek beslenmesi, bakımı ve gelişimi adına hangi kitapları aldınız veya almayı düşünüyorsunuz?

hamilelik doğum ve bebek bakım kitabı - (ayşe öner) almıştım ben.. ama gerekli mi çok emin değilim. emzirme cd. si falan var içinde hediye olarak.. bir çok ünlüye hamilelik ve doğumla ilgili koçluk yapmış ebe-ayşe öner. Masajları falan anlatıyor.. nasıl banyo yaptırılır.. ne durumda nasıl davranılır falan. Aslında faydalı sayılabilir bir kitap..

maaşallah kuzucuğa.. Rabbim sonuna kadar güzel haberler almanızı nasip etsin canım..

Maşallah maşallah kuzuya, evet di mi doğsa da sevsem diyorsun ama bir yandan da karnımda kalsın daha vakti var diyorsun. Ah bu annelik duygusallıkları

Saolun kızlar,çok güzel birşey bu hamilelik valla ben çok sevdim,bazı zorlukları olsada,bence çok eğlenceli. İnsan büyük bir değişiklikten geçiyor,hayatının dönüm noktası resmen,bundan sonrasıda eskisi gibi ilerlemiyor,daha farklılaşmış oluyor insan,bi nevi büyümüş oluyoruz,duygusal beyinsel herşey bir anda değişiyor.
Allah hepimizin kuzucuklarına sağlık versin,güzel hayırlı ömürler versin.

Bende de bu kitap var canım,bende beğendim,yararlı bilgiler var. Başkada birşey almam herhalde,internette çok iyi bloglar var, bu konularda,onlara bakabilirim. Mesele Bybo çok iyi bu konuda.

saol canım=) bugun keyfi yerinde yine normale döndü :)

baya uzun sürmüş hareketsizliği haklısınız korkmakla. Geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz.

amin inşallah

ohhh maşallah kocaman olmuş :) ben de sordum 20 saat bile uyuyabilir dedi sok oldum

Ben "Akıllı Bebekler Akademisi" adında bir kitap tavsiyesi aldım ama basımı durmuş galiba, internette yok resmen kitap

bende bakıyorum canım o blog a. bencede çok güzel bilgiler var.. evet ya gerek yok başka kitap almaya.. dergilere de baktım.. inan farklı şeyler yazılmamış.. insan tecrübeylede öğrenecek birde. tecrübesiz ne kadar okursak okuyalım ne kadar araştırırsak araştıralım tamamen alt edemeyiz bazı riskleri yada problemleri. dolayışla tecrübe edeğizzzz :)

Kizlar ya demin sirtimdan kasiklarima kadar bir agri girdi benim oglanda acaip hareketliydi karnimda icimide bir korku kapladi birden bu neydi simdi ya dedim dogurucam mi nolcak yalanci sancilar filan olabilir mi ? Of cok korktum ilk kez girince. Ben cantayi temmuza birakiyordum da bende yikayip cantami hazirliyim yavastan sanki

Geçmiş olsun Can'ım sanmıyorum doğum sancısı olduğunu o biraz daha farklı oluyor .. Telaş yapma bebeğin durgundur biraz dinlen birşeyler atıştır karnını hafiften ovala eminim tepki verecektir sana .. Ve Tabiki istediğin Zaman hazırla çantanı dursun öyle istersen

Maşallah maşallah bebeğine gülümseyerek okudum yazını hayırlısıyla kucagına al ayy ne güzel ayrıntılı görmüşsün artık doğunca o tombul yanaklarını öpe öpe hasret giderirsin :)

Benim eşim o azınlıkta maalesef hiç düşkün değil aklı fikri işi öylesi mi iyi böylesi mi iyi bilemedim

Valla bilmedigimden korktum balim resmen noluyoruz dedim de birkere geldi gitti oyle saniyelikmis cok sukur :) oglan acaip hareketliydi ondanmi girdi acaba sirtimdan kasigima kadar boyle onunla oynaşiyordum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…