Yüksek ihtimalle sert Bi hareket yapmış annesi yer açıyor kendine :) öyle ya en ufak bir seyde tedirgin oluyoruz artıkValla bilmedigimden korktum balim resmen noluyoruz dedim de birkere geldi gitti oyle saniyelikmis cok sukur :) oglan acaip hareketliydi ondanmi girdi acaba sirtimdan kasigima kadar boyle onunla oynaşiyordum cunku
Masallah kuzuya cnm hep guzel haberlerle gelelim insallah :) canimizi isttetiniz ya ne guzel anlattin bende gormek istiyorum kizimiiiiiii :) daha 2 haftamiz var@mertur Ay kızlar ben geldim, kontrolümüz çok güzel geçti,bizim tosun 1300 grcık,38 cm olmuş. Normal reglimden 4 gün geriden geliyor. Herşeyimiz çok güzeldi,sıpa bir oraya bir buraya gidip duruyor. Çok hareketli,yanakları tombiş tombiş olmuş. Bu zamana kadar eşime benzeiyordum,ama tamamen burnundan düşmüş bana benziyorÇok heyecanlıydı. Çok tatlıydı. Bir ara ağzını açıp su yuttu. Mimikleri falan çok şekerdi. Ayyy doğsada sevsek. 2 hafta kadar sonra çalışabilir raporu alıcam,o zamanda kontrole gideceğiz,özellikle tatil konusunu doktorun yanında konuştuk. Haziranın sonuna kadar ayvalık,çeşme ye kadar yolu var dedi. Gidin kafanızı dinleyin dedi. Eşimi ikna edebilirsem,okullar kapanmadanki hafta bir yerlere gidelim diyoruz. Etrafımızda da yazlığı olan falan akrabaalr yok,öyle olsa onlara giderdim. Olsun bir yerlere gidesim var benim yinede. Şimdilik bizden haberler bu kadar.
@eylulmasal canım geçmiş olsun,sıpa seni bayağı korkutmuş,doktora bunu sordum,bazı dönemler daha çok hareketli,bazı dönemlerde daha çok uykulu geçirirler,küçük hareketleri olursa sıkıntı değil dedi. Çocuğun uykuya ihtiyacı var yani dedi. :) Sıkma kendini.
Herkesi çok öptük.
Ya ben ohooooooooo daha bekleki ayın sonu gelsinMasallah kuzuya cnm hep guzel haberlerle gelelim insallah :) canimizi isttetiniz ya ne guzel anlattin bende gormek istiyorum kizimiiiiiii :) daha 2 haftamiz var
Ayy bende çok ozledim ya. Bide 2 kontroldur yuzunu göstermiyor sıpam. Daha 12 günüm var ayy ayy :))Ya ben ohooooooooo daha bekleki ayın sonu gelsinBnde çok özledim
Aynen canim Allah vaktinde kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin insallah :)Yüksek ihtimalle sert Bi hareket yapmış annesi yer açıyor kendine :) öyle ya en ufak bir seyde tedirgin oluyoruz artık
Amin Amin şimdi Nasıl bebiş turluyor mu karnında :)Aynen canim Allah vaktinde kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin insallah :)
Bizim bura hep öyle ama bununda keyfi bir başka ya ne güzel gökte gürlüyor:)Ne güzel yağmur yagiyo kızlar bide gök gurlemeseee
Yok uykuya gecti heralde canim :) demin iyi oynaştık anne ogul yeter bu kadar sevgi gosterisi dedi heraldeAmin Amin şimdi Nasıl bebiş turluyor mu karnında :)
Ben en son 3 ay önce gördüm yüzünü oda ilk ve sondu yavrumun yüzü neye benziyor onu bile bilmiyorum :)Ayy bende çok ozledim ya. Bide 2 kontroldur yuzunu göstermiyor sıpam. Daha 12 günüm var ayy ayy :))
Bizde gece dolu yagdi galiba camlara kut kut vura vura gitti :)Ne güzel yağmur yagiyo kızlar bide gök gurlemeseee
Benimki ne Zaman uyuyor ne Zaman uyanıyor anlamıyorum ki saat başı tekme yiyorum Nasıl Bi bebektir arkadaş gece bile acıkır keyfine uyandırır beni yatamıyorum bile artık zombi gibi ayaktayım gündüz uyumaya geciyorum yok rahat bırakmıyor :) bak senin ki ne akıllı annesiyle oynaşıp uyuyor oy kuzum :)Yok uykuya gecti heralde canim :) demin iyi oynaştık anne ogul yeter bu kadar sevgi gosterisi dedi heraldeseninki ne alemde
bende bakıyorum canım o blog a. bencede çok güzel bilgiler var.. evet ya gerek yok başka kitap almaya.. dergilere de baktım.. inan farklı şeyler yazılmamış.. insan tecrübeylede öğrenecek birde. tecrübesiz ne kadar okursak okuyalım ne kadar araştırırsak araştıralım tamamen alt edemeyiz bazı riskleri yada problemleri. dolayışla tecrübe edeğizzzz :)
Amin cnmcım inşallah,hepimiz için inş. Kucağımıza aldığımız günüde görürüz inş.Maşallah maşallah bebeğine gülümseyerek okudum yazını hayırlısıyla kucagına al ayy ne güzel ayrıntılı görmüşsün artık doğunca o tombul yanaklarını öpe öpe hasret giderirsin :)
Allahın mucizesi işte,anne karnında bile çocuklara özel hayat bırakmadık, bir 1 saat ultrasonda kaldık,yarım saatide 3 boyutluda yüzünü göstermesi için poizyon yakalamaya çalıştık. Doktorumda benden inat,bu çocuk yüzünü açacak diye diye sallayıp durduk,birde bizim sıpa hep o koca ayaklarını kafa üstüne getiriyor. O yüzden ellerini ve ayaklarını çekmesi için çok uğraştık. sonunda da gördüm yüzünü yavrumun,1 ayda bile nasıl değişiyorlar, bizim kontroller 2 haftada bir oldu artık. 36. haftadadan itibaren de hafta da 1 görüşeceğiz. Doktorum saolsun beni çok güzel telkin ediyor. Doğum hikayelerini dinleme,okuma diyor. Biz stressiz bir doğum yapıcaz sen hiç bunları düşünme gayet rahat ol diyor. Ha bu arada bebiş daha midemin üstünde kafası,dönmemiş,ama bu dönmeyecek anlamına gelmiyormuş. Kendini buna endeksleme dedi. Doğum posizyonu için son haftalarda yorum yapacağım dedi.Masallah kuzuya cnm hep guzel haberlerle gelelim insallah :) canimizi isttetiniz ya ne guzel anlattin bende gormek istiyorum kizimiiiiiii :) daha 2 haftamiz var
Ben hic görmedim yuzunu. Neye benziyor kime benziyor en ufak bir bilgim yok. Dogunca gorcem artikBen en son 3 ay önce gördüm yüzünü oda ilk ve sondu yavrumun yüzü neye benziyor onu bile bilmiyorum :)
Büyük sürpriz desene :)Ben hic görmedim yuzunu. Neye benziyor kime benziyor en ufak bir bilgim yok. Dogunca gorcem artik
Maşallh tontişine,bende bugün göründüm kontrole,aynı olmuş seninle bebişlerimiz. Sıkıntı yapma döner bence,dönmessede dönmesin nolcak sanki. Rahati iyi ya olsun. Biz hareketimizi bol tutup,suyumuzu içelim yeter.Kizlar hiziniza yetisilmiyor masallah baya birikmis sayfalar...oglumun pesinde kosmmaktan pek biseye firsat bulamiyorum. Bende dün gördüm kizimii ilk kez yüzünü bu kadar net gördük tombik tombik yanaklari vardi minicik de cenesi.yüzünü görünce bambaska hissetmeye basladim ya oğlum kadar sevebilcek miyim acaba diye endiseleniyodum ama ona da aşık oldum 1300gram 39 cm olmuş biraZ minyon olacak sanirim. Ama makat gelişti ters duruyodu yani. Doner mi acaba
Doktor bekleriz donmesini dedi ama ya donmezse ,Bakalim normal dogum nasip olacak mi bize.
Bu arada hamile kadina hareket etme diyen doktorlari da anlayamiyorum hareket berekettir yahu hele son zamanlarda bol yürüyüş merdiven inip cikma hareketli yasam dogumu cok kolaylaştırıyor. Hatta comelerek yer silmeyi hali silmeyi cok öneriyolar kimisi temizliigin yarisinda dogurup gelmisbende bayramdan sonra sıkı bi temizlik yapmayi planliyorum bakalim bende de ise yarayacak mii
Ay ay canim benim ya pek yaramaz birsey geliyor o zaman annesi :) durmasin oynasin dursun insanin icine huzur doluyor. gerci karninda cok hareket eden cok uslu olur derler ama mehmet ali'min masallah varligida yokluguda ayni bazen unutuyorum varligini :)) dogunca gorcez bizde bakalim nasil olcak. İnsallah senin bir numara gibi hareketi cok olmaz iki numaranin uzmez annesini karnindaki :))Benimki ne Zaman uyuyor ne Zaman uyanıyor anlamıyorum ki saat başı tekme yiyorum Nasıl Bi bebektir arkadaş gece bile acıkır keyfine uyandırır beni yatamıyorum bile artık zombi gibi ayaktayım gündüz uyumaya geciyorum yok rahat bırakmıyor :) bak senin ki ne akıllı annesiyle oynaşıp uyuyor oy kuzum :)
Bu kontrollerimizde gosterir insalalh ya :))Ben en son 3 ay önce gördüm yüzünü oda ilk ve sondu yavrumun yüzü neye benziyor onu bile bilmiyorum :)
Kiz utanilcak birsey yok herkeste oluyormus. Benim is arkadasim dogurdu ayni gun hastaneye gittik cocuga bir bakisi vardi pislige bakar gibi bu ne ya gene mi emicek biktim bilmem ne alin sunu kucagimdan filan diyordu. Sen gene gezintiye cikartmissinBüyük sürpriz desene :)
Ayyy utanarak yazacam ben oğlum doğduğunda doğum psikolojisinden olsa gerek çok garipsemiştim eşime al oğlunu biraz koridora çıkın demiştim :)yavrum benim ya doktorda dediğini yapın doğumdan yeni çıktı diyince eşim ses etmedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?