Bu ayın 30 unda Can'ım daha bekle ki gelsin :) benim ki hep ayakta hep tekmeler anasını kontrol günü uyuyası tutar iki büklüm yapar kendini yatar teyzesi süpriz mi yapmak istiyorlar nedir :)Randevu saatimi farkli saate aldim ki belki oynar diye bu sefer. Aynen ya umutla gidiyorum ama beyfendi sırtını dönüyor hiç oralı bile olmuyor kalkıyorum karnimi sarsiyor doktor nafile. Ne zaman kontrolun senin :)
hahahahh yok kız patlatmaz ooo,bayağ koruyucu bir kalkanı var onun. Onun o tekmelerine kurban olsun annesi. Tabi atıyor atmaz mı, yatak sallanıyor o tekme attıkça.,benim birde regl günümden 4 gün geride hali bu, bugün ultrason değeri 29+2 göründü mesela,29+6 regl günüm. Sende değer ne çıktı peki
Aynen hayatim geldi gecti. Ama bir titretti gecerken korkudan bu sayede hazir olmadigimi bir kez daha anladimsuan bile dogurasim varda nasil olcek korkuyorum hayalimde ki dogum suyum gelsin cocugun kafasi ciksin doktora yetisim agrisiz sizisiz kesiksiz hop cekip cikartip kucagima versinler oyle olmuyormu ki bikerede boylesiyle karsilasalim
Esinde ne fena kiz aranizi aciyorYok benim ilk bir saat oldu sadece dedim ya o sırada doğurur doğurmaz bir tuhaf geldi gani bebişler ilk doğduklarında biraz mor gibi oluyorlar ya birde kıllı doğuyorlar ondan gözüme çok farklı geldi sora sabahı hemşire geldi bebeği yıkayacaksın Dedi kalktım yıkadım kız o gözüme çirkin gelen siyah gelen Bebek meğer kar beyaz sarışın bir Bebek artık Nasıl bir psikolojiye girmişsem :)o gün bugündür yüreğimin taaaaaaa içine koymuşum biricik yavrumu hep diyorum affet oğlum ananı:) babasıda diyor affetme oğlum ben seni her halinle sevdim anan bir saatte olsa yolladı seni diye :) nifak sokuyor aramıza :)
Aynen Can'ım ya Allah hepimizin evladını bağışlasın Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)Esinde ne fena kiz aranizi aciyormasallah yavruna Allah senle esine bagislasin bebegin cirkini olmaz mis gibi kokusunuda icine cektin mi kendine gelmissindir iste :)
Agrim sancim olmasinda nereye dogarsa dogsun bacaklardan sarkicak degil ya dimi balimAmann korkar kiz tabi insannnnhahahaha sen de cok utopik dusunuyosn yavrumm olcak sey mi hicccc yani belki binde birrr benm teyzem meselaaa.. Hastanede merdiven cikarken hopp pirtrt ama o da benm gozume korkunc geliyo yaaa boyle patdadanaa nere dogcak belli degil anammm... Insallah hayirlisiyla vaktinde yerinde az sanciyla kisa surede dogurmak nasip etsn Allah bize
Amiinnnn balimmAynen Can'ım ya Allah hepimizin evladını bağışlasın Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
Eşim gitse hiç durmam da o istemiyorAaa o zaman toparlanda git balim ne isin var istanbulda kac kurtar kendini
Aynen olmuyor artik bende yapamiyorumKızlar ozel olacak ama kıl tüy işini nasıl yapiorsunuz kafayı yicem eğilip dogrulamiomki yapamiom artık
Saol cnm, inş sağsalim kucsğımıza alırız. Nasılda tontişler, allahın mucizesi. Evlat işte, anne karnına düştüğü an analık yaşıyorsun. Hakkettde dogru. Kurban olsun anneleri onlara.nymeria-burcu cnm maşallah kuzuna allahim sagsalim kucagimiza almak nasip etsin dün bende kızımı görünce bir anonce dogsa dedim yanakları tombik tombikti küçücük yuvarlak birde yüzü
BAna da temmuz sonunda doğuracakmışım gibi geliyo
Bütün bebekler öyle galiba yaa, deli gibi dönüyor dönüyor da, babası bi defa bile göremez mi
Eşim de araştırmış biraz, bütün babalar aynı dertten muzdarip dio
Portatif bir ayna yok mu evinde onunla haşletmeye çalışsanKızlar ozel olacak ama kıl tüy işini nasıl yapiorsunuz kafayı yicem eğilip dogrulamiomki yapamiom artık
Eşim geçen sabah ben uyanmadan sarılmış karnımı seviyomuş bağırtısına uyandım burda bişey var diyor
cetrina SERraKAYra aynı durumdayız bizde. Öyle bi hareketler, dönmeler. Babamızın elini karnıma koyuyorum. Ada'm iki saat bekliyor oynayacak diye bekle Can'ım diyorum şimdi oynayacak, tık yok. Elini bıraktıktan sonra başlıyor hoplama zıplama lar. Başkaları tutunca da bırakıyor oynamayı. Sadece anneye oynayıp zıplıyor
Ayyy halimize bak tam bi rezillikPortatif bir ayna yok mu evinde onunla haşletmeye çalışsan
Ben üst bölgeyi epilasyon aletiyle sık sık alıyorum altları da ayda bir eldivenle
Küçük bi mercimek tanesi kadar derken kocaman oldu minnaklarimiz maşallah artik zorlanıyoruz bugunumuze şükürler olsun:))Aynen olmuyor artik bende yapamiyorumdun hastanede idrari zor verdim yetisemedim
Hakkaten yapçak bişey yokAyyy halimize bak tam bi rezillikne yapalım artık 2 ay daha idare edecez:) :)
Aynı ben100 metre ötedeki markete gidip gelmem 45 dk sürdü , nerdeyse bayılacaktım 3 kere mola verdim. Tempolu 2 saat yürüyorum diyen var yok anacım yok ben bitmişiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?