2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Randevu saatimi farkli saate aldim ki belki oynar diye bu sefer. Aynen ya umutla gidiyorum ama beyfendi sırtını dönüyor hiç oralı bile olmuyor kalkıyorum karnimi sarsiyor doktor nafile. Ne zaman kontrolun senin :)
Bu ayın 30 unda Can'ım daha bekle ki gelsin :) benim ki hep ayakta hep tekmeler anasını kontrol günü uyuyası tutar iki büklüm yapar kendini yatar teyzesi süpriz mi yapmak istiyorlar nedir :)

Ben dün 29+5 tim bebek 29+2 gözüküyor dedi doktor ama onemli degilmis bu kdr fark..

Amann korkar kiz tabi insannnn hahahaha sen de cok utopik dusunuyosn yavrumm olcak sey mi hicccc yani belki binde birrr benm teyzem meselaaa.. Hastanede merdiven cikarken hopp pirtrt ama o da benm gozume korkunc geliyo yaaa boyle patdadanaa nere dogcak belli degil anammm... Insallah hayirlisiyla vaktinde yerinde az sanciyla kisa surede dogurmak nasip etsn Allah bize

Esinde ne fena kiz aranizi aciyor masallah yavruna Allah senle esine bagislasin bebegin cirkini olmaz mis gibi kokusunuda icine cektin mi kendine gelmissindir iste :)

Esinde ne fena kiz aranizi aciyor masallah yavruna Allah senle esine bagislasin bebegin cirkini olmaz mis gibi kokusunuda icine cektin mi kendine gelmissindir iste :)
Aynen Can'ım ya Allah hepimizin evladını bağışlasın Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

Agrim sancim olmasinda nereye dogarsa dogsun bacaklardan sarkicak degil ya dimi balim ay dusunsene kordon cikmis ordan bebek sarkiyor basasagi sokustura sokustura gidip doktora dogurtuyorsun filan gerci zaten dogmus oluyorda o zaman Aman Allah'im isin espirisi tabide insallah dedigin gibi olur yollarda dogurmak yerine zamaninda az sancili dogsun saglikla bebislerimiz

nymeria-burcu cnm maşallah kuzuna allahim sagsalim kucagimiza almak nasip etsin dün bende kızımı görünce bir anonce dogsa dedim yanakları tombik tombikti küçücük yuvarlak birde yüzü
Saol cnm, inş sağsalim kucsğımıza alırız. Nasılda tontişler, allahın mucizesi. Evlat işte, anne karnına düştüğü an analık yaşıyorsun. Hakkettde dogru. Kurban olsun anneleri onlara.

cetrina SERraKAYra aynı durumdayız bizde. Öyle bi hareketler, dönmeler. Babamızın elini karnıma koyuyorum. Ada'm iki saat bekliyor oynayacak diye bekle Can'ım diyorum şimdi oynayacak, tık yok. Elini bıraktıktan sonra başlıyor hoplama zıplama lar. Başkaları tutunca da bırakıyor oynamayı. Sadece anneye oynayıp zıplıyor

Eşim geçen sabah ben uyanmadan sarılmış karnımı seviyomuş bağırtısına uyandım burda bişey var diyor

İlk defa böyle net hissetti artık kolu muydu ayağı mıydı ince sert bişey :))

Anneci olucak bizim bebekler belli :))

Ben eşimi alıştırmak için ay babasının sesine tepki verdi ay sesini duyunca hareket etti diye diye şımarttım adamı şimdi diyor ki bu kız babacı olacak

100 metre ötedeki markete gidip gelmem 45 dk sürdü , nerdeyse bayılacaktım 3 kere mola verdim. Tempolu 2 saat yürüyorum diyen var yok anacım yok ben bitmişiiin
Aynı ben dun akşamüzeri pazara gittik aynı dediğin gibi 100 metre mesafede 2 saatte zor geldik eve yuruyemiyorum agridan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…