- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
Aynı durm bizde de var
@cetrina @SERraKAYra aynı durumdayız bizde. Öyle bi hareketler, dönmeler. Babamızın elini karnıma koyuyorum. Ada'm iki saat bekliyor oynayacak diyebekle Can'ım diyorum şimdi oynayacak, tık yok. Elini bıraktıktan sonra başlıyor hoplama zıplama lar. Başkaları tutunca da bırakıyor oynamayı. Sadece anneye oynayıp zıplıyor
Canım biz yalnız hiç çıkmayalım dışarı ben korktum bu akşam eve gidebileyim diye dualar ettim :)) eşim de nöbetçi, cips almaya çıkmıştım çok önemliymiş gibiAynı bendun akşamüzeri pazara gittik aynı dediğin gibi 100 metre mesafede 2 saatte zor geldik eve yuruyemiyorum agridan
Kizlar bebsisinin kıyafetlerini yikayip utulemeye baslayan var mi bende artik baslayim diyorum ama her konuda oldugu gibi bu konuda da bir bilgim yok :) nasil yikanacak bu kiyafetler ne kullanioz ozel bebek deterjanlari var mi hangisini onerirsiniz bi de yumusatici falan kullanicaz mi ? Ay yine cok soru sordum kizlar k. Bakmayin :)
Ben hacı Şakir sabun tozu aldım onu kullanıcam yumuşatıcı da Bebek için vardı onu almıştım ama kullanırmıyım bilmiyorum şimdilik.haziran sonuna kadar herşeyi hazırlamayı düşünüyorum ne olur ne olmazsa da kalıyo zatenKizlar bebsisinin kıyafetlerini yikayip utulemeye baslayan var mi bende artik baslayim diyorum ama her konuda oldugu gibi bu konuda da bir bilgim yok :) nasil yikanacak bu kiyafetler ne kullanioz ozel bebek deterjanlari var mi hangisini onerirsiniz bi de yumusatici falan kullanicaz mi ? Ay yine cok soru sordum kizlar k. Bakmayin :)
Dikkat et cnm yalnız çıkma ben tek cikmiyorum artık hem kasiklarim agriyor baskı yapıyor alttan sanki heran cikicak gibi oluyor benimde tansiyonum dusuyor evde bile azıcık fazla ayakta kalim gözlerim kararıyorCanım biz yalnız hiç çıkmayalım dışarı ben korktum bu akşam eve gidebileyim diye dualar ettim :)) eşim de nöbetçi, cips almaya çıkmıştım çok önemliymiş gibi
kasıkların mı ağrıyor senin ? Bende baş dönmesi göz kararması oluyor bayılacak mışım gibi ondan yürüyemiyorum
Ben de yazacam soracam diyorum hep cekiniyordum:)uç ayı bitirince ben de coştum,zorla yapışıyorum adama ama bebeğe bişey olur diye korkuyor...Kızlar kımseyle paylasamadıgım bıseyı paylasmak ıstıyorum sızle, normalde kırk yıl kalsam aklıma gelmez hatta cogu zaman yasamak ıstemem bıle ama bu ara aklımda surekli yavvvv bılmem anlatabılıyor muyum hormonlar benımle oynuyor mu dersınız dr gecen ay esımde varken sormuştuk artık yasak demıştı daha 28. Haftaydı erken oldugunu dusunmustum esım acısından ama bu hafta kendı acımdan da erken dıyorum rahımın kasılması gevsemesı erken doguma neden olurmuş ama anlamadım yaaa cok cekındım bak şimdıııı sız ne zaman fınalı yaptınız bızım 1 ay olacak nerdeyse, yasaklar cazıp gelır ya o mesele sanırım
Büyüyor kuzucuklar :)) yetemiyoruz sanırım artık :)Dikkat et cnm yalnız çıkma ben tek cikmiyorum artık hem kasiklarim agriyor baskı yapıyor alttan sanki heran cikicak gibi oluyor benimde tansiyonum dusuyor evde bile azıcık fazla ayakta kalim gözlerim kararıyor
Ben de yazacam soracam diyorum hep cekiniyordum:)uç ayı bitirince ben de coştum,zorla yapışıyorum adama ama bebeğe bişey olur diye korkuyor...
Orgazm rahim kaslarını uyarıyor o da kasılmaya sebep olabiliyormuş canım..Ayy çok hoşsundoktor yasak dediyse o ayrı ama birlikte olmakla rahim kasılması fln bilemiyorum. İlkinde bayaa bi yazı okuyup araştırmiştim. Eğer dr herhangi birşey demezse yapabildiğin kadar yapılabilir deniyor. Hamilelik costuruyor hormonları
Ayy benimkide oyle ya gece uyutmuyor bile hareket fir fir dönüyor ama kontrol günü hic tik yok uyuyor :) nazli bebisler :) süpriz yapmasinlar ya göstersinler bu seferBu ayın 30 unda Can'ım daha bekle ki gelsin :) benim ki hep ayakta hep tekmeler anasını kontrol günü uyuyası tutar iki büklüm yapar kendini yatar teyzesi süpriz mi yapmak istiyorlar nedir :)
Aynen ya ideolum o kizz :))) hem arkasina bir daha yapti zaten peş peşAyyy hayalimde ki dogum bu isteeee banada boylesi olsa bi 10 tane dogururum o cesaretle
Ben de koçum bacım...Ayyyyy
Ayynısına şahit oldum teyze birini kaldırmış altını keseliyordu
Yazık senin kocişe servey :)) siz de o iş olmadan yakınlaşıverin anacım açık açık da yazamadım
Benim bey koç burcu cinselliğe aşırı düşkün, doktor yasaklasa da rahat bırakmaz beni biliyorum. Allah dağına göre kar veriyor işte :))
O zaman seninkisi hormonlardan değil burçtanBen de koçum bacım...
Adam istemiyor ki korkuyor,ben de zorlamayayım artık diyorum adamcağazıO zaman seninkisi hormonlardan değil burçtan
Aman bir problem olmasın da dığuma kadar idare edelim, sonrasında lohusalık, bebeğin bakımı derken zaman kalmayabilir ilk aylar
Kizz sesli güldüm yaasO zaman seninkisi hormonlardan değil burçtan
Aman bir problem olmasın da dığuma kadar idare edelim, sonrasında lohusalık, bebeğin bakımı derken zaman kalmayabilir ilk aylar
Adam istemiyor ki korkuyor,ben de zorlamayayım artık diyorum adamcağazı
Bnmkide istemiyordu dun istedi amma ayak alcidaaaAdam istemiyor ki korkuyor,ben de zorlamayayım artık diyorum adamcağazı
Ama öyleKizz sesli güldüm yaas
Yok anam yok adam yüzüme bakmıyor...Bnmkide istemiyordu dun istedi amma ayak alcidaaanezamn cikicak ya bu diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?