2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aynı durm bizde de var

Aynı ben dun akşamüzeri pazara gittik aynı dediğin gibi 100 metre mesafede 2 saatte zor geldik eve yuruyemiyorum agridan
Canım biz yalnız hiç çıkmayalım dışarı ben korktum bu akşam eve gidebileyim diye dualar ettim :)) eşim de nöbetçi, cips almaya çıkmıştım çok önemliymiş gibi

kasıkların mı ağrıyor senin ? Bende baş dönmesi göz kararması oluyor bayılacak mışım gibi ondan yürüyemiyorum

Kizlar bebsisinin kıyafetlerini yikayip utulemeye baslayan var mi bende artik baslayim diyorum ama her konuda oldugu gibi bu konuda da bir bilgim yok :) nasil yikanacak bu kiyafetler ne kullanioz ozel bebek deterjanlari var mi hangisini onerirsiniz bi de yumusatici falan kullanicaz mi ? Ay yine cok soru sordum kizlar k. Bakmayin :)

Canım ben daha başlamadım tıkayıp ütülemeye ama. Evet özel deterjanları var. Arkadaşım dalinin bebekler için deterjanıyla yumuşatıcısını önermişti bana. Bir de bebek kıyafetlerini 30 derecede yıkamak gerekiyormuş pamuklu olduğu için çekme yaparmiş yüksek derecede yıkayınca.

Ben hacı Şakir sabun tozu aldım onu kullanıcam yumuşatıcı da Bebek için vardı onu almıştım ama kullanırmıyım bilmiyorum şimdilik.haziran sonuna kadar herşeyi hazırlamayı düşünüyorum ne olur ne olmazsa da kalıyo zaten

Dikkat et cnm yalnız çıkma ben tek cikmiyorum artık hem kasiklarim agriyor baskı yapıyor alttan sanki heran cikicak gibi oluyor benimde tansiyonum dusuyor evde bile azıcık fazla ayakta kalim gözlerim kararıyor

Ben de yazacam soracam diyorum hep cekiniyordum:)uç ayı bitirince ben de coştum,zorla yapışıyorum adama ama bebeğe bişey olur diye korkuyor...

Orgazm rahim kaslarını uyarıyor o da kasılmaya sebep olabiliyormuş canım..

Bu ayın 30 unda Can'ım daha bekle ki gelsin :) benim ki hep ayakta hep tekmeler anasını kontrol günü uyuyası tutar iki büklüm yapar kendini yatar teyzesi süpriz mi yapmak istiyorlar nedir :)
Ayy benimkide oyle ya gece uyutmuyor bile hareket fir fir dönüyor ama kontrol günü hic tik yok uyuyor :) nazli bebisler :) süpriz yapmasinlar ya göstersinler bu sefer

Ben de koçum bacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…