Amannn boşver çocuk doğunca sende onun yüzüne bakmaYok anam yok adam yüzüme bakmıyor...
Evladını düşünüyor adamcağız :))Yok anam yok adam yüzüme bakmıyor...
Benimde canım cok istiyor ya demekki hormonlardanama tabi bize 4 haftalik hamileyken yasakladi doktor hala da yasak
Yapıyom ben el yordamıKızlar ozel olacak ama kıl tüy işini nasıl yapiorsunuz kafayı yicem eğilip dogrulamiomki yapamiom artık
Aynen öyle olacak bacım...Amannn boşver çocuk doğunca sende onun yüzüne bakma
Kuafore gidiyorum ben canim gobek harici heryerimde azalma var zaten oyle tuylu olmadigim icin epilasyon aletiyle aldigimi aliyorum bikiniyi kuafore gidiyorum goremiyorum ki hic bisiyKızlar ozel olacak ama kıl tüy işini nasıl yapiorsunuz kafayı yicem eğilip dogrulamiomki yapamiom artık
Ah bu esler benimki istanbula gelmez seninki ordan gitmez :) bazen ben anamin evine gidiyorum sen kal ayri takilak haftasonlari gelir gideriz diyorum o bile ise yaramiyor artik yemiyot basta korkuyoduEşim gitse hiç durmam da o istemiyor
Tabi cok agirlastin 30 u gectigin icin artik bebek nefes aldirmiyor ben bakkala markete pazara gidip geliyorum he nefesim tikaniyor ama oyle dinlenme ihtiyacim olmuyor. Duz yolda iyiyim hafif meyilli bile olsa yol o zaman tikaniyorum senin yolunda yokus gibiyse tikanmissindir100 metre ötedeki markete gidip gelmem 45 dk sürdü , nerdeyse bayılacaktım 3 kere mola verdim. Tempolu 2 saat yürüyorum diyen var yok anacım yok ben bitmişiiin
Ben de sen gibi vurmayinca uzuluyordu bende ay babasina vuruyor ay babasinin sesine oynuyor bana neden oynamiyor şoyle boyle diyordumda artik yemiyorEşim geçen sabah ben uyanmadan sarılmış karnımı seviyomuş bağırtısına uyandım burda bişey var diyor
İlk defa böyle net hissetti artık kolu muydu ayağı mıydı ince sert bişey :))
Anneci olucak bizim bebekler belli :))
Ben eşimi alıştırmak için ay babasının sesine tepki verdi ay sesini duyunca hareket etti diye diye şımarttım adamı şimdi diyor ki bu kız babacı olacak
Oh oh masallah ben olsam bende yaparim darisi basimiza kiz valla oylesi olsun 3uz olsunAynen ya ideolum o kizz :))) hem arkasina bir daha yapti zaten peş peş
Ilginctir ama hamilelikte bacagimdaki tuyler dokuldu.kol alti ve bikini bolgesi zaten yoktu lazer sagolsun hamilelikte de cikmadi sukur:)Kızlar ozel olacak ama kıl tüy işini nasıl yapiorsunuz kafayı yicem eğilip dogrulamiomki yapamiom artık
Benimde ciddi azalma var bacaktan alip gobege ekmişler gibiIlginctir ama hamilelikte bacagimdaki tuyler dokuldu.kol alti ve bikini bolgesi zaten yoktu lazer sagolsun hamilelikte de cikmadi sukur:)
Hic bilmiyorum ki benim de govekte hafif cogaldi benimde ama bzn 5 ay saf zeytinyagi kullanmistim ona bagladim. Gerci simdi de suruyom. Nasilsa dokulecek.Benimde ciddi azalma var bacaktan alip gobege ekmişler gibineden acaba
Hormonlar kuzucuğum...Benimde ciddi azalma var bacaktan alip gobege ekmişler gibineden acaba
Ben hep ayaktayım.canım istedimi uzanıyorum isyerinde:)Kizlar ben bugun ucurtma senligindeydim dag bayir yurudum ustune halay cektim. Dun de 2 saat yurumustum. Cok sukur yurumek bana daha iyi geliyor. Aksamlari erken yata yata bir hal olmustum:) son iki ay normal dogum icin ugrasacagim.
HmmHic bilmiyorum ki benim de govekte hafif cogaldi benimde ama bzn 5 ay saf zeytinyagi kullanmistim ona bagladim. Gerci simdi de suruyom. Nasilsa dokulecek.
Ah su hormonlar bizi biraz rahat birakinda kendimize gelelimHormonlar kuzucuğum...
Almasaydin keske drlar zaten dokulecek dokunmayin diyormus. benim oyle alinacak gibi yok da:) hahif bi tuylenme var.Hmmben hic birsey kullanmadim bendeki de sen gibi olduguna gore onla alakasi yokmus sanirsam ben aliyorum doktordan utandigim icin
O sizdeki hormanlar bende de oksa keskeAh su hormonlar bizi biraz rahat birakinda kendimize gelelim
Canım ben depresyon hastasıyım.Allah korusun derim düşmanıma vermesin derim başka birşey demem.düzenli tedavideyim gecen randevumda adet öncesi patlamalarımin aynilarini yasadigimi soyledigimde usenmedi hesapladı.resmen adet onceme geliyormuş.hamilelikte de olsa olabiyormuş bu canımBen de hormon patlamasi yasiyorm bikac gundur yani duygusal olarak aglayip duruyorm her seye herkese sinirim bozuluyor depresyona mi girdim acaba ben
Simdi aklima geldi de adet dongusundeyim tam da ondan mi acaba gene..
Hormonların hangi etkisini istiyorsun ki canim anlamadim valla:)beni bitirdi yani ...O sizdeki hormanlar bende de oksa keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?