2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benimde canım cok istiyor ya demekki hormonlardan ama tabi bize 4 haftalik hamileyken yasakladi doktor hala da yasak

Kızlar ozel olacak ama kıl tüy işini nasıl yapiorsunuz kafayı yicem eğilip dogrulamiomki yapamiom artık
Kuafore gidiyorum ben canim gobek harici heryerimde azalma var zaten oyle tuylu olmadigim icin epilasyon aletiyle aldigimi aliyorum bikiniyi kuafore gidiyorum goremiyorum ki hic bisiy
Eşim gitse hiç durmam da o istemiyor
Ah bu esler benimki istanbula gelmez seninki ordan gitmez :) bazen ben anamin evine gidiyorum sen kal ayri takilak haftasonlari gelir gideriz diyorum o bile ise yaramiyor artik yemiyot basta korkuyodu
100 metre ötedeki markete gidip gelmem 45 dk sürdü , nerdeyse bayılacaktım 3 kere mola verdim. Tempolu 2 saat yürüyorum diyen var yok anacım yok ben bitmişiiin
Tabi cok agirlastin 30 u gectigin icin artik bebek nefes aldirmiyor ben bakkala markete pazara gidip geliyorum he nefesim tikaniyor ama oyle dinlenme ihtiyacim olmuyor. Duz yolda iyiyim hafif meyilli bile olsa yol o zaman tikaniyorum senin yolunda yokus gibiyse tikanmissindir
Ben de sen gibi vurmayinca uzuluyordu bende ay babasina vuruyor ay babasinin sesine oynuyor bana neden oynamiyor şoyle boyle diyordumda artik yemiyor cocuk onu duyunca sirtima kaciyor sanki hic vurmuyor
Aynen ya ideolum o kizz :))) hem arkasina bir daha yapti zaten peş peş
Oh oh masallah ben olsam bende yaparim darisi basimiza kiz valla oylesi olsun 3uz olsun

Kizlar ben bugun ucurtma senligindeydim dag bayir yurudum ustune halay cektim. Dun de 2 saat yurumustum. Cok sukur yurumek bana daha iyi geliyor. Aksamlari erken yata yata bir hal olmustum:) son iki ay normal dogum icin ugrasacagim.
Ben hep ayaktayım.canım istedimi uzanıyorum isyerinde:)

Hic bilmiyorum ki benim de govekte hafif cogaldi benimde ama bzn 5 ay saf zeytinyagi kullanmistim ona bagladim. Gerci simdi de suruyom. Nasilsa dokulecek.
Hmm ben hic birsey kullanmadim bendeki de sen gibi olduguna gore onla alakasi yokmus sanirsam ben aliyorum doktordan utandigim icin

Hmm ben hic birsey kullanmadim bendeki de sen gibi olduguna gore onla alakasi yokmus sanirsam ben aliyorum doktordan utandigim icin
Almasaydin keske drlar zaten dokulecek dokunmayin diyormus. benim oyle alinacak gibi yok da:) hahif bi tuylenme var.

Ben de hormon patlamasi yasiyorm bikac gundur yani duygusal olarak aglayip duruyorm her seye herkese sinirim bozuluyor depresyona mi girdim acaba ben

Simdi aklima geldi de adet dongusundeyim tam da ondan mi acaba gene..

Ben de hormon patlamasi yasiyorm bikac gundur yani duygusal olarak aglayip duruyorm her seye herkese sinirim bozuluyor depresyona mi girdim acaba ben

Simdi aklima geldi de adet dongusundeyim tam da ondan mi acaba gene..
Canım ben depresyon hastasıyım.Allah korusun derim düşmanıma vermesin derim başka birşey demem.düzenli tedavideyim gecen randevumda adet öncesi patlamalarımin aynilarini yasadigimi soyledigimde usenmedi hesapladı.resmen adet onceme geliyormuş.hamilelikte de olsa olabiyormuş bu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…