2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Evet canım aynen biraz eğimli yol, inerken yokuş aşağı da çıkarken yokuş yukarı. Hiç ona dikkat etmemişim.

Erkencilten uyudum şimdi de uyandım , eşim yok evde tuvalete gitmeye korkuyoruuuum

Geçmiş olsun canım dikkatli olmamız gerekiyor artık senin haftan da bizden ileride ya okurken heyecan yaptım noluyo diye daha senin hamilelik takvimini bitireceğiz

Gecmisler olsn canm, bu donemde valla depresyondan kacabilmek aslnda ilginc olan.. Cidden stres yumagi icinde yasiyoruz...

Anladm canm cidden tam o doneme denk geliyo, sagolasin, sebepten eminiz demekki bi kac gune azalir diye umacagizz

Günaydın kızlar, doktorumuz hafta sonu olmayacağı için kontrolümüze dün gittik. Gelişimi 10gün ileriden devam ediyor. Geçen seferki gibi. Şeker takibi yapıyorum bir aydır, açıkçası korkuyordum daha da önde çıkar mı gelişimi diye. Çok şükür dikkatli olmam işe yaramış . Ben kilo almamışım bu ay bebiş 650gr almış oğluşum 42cm 1660 gr olmuş teyzelerişimdilik 9kiloyla devam ediyorum. Doktor aç kalmıyorsun değil mi biraz kilo alman da sakınca yok dedi. Ara öğün falan yapıyorum aç kalmıyorum Dikkat etmeye devam yani dün doğumgünümdü oğluşumu görmek en güzel hediyeydi bizim için.. inşallah kucağımıza da sağ salim alırız 2 hafta sonra da 32.hafta raporunu almaya gideceğiz..

Gecmis olsun canim dikkatli ol. Daha o kadar sicaklar gelmedi ya cereyanda kalmis olabilirsin. Ayni belirtilerle annemi acile kaldirmislar. Dikkat et kendine. Annem de camin onunde yatmis

Gece kusu 2 aydandan dusmussun ya... Yavas yavas heyecannnn baslar
Sorma sorma heyecan ayrı özlem ayrı, karnımdaki zAmanlarını özlermişim gibi geliyor şimdiden

Ay gece 3 te uyandım hava aydınlanırken tekrar uyudum ne korkunç rüyalar gördüm. Eski sevgilimle uğraştım tüm gece, eşimi öldürüp bana sahip olmaya çalışıyordu çok korkunçtu çok

Maşallah paşaya :)) doğum günün kutlu olsun, seneye bu zamanlar oğluşunla kutlarsınız inşallah :)

Ben de her gece sacma sapan ruyalar gituyorum. Bu gece elimde bir yastik dag bayir dolasiyordum. Evime ulasmaya calisiyordum ama bir turlu yolu bulamiyordum. Hayirdir insallah... Seninki de bayagi etkiler insani. Cok takma kafana. Hamilelikte oyle ruyalar goruluyormus.

Cok sukur canm ne guzel haberler bebisine de masallahhh..
Kilo konusunda gayet dikkatli gitmissin bak ne guzel.. Aslnda ben de dikkat etmeliyim artkk...

Dogum gunun kutlu olsnn

F Ftszynp demekki ondan canm tescilledik.. Rahatlarm insallah yavas yavas bikac gundur baya sinir kupuydummm..

Amann ruyaya bak erlerin savasi canm ben de yalnizken cok fena ruyalar gorurdm valla gece yalnz kalmayi hicc sevmiyormm

Günaydın :) kaburgama yedim tekmeyi bu sabah ))

Ohhh miss gunaydin demistir annesine ben de gece fena yedm sagli sollu en son sirti yukselttm oturur gibi uyudm vallaa

Hayırdır inşallah seninki de :) dün dağ bayır dolaştım uçurtma uçurduk yamzmıştın ya onlar kalmış aklında sanırım :)) eşe de Anlatılmaz ki aşkım çok korkunç bir rüya gördüm böyle böyle diye, küser valla bana

Haftada bir yalnızım ben önceden pek korkmazdım da şimdi evladımı da düşünsüğümden korkuyorum galiba.

Ay evet çok kötüydü, ben de kalemle yaralamaya çalışıyordum eskiyi, boğazına boğazına kalem sapladım bırak kocamı diye. Sonra da apartman boşluğundan attık onu biriyle, en son kocAma köfte yediriyordum kendi ellerimle rüya işte

Baya degisik bi kurgu olms hayirlara vesile olsn insallah..

Valla ben hep korkardm ya gece yalnz kalmaktan nedret ediyorm.. Gunduz yalnizligi severm skinti yok ama gece olmasnnn..

Baya degisik bi kurgu olms hayirlara vesile olsn insallah..

Valla ben hep korkardm ya gece yalnz kalmaktan nedret ediyorm.. Gunduz yalnizligi severm skinti yok ama gece olmasnnn..

Totom açıkta mı kalmış nedir

Eşim de öyle karanlıktan da korkuyor, ben alışığım 14 yaşımda evde tek kalmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…