Orgazm rahim kaslarını uyarıyor o da kasılmaya sebep olabiliyormuş canım..
Kuafore gidiyorum ben canim gobek harici heryerimde azalma var zaten oyle tuylu olmadigim icin epilasyon aletiyle aldigimi aliyorum bikiniyi kuafore gidiyorum goremiyorum ki hic bisiy
Ah bu esler benimki istanbula gelmez seninki ordan gitmez :) bazen ben anamin evine gidiyorum sen kal ayri takilak haftasonlari gelir gideriz diyorum o bile ise yaramiyor artik yemiyot basta korkuyodu
Tabi cok agirlastin 30 u gectigin icin artik bebek nefes aldirmiyor ben bakkala markete pazara gidip geliyorum he nefesim tikaniyor ama oyle dinlenme ihtiyacim olmuyor. Duz yolda iyiyim hafif meyilli bile olsa yol o zaman tikaniyorum senin yolunda yokus gibiyse tikanmissindir
Ben de sen gibi vurmayinca uzuluyordu bende ay babasina vuruyor ay babasinin sesine oynuyor bana neden oynamiyor şoyle boyle diyordumda artik yemiyorcocuk onu duyunca sirtima kaciyor sanki hic vurmuyor
Oh oh masallah ben olsam bende yaparim darisi basimiza kiz valla oylesi olsun 3uz olsun
Geçmiş olsun canım dikkatli olmamız gerekiyor artıkKızlar kac gundur yokummm
Pazar gecesi muthiş bır karın ve bel agrısı ile sabahı sabah ettık hıc uyumadık nerdeyse sabah 7 de acile gıttık, buna kusma ıshal ve halsızlıkte eklendıı ıkındıye kdr ordaydık, sonra serum agrı kesıcı yapılsa da zerre fayda etmedı, kadın dogum polıkınlıgıne aldılar dogum olabılır dıyeben sokk tabi,nst bakıldı yahu bır dur dımı o kdr hareket ettı kı kesıntısız 2 kere cekemedıler probu oynattı surekli snr hersey yolunda dogmaya nıyyetli degıl dedıler en son kan tahlili ıdrar tahlili çıktı ıdrarda enfeksıyon olabılır dedıler ılac verdı ama o gece de sabahı ettık hıc uyumadıkk şimdı agrım hafıfledı ama tam gecmedı ben gece yatarken ınce gıyınmeye ve balkonu acık bırakmaya bagladım sanırım usuttum aman dıkkat edın son aylar artıkkk
Canım ben depresyon hastasıyım.Allah korusun derim düşmanıma vermesin derim başka birşey demem.düzenli tedavideyim gecen randevumda adet öncesi patlamalarımin aynilarini yasadigimi soyledigimde usenmedi hesapladı.resmen adet onceme geliyormuş.hamilelikte de olsa olabiyormuş bu canım
Ben de hormon patlamasi yasiyorm bikac gundur yani duygusal olarak aglayip duruyorm her seye herkese sinirim bozuluyor depresyona mi girdim acaba ben
Simdi aklima geldi de adet dongusundeyim tam da ondan mi acaba gene.. Muhtemelen ondandir. Cunku ben her ayin 11 i gibi evde teror estiriyorum...
Gece kusu 2 aydandan dusmussun ya... Yavas yavas heyecannnn baslarSon 59
Ne cabuk geciyor zaman
Gecmis olsun canim dikkatli ol. Daha o kadar sicaklar gelmedi yaKızlar kac gundur yokummm
Pazar gecesi muthiş bır karın ve bel agrısı ile sabahı sabah ettık hıc uyumadık nerdeyse sabah 7 de acile gıttık, buna kusma ıshal ve halsızlıkte eklendıı ıkındıye kdr ordaydık, sonra serum agrı kesıcı yapılsa da zerre fayda etmedı, kadın dogum polıkınlıgıne aldılar dogum olabılır dıyeben sokk tabi,nst bakıldı yahu bır dur dımı o kdr hareket ettı kı kesıntısız 2 kere cekemedıler probu oynattı surekli snr hersey yolunda dogmaya nıyyetli degıl dedıler en son kan tahlili ıdrar tahlili çıktı ıdrarda enfeksıyon olabılır dedıler ılac verdı ama o gece de sabahı ettık hıc uyumadıkk şimdı agrım hafıfledı ama tam gecmedı ben gece yatarken ınce gıyınmeye ve balkonu acık bırakmaya bagladım sanırım usuttum aman dıkkat edın son aylar artıkkk
Sorma sormaGece kusu 2 aydandan dusmussun ya... Yavas yavas heyecannnn baslar
Maşallah paşaya :)) doğum günün kutlu olsun, seneye bu zamanlar oğluşunla kutlarsınız inşallah :)Günaydın kızlar, doktorumuz hafta sonu olmayacağı için kontrolümüze dün gittik. Gelişimi 10gün ileriden devam ediyor. Geçen seferki gibi. Şeker takibi yapıyorum bir aydır, açıkçası korkuyordum daha da önde çıkar mı gelişimi diye. Çok şükür dikkatli olmam işe yaramış . Ben kilo almamışım bu ay bebiş 650gr almışoğluşum 42cm 1660 gr olmuş teyzeleri şimdilik 9kiloyla devam ediyorum. Doktor aç kalmıyorsun değil mi biraz kilo alman da sakınca yok dedi. Ara öğün falan yapıyorum aç kalmıyorum Dikkat etmeye devam yani dün doğumgünümdü oğluşumu görmek en güzel hediyeydi bizim için.. inşallah kucağımıza da sağ salim alırız 2 hafta sonra da 32.hafta raporunu almaya gideceğiz..
Napsınlar minnakların yerleri daracık, ay aman sıkıldım be ufff deyip geçiriyorlar bitaneGünaydın :) kaburgama yedim tekmeyi bu sabah))
Ben de her gece sacma sapan ruyalar gituyorum. Bu gece elimde bir yastik dag bayir dolasiyordum. Evime ulasmaya calisiyordum ama bir turlu yolu bulamiyordum. Hayirdir insallah... Seninki de bayagi etkiler insani. Cok takma kafana. Hamilelikte oyle ruyalar goruluyormus.Sorma sormaheyecan ayrı özlem ayrı, karnımdaki zAmanlarını özlermişim gibi geliyor şimdiden
Ay gece 3 te uyandım hava aydınlanırken tekrar uyudum ne korkunç rüyalar gördüm. Eski sevgilimle uğraştım tüm gece, eşimi öldürüp bana sahip olmaya çalışıyordu çok korkunçtu çok
Günaydın kızlar, doktorumuz hafta sonu olmayacağı için kontrolümüze dün gittik. Gelişimi 10gün ileriden devam ediyor. Geçen seferki gibi. Şeker takibi yapıyorum bir aydır, açıkçası korkuyordum daha da önde çıkar mı gelişimi diye. Çok şükür dikkatli olmam işe yaramış . Ben kilo almamışım bu ay bebiş 650gr almışoğluşum 42cm 1660 gr olmuş teyzeleri şimdilik 9kiloyla devam ediyorum. Doktor aç kalmıyorsun değil mi biraz kilo alman da sakınca yok dedi. Ara öğün falan yapıyorum aç kalmıyorum Dikkat etmeye devam yani dün doğumgünümdü oğluşumu görmek en güzel hediyeydi bizim için.. inşallah kucağımıza da sağ salim alırız 2 hafta sonra da 32.hafta raporunu almaya gideceğiz..
Sorma sormaheyecan ayrı özlem ayrı, karnımdaki zAmanlarını özlermişim gibi geliyor şimdiden
Ay gece 3 te uyandım hava aydınlanırken tekrar uyudum ne korkunç rüyalar gördüm. Eski sevgilimle uğraştım tüm gece, eşimi öldürüp bana sahip olmaya çalışıyordu çok korkunçtu çok
Günaydın :) kaburgama yedim tekmeyi bu sabah))
Hayırdır inşallah seninki de :) dün dağ bayır dolaştım uçurtma uçurduk yamzmıştın ya onlar kalmış aklında sanırım :)) eşe de Anlatılmaz ki aşkım çok korkunç bir rüya gördüm böyle böyle diye, küser valla banaBen de her gece sacma sapan ruyalar gituyorum. Bu gece elimde bir yastik dag bayir dolasiyordum. Evime ulasmaya calisiyordum ama bir turlu yolu bulamiyordum. Hayirdir insallah... Seninki de bayagi etkiler insani. Cok takma kafana. Hamilelikte oyle ruyalar goruluyormus.
Cok sukur canm ne guzel haberlerbebisine de masallahhh..
Kilo konusunda gayet dikkatli gitmissin bak ne guzel.. Aslnda ben de dikkat etmeliyim artkk...
Dogum gunun kutlu olsnn
F Ftszynp demekki ondan canm tescilledik.. Rahatlarm insallah yavas yavas bikac gundur baya sinir kupuydummm..
Amann ruyaya bakerlerin savasi canm ben de yalnizken cok fena ruyalar gorurdm valla gece yalnz kalmayi hicc sevmiyormm
Ohhh miss gunaydin demistir annesineben de gece fena yedm sagli sollu en son sirti yukselttm oturur gibi uyudm vallaa
Haftada bir yalnızım ben önceden pek korkmazdım da şimdi evladımı da düşünsüğümden korkuyorum galiba.
Ay evet çok kötüydü, ben de kalemle yaralamaya çalışıyordum eskiyi, boğazına boğazına kalem sapladım bırak kocamı diye. Sonra da apartman boşluğundan attık onu biriyle, en son kocAma köfte yediriyordum kendi ellerimlerüya işte
Baya degisik bi kurgu olmshayirlara vesile olsn insallah..
Valla ben hep korkardm ya gece yalnz kalmaktan nedret ediyorm.. Gunduz yalnizligi severm skinti yok ama gece olmasnnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?