- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Çok güzel haberler maşallah kilo almamışsın neler yaptın ben de dikkat edeyim ben çok kilo alıyorum doğum günün kutlu olsun Can'ım nice Mutlu senelGünaydın kızlar, doktorumuz hafta sonu olmayacağı için kontrolümüze dün gittik. Gelişimi 10gün ileriden devam ediyor. Geçen seferki gibi. Şeker takibi yapıyorum bir aydır, açıkçası korkuyordum daha da önde çıkar mı gelişimi diye. Çok şükür dikkatli olmam işe yaramış . Ben kilo almamışım bu ay bebiş 650gr almışoğluşum 42cm 1660 gr olmuş teyzeleri şimdilik 9kiloyla devam ediyorum. Doktor aç kalmıyorsun değil mi biraz kilo alman da sakınca yok dedi. Ara öğün falan yapıyorum aç kalmıyorum Dikkat etmeye devam yani dün doğumgünümdü oğluşumu görmek en güzel hediyeydi bizim için.. inşallah kucağımıza da sağ salim alırız 2 hafta sonra da 32.hafta raporunu almaya gideceğiz..
Ben de gordüm gece eskisini hayırdır inşallah:))Sorma sormaheyecan ayrı özlem ayrı, karnımdaki zAmanlarını özlermişim gibi geliyor şimdiden
Ay gece 3 te uyandım hava aydınlanırken tekrar uyudum ne korkunç rüyalar gördüm. Eski sevgilimle uğraştım tüm gece, eşimi öldürüp bana sahip olmaya çalışıyordu çok korkunçtu çok
Kız ahahahaha yarıldım metrobuste okurken,rüyaya bakHaftada bir yalnızım ben önceden pek korkmazdım da şimdi evladımı da düşünsüğümden korkuyorum galiba.
Ay evet çok kötüydü, ben de kalemle yaralamaya çalışıyordum eskiyi, boğazına boğazına kalem sapladım bırak kocamı diye. Sonra da apartman boşluğundan attık onu biriyle, en son kocAma köfte yediriyordum kendi ellerimlerüya işte
rGünaydın kızlar, doktorumuz hafta sonu olmayacağı için kontrolümüze dün gittik. Gelişimi 10gün ileriden devam ediyor. Geçen seferki gibi. Şeker takibi yapıyorum bir aydır, açıkçası korkuyordum daha da önde çıkar mı gelişimi diye. Çok şükür dikkatli olmam işe yaramış . Ben kilo almamışım bu ay bebiş 650gr almışoğluşum 42cm 1660 gr olmuş teyzeleri şimdilik 9kiloyla devam ediyorum. Doktor aç kalmıyorsun değil mi biraz kilo alman da sakınca yok dedi. Ara öğün falan yapıyorum aç kalmıyorum Dikkat etmeye devam yani dün doğumgünümdü oğluşumu görmek en güzel hediyeydi bizim için.. inşallah kucağımıza da sağ salim alırız 2 hafta sonra da 32.hafta raporunu almaya gideceğiz..
Cok utaniyorum ben doktordan amaAlmasaydin keske drlar zaten dokulecek dokunmayin diyormus. benim oyle alinacak gibi yok da:) hahif bi tuylenme var.
Hormon derken killanmadan bahsettik canim oda hormon sonuctaO sizdeki hormanlar bende de oksa keske
Valla esim benden daha mizmiz oldu sanki o hamile gibi balim tadini cikarta cikarta aglayamiyorum bile sen gene bosaltiyorsun icini hormonlar iste budaBen de hormon patlamasi yasiyorm bikac gundur yani duygusal olarak aglayip duruyorm her seye herkese sinirim bozuluyor depresyona mi girdim acaba ben
Simdi aklima geldi de adet dongusundeyim tam da ondan mi acaba gene..
Masallah sana ya nasil tek kaliyorsun evde ben hayatta kalamam sendeki iyi cesaretEvet canım aynen biraz eğimli yol, inerken yokuş aşağı da çıkarken yokuş yukarı. Hiç ona dikkat etmemişim.
Erkencilten uyudum şimdi de uyandım , eşim yok evde tuvalete gitmeye korkuyoruuuum
Gunaydin canimGünaydın
Cok utaniyorum ben doktordan amaseyrek ve kalin cunku igrenc bir goruntu
Hormon derken killanmadan bahsettik canim oda hormon sonucta
Valla esim benden daha mizmiz oldu sanki o hamile gibi balim tadini cikarta cikarta aglayamiyorum bile sen gene bosaltiyorsun icini hormonlar iste buda
Masallah sana ya nasil tek kaliyorsun evde ben hayatta kalamam sendeki iyi cesaret
Gunaydin canim
Aynen cnm katılıyorum sana erkekler büyüyor ama akılları buyumuyor bebek gibiler bi naz bi edaBenm esim de cogu zaman nazlamadigindan tekrar tekrar agliyorm genelde ne yazikkiiicidden anlamiyorm bu erkekleriii bi de kadinlara karmasik derler bizden daha nazlilar valla o kesinn
Kesinlikle katılıyorum canım. Bu kadarda olmaz yani.Benm esim de cogu zaman nazlamadigindan tekrar tekrar agliyorm genelde ne yazikkiiicidden anlamiyorm bu erkekleriii bi de kadinlara karmasik derler bizden daha nazlilar valla o kesinn
Kesin kesin benimkinin bide bazen aybaşısi tutuyor o zamanlar hic bisey diyemessinBenm esim de cogu zaman nazlamadigindan tekrar tekrar agliyorm genelde ne yazikkiiicidden anlamiyorm bu erkekleriii bi de kadinlara karmasik derler bizden daha nazlilar valla o kesinn
HaMilelikte normalmiş cnm sağlık ocağı Dr um öyle dedi benimde biraz yüksek Endişe etme Kolestrol içinValla alin benden ds sacma ruyalar silsilesi hamileligimin 3.4. Ayindan beri surekli ayni tarzda ruya goruyorum hep esimi uzerime baska bi kadinla evlenmis goruyorum ama guya beni hala seviomus onlardan cocugu olmus istemeden mebcur kalmis evlenmis :) ana konusu bu olan bir suru ruya gordum sayisini hatirlamiorum bileAllah akil sagligimizi korusun .
Bu arada dun saglik ocagina gittim demistim ya rutin kontroller tahliller yapıldı tiroidim yukselmis yine 2.5 alti olmasi gerekirken 3.2 olmus neyse onu az cok tahmin ediodumda bi de kizlar total kolesterolum ve kotu huylu dedikleri kolesterol yukselmis hayatimda ilk defa yukselio bu korktum yaa sonra biraz arastirdim hamilelikte yukselmesi normal karsiilaniomus halbuki onceki yediklerimin aynisini yiyorum yumurta yukseltir demisler bazi gunler et yiyemiorum diye protein olmasi acisindan 2 tane yumurta yiyorum ondan mi oldu ki korkuyorum bebise zarari olur mudiye var mi sizde boyle bi durum
Kız erkeklerin aybasisi bizden beterKesin kesin benimkinin bide bazen aybaşısi tutuyor o zamanlar hic bisey diyemessin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?