2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar bu arada ben 50 kilo ile başladığımı zannediyordum hamileliğe ama geçen sağlık ocağında ebe 54 dedi, arkadaşım da 54 ile başladın diyordu ama ben nedense çok net 50 hatırlıyorum

4 kilo birden zayıfladım sanki bir anda :)) 7,5 -8 kilo almış oluyorum bu durumda, daha çok yiyebilirim artıııık

Çok güzel haberler maşallah kilo almamışsın neler yaptın ben de dikkat edeyim ben çok kilo alıyorum doğum günün kutlu olsun Can'ım nice Mutlu senel

günaydın kızlar. temizlik yapmayı düşündüm bugün ama hiiç halim yok. bıraktım eşim gelince bana yardım eder artık. garibim ona da acıyorum ama napim

Ben de gordüm gece eskisini hayırdır inşallah:))

Kız ahahahaha yarıldım metrobuste okurken,rüyaya bak

Nedir bu herkes kötü rüyalar Görmüş hayırlara gitsin inş hamilelik ve logusalıkta sanırım yaşıcaz bunları siz yinede hafif Şeyler görmüşsünüz ben geçenlerde kâbuslardan uyandım hiç anlatmim ama 3 harflilerle ugrasıyodum siz düşünün okuya okuya uyandım okudum tekrar yattım napcan

r

Çok güzel haberler çok sevindim canım. Sen bu gidişle agustos olmadan doğurcan bence. Çocuk tamamlıcak kendini hemencecik. Bizde dün göründük bizimki 1300 grc 38 cm daha. Biz agustos sonuna bile kalabilriiz. Bakalım nasıl olcak, allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. Dogru zamanda kucağımıza almayı nasip etsinn. Doğum tününde kutlu olsun.

Almasaydin keske drlar zaten dokulecek dokunmayin diyormus. benim oyle alinacak gibi yok da:) hahif bi tuylenme var.
Cok utaniyorum ben doktordan ama seyrek ve kalin cunku igrenc bir goruntu
O sizdeki hormanlar bende de oksa keske
Hormon derken killanmadan bahsettik canim oda hormon sonucta
Ben de hormon patlamasi yasiyorm bikac gundur yani duygusal olarak aglayip duruyorm her seye herkese sinirim bozuluyor depresyona mi girdim acaba ben

Simdi aklima geldi de adet dongusundeyim tam da ondan mi acaba gene..
Valla esim benden daha mizmiz oldu sanki o hamile gibi balim tadini cikarta cikarta aglayamiyorum bile sen gene bosaltiyorsun icini hormonlar iste buda
Evet canım aynen biraz eğimli yol, inerken yokuş aşağı da çıkarken yokuş yukarı. Hiç ona dikkat etmemişim.

Erkencilten uyudum şimdi de uyandım , eşim yok evde tuvalete gitmeye korkuyoruuuum
Masallah sana ya nasil tek kaliyorsun evde ben hayatta kalamam sendeki iyi cesaret
Gunaydin canim

Valla alin benden ds sacma ruyalar silsilesi hamileligimin 3.4. Ayindan beri surekli ayni tarzda ruya goruyorum hep esimi uzerime baska bi kadinla evlenmis goruyorum ama guya beni hala seviomus onlardan cocugu olmus istemeden mebcur kalmis evlenmis :) ana konusu bu olan bir suru ruya gordum sayisini hatirlamiorum bile Allah akil sagligimizi korusun .
Bu arada dun saglik ocagina gittim demistim ya rutin kontroller tahliller yapıldı tiroidim yukselmis yine 2.5 alti olmasi gerekirken 3.2 olmus neyse onu az cok tahmin ediodumda bi de kizlar total kolesterolum ve kotu huylu dedikleri kolesterol yukselmis hayatimda ilk defa yukselio bu korktum yaa sonra biraz arastirdim hamilelikte yukselmesi normal karsiilaniomus halbuki onceki yediklerimin aynisini yiyorum yumurta yukseltir demisler bazi gunler et yiyemiorum diye protein olmasi acisindan 2 tane yumurta yiyorum ondan mi oldu ki korkuyorum bebise zarari olur mudiye var mi sizde boyle bi durum

Benm esim de cogu zaman nazlamadigindan tekrar tekrar agliyorm genelde ne yazikkiii cidden anlamiyorm bu erkekleriii bi de kadinlara karmasik derler bizden daha nazlilar valla o kesinn

Merhaba bayanlar insallah sag salim hepimiz bebeklerimizi kucagimiza alırız... Sormak istediğim şey artik fogum icin hazırlık yapmak istiyorum ama ne alacagimi hic bilmiyorum. Ilk hamileligim insallah kismet olursa oğlum olacak. Doğum icin hastaneye giderken neler almalıyım.. Bebegimede hic alis veris yapmadim bebegime neler almalıyım??? Lütfen yardimci olur musunuz?

Benm esim de cogu zaman nazlamadigindan tekrar tekrar agliyorm genelde ne yazikkiii cidden anlamiyorm bu erkekleriii bi de kadinlara karmasik derler bizden daha nazlilar valla o kesinn
Kesin kesin benimkinin bide bazen aybaşısi tutuyor o zamanlar hic bisey diyemessin

HaMilelikte normalmiş cnm sağlık ocağı Dr um öyle dedi benimde biraz yüksek Endişe etme Kolestrol için

Selam kızlar ne güzel bir gün değil mi,benim uykularım ezelden ağırdır zil çalsa tel çalsa falan duymam rüya yılda 1 ya da 2 anca görürürüm onu da hatırlamam.dün kocamla tartıştım asker arkadaşı geldi aksam dışarda buluştular gec geldi.git dedim diğer odada yat.sabah gelmiş yanıma yatmış karnımla konuşuyor fısır fısır uyandım ama gözümü açmadım anam benım kız Adam elini nereye koysa Orayı ittiriyor resmen ben şokbi 10 dk kız babasının elini takip etti vurdu ittirdi öyle Mutlu oldum ki bana hiç bu kadar bariz tepkiler vermiyor Bebek.sonra gözümü açtım diyor ki kız benı artık tanıyor bana el veriyor sev beni diyor kalktı ablasını falan arıyor cok duygulanmış şakıdı durdu yalan yok ben de cok Mutlu oldum.acıköğretim sınavım var 2 de erken çıktım sahile geldim okulda yakın mis gibi hava.gelirken Adamın biri arabayı üstüme kırdı ödüm koptu hamile iken araba kullanmak daha stresli bu İstanbul trafiğinde rabbim bizi ve bebeklerimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…