Sorma neler cekiyorum ayKız erkeklerin aybasisi bizden beter
Ne bilim cnm ilk defa basima gelince bi de hamileyken korktm acikcasi seninki de mi kotu huylusu yuksek beni o dusundurdu acikcasiHaMilelikte normalmiş cnm sağlık ocağı Dr um öyle dedi benimde biraz yüksek Endişe etme Kolestrol için
Oy maşallah bebeğine hadi bakalım az kalmış hayırlısıyla kucagına alGünaydın kızlar, doktorumuz hafta sonu olmayacağı için kontrolümüze dün gittik. Gelişimi 10gün ileriden devam ediyor. Geçen seferki gibi. Şeker takibi yapıyorum bir aydır, açıkçası korkuyordum daha da önde çıkar mı gelişimi diye. Çok şükür dikkatli olmam işe yaramış . Ben kilo almamışım bu ay bebiş 650gr almışoğluşum 42cm 1660 gr olmuş teyzeleri şimdilik 9kiloyla devam ediyorum. Doktor aç kalmıyorsun değil mi biraz kilo alman da sakınca yok dedi. Ara öğün falan yapıyorum aç kalmıyorum Dikkat etmeye devam yani dün doğumgünümdü oğluşumu görmek en güzel hediyeydi bizim için.. inşallah kucağımıza da sağ salim alırız 2 hafta sonra da 32.hafta raporunu almaya gideceğiz..
Valla alin benden ds sacma ruyalar silsilesi hamileligimin 3.4. Ayindan beri surekli ayni tarzda ruya goruyorum hep esimi uzerime baska bi kadinla evlenmis goruyorum ama guya beni hala seviomus onlardan cocugu olmus istemeden mebcur kalmis evlenmis :) ana konusu bu olan bir suru ruya gordum sayisini hatirlamiorum bileAllah akil sagligimizi korusun .
Bu arada dun saglik ocagina gittim demistim ya rutin kontroller tahliller yapıldı tiroidim yukselmis yine 2.5 alti olmasi gerekirken 3.2 olmus neyse onu az cok tahmin ediodumda bi de kizlar total kolesterolum ve kotu huylu dedikleri kolesterol yukselmis hayatimda ilk defa yukselio bu korktum yaa sonra biraz arastirdim hamilelikte yukselmesi normal karsiilaniomus halbuki onceki yediklerimin aynisini yiyorum yumurta yukseltir demisler bazi gunler et yiyemiorum diye protein olmasi acisindan 2 tane yumurta yiyorum ondan mi oldu ki korkuyorum bebise zarari olur mudiye var mi sizde boyle bi durum
Oda bir şey mi ben dün yastık kılıfı alayım derken dolapla oğlumun yatağı arasında sıkıştım bir de bağırıyorum ya burası neden küçülmüşKızlar aranızda benim gibi doymak bilmeyen var mı ?Hep abur cubur istiyor canım özellikle cikolata, dondurma nescafe'ye de sardım bu aralar canim çekiyor. Ay bıktım boğazımdan. Eşim topac gibi oldun dussen yuvarlanirsin diye dalga gecip duruyor boyda kisa kiloda var gobuste var iyice top gibi oldum psikolojim alt ust
Evde canım çok sıkılıyorsizde bir görünüp bir kayboluyorsunuz of Mehmet Ali doğsa da onla eğleşsem yoksa kafayı siyirabilirim
Ahh sormmaaa bendede aynisi var çikolata dondurma çok yiyorum hatta 2/gün önce 2 dondurmayı üst iste yiyince bogazlarim faranjit oldu öldürüp duruyorum ama firenleyemiyorum kendimiKızlar aranızda benim gibi doymak bilmeyen var mı ?Hep abur cubur istiyor canım özellikle cikolata, dondurma nescafe'ye de sardım bu aralar canim çekiyor. Ay bıktım boğazımdan. Eşim topac gibi oldun dussen yuvarlanirsin diye dalga gecip duruyor boyda kisa kiloda var gobuste var iyice top gibi oldum psikolojim alt ust
Evde canım çok sıkılıyorsizde bir görünüp bir kayboluyorsunuz of Mehmet Ali doğsa da onla eğleşsem yoksa kafayı siyirabilirim
Birgun sıkışıp kalacaz aralarda kurtaranimizda olmayacakOda bir şey mi ben dün yastık kılıfı alayım derken dolapla oğlumun yatağı arasında sıkıştım bir de bağırıyorum ya burası neden küçülmüşeşimin bana bir bakışı var sora tabi ön arka sağ sol yapa yapa sıyrıldım sıkıştığım yerden
Benide 2 dondurmadan aşağısı kesmiyor kiz ne bogaz varmis hamileligi beklemisiz sanki yillarin acligi gibiAhh sormmaaa bendede aynisi var çikolata dondurma çok yiyorum hatta 2/gün önce 2 dondurmayı üst iste yiyince bogazlarim faranjit oldu öldürüp duruyorum ama firenleyemiyorum kendimi
Birgun sıkışıp kalacaz aralarda kurtaranimizda olmayacakkendimizi eski halimiz zannediyoruz hala
Kendi kendimizi yakıyoruz bu ne dondurma sevdasıdır bende frenliyemiyorum kendimiAhh sormmaaa bendede aynisi var çikolata dondurma çok yiyorum hatta 2/gün önce 2 dondurmayı üst iste yiyince bogazlarim faranjit oldu öldürüp duruyorum ama firenleyemiyorum kendimi
Canim iyi bir şok gecirmissindir o zamanNe yalan söyleyim düne kadar kendimi hala eskisi gibi fit zannediyordum iyi ders oldu bana
Valla doğru söze ne denir eşimin dolabına sarıyorum arada o da laf sokuyor aklınca ne de yakışmış üstüm diye :) büyük beden giyincede kendimi sumo güreşçisi gibi hissediyorum :)Canim iyi bir şok gecirmissindir o zamano koca gobusini hic gormemezlige vuruyorsun sanirsam saklanacak birseyde degil ki anam icimize cekelim birsey yapalim bol giyinsen iyice irilesiyorsun dar giyinsen hersey meydana cikiyor napicaz bilemedim
Buarada bugün burası çok tenhalaşmış yaCanim iyi bir şok gecirmissindir o zamano koca gobusini hic gormemezlige vuruyorsun sanirsam saklanacak birseyde degil ki anam icimize cekelim birsey yapalim bol giyinsen iyice irilesiyorsun dar giyinsen hersey meydana cikiyor napicaz bilemedim
Ben sıcaktan mayistim cnm bende dün başladım dondurma yemeye birazdan yine yicemBuarada bugün burası çok tenhalaşmış ya
Afiyet olsun yarasın :) valla bizim burası hala soğuk ama ben inatla dondurma aşeriyorum :) kalkıp yiyim şimdi bari bitane:)))))))Ben sıcaktan mayistim cnm bende dün başladım dondurma yemeye birazdan yine yicemsanirsam hava iyice sıcak oldu ondan dondurma aklıma düştü
Evt cnm oyleymis ya hamilelikte kolesterolu yukselen baya gebe varmis bende biraz arastirdim da rahatladimCnm benimkide yuksek ikiside. Bende cok korktum interntte yazanlri okuyunca. Dun kontrolum vardi dr. A sordum, cok normal hamilelikte artar dedi. Yani yediklerimizde artar dedi
Yarasın bizeeeeeeeeeeeBende dondurmacilardanim. Evde dondurma yedikten sonra gidip bide mado da şehzade katları yiyebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?