2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
HaMilelikte normalmiş cnm sağlık ocağı Dr um öyle dedi benimde biraz yüksek Endişe etme Kolestrol için
Ne bilim cnm ilk defa basima gelince bi de hamileyken korktm acikcasi seninki de mi kotu huylusu yuksek beni o dusundurdu acikcasi

Oy maşallah bebeğine hadi bakalım az kalmış hayırlısıyla kucagına al

Kızlar aranızda benim gibi doymak bilmeyen var mı ? Hep abur cubur istiyor canım özellikle cikolata, dondurma nescafe'ye de sardım bu aralar canim çekiyor. Ay bıktım boğazımdan. Eşim topac gibi oldun dussen yuvarlanirsin diye dalga gecip duruyor boyda kisa kiloda var gobuste var iyice top gibi oldum psikolojim alt ust
Evde canım çok sıkılıyor sizde bir görünüp bir kayboluyorsunuz of Mehmet Ali doğsa da onla eğleşsem yoksa kafayı siyirabilirim

Cnm benimkide yuksek ikiside. Bende cok korktum interntte yazanlri okuyunca. Dun kontrolum vardi dr. A sordum, cok normal hamilelikte artar dedi. Yani yediklerimizde artar dedi

Oda bir şey mi ben dün yastık kılıfı alayım derken dolapla oğlumun yatağı arasında sıkıştım bir de bağırıyorum ya burası neden küçülmüş eşimin bana bir bakışı var sora tabi ön arka sağ sol yapa yapa sıyrıldım sıkıştığım yerden

Ahh sormmaaa bendede aynisi var çikolata dondurma çok yiyorum hatta 2/gün önce 2 dondurmayı üst iste yiyince bogazlarim faranjit oldu öldürüp duruyorum ama firenleyemiyorum kendimi

Birgun sıkışıp kalacaz aralarda kurtaranimizda olmayacak kendimizi eski halimiz zannediyoruz hala

Ahh sormmaaa bendede aynisi var çikolata dondurma çok yiyorum hatta 2/gün önce 2 dondurmayı üst iste yiyince bogazlarim faranjit oldu öldürüp duruyorum ama firenleyemiyorum kendimi
Benide 2 dondurmadan aşağısı kesmiyor kiz ne bogaz varmis hamileligi beklemisiz sanki yillarin acligi gibi

Kendi kendimizi yakıyoruz bu ne dondurma sevdasıdır bende frenliyemiyorum kendimi

Ne yalan söyleyim düne kadar kendimi hala eskisi gibi fit zannediyordum iyi ders oldu bana
Canim iyi bir şok gecirmissindir o zaman o koca gobusini hic gormemezlige vuruyorsun sanirsam saklanacak birseyde degil ki anam icimize cekelim birsey yapalim bol giyinsen iyice irilesiyorsun dar giyinsen hersey meydana cikiyor napicaz bilemedim

Valla doğru söze ne denir eşimin dolabına sarıyorum arada o da laf sokuyor aklınca ne de yakışmış üstüm diye :) büyük beden giyincede kendimi sumo güreşçisi gibi hissediyorum :)

Buarada bugün burası çok tenhalaşmış ya

Ben sıcaktan mayistim cnm bende dün başladım dondurma yemeye birazdan yine yicemsanirsam hava iyice sıcak oldu ondan dondurma aklıma düştü
Afiyet olsun yarasın :) valla bizim burası hala soğuk ama ben inatla dondurma aşeriyorum :) kalkıp yiyim şimdi bari bitane:)))))))

Cnm benimkide yuksek ikiside. Bende cok korktum interntte yazanlri okuyunca. Dun kontrolum vardi dr. A sordum, cok normal hamilelikte artar dedi. Yani yediklerimizde artar dedi
Evt cnm oyleymis ya hamilelikte kolesterolu yukselen baya gebe varmis bende biraz arastirdim da rahatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…