- 30 Ocak 2016
- 826
- 1.767
- 33
- 36
Normal de hic hemen dondurma koca yaz boyunca sadece sayılıdır en fazla 4 ama hamileleikte ooo ne kadar yedimBenide 2 dondurmadan aşağısı kesmiyor kiz ne bogaz varmis hamileligi beklemisiz sanki yillarin acligi gibi
Doğumdan sonra veririz insallahKendi kendimizi yakıyoruz bu ne dondurma sevdasıdır bende frenliyemiyorum kendimi
Ben ilkinde doğurdum verdim ama bir ay sonra da yine aldım onu ye süt olsun bunu ye süt olsun derken :)Doğumdan sonra veririz insallah
Bnm daha ilk olacak inşallah verebilirim bende kilolari dikkat etsek yeter yaBen ilkinde doğurdum verdim ama bir ay sonra da yine aldım onu ye süt olsun bunu ye süt olsun derken :)
Canim tam 1 ay once benim de kolesterol değerlerim oldukça yüksek çıkmıştı hatta baya korktum bebeğe zararı olur mu acaba diye..sonuçlari doktoruma gösterince gebelikte olabilir, kayda deger bir durum değil diyerek beni rahatlatti cok şükür..sen de endişelenme canım.yine de için rahat etmezse doktorunu arayıver..Valla alin benden ds sacma ruyalar silsilesi hamileligimin 3.4. Ayindan beri surekli ayni tarzda ruya goruyorum hep esimi uzerime baska bi kadinla evlenmis goruyorum ama guya beni hala seviomus onlardan cocugu olmus istemeden mebcur kalmis evlenmis :) ana konusu bu olan bir suru ruya gordum sayisini hatirlamiorum bileAllah akil sagligimizi korusun .
Bu arada dun saglik ocagina gittim demistim ya rutin kontroller tahliller yapıldı tiroidim yukselmis yine 2.5 alti olmasi gerekirken 3.2 olmus neyse onu az cok tahmin ediodumda bi de kizlar total kolesterolum ve kotu huylu dedikleri kolesterol yukselmis hayatimda ilk defa yukselio bu korktum yaa sonra biraz arastirdim hamilelikte yukselmesi normal karsiilaniomus halbuki onceki yediklerimin aynisini yiyorum yumurta yukseltir demisler bazi gunler et yiyemiorum diye protein olmasi acisindan 2 tane yumurta yiyorum ondan mi oldu ki korkuyorum bebise zarari olur mudiye var mi sizde boyle bi durum
Aynen canim bende de öyle oldu..tam seviniyorsun vücut toparlanıyor diye bir bakmışşın hop kilolar geri gelmiş..hepsi emzirebilme aşkına...Ben ilkinde doğurdum verdim ama bir ay sonra da yine aldım onu ye süt olsun bunu ye süt olsun derken :)
Veririz Can'ım ya ben eskiden takıyordum ama şimdi neden bilmiyorum içim rahat önümüz koca kış Aydan aya veririz :)Bnm daha ilk olacak inşallah verebilirim bende kilolari dikkat etsek yeter ya
Aynen Can'ım ya gerçi en güzeli yediğin yemeklerin yanı sıra bol bol su içmekmişAynen canim bende de öyle oldu..tam seviniyorsun vücut toparlanıyor diye bir bakmışşın hop kilolar geri gelmiş..hepsi emzirebilme aşkına...
Ah ah..emzirirken içtiğim suyun da bitki çayıarının da haddi hesabı yok arkadaşım..zar zor yetiyordu sütüm..buna da şükür..Aynen Can'ım ya gerçi en güzeli yediğin yemeklerin yanı sıra bol bol su içmekmiş
Seni çok iyi anlıyorum maalesef benimle yetmiyordu doktorun önerisiyle ek mamaya geçmiştik 6 aya kadar da ancak emdi oğlum sonra zaten kendiliğinden bıraktı artık çileden çıkıyordu çocuk neyse ki bir sorun olmadı Allah a şükür sağlıklı devam etti gelişimi ..bazen ne yaparsan yap olmuyor derler ya doğru kim istemez ki evladına yetebilmeyi bakalım şimdi Nasıl olacak..gerçi asla ama asla yıpratmam kendimi çok ağlayıp çok üzülmüştüm çünkü yaptıgım stres benim içinde Bebek içinde ağırdı ..herkes kısmetini alıyor zatenAh ah..emzirirken içtiğim suyun da bitki çayıarının da haddi hesabı yok arkadaşım..zar zor yetiyordu sütüm..buna da şükür..
Ben de gordüm gece eskisini hayırdır inşallah:))
Günaydın kızlar bnde bugün kotu rüyalar gördümRabbim hayra çıkarsın inşallah kotu ruyalarimizi
Nedir bu herkes kötü rüyalar Görmüş hayırlara gitsin inş hamilelik ve logusalıkta sanırım yaşıcaz bunları siz yinede hafif Şeyler görmüşsünüz ben geçenlerde kâbuslardan uyandım hiç anlatmim ama 3 harflilerle ugrasıyodum siz düşünün okuya okuya uyandım okudum tekrar yattım napcan
Valla alin benden ds sacma ruyalar silsilesi hamileligimin 3.4. Ayindan beri surekli ayni tarzda ruya goruyorum hep esimi uzerime baska bi kadinla evlenmis goruyorum ama guya beni hala seviomus onlardan cocugu olmus istemeden mebcur kalmis evlenmis :) ana konusu bu olan bir suru ruya gordum sayisini hatirlamiorum bileAllah akil sagligimizi korusun .
Bu arada dun saglik ocagina gittim demistim ya rutin kontroller tahliller yapıldı tiroidim yukselmis yine 2.5 alti olmasi gerekirken 3.2 olmus neyse onu az cok tahmin ediodumda bi de kizlar total kolesterolum ve kotu huylu dedikleri kolesterol yukselmis hayatimda ilk defa yukselio bu korktum yaa sonra biraz arastirdim hamilelikte yukselmesi normal karsiilaniomus halbuki onceki yediklerimin aynisini yiyorum yumurta yukseltir demisler bazi gunler et yiyemiorum diye protein olmasi acisindan 2 tane yumurta yiyorum ondan mi oldu ki korkuyorum bebise zarari olur mudiye var mi sizde boyle bi durum
Cok utaniyorum ben doktordan amaseyrek ve kalin cunku igrenc bir goruntu
Hormon derken killanmadan bahsettik canim oda hormon sonucta
Valla esim benden daha mizmiz oldu sanki o hamile gibi balim tadini cikarta cikarta aglayamiyorum bile sen gene bosaltiyorsun icini hormonlar iste buda
Masallah sana ya nasil tek kaliyorsun evde ben hayatta kalamam sendeki iyi cesaret
Gunaydin canim
1 saatligine bende kayboldum yavas yavas gelmisler heraldeBuarada bugün burası çok tenhalaşmış ya
Kiz ellerinde posetlerle bizim oraya geliyolardi nerede bu ctesi pazari. Bizim pazar ptesi gunu kuruluyor. Amcaya sorucaktim da cekindimOoo hep dondurma demişsiniz canım çekti dışarı çıkınca alıcam ticem bende :))
Ayy pazara gidicem daha bu saatten sonra, daha ucuz oluyo akşam pazarıbayılmayım sıcaktan dedim bu saate kaldım
Kızlar canınız dondurma çektiğinde buzdolabından bir meyve alıp yeseniz kesmiyor mu sizi, ben canım bir şey istediğinde su bile içsem geçiyor isteğim :)
Adesenin orada canım :)Kiz ellerinde posetlerle bizim oraya geliyolardi nerede bu ctesi pazari. Bizim pazar ptesi gunu kuruluyor. Amcaya sorucaktim da cekindim
Canım benim kvalidem köyde olduğundan herşeyi yapıyor bana, gittiğimizde getiriyoruz onun en büyük boy derin dondurucusu var. ben de yazın köye gidip kışlık sosumu melemenimi fasulyemi falan yapıyorum.Pazardan kişliklarimi alcam ptesi gunu bende. Barbunya, fasulye, az daha yaprak alayim. Bol bol dolabima atiyim. Bezelye de atiyim birazcik. Sizler hazirlik yapmiyormusunuz kis icin kizlar ???
Esim evde degil ki balim calisiyorAdesenin orada canım :)
Biz de gidicez şimdi gelin alışverişe
Aynen kozlenmis kirmizi biberler patlicanlar filan atiyolar borekler kekler vs vs ama ben hic denemedim onlari ne yalan soyliyimCanım benim kvalidem köyde olduğundan herşeyi yapıyor bana, gittiğimizde getiriyoruz onun en büyük boy derin dondurucusu var. ben de yazın köye gidip kışlık sosumu melemenimi fasulyemi falan yapıyorum.
Gerçekten kışın çok kolaylık oluyor dolaptakiler yap yap at. Ben közlenmiş patlıcan bile atıyorum dolaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?