2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim tam 1 ay once benim de kolesterol değerlerim oldukça yüksek çıkmıştı hatta baya korktum bebeğe zararı olur mu acaba diye..sonuçlari doktoruma gösterince gebelikte olabilir, kayda deger bir durum değil diyerek beni rahatlatti cok şükür..sen de endişelenme canım.yine de için rahat etmezse doktorunu arayıver..

Ah ah..emzirirken içtiğim suyun da bitki çayıarının da haddi hesabı yok arkadaşım..zar zor yetiyordu sütüm..buna da şükür..
Seni çok iyi anlıyorum maalesef benimle yetmiyordu doktorun önerisiyle ek mamaya geçmiştik 6 aya kadar da ancak emdi oğlum sonra zaten kendiliğinden bıraktı artık çileden çıkıyordu çocuk neyse ki bir sorun olmadı Allah a şükür sağlıklı devam etti gelişimi ..bazen ne yaparsan yap olmuyor derler ya doğru kim istemez ki evladına yetebilmeyi bakalım şimdi Nasıl olacak..gerçi asla ama asla yıpratmam kendimi çok ağlayıp çok üzülmüştüm çünkü yaptıgım stres benim içinde Bebek içinde ağırdı ..herkes kısmetini alıyor zaten

Ben de gordüm gece eskisini hayırdır inşallah:))

Günaydın kızlar bnde bugün kotu rüyalar gördüm Rabbim hayra çıkarsın inşallah kotu ruyalarimizi

Normal demekki hamilelikte, hepimizin kötü rüyalar görmesi de tesadüf oldu Allah hayra çıkarsın

Canım ben alışkınım :) lisedeyken tek başıma evde kalıyordum

Ooo hep dondurma demişsiniz canım çekti dışarı çıkınca alıcam ticem bende :))

Ayy pazara gidicem daha bu saatten sonra, daha ucuz oluyo akşam pazarı bayılmayım sıcaktan dedim bu saate kaldım

Kızlar canınız dondurma çektiğinde buzdolabından bir meyve alıp yeseniz kesmiyor mu sizi, ben canım bir şey istediğinde su bile içsem geçiyor isteğim :)

Kiz ellerinde posetlerle bizim oraya geliyolardi nerede bu ctesi pazari. Bizim pazar ptesi gunu kuruluyor. Amcaya sorucaktim da cekindim

Pazardan kişliklarimi alcam ptesi gunu bende. Barbunya, fasulye, az daha yaprak alayim. Bol bol dolabima atiyim. Bezelye de atiyim birazcik. Sizler hazirlik yapmiyormusunuz kis icin kizlar ???

Pazardan kişliklarimi alcam ptesi gunu bende. Barbunya, fasulye, az daha yaprak alayim. Bol bol dolabima atiyim. Bezelye de atiyim birazcik. Sizler hazirlik yapmiyormusunuz kis icin kizlar ???
Canım benim kvalidem köyde olduğundan herşeyi yapıyor bana, gittiğimizde getiriyoruz onun en büyük boy derin dondurucusu var. ben de yazın köye gidip kışlık sosumu melemenimi fasulyemi falan yapıyorum.

Gerçekten kışın çok kolaylık oluyor dolaptakiler yap yap at. Ben közlenmiş patlıcan bile atıyorum dolaba :)

Adesenin orada canım :)

Biz de gidicez şimdi gelin alışverişe
Esim evde degil ki balim calisiyor
Aynen kozlenmis kirmizi biberler patlicanlar filan atiyolar borekler kekler vs vs ama ben hic denemedim onlari ne yalan soyliyim ama sarma ve borek aticam bu sene canimiz cektikce yer yer otururuz
Kayinvaliden yonunden sanslisin bende kv olmadigi icin herseyi kendim yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…