Eee o Zaman sen çok şanslısın tatlım ben bırak su içmeyi ikinciyi yiyorum zor kesiyor:)))))))))Ooo hep dondurma demişsiniz canım çekti dışarı çıkınca alıcam ticem bende :))
Ayy pazara gidicem daha bu saatten sonra, daha ucuz oluyo akşam pazarıbayılmayım sıcaktan dedim bu saate kaldım
Kızlar canınız dondurma çektiğinde buzdolabından bir meyve alıp yeseniz kesmiyor mu sizi, ben canım bir şey istediğinde su bile içsem geçiyor isteğim :)
Ayyy bende uykucu modundayım bugün başımı kaldırdığım gibi geri yığılıyorum ohhh ne güzel yürüyüş yapmışsın sen1 saatligine bende kayboldum yavas yavas gelmisler heraldeyuruyus yaptimda tabanlarim agriyor bu vucudu artik ayaklarim bile tartmiyor
Can'ım o dediğin normal ama kanamış oluyorsa doktora gittiğinde söyle onun için yumuşatıcı bir krem yazsın tahriş olmasın diyeKizlar göğüs uclari sizinde kabuk kabuk gibi tam tarif edemedim de sarimstrak birşey var sanki. Bide biri simdiden çatlamış kanamis minicik normal mi acaba bu dönemde
O sarimtrak normal mi pul gibi elleyince dökülecek sanki. Ama dokunmam lazimsa diye dokunmadim bilip bilmeden :) evet sorayim doktoruma kic simdiden oluyorsa tedbirini alayim bu catlama durumunun insallahCan'ım o dediğin normal ama kanamış oluyorsa doktora gittiğinde söyle onun için yumuşatıcı bir krem yazsın tahriş olmasın diye
Normal normal :) Bnde hamileliğin başından beri oluşuyor süt hormonlarından onlar aman hiç elleme yokmuş gibi davran .. Göğüs ucun daha hassas diyede tahriş olmuştur doktor Bi krem yazar oda geçer canmO sarimtrak normal mi pul gibi elleyince dökülecek sanki. Ama dokunmam lazimsa diye dokunmadim bilip bilmeden :) evet sorayim doktoruma kic simdiden oluyorsa tedbirini alayim bu catlama durumunun insallah
Iyi bari canım sevindim normal olmasina :)) ayy herseyden tegirnin oluyorm ya artık :)Normal normal :) Bnde hamileliğin başından beri oluşuyor süt hormonlarından onlar aman hiç elleme yokmuş gibi davran .. Göğüs ucun daha hassas diyede tahriş olmuştur doktor Bi krem yazar oda geçer canm
Annelik işteIyi bari canım sevindim normal olmasina :)) ayy herseyden tegirnin oluyorm ya artık :)
Senin oglandan vakit kaliyorsa uyu canim benim yoksa yigilip kalirsin tabiAyyy bende uykucu modundayım bugün başımı kaldırdığım gibi geri yığılıyorum ohhh ne güzel yürüyüş yapmışsın sen
Oda uyudu teyzesi benimle :) bizimki biraz akşam üstü uykusu oldu :)Senin oglandan vakit kaliyorsa uyu canim benim yoksa yigilip kalirsin tabi
Ayy öyle olacak sanırım simdiden bakmazsam çok aglarsa stresi varAnnelik işte
Sen birde yarın bebiş gelince gör tedirginliği ayyy isilik olsa dünya çapında araştırmaya giriyorsun bunlar ne ki
Aynen cnm katılıyorum sana erkekler büyüyor ama akılları buyumuyor bebek gibiler bi naz bi eda
Kesinlikle katılıyorum canım. Bu kadarda olmaz yani.
Kesin kesin benimkinin bide bazen aybaşısi tutuyor o zamanlar hic bisey diyemessin
Selam kızlar ne güzel bir gün değil mi,benim uykularım ezelden ağırdır zil çalsa tel çalsa falan duymam rüya yılda 1 ya da 2 anca görürürüm onu da hatırlamam.dün kocamla tartıştım asker arkadaşı geldi aksam dışarda buluştular gec geldi.git dedim diğer odada yat.sabah gelmiş yanıma yatmış karnımla konuşuyor fısır fısır uyandım ama gözümü açmadım anam benım kız Adam elini nereye koysa Orayı ittiriyor resmen ben şokbi 10 dk kız babasının elini takip etti vurdu ittirdi öyle Mutlu oldum ki bana hiç bu kadar bariz tepkiler vermiyor Bebek.sonra gözümü açtım diyor ki kız benı artık tanıyor bana el veriyor sev beni diyor kalktı ablasını falan arıyor cok duygulanmış şakıdı durdu yalan yok ben de cok Mutlu oldum.acıköğretim sınavım var 2 de erken çıktım sahile geldim okulda yakın mis gibi hava.gelirken Adamın biri arabayı üstüme kırdı ödüm koptu hamile iken araba kullanmak daha stresli bu İstanbul trafiğinde rabbim bizi ve bebeklerimizi korusun
Kızlar aranızda benim gibi doymak bilmeyen var mı ?Hep abur cubur istiyor canım özellikle cikolata, dondurma nescafe'ye de sardım bu aralar canim çekiyor. Ay bıktım boğazımdan. Eşim topac gibi oldun dussen yuvarlanirsin diye dalga gecip duruyor boyda kisa kiloda var gobuste var iyice top gibi oldum psikolojim alt ust
Evde canım çok sıkılıyorsizde bir görünüp bir kayboluyorsunuz of Mehmet Ali doğsa da onla eğleşsem yoksa kafayı siyirabilirim
Ooo hep dondurma demişsiniz canım çekti dışarı çıkınca alıcam ticem bende :))
Ayy pazara gidicem daha bu saatten sonra, daha ucuz oluyo akşam pazarıbayılmayım sıcaktan dedim bu saate kaldım
Kızlar canınız dondurma çektiğinde buzdolabından bir meyve alıp yeseniz kesmiyor mu sizi, ben canım bir şey istediğinde su bile içsem geçiyor isteğim :)
Bakarsın ya onu hiç dert etme inan bana kucagına aldığında 40 yıllık anneymişsin gibi her eksiğine yeteceksin :)Ayy öyle olacak sanırım simdiden bakmazsam çok aglarsa stresi var
Canim valla ben de disardaydim eve gelirken pazar gorduk ugrayalim dedik esimle kirazin kilosu 10 liraydu sosyete pazari heralde:)Ooo hep dondurma demişsiniz canım çekti dışarı çıkınca alıcam ticem bende :))
Dönmemiş benimki canım, dün göründük doktora. Ama daha zaman var döner dediKızlar tüm mesajları okuyamıyorum, belki konuşulmuştur.
Bebeklerin pozisyonu nasıl, döndü mü bebekler?
Esim evde degil ki balim calisiyor
Aynen kozlenmis kirmizi biberler patlicanlar filan atiyolar borekler kekler vs vs ama ben hic denemedim onlari ne yalan soyliyimama sarma ve borek aticam bu sene canimiz cektikce yer yer otururuz
Kayinvaliden yonunden sanslisin bende kv olmadigi icin herseyi kendim yapiyorum
Bende günlerdir faranjitim :s bol su içip arada Ihlamur süt kaynatıp içiyorum biraz rahatlıyorum işte sende sıcak bişeyler iç cnm çok geçmiş olsun akrabalarda kusura Bakmasınlar artıkAy kızlar ben faranjit oldum, boğazım cayır cayır yanıyor,geniz akıntım var ve burnumdan irin akıyo, nefes almak çok zor. İnleyip duruyorum. Yarında tüm akrabalar misafirliğe geliyo, hiçbişey yapma beraber yapçaz dediler ama ben rahat duramıyorum. Sadece bir alışverişe gittim geldim olduğum yere yığıldım kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?