2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar tüm mesajları okuyamıyorum, belki konuşulmuştur.

Bebeklerin pozisyonu nasıl, döndü mü bebekler?

Eee o Zaman sen çok şanslısın tatlım ben bırak su içmeyi ikinciyi yiyorum zor kesiyor:)))))))))

Kizlar göğüs uclari sizinde kabuk kabuk gibi tam tarif edemedim de sarimstrak birşey var sanki. Bide biri simdiden çatlamış kanamis minicik normal mi acaba bu dönemde

1 saatligine bende kayboldum yavas yavas gelmisler heralde yuruyus yaptimda tabanlarim agriyor bu vucudu artik ayaklarim bile tartmiyor
Ayyy bende uykucu modundayım bugün başımı kaldırdığım gibi geri yığılıyorum ohhh ne güzel yürüyüş yapmışsın sen

Kizlar göğüs uclari sizinde kabuk kabuk gibi tam tarif edemedim de sarimstrak birşey var sanki. Bide biri simdiden çatlamış kanamis minicik normal mi acaba bu dönemde
Can'ım o dediğin normal ama kanamış oluyorsa doktora gittiğinde söyle onun için yumuşatıcı bir krem yazsın tahriş olmasın diye

Can'ım o dediğin normal ama kanamış oluyorsa doktora gittiğinde söyle onun için yumuşatıcı bir krem yazsın tahriş olmasın diye
O sarimtrak normal mi pul gibi elleyince dökülecek sanki. Ama dokunmam lazimsa diye dokunmadim bilip bilmeden :) evet sorayim doktoruma kic simdiden oluyorsa tedbirini alayim bu catlama durumunun insallah

O sarimtrak normal mi pul gibi elleyince dökülecek sanki. Ama dokunmam lazimsa diye dokunmadim bilip bilmeden :) evet sorayim doktoruma kic simdiden oluyorsa tedbirini alayim bu catlama durumunun insallah
Normal normal :) Bnde hamileliğin başından beri oluşuyor süt hormonlarından onlar aman hiç elleme yokmuş gibi davran .. Göğüs ucun daha hassas diyede tahriş olmuştur doktor Bi krem yazar oda geçer canm

Normal normal :) Bnde hamileliğin başından beri oluşuyor süt hormonlarından onlar aman hiç elleme yokmuş gibi davran .. Göğüs ucun daha hassas diyede tahriş olmuştur doktor Bi krem yazar oda geçer canm
Iyi bari canım sevindim normal olmasina :)) ayy herseyden tegirnin oluyorm ya artık :)

Ayyy bende uykucu modundayım bugün başımı kaldırdığım gibi geri yığılıyorum ohhh ne güzel yürüyüş yapmışsın sen
Senin oglandan vakit kaliyorsa uyu canim benim yoksa yigilip kalirsin tabi

Aynen cnm katılıyorum sana erkekler büyüyor ama akılları buyumuyor bebek gibiler bi naz bi eda

Kesinlikle katılıyorum canım. Bu kadarda olmaz yani.

Kesin kesin benimkinin bide bazen aybaşısi tutuyor o zamanlar hic bisey diyemessin

Evet kizlar hemfikiriz yine sanirmm Allah hepimizeee sabir versinn

Amann masallah babasiyla kizinaa
Aman canm dikkatli ol, aynen insan daha urkek oluyor zaten hamileykenn

Ben ben bennnn
Ama psikoloji bozmak yok tatlim halletcez butun kilolarimizi insallhh dogumdan sonraa.. Dogcak canm dur cagirip durma vaktinde gelsin mehmet ali insallh

Su icince mi geciyo
Hahahaha ay benm canm bi sey isterseeee abooo kork kac benden yaniii

Canim valla ben de disardaydim eve gelirken pazar gorduk ugrayalim dedik esimle kirazin kilosu 10 liraydu sosyete pazari heralde:)

Ay kızlar ben faranjit oldum, boğazım cayır cayır yanıyor,geniz akıntım var ve burnumdan irin akıyo, nefes almak çok zor. İnleyip duruyorum. Yarında tüm akrabalar misafirliğe geliyo, hiçbişey yapma beraber yapçaz dediler ama ben rahat duramıyorum. Sadece bir alışverişe gittim geldim olduğum yere yığıldım kaldım.

Kek börek çörek koz biber patlıcan , baktım artacak fazla yaptığım yemek el surulmeden, tatile gidicem peynir bitmiyor yada baktım son kullanma tarihi geliyor ve açık paket peynirim var Hemen kapalı paketi dondurucuya. Yani aklına ne gelirse vardır

Bende günlerdir faranjitim :s bol su içip arada Ihlamur süt kaynatıp içiyorum biraz rahatlıyorum işte sende sıcak bişeyler iç cnm çok geçmiş olsun akrabalarda kusura Bakmasınlar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…