2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hiç pişmiş kek Börek atmadım çıkartınca aynı tazelikte mi oluyo kuzum

Ca
cnaım çok geçmiş olsun ama bak çok kötüsün aslında misafir hiç gelmese daha iyiymiş ama neyse maden gelecekler dedikleri gibi beraber yapsınlar senin dinlenmeye ihtiyacın var

Hiç pişmiş kek Börek atmadım çıkartınca aynı tazelikte mi oluyo kuzum

Aynısı oluyor hatta daha tatlı bile geliyor. Ne kap batirmissin ne firin ve canın istediğinde elin altında yada catkapi bir süpriz olursa hazırlığın oluyor. Sadece önceden karar verip vakitlice dışarı çıkarman gerek. Borek te aynısı geçerli değil. Cikarir çıkarmaz ben tost makinasına koyuyorum. Daha çıtır ve harika oluyor. Mikrodalgaya yada normal fırına göre ben daha çok seviyorum hem daha pratik

Canım senin için fiyatlara baktım 5 kilo yaprak 10 tl, barbunyanın kilosu 4 tl idi bezelye ya bitmişti ya gözüme çarpmadı :)

Ben söylediklerinden bir kek atmadım ama onun da güzel omduğunu söylüyorlar. Dondurucu kolaylık vallahi bulan çok sevaba giriyor :)

Canim valla ben de disardaydim eve gelirken pazar gorduk ugrayalim dedik esimle kirazin kilosu 10 liraydu sosyete pazari heralde:)
Burada da 2 ile 10 tl arasında değişiyordu fiyatları 2 tl liği vişne sandım ben küçücüktü

6 tl ye orta karar aldık bizde 1 kilo :))

Karpuz aldın mı a101 den kaçtır aklıma geliyor soramıyorum :)

Eee o Zaman sen çok şanslısın tatlım ben bırak su içmeyi ikinciyi yiyorum zor kesiyor:)))))))))

Ay ben sok kiz bisey dicem peynir yemek filan kokmuyormu hani dolap kokusu siner ya onlara ondan diyorum supermis bu ev kadini olmadigim nasilda belli hic bisiden haberim yok ben öleyim daha iyi bosa yasiyorum

Aa yaprakta saka yapiyor olmalisin ne kadar dusuk gecen hafta kilosunu 5 tlye almistim ben barbunya da bizim pazarda 3bucuktu gecen hafta az daha duser o zaman dolaba atmalik alirim balim ama yapraga hala soktayim getirebilcegimi bilsem alirdim valla biz pazarda nasil olcak acaba bezelye 3 idi fasulye 2bucuk idi bizim pazarda gecen hafta balim bakalim meyvede atmayi dusunuyorum ama visne filan hani kompostosu receli yapilabilcek seylerii atcam cilek filan

Ben ne borek attim ne kek bu zamana kadar diyorum ya bosa yasamisim herseyin kolayi varmis ev insani olmadigim apacik ortada

Ben de dondurucuya et yag peynir atarim borek kek corelk yapmam ki atayim. Bi de annem lahanakoymus gelince yiyecekmis:)

Ay ben sok kiz bisey dicem peynir yemek filan kokmuyormu hani dolap kokusu siner ya onlara ondan diyorum supermis bu ev kadini olmadigim nasilda belli hic bisiden haberim yok ben öleyim daha iyi bosa yasiyorum

Yok yaa kokmuyor. Kokan dolabın varsa hersey kokuyor zaten o zaman

Çol sükür 6 ay bir yudum mamasiz besleyebildim bebeklerimi çok şükür ama gel bana sor nasıl yaptım..devasa kupalarda rezene anason ıaırgan ve humana çayları,en az 3 4 lt su..ah ah..inş bu sefer çooooook bol olur sütüm..

Akşam pazarı ya ondan ucuzdu heralde :))

Benim yaprağı da kvalidem salamura yapıyor 5 kiloluk bidonlara bir kış anca bitiriyoruz 5 kiloyu

Vişne çıkmamıştı daha görmedim pazarda, çilek için de erken gitmek gerekiyor sanırım pazara hep çürük çarık kalmıştı.

Ben de dondurucuya et yag peynir atarim borek kek corelk yapmam ki atayim. Bi de annem lahanakoymus gelince yiyecekmis:)
Ayy o lahanayı da haşlayıp nar ekşisiyle yemesi bir güzel oluyor ki

Benim dolapta bir sürü portakal limon var yaZın limonata yapmak için 8 paket sarma biraz peynir biraz tereyağı biraz et

Doğum iznine ayrılınca yaparsın, bir büyük tepsi börek yaparsın 20 dilim çıksa 5 ini yersiniz 15 ini hoop dolaba:)

Kız kardeşin doğumdan önce gelirse ona yaptır yaptır at dolaba, acil bir misafirde kurtarıcı oluyor, geçeb kvalidem köyden maydonoz getirmişti onu bile ayıklayıp attık dondurucuya yemeklerde kullanırım diye :)

İnşallah bol bol olur da güzel güzel besleriz kuzularımızı, yeşillik te çok süt yapıyor diyorlar doğru mu, ben söylediğin çayları hiç içmedim kokusundan bile tiksiniyorum onların hatta

Canim ya ben oyle seylerden cok usenirim cok da misafirim olmuyor burda. Genelde ben gidiyorum. Buyuk dondurucum da yok buzdolabinki ancak onlara yetiyor. Ben borek kek yapmiyorum da kocam kilo aliyor yapsam ne hale gelir belkide:)

İnanırmısın bilmiyorum ama saydığın herşey o günden beri dolabımda duruyor ...inşallah bu sefer hiç bir sorun çıkmaz bol bol süt olur bebişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…