Yi Can'ım yi can Boğaz'dan gelirAciktigimi hissettim bu saatte
Ama öylede aç açına olmuyorKizlar canimi neler cektiriyosunuz ..tersinimi yapsak ?yoksa kilolarin onunu alamycazsoyle dikkatli beslendik sutunu ictinmi ekmegi cok kacirmadinz kzlar dmi fln saglikli seyler:))
Ay yedim gece gece yarasin kizimaYi Can'ım yi can Boğaz'dan gelir
Yarasın kilo olsun kızına annesiAy yedim gece gece yarasin kizima
Bebış dogunca anı defterı ıstıyordum gelen gorenler yazsın ilerde hatıra olur dıye hazırlarına baktım en sadesi kalemsız 40-50 tl, süslü ve kalemle 80-90 tl olunca kendım yaptım 25 tl tutmadı kalemıyle, begendınız mi teyzelerrr
İste bi fiyatlarina bakayim da hayatim uygunsa pazartesi halledicem bizim pazar uygun oluyor cunku bazen kacirmak istemiyorumDaha erken değil mi barbunya için falan..ben bayramdan sonra yapcam inş..
Cok guzel olmus canim bayildimBebış dogunca anı defterı ıstıyordum gelen gorenler yazsın ilerde hatıra olur dıye hazırlarına baktım en sadesi kalemsız 40-50 tl, süslü ve kalemle 80-90 tl olunca kendım yaptım 25 tl tutmadı kalemıyle, begendınız mi teyzelerrr
Anladım canım..barbunya daha bollaşmadı burada..ben inş bayramdan sonra konserve domates, buzluğa da fasulye barbunya börülce atacağım kısmetseİste bi fiyatlarina bakayim da hayatim uygunsa pazartesi halledicem bizim pazar uygun oluyor cunku bazen kacirmak istemiyorum
Dönmemiş benimki canım, dün göründük doktora. Ama daha zaman var döner dedi
Borulce hic yemedim bu yasima kadar siz yiyorsaniz at tabi valla kisin oyle rahatlik oluyor ki. Domates atmadim hic annem yapip veriyordu menemenlik onuda yemege yumurtaya filan oyle yiyoruzAnladım canım..barbunya daha bollaşmadı burada..ben inş bayramdan sonra konserve domates, buzluğa da fasulye barbunya börülce atacağım kısmetse
Teşekkür ederim canım, inşallah hepimiz bebişlerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz da o günleri de görürüzMaşallah paşaya :)) doğum günün kutlu olsun, seneye bu zamanlar oğluşunla kutlarsınız inşallah :)
Teşekkürler canım hep güzel haberler veririz inşallah birbirimizeCok sukur canm ne guzel haberlerbebisine de masallahhh..
Kilo konusunda gayet dikkatli gitmissin bak ne guzel.. Aslnda ben de dikkat etmeliyim artkk...
Teşekkür ederim canımÇok güzel haberler maşallah kilo almamışsın neler yaptın ben de dikkat edeyim ben çok kilo alıyorum doğum günün kutlu olsun Can'ım nice Mutlu senel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?