2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ben çok beğendiiim :)) hep güzel şeylerle dolsun içi inşallah

Senin de ellerine sağlık çok güzel düşünmüşsün :)

Cok guzel olmus canim bayildim yazacak insanlarin varsa ne ala ben benim akrabalarin onune koysam yazin diye bu neydi giz buda yeni adet mi git ben yazmam ne yaziyim diyip beni yollarlar

Anladım canım..barbunya daha bollaşmadı burada..ben inş bayramdan sonra konserve domates, buzluğa da fasulye barbunya börülce atacağım kısmetse
Borulce hic yemedim bu yasima kadar siz yiyorsaniz at tabi valla kisin oyle rahatlik oluyor ki. Domates atmadim hic annem yapip veriyordu menemenlik onuda yemege yumurtaya filan oyle yiyoruz

Bende bezelye attım çıktıkça atarım buzluğa barbunya börülce közlenmiş biber patlıcan çok rahat oluyor bu aralar buzluk böreği tarifi buldum o da çok iyi oluyor pişirmeden istediğin şekilde sarıp koyuyorsun sonra da çözdürmeyi beklemeden sodalı yağlı sosda 2dk bekleyip pişiriyorsun çok güzel oluyor.

Haziranlarda basladi doguma kizlar sunun surasinda haziranin bitmesine temmuzun baslamasina sonra agustosa ne kaldi. Ay heycan dorukta sok sok sok

Bu arada haziranda sezeryan doguranlar israrla normal dogurun diyorlar bilgilerinize kizlar

Çok güzel haberler maşallah kilo almamışsın neler yaptın ben de dikkat edeyim ben çok kilo alıyorum doğum günün kutlu olsun Can'ım nice Mutlu senel
Teşekkür ederim canım Şeker takibi yaptığım için az ve sık yemeye çalışıyorum canım..meyvelerin ve tatlıların yanında yoğurt veya süt tüketmeye çalışıyorum şekerimi yükseltmesin diye..bol su içiyorum..akşamları çok geç yememeye çalışıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…