- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Kizlar ya ben hic kus kalamiyom trip atamiyom kocama... Bunu ogrenmem lazim. Sinirim hemen geciyor yumusuyorum ya..adam beni bildigi icin surekli yanima gelip beni mle konusmaya da calismiyor sanirim:)
Olmuyo valla evden bile gittim bi gun 3-5 sigara icip aradim gel konusalim diyeBaşka odaya git takılma aynı odada. Aynı ortamda durunca konuşuyo insan küslüğü unutup
Ayy çok pardon cnm ya düşünemedik gercekten bu arada niye şekerin o kadar Yükseldi senin ?Hamilelikte şekerle uğraşan biz gariban hamişlere yazık değil mi kızlarrrrr Dondurmalar, börekler, sos tarifleri!!!!hazırlanan börekler derin dondurucu için alınanlar, içim geçti canım çekti ben sölimmm valla zaten herşey yasak
şekeri 245 lerden düşürmeye çalışıyorum, günahı size
5 gün sonra hastaneye gideceğiz inşallah şeker normal seviyelerde olur ve kazasız belasız devam ederiz kızkardeşlerim, hasta olan varsa çok geçmiş olsun diyorum... Hepinizi öpüyorum bebişlerinizi de benim için sevin göbişlerden
Yükleme yapıldı ve şimdi 10 gün ölçüm yapıyoruz canm, dikkat edersem 145 lerde gidiyor inşallah düşerde hastaneye yatma riskim kalkarAyy çok pardon cnm ya düşünemedik gercekten bu arada niye şekerin o kadar Yükseldi senin ?
Olmuyo valla evden bile gittim bi gun 3-5 sigara icip aradim gel konusalim diye
Yükleme yapıldı ve şimdi 10 gün ölçüm yapıyoruz canm, dikkat edersem 145 lerde gidiyor inşallah düşerde hastaneye yatma riskim kalkar
Cok guzel olmus canim gule gule kullansin kizin. Saglikla bol huzurla:)
Çok güzel olmuş Can'ım güle güle kullan ben böyle bir oda yapamayacağım ilk aylar yanımda yatacak sonrada abisiyle aynı odayı paylaşacak ama evim müsait olaydı kesin böyle bir oda yapardım ben de çok tatlı olmuşKizlar dun odamizi kurdk biraz kv ile sorun yasamaya devam ediyom ama baska baslik actm birayi isgal etmesn boyle sacma konular diyee..
Onun disinda odamiz cokkk sirin oldu alacak da tabi daha tamamlanmadii.. Allahim saglikla kullansin insallah bebegim odasini.. Hepimizin bebislerine saglik sihhat diliyormm cok guzel duygularr
Bence hormonlardan ben de kaçta yatarsam yatayım erken kalkıyorum artık I eski halimden eser yok şimdi nerde öğleye kadar uykularımBen neden saat 7 olmadan uyanmak zorundayım ki
Bugün pazar yatsana kocanla ne güzel, ama yok kalkıp mutfağı toparlamam lazım makineye se çamaşır atılacak
Maşallah maşallahçok güzel olmuş prensesin odası
Güzel günlerde hastalıksız ağlamaksız hünleriniz geçsin inşallah :))
Nasıl anlıyorsunuz bebeğin duruşunu ben hiç bir şey anlamıyorum bacakları nerede başı neredYan yatıyor benimki ne zamandır istifini bozmadan.
Evet vakit var daha, inşallah döner.
Nasıl anlıyorsunuz bebeğin duruşunu ben hiç bir şey anlamıyorum bacakları nerede başı nered
Çok sinirlendiysem konuşmuyorum valla,cok pis küserim...Başka odaya git takılma aynı odada. Aynı ortamda durunca konuşuyo insan küslüğü unutup
Al benden de o kadar hiç anlamıyorum ben de...Nasıl anlıyorsunuz bebeğin duruşunu ben hiç bir şey anlamıyorum bacakları nerede başı nered
Kacinci haftaya kadar calismayi dusunuyorsunKızlar yarın dr gıdecegız ve 32+0 olcagından calısabılır raporu alacagız cok heyecanlıyımm mınnos nasıl acabaaa
Daha önce alınmıyor değil mi calışabilir raporu?32 de mi almam lazım ?Kızlar yarın dr gıdecegız ve 32+0 olcagından calısabılır raporu alacagız cok heyecanlıyımm mınnos nasıl acabaaa
Benim esim gec gelecegi icin iftarlik birsey yapmayacagim 11 de gelicek zaten ama salo gunu yayla corbasi barbunya salata pilav yapmayi dusunuyorum erken gelicek esim cunku yaninada limonata ve karpuz yiyebilecegi kadar yesin kuzum benim :))Gece gece mantı yedim
Şimdide yarın iftara ne yapsam diye düşünüyorum ilk iftarsiz ne yapmayı planliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?