2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar ya ben hic kus kalamiyom trip atamiyom kocama... Bunu ogrenmem lazim. Sinirim hemen geciyor yumusuyorum ya..adam beni bildigi icin surekli yanima gelip beni mle konusmaya da calismiyor sanirim:)

Başka odaya git takılma aynı odada. Aynı ortamda durunca konuşuyo insan küslüğü unutup

Ayy çok pardon cnm ya düşünemedik gercekten bu arada niye şekerin o kadar Yükseldi senin ?

Çok güzel olmuş Can'ım güle güle kullan ben böyle bir oda yapamayacağım ilk aylar yanımda yatacak sonrada abisiyle aynı odayı paylaşacak ama evim müsait olaydı kesin böyle bir oda yapardım ben de çok tatlı olmuş

Bence hormonlardan ben de kaçta yatarsam yatayım erken kalkıyorum artık I eski halimden eser yok şimdi nerde öğleye kadar uykularım

Nasıl anlıyorsunuz bebeğin duruşunu ben hiç bir şey anlamıyorum bacakları nerede başı nered

Onu ben de anlamıyorum, doktor söyledi yan ve yukarıda yattığını.
Son iki seferdir aynı şeyi söyledi.

Ben kaburgalarıma doğru yaptığı baskıyı anlayabiliyorum sadece.

Şimdiden hayırlı ramazanlar kızlar. Misafirlerim 1 saat önce gittiler. Çok yorulmadım ama hastalık mahfetti beni,şuan sesim hiç çıkmıyor. Zencefilli ıhlamr kaynattım kendime,içip yatıcam. YArında iş allah kerim artık.

Gece gece mantı yedim
Şimdide yarın iftara ne yapsam diye düşünüyorum ilk iftar siz ne yapmayı planliyorsunuz

Gece gece mantı yedim
Şimdide yarın iftara ne yapsam diye düşünüyorum ilk iftar siz ne yapmayı planliyorsunuz
Benim esim gec gelecegi icin iftarlik birsey yapmayacagim 11 de gelicek zaten ama salo gunu yayla corbasi barbunya salata pilav yapmayi dusunuyorum erken gelicek esim cunku yaninada limonata ve karpuz yiyebilecegi kadar yesin kuzum benim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…