Heycan yaptırma kız:)Haziranlarda basladi doguma kizlar sunun surasinda haziranin bitmesine temmuzun baslamasina sonra agustosa ne kaldi.Ay heycan dorukta sok sok sok
Bu arada haziranda sezeryan doguranlar israrla normal dogurun diyorlar bilgilerinize kizlar
Teşekkür ederim canımr
Çok güzel haberler çok sevindim canım. Sen bu gidişle agustos olmadan doğurcan bence. Çocuk tamamlıcak kendini hemencecik. Bizde dün göründük bizimki 1300 grc 38 cm daha. Biz agustos sonuna bile kalabilriiz. Bakalım nasıl olcak, allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. Dogru zamanda kucağımıza almayı nasip etsinn. Doğum tününde kutlu olsun.
ya ben de merak ediyorum nasıl yatıyor ama yan yatıyor gibi geliyor bana da :).Yan yatıyor benimki ne zamandır istifini bozmadan.
Evet vakit var daha, inşallah döner.
Biz egeliyiz ya borulce fasulye bizim için elzem..domatesi menemenlik biberli de yapiyorum yemeklerde kullanmak için sade de yapıyorum canım...gerçekten buyuk kolaylik oluyir kisin...Borulce hic yemedim bu yasima kadar siz yiyorsaniz at tabi valla kisin oyle rahatlik oluyor ki. Domates atmadim hic annem yapip veriyordu menemenlik onuda yemege yumurtaya filan oyle yiyoruz
Teşekkürler canım, hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah bebişlerimiziOy maşallah bebeğine hadi bakalım az kalmış hayırlısıyla kucagına al
ya ben de merak ediyorum nasıl yatıyor ama yan yatıyor gibi geliyor bana da :).
Kiz sen niye herkesi gaza getiriyonnn
Saka bi yana da cidden d e az kaldi.. Temmuzda da dogum olabilir yani bi sakinca yokk 38 39... Haftaya annem gelcekms bikac gun yine ben de ona cok sevincliyimmm...
Canim benim yavrunla mutlu huzurlu saglikli gunler yasarsiniz insallah cok guzel olmus odasi prensesinKizlar dun odamizi kurdk biraz kv ile sorun yasamaya devam ediyom ama baska baslik actm birayi isgal etmesn boyle sacma konular diyee..
Onun disinda odamiz cokkk sirin oldu alacak da tabi daha tamamlanmadii.. Allahim saglikla kullansin insallah bebegim odasini.. Hepimizin bebislerine saglik sihhat diliyormm cok guzel duygularr
Cnm cok guzel olmus bebisin odasi saglikla guzel günlerde kullansin fıstık:)Kizlar dun odamizi kurdk biraz kv ile sorun yasamaya devam ediyom ama baska baslik actm birayi isgal etmesn boyle sacma konular diyee..
Onun disinda odamiz cokkk sirin oldu alacak da tabi daha tamamlanmadii.. Allahim saglikla kullansin insallah bebegim odasini.. Hepimizin bebislerine saglik sihhat diliyormm cok guzel duygularr
Kizlar dun odamizi kurdk biraz kv ile sorun yasamaya devam ediyom ama baska baslik actm birayi isgal etmesn boyle sacma konular diyee..
Çok güzel olmuş cnm güle gule kullsnsin minnakKizlar dun odamizi kurdk biraz kv ile sorun yasamaya devam ediyom ama baska baslik actm birayi isgal etmesn boyle sacma konular diyee..
Çok güzel olmuş canım odaniz güle güle kullanin :)Cok guzel olms canm guzel anilarla dolsn ici hep insallahh
Kiz sen niye herkesi gaza getiriyonnn
Saka bi yana da cidden d e az kaldi.. Temmuzda da dogum olabilir yani bi sakinca yokk 38 39... Haftaya annem gelcekms bikac gun yine ben de ona cok sevincliyimmm...
Can'ım çok güzeller bebeğin sağlıkla güle güle kullansın inşallahKizlar dun odamizi kurdk biraz kv ile sorun yasamaya devam ediyom ama baska baslik actm birayi isgal etmesn boyle sacma konular diyee..
Canim benim yavrunla mutlu huzurlu saglikli gunler yasarsiniz insallah cok guzel olmus odasi prensesin
Birde gaza gelin artik az kaldi yav hareketlenin telaslanin oturmayami geldik
Annenin gelmesinede cok sevindim moral olur :)
Cnm cok guzel olmus bebisin odasi saglikla guzel günlerde kullansin fıstık:)
Ben neden saat 7 olmadan uyanmak zorundayım ki
Bugün pazar yatsana kocanla ne güzel, ama yok kalkıp mutfağı toparlamam lazım makineye se çamaşır atılacak
Maşallah maşallahçok güzel olmuş prensesin odası
Güzel günlerde hastalıksız ağlamaksız hünleriniz geçsin inşallah :))
Çok güzel olmuş cnm güle gule kullsnsin minnak
Çok güzel olmuş canım odaniz güle güle kullanin :)
Can'ım çok güzeller bebeğin sağlıkla güle güle kullansın inşallah
Cok guzel olmus canim gule gule kullansin kizin. Saglikla bol huzurla:)Kizlar dun odamizi kurdk biraz kv ile sorun yasamaya devam ediyom ama baska baslik actm birayi isgal etmesn boyle sacma konular diyee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?