2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Haziranlarda basladi doguma kizlar sunun surasinda haziranin bitmesine temmuzun baslamasina sonra agustosa ne kaldi. Ay heycan dorukta sok sok sok

Bu arada haziranda sezeryan doguranlar israrla normal dogurun diyorlar bilgilerinize kizlar
Heycan yaptırma kız:)

Teşekkür ederim canım Amin inşallah gelişimlerini tamamlayıp hayırlı zamanda gelsinler inşallah

Borulce hic yemedim bu yasima kadar siz yiyorsaniz at tabi valla kisin oyle rahatlik oluyor ki. Domates atmadim hic annem yapip veriyordu menemenlik onuda yemege yumurtaya filan oyle yiyoruz
Biz egeliyiz ya borulce fasulye bizim için elzem..domatesi menemenlik biberli de yapiyorum yemeklerde kullanmak için sade de yapıyorum canım...gerçekten buyuk kolaylik oluyir kisin...

Kızlar bebekhouse daki kampanyadan casual cadillac bebek arabası ve park yatak alanlar vardı arabayla beraber gelen park yatağı beğendiniz mi peki bide ikisi de denilen renkte geldi mi?

Son düzenleme:
Kizlar dun odamizi kurdk biraz kv ile sorun yasamaya devam ediyom ama baska baslik actm birayi isgal etmesn boyle sacma konular diyee..

Onun disinda odamiz cokkk sirin oldu alacak da tabi daha tamamlanmadii.. Allahim saglikla kullansin insallah bebegim odasini.. Hepimizin bebislerine saglik sihhat diliyormm cok guzel duygularr

Eklentiler

• image.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 110
  • image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 114
Kiz sen niye herkesi gaza getiriyonnn
Saka bi yana da cidden d e az kaldi.. Temmuzda da dogum olabilir yani bi sakinca yokk 38 39... Haftaya annem gelcekms bikac gun yine ben de ona cok sevincliyimmm...

Canim benim yavrunla mutlu huzurlu saglikli gunler yasarsiniz insallah cok guzel olmus odasi prensesin

Birde gaza gelin artik az kaldi yav hareketlenin telaslanin oturmayami geldik

Annenin gelmesinede cok sevindim moral olur :)

Cnm cok guzel olmus bebisin odasi saglikla guzel günlerde kullansin fıstık:)

Ben neden saat 7 olmadan uyanmak zorundayım ki

Bugün pazar yatsana kocanla ne güzel, ama yok kalkıp mutfağı toparlamam lazım makineye se çamaşır atılacak

Maşallah maşallah çok güzel olmuş prensesin odası

Güzel günlerde hastalıksız ağlamaksız hünleriniz geçsin inşallah :))

Çok güzel olmuş cnm güle gule kullsnsin minnak

Çok güzel olmuş canım odaniz güle güle kullanin :)

Hamilelikte şekerle uğraşan biz gariban hamişlere yazık değil mi kızlarrrrr Dondurmalar, börekler, sos tarifleri!!!!hazırlanan börekler derin dondurucu için alınanlar, içim geçti canım çekti ben sölimmm valla zaten herşey yasak
şekeri 245 lerden düşürmeye çalışıyorum, günahı size
5 gün sonra hastaneye gideceğiz inşallah şeker normal seviyelerde olur ve kazasız belasız devam ederiz kızkardeşlerim, hasta olan varsa çok geçmiş olsun diyorum... Hepinizi öpüyorum bebişlerinizi de benim için sevin göbişlerden

Can'ım çok güzeller bebeğin sağlıkla güle güle kullansın inşallah

Canim benim yavrunla mutlu huzurlu saglikli gunler yasarsiniz insallah cok guzel olmus odasi prensesin

Birde gaza gelin artik az kaldi yav hareketlenin telaslanin oturmayami geldik

Annenin gelmesinede cok sevindim moral olur :)

Cnm cok guzel olmus bebisin odasi saglikla guzel günlerde kullansin fıstık:)

Çok güzel olmuş cnm güle gule kullsnsin minnak

Çok güzel olmuş canım odaniz güle güle kullanin :)

Can'ım çok güzeller bebeğin sağlıkla güle güle kullansın inşallah

Ayyy sagolun kizlaarr guzel dilekleriniz icinnn, amin insallahhh

Tamam canm geldik gaza haydi kosuyoruzzz tugbayhan

Cok guzel olmus canim gule gule kullansin kizin. Saglikla bol huzurla:)

Kizlar ya ben hic kus kalamiyom trip atamiyom kocama... Bunu ogrenmem lazim. Sinirim hemen geciyor yumusuyorum ya..adam beni bildigi icin surekli yanima gelip beni mle konusmaya da calismiyor sanirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…