2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar yarın dr gıdecegız ve 32+0 olcagından calısabılır raporu alacagız cok heyecanlıyımm mınnos nasıl acabaaa
Ay ne güzel bebişte kocaman olmuştur ya :) bende Çarşamba gidicem inş gün sayıyorum yarın gelince gelişmelerden haber et 2 haftada bire düşcen Mi ki

Bendede durumlar bi tık önde Boğaz ağrısı bitti burnum hem tıkalı hem akıyo Gözlerim yanıyo böyle nezle grip arası bişey oldum :s yaz yaz nerden bulduk mikrobu ya

Öncelikle herkese selam.Rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.Eskiden teknoloji şimdiki gibi fazla imkan sunmadığı için kafamızda şimdiki gibi çok soru işareti ve bu soru işaretlerine bağlı olarak stres yaşamıyorduk.Dolayısıyla şahsen ben bu konuda teknolojinin bize faydasından çok zararı olduğunu düşünüyorum.Benim 6.gebeliğim,ilk 4 ü sorunsuz ve normal doğum la sonuçlandı.5.cisi ise 9.5 haftalıkken düşükle sonuçlandı.Teknoloji bu kadar gelişmesine rağmen sebebi açıklanamadı.şuan 32.haftanın içerisindeyim.20 haftalıkken doktorum kendi usg sinde herşeyin normal olduğunu ama yine de emin olmak için detaylı usg ye de girmemi istedi.Detaylı usg de radyolog bebeğin tüm organlarını inceledi ve gayet sağlıklı olduğunu,hatta bebişin elini yumruk şeklinde sıktığını ve bizi dövmek istediğini söyleyip espiri de yaptı.sonucu alıp doktora giderken sonuç kısmında bir ibare dikkatimi çekti.amnion sıvısı miktarında artış gözlemlenmektedir diye.doktorum da sonuca bakınca şeker testi istedi.50 mg şeker yüklendi ve test yapıldı.şeker testi sonucu güzel çıktı.bebekle alakalı sorun olabilir,olmıyabilirde dedi.30 haftalıkken yani 2 hafta önce kontrole gittiğimde amnion sıvısının hala üst sınırda olduğunu ve bebeğinde SAT a göre yaklaşık 2 hafta önde gittiğini söyledi,ancak usg de bebeğin durumunun iyi olduğunu söyledi.Amnion sıvısının üst sınırda olmasından dolayı 2 hafta sonra kontrole gelmemi ve takip altında kalmamı istedi.Buna benzer sorun yaşayıp sağlıklı doğum yapan varmı acaba aranızda? yada bana tavsilerde bulunacak arkadaşlar olursa sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

Maşallah 5. bebeğiniz mi olacak ,nasıl bakıyorsunuz ya
Amniyon sıvısı üst sınırda olması çokbüyü sorun teşkil etmiyor,6 kez gebelik geçirmeniz de sebep olmuş olabilir.Sağlıklı doğumlar diliyorum

Cevabınız için teşekkür ederim.Evet Allah kısmet ederse 5.çocuğum olacak,ve evde aynı burçtan 4 kişi olacaz yani bir evde 4 Aslan :)

Bendede durumlar bi tık önde Boğaz ağrısı bitti burnum hem tıkalı hem akıyo Gözlerim yanıyo böyle nezle grip arası bişey oldum :s yaz yaz nerden bulduk mikrobu ya
Benimki çok ağırlaştı yalnız, ilk defa bu kadar kötümoldum. Bütün gece öksürük uyutmadı. Sanırım ciğerlerimede indi. Nasıl bu kadar aldım şifa çok şaşırdım. Eşimi kaldırıp şimdi acile gidicem.

günaydın kızlar. herkese hayırlı ramazanlar. hastalara da Allah dan acil şifalar diliyorum. malum yaz geldi soğuk sular ve dondurma hasta olmamıza sebep oluyor dikkat edelim. gerçi bende pek dikkat etmiyorum. ama bebek karnımızda zatürre olabilirmiş

Cok sagol canmm bizim de ilk bebek oldugu icin su an yer sorunu yok bakalm ikincide neler olacak

Günaydın kızlar hayırlı Ramazanlar benim ki yine kaburgalara bastriyo sağ yardım fena donemiyom bile

Kızlar herkese hayırlı ramazanlar.Bu sene tutamıyorum ama bu ayın içinde olmak bile huzur veriyor..
Benim sıpa başaşşağı duruyordu haftalardır.Dün ite kaka kendini döndürdü öyle hissettim..Oğlum tersini yapıyosun aşağı dönmen lazım desemde dinletemedim sıpaya ..Bugün kontrol var bakalım ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…