Inş cnm dikkat edersin bişeycik olmazYükleme yapıldı ve şimdi 10 gün ölçüm yapıyoruz canm, dikkat edersem 145 lerde gidiyor inşallah düşerde hastaneye yatma riskim kalkar
Ay ne güzel bebişte kocaman olmuştur ya :) bende Çarşamba gidicem inş gün sayıyorum yarın gelince gelişmelerden haber et 2 haftada bire düşcen Mi kiKızlar yarın dr gıdecegız ve 32+0 olcagından calısabılır raporu alacagız cok heyecanlıyımm mınnos nasıl acabaaa
Bendede durumlar bi tık önde Boğaz ağrısı bitti burnum hem tıkalı hem akıyo Gözlerim yanıyo böyle nezle grip arası bişey oldum :s yaz yaz nerden bulduk mikrobu yaŞimdiden hayırlı ramazanlar kızlar. Misafirlerim 1 saat önce gittiler. Çok yorulmadım ama hastalık mahfetti beni,şuan sesim hiç çıkmıyor. Zencefilli ıhlamr kaynattım kendime,içip yatıcam. YArında iş allah kerim artık.
Konuşulurdu bu konular amma şekere dikkat eden arkadaşlarımız için ya da canımız çekebilir diye bence açmayadabiliriz bu Konuları :)Gece gece mantı yedim
Şimdide yarın iftara ne yapsam diye düşünüyorum ilk iftarsiz ne yapmayı planliyorsunuz
Maşallah 5. bebeğiniz mi olacak ,nasıl bakıyorsunuz yaÖncelikle herkese selam.Rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.Eskiden teknoloji şimdiki gibi fazla imkan sunmadığı için kafamızda şimdiki çok soru işareti ve bu soru işaretlerine bağlı olarak stres yaşamıyorduk.Dolayısıyla şahsen ben bu konuda teknolojinin bize faydasından çok zararı olduğunu düşünüyorum.Benim 6.gebeliğim,ilk 4 ü sorunsuz ve normal doğum la sonuçlandı.5.cisi ise 9.5 haftalıkken düşükle sonuçlandı.Teknoloji bu kadar gelişmesine rağmen sebebi açıklanamadı.şuan 32.haftanın içerisindeyim.20 haftalıkken doktorum kendi usg sinde herşeyin normal olduğunu ama yine emin olmak için detaylı usg ye de girmemi istedi.Detaylı usg de radyolog bebeğin tüm organlarını inceledi ve gayet sağlıklı olduğunu,hatta bebişin elini yumruk şeklinde sıktığını ve bizi dövmek istediğini söyleyip espiri de yaptı.sonucu alıp doktora giderken sonuç kısmında bir ibare dikkatimi çekti.amnion sıvısı miktarında artış gözlemlenmektedir diye.doktorum da sonuca bakınca şeker testi istedi.50 mg şeker yüklendi ve test yapıldı.şeker testi sonucu güzel çıktı.bebekle alakalı sorun olabilir,olmıyabilirde dedi.30 haftalıkken yani 2 hafta önce konrole gittiğimde amnion sıvısının hala üst sınırda olduğunu ve bebeğinde SAT a göre yaklaşık 2 hafta önde gittiğini söyledi,ancak usg de bebeğin durumunun iyi olduğunu söyledi.Amnion sıvısının üst sınırda olmasından dolayı 2 hafta sonra kontrole gelmemi ve takip altında kalmamı istedi.Buna benzer sorun yaşayıp sağlık doğum yapan varmı acaba aranızda? yada bana tavsilerde bulunacak arkadaşlar olursa sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
Cevabınız için teşekkür ederim.Evet Allah kısmet ederse 5.çocuğum olacak,ve evde aynı burçtan 4 kişi olacaz yani bir evde 4 Aslan :)Maşallah 5. bebeğiniz mi olacak ,nasıl bakıyorsunuz ya
Amniyon sıvısı üst sınırda olması çokbüyü sorun teşkil etmiyor,6 kez gebelik geçirmeniz de sebep olmuş olabilir.Sağlıklı doğumlar diliyorum
Benimki çok ağırlaştı yalnız, ilk defa bu kadar kötümoldum. Bütün gece öksürük uyutmadı. Sanırım ciğerlerimede indi. Nasıl bu kadar aldım şifa çok şaşırdım. Eşimi kaldırıp şimdi acile gidicem.Bendede durumlar bi tık önde Boğaz ağrısı bitti burnum hem tıkalı hem akıyo Gözlerim yanıyo böyle nezle grip arası bişey oldum :s yaz yaz nerden bulduk mikrobu ya
Çok güzel olmuş Can'ım güle güle kullan ben böyle bir oda yapamayacağım ilk aylar yanımda yatacak sonrada abisiyle aynı odayı paylaşacak ama evim müsait olaydı kesin böyle bir oda yapardım ben de çok tatlı olmuş
Gunaydın guzel anneler
Burazdan gıdeceğiz dr inş hersey yolundadır, ılk 32 haftalık rapor benden gelsın
Ben de varım kızGunaydın guzel anneler
Burazdan gıdeceğiz dr inş hersey yolundadır, ılk 32 haftalık rapor benden gelsın
çalışma raporunu aldığımız gün mü iş yerine bırakmak gerekiyor yoksa bir gün sonra falan bıraksak olur mu?Kızlar yarın dr gıdecegız ve 32+0 olcagından calısabılır raporu alacagız cok heyecanlıyımm mınnos nasıl acabaaa
Çalışmaya devam edeceksen sorun olmaz diye düşünüyorum.Ama ayrılırsan o gün vermen gerekirçalışma raporunu aldığımız gün mü iş yerine bırakmak gerekiyor yoksa bir gün sonra falan bıraksak olur mu?
Son 59
Ne cabuk geciyor zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?