- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
çalışma raporunu aldığımız gün mü iş yerine bırakmak gerekiyor yoksa bir gün sonra falan bıraksak olur mu?
Valla bana yemek yapmak çok zor geliyor ben Ramazan boyunca elime Nasıl yemek yapacağım valla bu ilk bi kaç gün kendimi zorlayacağım ama sonra ben yapmam kendisi yapsın en zoru da zaten ne yapacağını bilmemek ne yapsak ki yapacak bir şey yok vallaGece gece mantı yedim
Şimdide yarın iftara ne yapsam diye düşünüyorum ilk iftarsiz ne yapmayı planliyorsunuz
geçmiş olsun yaz ortası hastalanmak çok zor kendisinde dikkat edin kısa Zaman'da iyileşirsiniz. İnşallaBendede durumlar bi tık önde Boğaz ağrısı bitti burnum hem tıkalı hem akıyo Gözlerim yanıyo böyle nezle grip arası bişey oldum :s yaz yaz nerden bulduk mikrobu ya
tebriklet 32 haftalık hamiş çok az kaldı doğum haberini de ilk senden mi alacağız acabaGunaydın guzel anneler
Burazdan gıdeceğiz dr inş hersey yolundadır, ılk 32 haftalık rapor benden gelsın
aynen ben de Bayram'ı hedef koydum Bayram'dan sonra geri dayım ama bence bu günler çabuk geçiyor da Bayram'dan sonra çok zor geçecek ben de ilkinde öyle olmuştıu son haftalar hiç geçmiyorSanki bana da biraz yavaş geçiyormuş gibi. Şimdi kendime bayram tatilini hedef koydum, onu bekleye bekleye günleri geçireceğim. Bayramdan sonra 1 ay 1 hafta kalmış oluyor
Sanki bana da biraz yavaş geçiyormuş gibi. Şimdi kendime bayram tatilini hedef koydum, onu bekleye bekleye günleri geçireceğim. Bayramdan sonra 1 ay 1 hafta kalmış oluyor
Gunaydın guzel anneler
Burazdan gıdeceğiz dr inş hersey yolundadır, ılk 32 haftalık rapor benden gelsın
Bunu kim söyledi? Benim bildiğim kadarıyla hava şartları ve yediklerimizin sıcaklığı bebeklerimizi etkilemiyor. Onlar hep ayni sıcaklıktagünaydın kızlar. herkese hayırlı ramazanlar. hastalara da Allah dan acil şifalar diliyorum. malum yaz geldi soğuk sular ve dondurma hasta olmamıza sebep oluyor dikkat edelim. gerçi bende pek dikkat etmiyorum. ama bebek karnımızda zatürre olabilirmiş
merhaba kızlar, çalışabilir raporunu tam ne zaman almamız gerekiyor. Aramızda raporu alan varsa bizede yardımcı olabilir mi?
Ahh sormmaaa bendede aynisi var çikolata dondurma çok yiyorum hatta 2/gün önce 2 dondurmayı üst iste yiyince bogazlarim faranjit oldu öldürüp duruyorum ama firenleyemiyorum kendimi
Afiyet olsun yarasın :) valla bizim burası hala soğuk ama ben inatla dondurma aşeriyorum :) kalkıp yiyim şimdi bari bitane:)))))))
Benim eşim de kırmadan sürekli hatırlatır bana..Yoksa ben o kıyafetim olmuyo bu olmuyo diye mutsuz olup, onun suçu yokken burnundan getiriyorumBenim de öyle ama eşim dün çok can alıcı bir küçük konuşma yaptı benimle. "Bak bence çok kilo alma , sonra veremezsen kendine vücuduna çok haksızlık etmiş olursun, çocuk doğurmuş ve öyle de kalmış anneler gibi kalırsın " dedi. Dalga da geçmedi yani. Öyle olunca benim aklıma dank etti. Kendisi de pek bir dikkat eder yediğine içtiğine fit olucak diye
Çok dikkat etmeye çalışacağım ben de. Resmen dank etti aklıma yahu
Oğretmensin GalibaBenim doğumumda ağustos ayına geldiği için doğumun ne öncesinde ne de sonrasında doğru dürüst iznimi kullanamıcam. 16 haftanın en az 8-9 haftası boşa gidecek.
Evet canım öğretmenim.Oğretmensin Galiba
canım rapor alırsın çok ihtiyacın olursa. Ben de çalışamazsam 37.haftaya kadar rapor alacağım sonrasında yapacak bir şey yok. 2 aylık bebişi bırakıp işe gidemem ya...Evet canım öğretmenim.
Geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Havaya aldanıp üşütüyoruz. Ciddi bişey yoktur İnşallah.Benimki çok ağırlaştı yalnız, ilk defa bu kadar kötümoldum. Bütün gece öksürük uyutmadı. Sanırım ciğerlerimede indi. Nasıl bu kadar aldım şifa çok şaşırdım. Eşimi kaldırıp şimdi acile gidicem.
Benim doğumumda ağustos ayına geldiği için doğumun ne öncesinde ne de sonrasında doğru dürüst iznimi kullanamıcam. 16 haftanın en az 8-9 haftası boşa gidecek.
Artık rapordu ücretsiz izindi neyse kullanacağım bebeğim en az 5-6 aylık olana dek Allah nasip ederse. Sözde çalışan anneyi devlet hak tanıyor sonrada o hakka 50 tane şart koyuyor ben onu anlamıyorum. Doğum öncesi izinimi sonrasına aktarabilmem için fiilen çalışmam gerekiyormuş. Yaz tatiline geldiği için boşa gidiyor o haftalar.canım rapor alırsın çok ihtiyacın olursa. Ben de çalışamazsam 37.haftaya kadar rapor alacağım sonrasında yapacak bir şey yok. 2 aylık bebişi bırakıp işe gidemem ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?