2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
çalışma raporunu aldığımız gün mü iş yerine bırakmak gerekiyor yoksa bir gün sonra falan bıraksak olur mu?

Bence o gun birakmakta fayda var yani sabahtan dr a gidip o gun birakilmali ve devam etmeli calisilacaksa.. Benm de haftaya pazartesi sabah alip izne ayrilcam gelip raporu birakarak.. Aslnda bu daha cok isveren icn sorun olcak bi sey ama bi gunden cok da skinti cikaran olmaz sanirm..

Herkese hayirli ramazanlarr.. Bu ayin tadi huzuru bir baska..

Son is haftama basladm izinden once ben de.. Bu haftayi da bitirip ayriliyorm 32. Haftamiza bugun adim attikk Bugun de adliyeye gidecegim, izne ayrilmadan hala benmle dertleri ama son hafta sukur ve Ramazan ayi yani bu haftam daha sabirli gececek eminim..

Gece gece mantı yedim
Şimdide yarın iftara ne yapsam diye düşünüyorum ilk iftar siz ne yapmayı planliyorsunuz
Valla bana yemek yapmak çok zor geliyor ben Ramazan boyunca elime Nasıl yemek yapacağım valla bu ilk bi kaç gün kendimi zorlayacağım ama sonra ben yapmam kendisi yapsın en zoru da zaten ne yapacağını bilmemek ne yapsak ki yapacak bir şey yok valla
Bendede durumlar bi tık önde Boğaz ağrısı bitti burnum hem tıkalı hem akıyo Gözlerim yanıyo böyle nezle grip arası bişey oldum :s yaz yaz nerden bulduk mikrobu ya
geçmiş olsun yaz ortası hastalanmak çok zor kendisinde dikkat edin kısa Zaman'da iyileşirsiniz. İnşalla
Gunaydın guzel anneler
Burazdan gıdeceğiz dr inş hersey yolundadır, ılk 32 haftalık rapor benden gelsın
tebriklet 32 haftalık hamiş çok az kaldı doğum haberini de ilk senden mi alacağız acaba
Sanki bana da biraz yavaş geçiyormuş gibi. Şimdi kendime bayram tatilini hedef koydum, onu bekleye bekleye günleri geçireceğim. Bayramdan sonra 1 ay 1 hafta kalmış oluyor
aynen ben de Bayram'ı hedef koydum Bayram'dan sonra geri dayım ama bence bu günler çabuk geçiyor da Bayram'dan sonra çok zor geçecek ben de ilkinde öyle olmuştıu son haftalar hiç geçmiyor

Sanki bana da biraz yavaş geçiyormuş gibi. Şimdi kendime bayram tatilini hedef koydum, onu bekleye bekleye günleri geçireceğim. Bayramdan sonra 1 ay 1 hafta kalmış oluyor

O testi eczaneden aldığım günü dün gibi hatırlıyorum :)) sınav telaşı derken ben anlamadım günlerin nasıl geçtiğini ama şimdi evde çok canım sıkılıyor.

Şimdiden 57 olmuş bile

Benim doğumumda ağustos ayına geldiği için doğumun ne öncesinde ne de sonrasında doğru dürüst iznimi kullanamıcam. 16 haftanın en az 8-9 haftası boşa gidecek.

Günaydın hayırlı ramazanlar hepimize. Bol bereketli geçsin :) geçen haftaki sayfaları okuyamadım.
Bunu kim söyledi? Benim bildiğim kadarıyla hava şartları ve yediklerimizin sıcaklığı bebeklerimizi etkilemiyor. Onlar hep ayni sıcaklıkta

bana dr raporu 32+1 de veriyor.. çarşamba demişim yanlış olmuş 9 haziran perşembe günü geleceksin dedi..

Ahh sormmaaa bendede aynisi var çikolata dondurma çok yiyorum hatta 2/gün önce 2 dondurmayı üst iste yiyince bogazlarim faranjit oldu öldürüp duruyorum ama firenleyemiyorum kendimi

Benim de öyle ama eşim dün çok can alıcı bir küçük konuşma yaptı benimle. "Bak bence çok kilo alma , sonra veremezsen kendine vücuduna çok haksızlık etmiş olursun, çocuk doğurmuş ve öyle de kalmış anneler gibi kalırsın " dedi. Dalga da geçmedi yani. Öyle olunca benim aklıma dank etti. Kendisi de pek bir dikkat eder yediğine içtiğine fit olucak diye
Çok dikkat etmeye çalışacağım ben de. Resmen dank etti aklıma yahu

Benim eşim de kırmadan sürekli hatırlatır bana..Yoksa ben o kıyafetim olmuyo bu olmuyo diye mutsuz olup, onun suçu yokken burnundan getiriyorum

Geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Havaya aldanıp üşütüyoruz. Ciddi bişey yoktur İnşallah.

Kızlar lohusa geceliklerini alan oldu mu hiç ? Ay bu Pembiş olanlar pek güzel de Mavi olanları hiç beğenemedim. Oğlan annelerine de Pembe giymek Yasak gibi bir şey Oğlan anneleri neler aldınız bakalım Lohusa gecelik olarakk???

Benim doğumumda ağustos ayına geldiği için doğumun ne öncesinde ne de sonrasında doğru dürüst iznimi kullanamıcam. 16 haftanın en az 8-9 haftası boşa gidecek.

Neden boşa gidecek canım? Çalışma raporu almayacak mısın?

canım rapor alırsın çok ihtiyacın olursa. Ben de çalışamazsam 37.haftaya kadar rapor alacağım sonrasında yapacak bir şey yok. 2 aylık bebişi bırakıp işe gidemem ya...
Artık rapordu ücretsiz izindi neyse kullanacağım bebeğim en az 5-6 aylık olana dek Allah nasip ederse. Sözde çalışan anneyi devlet hak tanıyor sonrada o hakka 50 tane şart koyuyor ben onu anlamıyorum. Doğum öncesi izinimi sonrasına aktarabilmem için fiilen çalışmam gerekiyormuş. Yaz tatiline geldiği için boşa gidiyor o haftalar.
Oldu bi dahakine öyle ayarlarız. Gelde sinir olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…