Çok geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda şifa versin.Ciddi cidddi. Kanda enfeksiyon cikti. Ust solunum yollari enfeksiyonu dedi. Bogaz tahris. İltihap var. Burnumdan irin akiyor. Kulaklarim duymuyor. Sesim cikmiyor. Neden bu kadar kotu olmusum diye sordum. Alerjik olabilir dedi. Sadece soguk su ictim dedim,nasil bu kadar buyudu ki. Zaten hamilelikten nefes alamiyorum. Simdi tum yollar kapali nefes alamiyorum. 3 gun rapor verdi. Napcam evde dedim yaaaa. İs yerine gidip pc mi aldim. En azindan islerimi takip ederim. Nefes alamadigim icin tikaniyorum zaten uyuyamiyorum. Offf cok kotu oldu bu coooook. Bogazim oksurdukte bin beter oluyor. Allah herkese sifaaa versin. Hastaligin her turlusu cok zor.
geçmiş olsun. antibiyotik falan verdi mi.. hamielilte solunum yolu enfeksiyonu çok kötü yapıyor insanı. ama ayran yoğurt gibi sıvı şeyler tüket ki bebeğin gelişimi etkilenmesin.Ciddi cidddi. Kanda enfeksiyon cikti. Ust solunum yollari enfeksiyonu dedi. Bogaz tahris. İltihap var. Burnumdan irin akiyor. Kulaklarim duymuyor. Sesim cikmiyor. Neden bu kadar kotu olmusum diye sordum. Alerjik olabilir dedi. Sadece soguk su ictim dedim,nasil bu kadar buyudu ki. Zaten hamilelikten nefes alamiyorum. Simdi tum yollar kapali nefes alamiyorum. 3 gun rapor verdi. Napcam evde dedim yaaaa. İs yerine gidip pc mi aldim. En azindan islerimi takip ederim. Nefes alamadigim icin tikaniyorum zaten uyuyamiyorum. Offf cok kotu oldu bu coooook. Bogazim oksurdukte bin beter oluyor. Allah herkese sifaaa versin. Hastaligin her turlusu cok zor.
görevlendirmem biterse ben de aynı durumdayım. bitmez umarımda 37. haftaya kadar çalışırım. ama yine de allahtan hayırlısı diyorum.Ben hiç aktaramıyorum doğum öncesi 8 haftam tamamen yaz tatiline geliyor. Doğum sonrası ise Allah nasip ederse bebeğimi ağustos ayının 2.-3. haftası gibi alırsam doğum sonrası 8 haftamında 2 haftası boşa gidecek. Bu durumda bana kala kala 6 hafta kalıyor.
Eki Görüntüle 1842989
kızlarrrr dun babyshowerı yaptım. oyle oyundur kalabalıktır mekan tutmadır fln yapmadım. evde samımı bır grupla oldu pek heveslı de degıldım ama cokkkkkk guzel oldu! guzel bır anı oldu bana... gorusemedıgım arkadaslarımla gorusmus oldum. farklı cevreden arkadaslar bıguzel kaynastılar. muhabbetın yemenın dıbıne vurduk.herkes ısın ucundan tuttu hatta mısafır gıbıydım. temızlıgı bı gun onceden kızkardeslerım hallettı. yemek ısını de yıne kardes gorumce anneler hallettı. yorulmadan keyıflı moral dolu bır gun gecırdım... hevesı olana tavsıye ederım.
32. hafta raporumu aldım. kontrolüm 31+4deydı 32 olmadan veremem dedı mecbur bırdaha gıttık ve aldım raporumu. bnm gıbı gec olmasın erken olsun fln demeyın 32. hafta ıcınde gıdın. 1 temmuzda da yanı bayram tatılının basladıgı gun ızne ayrılıyorum.snr da kızımı bekleyecegım....
bu arada diş tellerim vardı benım. bılen bılır ıgrenctırrr ve ben artık hem cok sıkılmıs hem cok cılesını cekmıs hemde dogumdan once cıksın ıstıyordum. doktorum bu sefer onay verdı. 10gun snr tamamen kurtulacagımmm! bu bnm ıcın cıdden sahane bır haber!
bu sefer haberler kızımdan degıl bendendi.. haftanız guzel gecsın anneler... opuldunuz..
çok güzel olmuş canım... bu arada hiç kilo almamışsın:)Eki Görüntüle 1842989
kızlarrrr dun babyshowerı yaptım. oyle oyundur kalabalıktır mekan tutmadır fln yapmadım. evde samımı bır grupla oldu pek heveslı de degıldım ama cokkkkkk guzel oldu! guzel bır anı oldu bana... gorusemedıgım arkadaslarımla gorusmus oldum. farklı cevreden arkadaslar bıguzel kaynastılar. muhabbetın yemenın dıbıne vurduk.herkes ısın ucundan tuttu hatta mısafır gıbıydım. temızlıgı bı gun onceden kızkardeslerım hallettı. yemek ısını de yıne kardes gorumce anneler hallettı. yorulmadan keyıflı moral dolu bır gun gecırdım... hevesı olana tavsıye ederım.
32. hafta raporumu aldım. kontrolüm 31+4deydı 32 olmadan veremem dedı mecbur bırdaha gıttık ve aldım raporumu. bnm gıbı gec olmasın erken olsun fln demeyın 32. hafta ıcınde gıdın. 1 temmuzda da yanı bayram tatılının basladıgı gun ızne ayrılıyorum.snr da kızımı bekleyecegım....
bu arada diş tellerim vardı benım. bılen bılır ıgrenctırrr ve ben artık hem cok sıkılmıs hem cok cılesını cekmıs hemde dogumdan once cıksın ıstıyordum. doktorum bu sefer onay verdı. 10gun snr tamamen kurtulacagımmm! bu bnm ıcın cıdden sahane bır haber!
bu sefer haberler kızımdan degıl bendendi.. haftanız guzel gecsın anneler... opuldunuz..
Eki Görüntüle 1842989
Ayy en sevmediğim ayrım . Hiiç alakası yok ne beğeniyorsan onu giyersin. Oğlumun doğumuna pembe sabahlik almistim. Dün de minik oğluma gezerken indirimde baby Cornar alan belki görmüştür. Önünde fare var altı sari leoparimsi bir takım çok şirin geldi . Renkle cinsiyet ayrımı sınırlaması ... Hiç dayanamam
İnşallah hayırlısıyla benim gibi mağdur duruma düşmezsin canım.görevlendirmem biterse ben de aynı durumdayım. bitmez umarımda 37. haftaya kadar çalışırım. ama yine de allahtan hayırlısı diyorum.
http://www.lohusasepeti.com/marilyn-9128-cicekli-lohusa-gecelik
Ben de bunu çok beğendim ama olmaz diyollaaa
görevlendirmem biterse ben de aynı durumdayım. bitmez umarımda 37. haftaya kadar çalışırım. ama yine de allahtan hayırlısı diyorum.
canım kim demiş olmaz. bence gecelik çok güzel canım. ayrıca markası da iyi bir marka. ben lohusa pijamalarımı bu markadan aldım. gönül rahatlığıyla alabilirsin. yeri falan çok güzel..http://www.lohusasepeti.com/marilyn-9128-cicekli-lohusa-gecelik
Ben de bunu çok beğendim ama olmaz diyollaaa
Walla cnm 3 hafta önce bana da aynı şeyi söylediler çocuk ilerden gidiyo suyuda fazla diye şekerimde problem olabilirmiş test yaptırdık bişey çıkmadı çocukta da bi sıkıntı yok tansiyondan Olabilir dendi onda da sıkıntı yok o Yüzden hiç kafama takmıyorum çocuk iriyken suyunun fazlası olması da bana normal geldi annemde hep bizi kilolu doğurmuş en düşüğü 3.950 işte siz hesap edin :) gerçi hamilelikte çıkmamış ama sonradan çok erken yaşta şeker hastası oldu annem belki onun etkisi vardır kim bilir çocuk sağlıklı oldugu sürece sıkıntı etme arkadaşımÖncelikle herkese selam.Rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.Eskiden teknoloji şimdiki gibi fazla imkan sunmadığı için kafamızda şimdiki gibi çok soru işareti ve bu soru işaretlerine bağlı olarak stres yaşamıyorduk.Dolayısıyla şahsen ben bu konuda teknolojinin bize faydasından çok zararı olduğunu düşünüyorum.Benim 6.gebeliğim,ilk 4 ü sorunsuz ve normal doğum la sonuçlandı.5.cisi ise 9.5 haftalıkken düşükle sonuçlandı.Teknoloji bu kadar gelişmesine rağmen sebebi açıklanamadı.şuan 32.haftanın içerisindeyim.20 haftalıkken doktorum kendi usg sinde herşeyin normal olduğunu ama yine de emin olmak için detaylı usg ye de girmemi istedi.Detaylı usg de radyolog bebeğin tüm organlarını inceledi ve gayet sağlıklı olduğunu,hatta bebişin elini yumruk şeklinde sıktığını ve bizi dövmek istediğini söyleyip espiri de yaptı.sonucu alıp doktora giderken sonuç kısmında bir ibare dikkatimi çekti.amnion sıvısı miktarında artış gözlemlenmektedir diye.doktorum da sonuca bakınca şeker testi istedi.50 mg şeker yüklendi ve test yapıldı.şeker testi sonucu güzel çıktı.bebekle alakalı sorun olabilir,olmıyabilirde dedi.30 haftalıkken yani 2 hafta önce kontrole gittiğimde amnion sıvısının hala üst sınırda olduğunu ve bebeğinde SAT a göre yaklaşık 2 hafta önde gittiğini söyledi,ancak usg de bebeğin durumunun iyi olduğunu söyledi.Amnion sıvısının üst sınırda olmasından dolayı 2 hafta sonra kontrole gelmemi ve takip altında kalmamı istedi.Buna benzer sorun yaşayıp sağlıklı doğum yapan varmı acaba aranızda? yada bana tavsilerde bulunacak arkadaşlar olursa sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
Ben köydeyim canım. Taşıma merkezli olduğu için kurs işi zor oluyor. Zaten sınıflarda öğrenci sayısı da çok az.Amin canım. kurs açsaydın o zaman da çalışır gözüküyorsun. Hem kurs çok yormuyor insanı.
Iyi yaptın cnm inş şifa bulursun Bende bugün daha kötü hissediyorum ancak Dr a gitcek kadar değil gibi napsam bilemedim inş iyiye gider diye bekliyorum işteBenimki çok ağırlaştı yalnız, ilk defa bu kadar kötümoldum. Bütün gece öksürük uyutmadı. Sanırım ciğerlerimede indi. Nasıl bu kadar aldım şifa çok şaşırdım. Eşimi kaldırıp şimdi acile gidicem.
Aynı problem bende de var şu anda. Hatta bugün tekrar dr.la randevum var. Benimde suyum sınırın üstündeymiş. Şu dr. her gitttiğimde ayrı bi sorun olmasa şaşarım zaten. Şeker yüklemesi yaptırdım. Bi problem yok dediler. Tansiyonum normal kan uyuşmazlığı yok. Ultrasonlarda gayet sağlıklı olduğu söylendi. Bakalım bundan sonra ne gibi sorun çıkaracaklar gerçekten bezdim.Walla cnm 3 hafta önce bana da aynı şeyi söylediler çocuk ilerden gidiyo suyuda fazla diye şekerimde problem olabilirmiş test yaptırdık bişey çıkmadı çocukta da bi sıkıntı yok tansiyondan Olabilir dendi onda da sıkıntı yok o Yüzden hiç kafama takmıyorum çocuk iriyken suyunun fazlası olması da bana normal geldi annemde hep bizi kilolu doğurmuş en düşüğü 3.950 işte siz hesap edin :) gerçi hamilelikte çıkmamış ama sonradan çok erken yaşta şeker hastası oldu annem belki onun etkisi vardır kim bilir çocuk sağlıklı oldugu sürece sıkıntı etme arkadaşım
TAKMAYIN KAFANIZA KIZLAR.... ALLAH BÜYÜK DİYİP GEÇİN. YAPACAK BİR ŞEY YOK. DRLAR. FELAKAT TELLALCİSİ BENCE RABBİM NE VERECEĞİNİ KİME VERECEĞİNİ BİLİYOR. ONA GÜVENMEKTEN BAŞKA ÇARE YOK.Aynı problem bende de var şu anda. Hatta bugün tekrar dr.la randevum var. Benimde suyum sınırın üstündeymiş. Şu dr. her gitttiğimde ayrı bi sorun olmasa şaşarım zaten. Şeker yüklemesi yaptırdım. Bi problem yok dediler. Tansiyonum normal kan uyuşmazlığı yok. Ultrasonlarda gayet sağlıklı olduğu söylendi. Bakalım bundan sonra ne gibi sorun çıkaracaklar gerçekten bezdim.
İlaç falan verdi miCiddi cidddi. Kanda enfeksiyon cikti. Ust solunum yollari enfeksiyonu dedi. Bogaz tahris. İltihap var. Burnumdan irin akiyor. Kulaklarim duymuyor. Sesim cikmiyor. Neden bu kadar kotu olmusum diye sordum. Alerjik olabilir dedi. Sadece soguk su ictim dedim,nasil bu kadar buyudu ki. Zaten hamilelikten nefes alamiyorum. Simdi tum yollar kapali nefes alamiyorum. 3 gun rapor verdi. Napcam evde dedim yaaaa. İs yerine gidip pc mi aldim. En azindan islerimi takip ederim. Nefes alamadigim icin tikaniyorum zaten uyuyamiyorum. Offf cok kotu oldu bu coooook. Bogazim oksurdukte bin beter oluyor. Allah herkese sifaaa versin. Hastaligin her turlusu cok zor.
Ay ne güzel karnın var maşallah top gibi :)Eki Görüntüle 1842989
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?