2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çok geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda şifa versin.

geçmiş olsun. antibiyotik falan verdi mi.. hamielilte solunum yolu enfeksiyonu çok kötü yapıyor insanı. ama ayran yoğurt gibi sıvı şeyler tüket ki bebeğin gelişimi etkilenmesin.

görevlendirmem biterse ben de aynı durumdayım. bitmez umarımda 37. haftaya kadar çalışırım. ama yine de allahtan hayırlısı diyorum.

Çok güzel gorunuyorsun bize de haber verseydin

çok güzel olmuş canım... bu arada hiç kilo almamışsın:)

Herşey harika görünüyorrr !!! Ve Sen de ! Ne kadar ince duruyorsun, vallahi özendim

görevlendirmem biterse ben de aynı durumdayım. bitmez umarımda 37. haftaya kadar çalışırım. ama yine de allahtan hayırlısı diyorum.
İnşallah hayırlısıyla benim gibi mağdur duruma düşmezsin canım.

Walla cnm 3 hafta önce bana da aynı şeyi söylediler çocuk ilerden gidiyo suyuda fazla diye şekerimde problem olabilirmiş test yaptırdık bişey çıkmadı çocukta da bi sıkıntı yok tansiyondan Olabilir dendi onda da sıkıntı yok o Yüzden hiç kafama takmıyorum çocuk iriyken suyunun fazlası olması da bana normal geldi annemde hep bizi kilolu doğurmuş en düşüğü 3.950 işte siz hesap edin :) gerçi hamilelikte çıkmamış ama sonradan çok erken yaşta şeker hastası oldu annem belki onun etkisi vardır kim bilir çocuk sağlıklı oldugu sürece sıkıntı etme arkadaşım

Amin canım. kurs açsaydın o zaman da çalışır gözüküyorsun. Hem kurs çok yormuyor insanı.
Ben köydeyim canım. Taşıma merkezli olduğu için kurs işi zor oluyor. Zaten sınıflarda öğrenci sayısı da çok az.

Iyi yaptın cnm inş şifa bulursun Bende bugün daha kötü hissediyorum ancak Dr a gitcek kadar değil gibi napsam bilemedim inş iyiye gider diye bekliyorum işte

Aynı problem bende de var şu anda. Hatta bugün tekrar dr.la randevum var. Benimde suyum sınırın üstündeymiş. Şu dr. her gitttiğimde ayrı bi sorun olmasa şaşarım zaten. Şeker yüklemesi yaptırdım. Bi problem yok dediler. Tansiyonum normal kan uyuşmazlığı yok. Ultrasonlarda gayet sağlıklı olduğu söylendi. Bakalım bundan sonra ne gibi sorun çıkaracaklar gerçekten bezdim.

TAKMAYIN KAFANIZA KIZLAR.... ALLAH BÜYÜK DİYİP GEÇİN. YAPACAK BİR ŞEY YOK. DRLAR. FELAKAT TELLALCİSİ BENCE RABBİM NE VERECEĞİNİ KİME VERECEĞİNİ BİLİYOR. ONA GÜVENMEKTEN BAŞKA ÇARE YOK.

Reactions: jio
İlaç falan verdi mi

Ay ne güzel karnın var maşallah top gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…