2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bende merakla carsamba Gününü bekliyorum bakim ne dicek hakkaten

kızlaaaaarr...
dayanamadık dr a gittik bizde eşimle.. yarına raporumuz yazılıyor.. yarın işyerinden ayrılıyoruzzz..
bebiş iyi çok şükür.. 2000 gr i geçmiş çok şükür kuzum.. boyuda 43 cm. yalnız boyun çevresinde kordonu dedi dr.. takip edilecekmiş.. Bu haftalarda olur şekil değiştirebilir daha dedi.. suyumuz iyi.. doğum pozisyonundayız artık..

bizden haberler böyle kuzular..

Canim cok guzel olmus ve olmussun burdan minnak gorunen karninda cok yakismis masallah :) benimde dis tellerim vardi ve ben hamile oldugumu ogrendigimde cikarttirdim o kadar mutlu oldum ki agzim ferahladi resmen eminol bebisin mutlulugu kadar mutlu oluyorsun cunku artik bikmistim tellerden gina gelmisti

MAŞALLAH CANIM.. GÖZÜN AYDIN. HEP BOYLE GÜLÜMSE İNŞALLAH:)

Canm esin iyi hos diyor da biz su an normal insanlar gibi kilo almiyoruz ki... Vucut hep ekstra yag da depoluyor ki bu bebege de emzirirken bize de lazm.. Yani dmeem su ki ben de oturalm surekli cikolata dondurma yiyelm demiyorm ama canimin cektigini de yiyorm, dogumdan sonra dusunulmesi gerekn bi konu bence kilolar hem su son aylar dikkat etmek icn zorr bi donemm..

Çok saolun kızlar. Tıkanmasam iyide, öksürük krizi geliyor.balgam tıkıyor boğazımı. Şurup ve antibiyotik verdi. Doktoruma sordum kullan dedi. İlaçta bir aptallaştırı, bir ağırlaştırdı offff. Boğazımdaki tahriş nafetti beni, boğulma krisi atlattım gece.
Iyi yaptın cnm inş şifa bulursun Bende bugün daha kötü hissediyorum ancak Dr a gitcek kadar değil gibi napsam bilemedim inş iyiye gider diye bekliyorum işte

Bence nokur bolmaz git. Bende hiç hastaneye gidecek birisi değilimdir. Hep ayakta kendi başıma atlatırım. Ama boğulma yaşayınca çok tırstım. Bide 3 gündür ilerlemesi daha da kötü oldu. Parol içiyorum bana mısın demiyor. Bu durum bebeğide tehlikeye sokuyor. Vucuttaki miktobun hemen atılmasınlazım. Vucut zaten bebeğr yüklendiği için çok dirençsiz

Geçmiş olsun canım Çabucak atlatırsın inşallah

Yav kizlar sahur yaptik esimle simdi kiyamiyorum ki oruc bozayım. Yani niyetlenmedim tabiki de ama bir deneme yapsam mi ? Of arafta kaldım ya.. Azıcık kızın bana baskı yapın acindirin ne bilim susadim cunku biryandan oglanda hareket etmiyo cok fazla en iyisi suyu icmek sanki hadi bana kizin niye oruc tutmaya kalkisiyorsun diye

Daha saat bir canım 7 buçuk saat var bebişine yazık şekerin düşer

Oy masallah kiz nasilda buyumus tosuncuk olmus

Oy masallah kiz nasilda buyumus tosuncuk olmus

Daha saat bir canım 7 buçuk saat var bebişine yazık şekerin düşer
Canim cok tereddütteyim vallahi ya çocuğum icin tutmayacağım dedim ama suan zorlamıyor sadece su cok icmedim tutmicam diye o yuzden susuz sıkıntı oldu oda en onemlisi zaten sanirsam simdi icicem zaten aksi gibi oglanda simdi costu karnimda anasina tut der gibi

Yani cicim sen de bebişe eziyet çektiriyorsun resmen. Günde 3 lt su için diyorlar sen tamamen kesmişsin. Ya suyun azalırsa ne olacak, yapma etme bebeğini tehlikeye atma. Sonrasında kaza orucu tutarsın Allah a borcunu ödersin inşallah.

evet teyzoşu çok hızlı kilo almış gerçekten.. demekki bu haftalarda 250 gr falan alıyorlar ortalama :)
Ayy masallah yaa bizimkiler daha 1 kilo filan ya sonucta aramizda 3-4 hafta var. Bana seninki tosuncuk benimkide cılız bisi geliyor rabbim saglik versin insallah

Ya oyle yapcaktim zaten o yuzden sadece esime eslik ettim yemek ve su konusunda doldurmadim kendimi sabah yerim diye ama suan o kadar kafam karisti ki iciyorum su ya cocugumun gunahina girmicem Allah boyle eziyetle kabul etmez zaten bosa yapmiyim ibadetimi bari

ben devlette çalışıyorum sıkıntı çıkar mı acaba bilemedim randevum saat 15:30 da. O yüzden tedirgin oldum geri dönüp yetişemeyebilirim. Memurlar 4 buçukta falan çıkıyorlar.

Bi sor olmazsa canm devlette sorun olmasn da..

Raporumuzu verdik ayrılışımızı yaptıık
Muayene olamadık yalnız,yarın tekrar gideceğizz

Hadi hayirli ugurlu olsn darisi basimizaa son haftam benm de...

Oh masallh canm bebisinee
Guzel haberler canm takip edilir sorun olmaz insallh cok bebek de olabiliyorms zaten.. Yaramaz bebislerr..

Ayy masallah yaa bizimkiler daha 1 kilo filan ya sonucta aramizda 3-4 hafta var. Bana seninki tosuncuk benimkide cılız bisi geliyor rabbim saglik versin insallah

amin canımmm cılız değil kuzum olur mu normal sizinkilerde şuan.. benim kızımda çok önde değil normal gidiyor.. bu 31. haftalarda senin bebişte böyle olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…