Bende merakla carsamba Gününü bekliyorum bakim ne dicek hakkatenAynı problem bende de var şu anda. Hatta bugün tekrar dr.la randevum var. Benimde suyum sınırın üstündeymiş. Şu dr. her gitttiğimde ayrı bi sorun olmasa şaşarım zaten. Şeker yüklemesi yaptırdım. Bi problem yok dediler. Tansiyonum normal kan uyuşmazlığı yok. Ultrasonlarda gayet sağlıklı olduğu söylendi. Bakalım bundan sonra ne gibi sorun çıkaracaklar gerçekten bezdim.
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Yapacak bir şey yok beklemekten başka.Bende merakla carsamba Gününü bekliyorum bakim ne dicek hakkaten
Canim cok guzel olmus ve olmussun burdan minnak gorunen karninda cok yakismis masallah :)Eki Görüntüle 1842989
kızlarrrr dun babyshowerı yaptım. oyle oyundur kalabalıktır mekan tutmadır fln yapmadım. evde samımı bır grupla oldu pek heveslı de degıldım ama cokkkkkk guzel oldu! guzel bır anı oldu bana... gorusemedıgım arkadaslarımla gorusmus oldum. farklı cevreden arkadaslar bıguzel kaynastılar. muhabbetın yemenın dıbıne vurduk.herkes ısın ucundan tuttu hatta mısafır gıbıydım. temızlıgı bı gun onceden kızkardeslerım hallettı. yemek ısını de yıne kardes gorumce anneler hallettı. yorulmadan keyıflı moral dolu bır gun gecırdım... hevesı olana tavsıye ederım.
32. hafta raporumu aldım. kontrolüm 31+4deydı 32 olmadan veremem dedı mecbur bırdaha gıttık ve aldım raporumu. bnm gıbı gec olmasın erken olsun fln demeyın 32. hafta ıcınde gıdın. 1 temmuzda da yanı bayram tatılının basladıgı gun ızne ayrılıyorum.snr da kızımı bekleyecegım....
bu arada diş tellerim vardı benım. bılen bılır ıgrenctırrr ve ben artık hem cok sıkılmıs hem cok cılesını cekmıs hemde dogumdan once cıksın ıstıyordum. doktorum bu sefer onay verdı. 10gun snr tamamen kurtulacagımmm! bu bnm ıcın cıdden sahane bır haber!
bu sefer haberler kızımdan degıl bendendi.. haftanız guzel gecsın anneler... opuldunuz..
MAŞALLAH CANIM.. GÖZÜN AYDIN. HEP BOYLE GÜLÜMSE İNŞALLAH:)kızlaaaaarr...
dayanamadık dr a gittik bizde eşimle.. yarına raporumuz yazılıyor.. yarın işyerinden ayrılıyoruzzz..
bebiş iyi çok şükür.. 2000 gr i geçmiş çok şükür kuzum.. boyuda 43 cm. yalnız boyun çevresinde kordonu dedi dr.. takip edilecekmiş.. Bu haftalarda olur şekil değiştirebilir daha dedi.. suyumuz iyi.. doğum pozisyonundayız artık..
bizden haberler böyle kuzular..
MAŞALLAH CANIM.. GÖZÜN AYDIN. HEP BOYLE GÜLÜMSE İNŞALLAH:)
Benim de öyle ama eşim dün çok can alıcı bir küçük konuşma yaptı benimle. "Bak bence çok kilo alma , sonra veremezsen kendine vücuduna çok haksızlık etmiş olursun, çocuk doğurmuş ve öyle de kalmış anneler gibi kalırsın " dedi. Dalga da geçmedi yani. Öyle olunca benim aklıma dank etti. Kendisi de pek bir dikkat eder yediğine içtiğine fit olucak diye
Çok dikkat etmeye çalışacağım ben de. Resmen dank etti aklıma yahu
Iyi yaptın cnm inş şifa bulursun Bende bugün daha kötü hissediyorum ancak Dr a gitcek kadar değil gibi napsam bilemedim inş iyiye gider diye bekliyorum işte
Geçmiş olsun canımÇok saolun kızlar. Tıkanmasam iyide, öksürük krizi geliyor.balgam tıkıyor boğazımı. Şurup ve antibiyotik verdi. Doktoruma sordum kullan dedi. İlaçta bir aptallaştırı, bir ağırlaştırdı offff. Boğazımdaki tahriş nafetti beni, boğulma krisi atlattım gece.
Bence nokur bolmaz git. Bende hiç hastaneye gidecek birisi değilimdir. Hep ayakta kendi başıma atlatırım. Ama boğulma yaşayınca çok tırstım. Bide 3 gündür ilerlemesi daha da kötü oldu. Parol içiyorum bana mısın demiyor. Bu durum bebeğide tehlikeye sokuyor. Vucuttaki miktobun hemen atılmasınlazım. Vucut zaten bebeğr yüklendiği için çok dirençsiz
Daha saat bir canım 7 buçuk saat var bebişine yazık şekerin düşerYav kizlar sahur yaptik esimle simdi kiyamiyorum ki oruc bozayım. Yani niyetlenmedim tabiki de ama bir deneme yapsam mi ? Of arafta kaldım ya.. Azıcık kızın bana baskı yapın acindirin ne bilimsusadim cunku biryandan oglanda hareket etmiyo cok fazla en iyisi suyu icmek sanki hadi bana kizin niye oruc tutmaya kalkisiyorsun diye
Oy masallah kiz nasilda buyumus tosuncuk olmuskızlaaaaarr...
dayanamadık dr a gittik bizde eşimle.. yarına raporumuz yazılıyor.. yarın işyerinden ayrılıyoruzzz..
bebiş iyi çok şükür.. 2000 gr i geçmiş çok şükür kuzum.. boyuda 43 cm. yalnız boyun çevresinde kordonu dedi dr.. takip edilecekmiş.. Bu haftalarda olur şekil değiştirebilir daha dedi.. suyumuz iyi.. doğum pozisyonundayız artık..
Oy masallah kiz nasilda buyumus tosuncuk olmuskızlaaaaarr...
Oy masallah kiz nasilda buyumus tosuncuk olmus
Canim cok tereddütteyim vallahi yaDaha saat bir canım 7 buçuk saat var bebişine yazık şekerin düşer
Yav kizlar sahur yaptik esimle simdi kiyamiyorum ki oruc bozayım. Yani niyetlenmedim tabiki de ama bir deneme yapsam mi ? Of arafta kaldım ya.. Azıcık kızın bana baskı yapın acindirin ne bilimsusadim cunku biryandan oglanda hareket etmiyo cok fazla en iyisi suyu icmek sanki hadi bana kizin niye oruc tutmaya kalkisiyorsun diye
Ayy masallah yaa bizimkiler daha 1 kilo filan ya sonucta aramizda 3-4 hafta var. Bana seninki tosuncuk benimkide cılız bisi geliyorevet teyzoşu çok hızlı kilo almış gerçekten.. demekki bu haftalarda 250 gr falan alıyorlar ortalama :)
Ya oyle yapcaktim zaten o yuzden sadece esime eslik ettim yemek ve su konusunda doldurmadim kendimi sabah yerim diye ama suan o kadar kafam karisti ki iciyorum su ya cocugumun gunahina girmicem Allah boyle eziyetle kabul etmez zaten bosa yapmiyim ibadetimi bariYani cicim sen de bebişe eziyet çektiriyorsun resmen. Günde 3 lt su için diyorlar sen tamamen kesmişsin. Ya suyun azalırsa ne olacak, yapma etme bebeğini tehlikeye atma. Sonrasında kaza orucu tutarsın Allah a borcunu ödersin inşallah.
ben devlette çalışıyorum sıkıntı çıkar mı acaba bilemedim randevum saat 15:30 da. O yüzden tedirgin oldum geri dönüp yetişemeyebilirim. Memurlar 4 buçukta falan çıkıyorlar.
Raporumuzu verdik ayrılışımızı yaptıık
Muayene olamadık yalnız,yarın tekrar gideceğizz
kızlaaaaarr...
Ayy masallah yaa bizimkiler daha 1 kilo filan ya sonucta aramizda 3-4 hafta var. Bana seninki tosuncuk benimkide cılız bisi geliyorrabbim saglik versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?