2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ben tutuyorum bugün : )
En fazla 3 saat aç durabilen ben iyiyim şimdilik.
Ama zorlamayacağım kendimi.
Arada bir bulantı vuruyor, sürekli olursa, bebeğin hareketleri azalırsa (bu önemli), özellikle migren sinyali alırsam bozucam.

Oh masallh canm bebisinee
Guzel haberler canm takip edilir sorun olmaz insallh cok bebek de olabiliyorms zaten.. Yaramaz bebislerr..

hareketsizlikten ve stresten oluyormuş canım.. bebek oldukça hareketli zaten.. takla atıp duruyor içimde.. yaramaz inşallah tehlikeli durumlara sokmaz kendini.. ama dr olur normal bu haftalarda daha pozisyon değiştirir dedi.. bende yürüş falan yaparım daha özen gösteririm artık...

Oruç tutanların Allah kabul etsin ama bebeğinizi ve kendinizi zora sokmayın gebelikte en ufak bi sıkıntı büyük problemlere neden olabilir.dün dışardan yediğim hamburgerden dolayı akşam neler çektim anlatamam o kadar çaresiz kalıp endişeleniyorsunuz ki onun için.

Gebelikte su çok önemli arkadaşlar. Malum yaz mevsimi sıcak günler uzun. Oruç tutmak iki katı zor normal bir bünye için bile... gebelikte ise büyük risk. Böbreğiniz genişler iltihaplanır v.s. bebeğin suyu azalır. Son aylardayız üstelik erken doğum riski var. Allah korusun. Kaş yapıcam derken göz çıkarmayın. Bebeler altı aylık olsun kaza yaparız. Dert etmeyin.

Bizde kontrole gittik kızçemin kilosu 1750 boyu 44 cm iyiyyiz hoşuz çok şükür.
1 numarama gelince tuvaletimiz iyi, gecede beklediğimden daha kolay oldu sadece ilk 3 gece zorlandık sürekli kaçırıyordu ama şimdi baya tutmayı öğrendi rüzgar. problemimiz şu kakayı yapmaya korkuyoruz onu gizli gizli yapmaya çalışıyor ben anlayıpta oturtursam kalkmaya çalışıyor yapmak istemiyor inş onuda halledersem çok mutlu mesut olacağım

benim arkadaşımın ablası doğuma yakın grip olmuştu bebekte gripli doğdu. anne karnında kilo da vermişti. o söylemişti

Oyle mi tamam canm ogrendigimiz iyi oldu her gun bi sey ogreniyoruz yahu bence de canm dikkat ederimsin yuruyusune falan hic sorun olmaz hayirlsiiyla

Oyle mi tamam canm ogrendigimiz iyi oldu her gun bi sey ogreniyoruz yahu bence de canm dikkat ederimsin yuruyusune falan hic sorun olmaz hayirlsiiyla

eevt canım.. sabahtan akşama kadar masa başında oturduğumdan kızımda tosun gibi oldu bende 12 kilo aldım.. havasızlık, hareketsizlik ve stress etkiliyormuş kordon durumunu.. o yüzden dikkat etmemizde fayda var

Canim cooook gecmis olsun..Rabbim Şafi ismiyle sifa versin Sana tez zamanda insallah..

Ben bozdum canim mecburen korkumdan cunku sahuru tam yapmamistim tutmicam diye

Çok güzel gorunuyorsun bize de haber verseydin

çok güzel olmuş canım... bu arada hiç kilo almamışsın:)

Herşey harika görünüyorrr !!! Ve Sen de ! Ne kadar ince duruyorsun, vallahi özendim

Ay ne güzel karnın var maşallah top gibi :)

cok saolun kızlarrrrr! o sızın guzellıgınız! 6.5 kılo aldım. ama hepsı gobegımde. bezelye yutmu solucan gıbıyım

evet cnm benı en ıyı sen anlarsın. benımkıde hamıle kaldıgım donemde cıkmalıydı aslında ama uzadı malesef bıraz ondan sabrım kalmamıstııı! neyse kurtuluyorum cok sukur!

canım yapma bak ben 1 ara öğün kaçırsam zavallım hareket edemiycek kadar halsiz oluyor. hele de su cok onemlı! yemegı yıyorum bır baslıo oynamaya nasıl mutlu oluyorum anlatamammm! bız anneyız artık oncelıgımız bebeklerımız 1 saat bıle ac bırakmayı vıcdanım el vermez!! bıde senın ıhtıyacın da arttı ben sıcaklarda nefes alamıycak gıbı oluyorum halsız dusuyorum cantamda tatlı meyveler oluor bıde su oruç vucuduna da bebege de ıskence olur cnm... hıc deneme bıle derım...

kahvetelvesi tugbayhan kızlar selam.oruç tutma isteği hepimizde var Rabbim biliyor tutmak isteyenin niyetini.hele ki kazası olan bir ibadet bu,doğumdan sonra tutarsınız.kac saat ac susuz yazık bebişlere.ben şeker yüklemesinde 5 saat ac kaldım doktor ultrasonda bakmıştı çocuk büzüşmüş içerde.doktorlar önermiyor bu kadar saat vücuda yüklenmeye.biraz araştırırsanız çocukta suyun azalmasına kalpte ritim bozukluğuna,tansiyon problemlerine yol açar.bunlar ihtimal evet ama bebeklerimiz için bütün ihtimalleri göz önünde bulundurmalıyız.şuan gidin ultrasona girin bu aç vücudla başka bir seye gerek duymak bile istemezsiniz.sizi incitmeden yazmaya çalıştım ama sizin ve bebeklerinizin sağlığı için.ama cok kızdım canlarım doğumdan sonra kaza yaparız içiniz rahat etmiyorsa da ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımı yapabiliriz.sağlıcakla kalın

Aynen canim seni en iyi ben anlarim kim bilir kac senedir cekiyorsun cok sukur cikiyor mutlulugunun tadini cikart. Umarim arkaya tel takarlar cok koruyor. Benim tedavinin bitmesine az kalmisti ama genede cikardim arkaya tel taktilar hem uste hem alta. Alttaki salatalik yerken dustu ankarada oturuyorum tedavi istanbulda oldugu icin taktirmaya gidemedim hafif dislerde oynama oldu. Bozulmaya hemen meyilli

Birde bozdum canim orucu kana kana ictim suyumu cunku herkes tutma diyince tutmak icin sahur yapmamistim yoksa ezana kadar su depolardim yetmedi ictigim su herLde bozmak zorunda kaldim.
İyi yapmışsın.
Eşim söylenip duruyor bana da, iyiyim diyorum, oğluma eziyet ediyorsun o zaman diyor.
Ama o da iyi bence.

Canim hafif zorlansanda boz. Saat 3e geliyor mesela hangi sehirde oturuyorsun bilmiyorumda en asagi 8bucugu bulcak ezan ben susuzluk yuzunden bozdum yoksa benimkininde kyfi yerindeydi sonradan cok coştu ilk sabah kalktigimda durgunduda dedigim gibi oruc tutmak icin sahur yapmamistim deneme yapiyim dedim oda olmadi sende zorlama oglunuda kendinide. Esim beni gebertirdi orucu denemeye kalktim deseydim

Ben niyetlenmedigim icin bozdum hayatim susuzluk olmuyormuş. Dogumdan sonra kışa dogru artik hepberaber tutmayi deneriz :)

Can'ım ya çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirsin

Ne de güzel olmuş her şey öyle sende harika görünüyorsun annesi :)

Maşallah bebeğine ne güzel her şey yolunda hayırlısıyla kucagına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…