Yav kizlar sahur yaptik esimle simdi kiyamiyorum ki oruc bozayım. Yani niyetlenmedim tabiki de ama bir deneme yapsam mi ? Of arafta kaldım ya.. Azıcık kızın bana baskı yapın acindirin ne bilimsusadim cunku biryandan oglanda hareket etmiyo cok fazla en iyisi suyu icmek sanki hadi bana kizin niye oruc tutmaya kalkisiyorsun diye
Oh masallh canm bebisinee
Guzel haberler canm takip edilir sorun olmaz insallh cok bebek de olabiliyorms zaten..Yaramaz bebislerr..
benim arkadaşımın ablası doğuma yakın grip olmuştu bebekte gripli doğdu. anne karnında kilo da vermişti. o söylemiştiGünaydın hayırlı ramazanlar hepimize. Bol bereketli geçsin :) geçen haftaki sayfaları okuyamadım.
Bunu kim söyledi? Benim bildiğim kadarıyla hava şartları ve yediklerimizin sıcaklığı bebeklerimizi etkilemiyor. Onlar hep ayni sıcaklıkta
hareketsizlikten ve stresten oluyormuş canım.. bebek oldukça hareketli zaten.. takla atıp duruyor içimde.. yaramaz inşallah tehlikeli durumlara sokmaz kendini.. ama dr olur normal bu haftalarda daha pozisyon değiştirir dedi.. bende yürüş falan yaparım daha özen gösteririm artık...
Oyle mi tamam canm ogrendigimiz iyi oldu her gun bi sey ogreniyoruz yahubence de canm dikkat ederimsin yuruyusune falan hic sorun olmaz hayirlsiiyla
Canim cooook gecmis olsun..Rabbim Şafi ismiyle sifa versin Sana tez zamanda insallah..Ciddi cidddi. Kanda enfeksiyon cikti. Ust solunum yollari enfeksiyonu dedi. Bogaz tahris. İltihap var. Burnumdan irin akiyor. Kulaklarim duymuyor. Sesim cikmiyor. Neden bu kadar kotu olmusum diye sordum. Alerjik olabilir dedi. Sadece soguk su ictim dedim,nasil bu kadar buyudu ki. Zaten hamilelikten nefes alamiyorum. Simdi tum yollar kapali nefes alamiyorum. 3 gun rapor verdi. Napcam evde dedim yaaaa. İs yerine gidip pc mi aldim. En azindan islerimi takip ederim. Nefes alamadigim icin tikaniyorum zaten uyuyamiyorum. Offf cok kotu oldu bu coooook. Bogazim oksurdukte bin beter oluyor. Allah herkese sifaaa versin. Hastaligin her turlusu cok zor.
Ben bozdum canim mecburen korkumdan cunku sahuru tam yapmamistim tutmicam diyeBen tutuyorum bugün : )
En fazla 3 saat aç durabilen ben iyiyim şimdilik.
Ama zorlamayacağım kendimi.
Arada bir bulantı vuruyor, sürekli olursa, bebeğin hareketleri azalırsa (bu önemli), özellikle migren sinyali alırsam bozucam.
Çok güzel gorunuyorsun bize de haber verseydin
çok güzel olmuş canım... bu arada hiç kilo almamışsın:)
Herşey harika görünüyorrr !!! Ve Sen de ! Ne kadar ince duruyorsun, vallahi özendim
Ay ne güzel karnın var maşallah top gibi :)
Canim cok guzel olmus ve olmussun burdan minnak gorunen karninda cok yakismis masallah :)benimde dis tellerim vardi ve ben hamile oldugumu ogrendigimde cikarttirdim o kadar mutlu oldum ki agzim ferahladi resmen eminol bebisin mutlulugu kadar mutlu oluyorsun cunku artik bikmistim tellerden gina gelmisti
Yav kizlar sahur yaptik esimle simdi kiyamiyorum ki oruc bozayım. Yani niyetlenmedim tabiki de ama bir deneme yapsam mi ? Of arafta kaldım ya.. Azıcık kızın bana baskı yapın acindirin ne bilimsusadim cunku biryandan oglanda hareket etmiyo cok fazla en iyisi suyu icmek sanki hadi bana kizin niye oruc tutmaya kalkisiyorsun diye
Ben bozdum canim mecburen korkumdan cunku sahuru tam yapmamistim tutmicam diye
Aynen canim seni en iyi ben anlarim kim bilir kac senedir cekiyorsun cok sukur cikiyor mutlulugunun tadini cikart. Umarim arkaya tel takarlar cok koruyor. Benim tedavinin bitmesine az kalmisti ama genede cikardim arkaya tel taktilar hem uste hem alta. Alttaki salatalik yerken dustu ankarada oturuyorum tedavi istanbulda oldugu icin taktirmaya gidemedim hafif dislerde oynama oldu. Bozulmaya hemen meyillievet cnm benı en ıyı sen anlarsın. benımkıde hamıle kaldıgım donemde cıkmalıydı aslında ama uzadı malesef bıraz ondan sabrım kalmamıstııı! neyse kurtuluyorum cok sukur!
canım yapma bak ben 1 ara öğün kaçırsam zavallım hareket edemiycek kadar halsiz oluyor. hele de su cok onemlı! yemegı yıyorum bır baslıo oynamaya nasıl mutlu oluyorum anlatamammm! bız anneyız artık oncelıgımız bebeklerımız 1 saat bıle ac bırakmayı vıcdanım el vermez!!bıde senın ıhtıyacın da arttı ben sıcaklarda nefes alamıycak gıbı oluyorum halsız dusuyorum cantamda tatlı meyveler oluor bıde su oruç vucuduna da bebege de ıskence olur cnm... hıc deneme bıle derım...
İyi yapmışsın.
Eşim söylenip duruyor bana da, iyiyim diyorum, oğluma eziyet ediyorsun o zaman diyor.
Ama o da iyi bence.
Ben niyetlenmedigim icin bozdum hayatim susuzluk olmuyormuş. Dogumdan sonra kışa dogru artik hepberaber tutmayi deneriz :)kahvetelvesi tugbayhan kızlar selam.oruç tutma isteği hepimizde var Rabbim biliyor tutmak isteyenin niyetini.hele ki kazası olan bir ibadet bu,doğumdan sonra tutarsınız.kac saat ac susuz yazık bebişlere.ben şeker yüklemesinde 5 saat ac kaldım doktor ultrasonda bakmıştı çocuk büzüşmüş içerde.doktorlar önermiyor bu kadar saat vücuda yüklenmeye.biraz araştırırsanız çocukta suyun azalmasına kalpte ritim bozukluğuna,tansiyon problemlerine yol açar.bunlar ihtimal evet ama bebeklerimiz için bütün ihtimalleri göz önünde bulundurmalıyız.şuan gidin ultrasona girin bu aç vücudla başka bir seye gerek duymak bile istemezsiniz.sizi incitmeden yazmaya çalıştım ama sizin ve bebeklerinizin sağlığı için.ama cok kızdım canlarım doğumdan sonra kaza yaparız içiniz rahat etmiyorsa da ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımı yapabiliriz.sağlıcakla kalın
Aynen Canım her şeyin bir çözümü var birlikte tutarız yavaş yavaş dinimiz kolaylık dini :*Ben niyetlenmedigim icin bozdum hayatim susuzluk olmuyormuş. Dogumdan sonra kışa dogru artik hepberaber tutmayi deneriz :)
Can'ım ya çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirsinCiddi cidddi. Kanda enfeksiyon cikti. Ust solunum yollari enfeksiyonu dedi. Bogaz tahris. İltihap var. Burnumdan irin akiyor. Kulaklarim duymuyor. Sesim cikmiyor. Neden bu kadar kotu olmusum diye sordum. Alerjik olabilir dedi. Sadece soguk su ictim dedim,nasil bu kadar buyudu ki. Zaten hamilelikten nefes alamiyorum. Simdi tum yollar kapali nefes alamiyorum. 3 gun rapor verdi. Napcam evde dedim yaaaa. İs yerine gidip pc mi aldim. En azindan islerimi takip ederim. Nefes alamadigim icin tikaniyorum zaten uyuyamiyorum. Offf cok kotu oldu bu coooook. Bogazim oksurdukte bin beter oluyor. Allah herkese sifaaa versin. Hastaligin her turlusu cok zor.
Ne de güzel olmuş her şey öyle sende harika görünüyorsun annesi :)Eki Görüntüle 1842989
kızlarrrr dun babyshowerı yaptım. oyle oyundur kalabalıktır mekan tutmadır fln yapmadım. evde samımı bır grupla oldu pek heveslı de degıldım ama cokkkkkk guzel oldu! guzel bır anı oldu bana... gorusemedıgım arkadaslarımla gorusmus oldum. farklı cevreden arkadaslar bıguzel kaynastılar. muhabbetın yemenın dıbıne vurduk.herkes ısın ucundan tuttu hatta mısafır gıbıydım. temızlıgı bı gun onceden kızkardeslerım hallettı. yemek ısını de yıne kardes gorumce anneler hallettı. yorulmadan keyıflı moral dolu bır gun gecırdım... hevesı olana tavsıye ederım.
32. hafta raporumu aldım. kontrolüm 31+4deydı 32 olmadan veremem dedı mecbur bırdaha gıttık ve aldım raporumu. bnm gıbı gec olmasın erken olsun fln demeyın 32. hafta ıcınde gıdın. 1 temmuzda da yanı bayram tatılının basladıgı gun ızne ayrılıyorum.snr da kızımı bekleyecegım....
bu arada diş tellerim vardı benım. bılen bılır ıgrenctırrr ve ben artık hem cok sıkılmıs hem cok cılesını cekmıs hemde dogumdan once cıksın ıstıyordum. doktorum bu sefer onay verdı. 10gun snr tamamen kurtulacagımmm! bu bnm ıcın cıdden sahane bır haber!
bu sefer haberler kızımdan degıl bendendi.. haftanız guzel gecsın anneler... opuldunuz..
Maşallah bebeğine ne güzel her şey yolunda hayırlısıyla kucagına al inşallahkızlaaaaarr...
dayanamadık dr a gittik bizde eşimle.. yarına raporumuz yazılıyor.. yarın işyerinden ayrılıyoruzzz..
bebiş iyi çok şükür.. 2000 gr i geçmiş çok şükür kuzum.. boyuda 43 cm. yalnız boyun çevresinde kordonu dedi dr.. takip edilecekmiş.. Bu haftalarda olur şekil değiştirebilir daha dedi.. suyumuz iyi.. doğum pozisyonundayız artık..
bizden haberler böyle kuzular..
Maşallah bebeğine ne güzel her şey yolunda hayırlısıyla kucagına al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?