2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Maşallah minnağa kocaman olmuş

Kordon sorun olmaz inşallah canım , içerde çok hareketliler ne yapacakları belli olmuyor bu meleklerin demek seninki de kordonla haşırneşir

Benim doğumumda ağustos ayına geldiği için doğumun ne öncesinde ne de sonrasında doğru dürüst iznimi kullanamıcam. 16 haftanın en az 8-9 haftası boşa gidecek.
Can'ım ben de öğretmenim bu gün müdürle bu konuyu konuştum bana doğum öncesi izinlini aktarabilirsin deri umarım yanlış bilmiyordur

Canım kimse tutmak isteyene kötü anne muamelesi yapmıyor zaten burada. Kendi fikirlerimiz ile tavsiyelerde bulunuyoruz burada. Ki anne adayı eğer tavsiye almak istemese buraya yazmaz zaten diye düşünüyorum.

%100 katılıyorum kızlar.yıl olmus 2016 tartıştığımız noktaya bakın.oysa hepimiz hamile olduğumuz için arkadaşlarımızın ve bebeklerinin sağlığını düşünüyoruz sadece.bebeginin iyi olduğunu sadece bebeğin hareketlerinden anlamak mümkün değil ki suyunun azaldığını kalp ritminin yavaşladığını bebegin hareketleri belli etmez.Allah hepimizin bebeklerini korusun

Valla ben kizarimmmm kizmasinaa ama kimsenin hur iradesine de karisamayiz tabi kii.. Yani ama dusunsene yazik degil mi ufacik yavrucaga biz bu yasimizda zorlaniyoz bu sicaklarda daha dogmamis yavruya oruc tuttururyosunnn

Öğretmen arkadaşlara doğum öncesi izni aktaramayacaklarını kim söyledi?
İlk çocuğumu 22 temmuzda doğurdum 38. Haftaydı. İzin aktarıldı.kasımda işe başladım.
Aynı takvim bu hamileliğimde de geçerli olacak.

Kızlar ya biz ankaradayız, ailelerimiz de farklı şehirlerde doğum ağustosa geliyor ya bizim arkadaşlarımız hep tatilde olur o zaman, ben bunu kafama çok takıyorum hastane odasında kimsesiz gibi annem eşim ve ben takılmak istemiyorum gelenimiz gidenimiz olsun istiyorum

Bir de doğumgünlerinde hep arkadaşlarından uzak olacak minnağım, büyük doğumgünleri yapamayacağım ona. çünkü ya çekirdek ailemizle bir yerde tatilde ya da anane babane yanında köyde olacağız

Bilmiyorum saçma mı düşünüyorum, birdahaki doğum yaza gelsin istemiyorum sırf bu yüzden. Bir yandan da böyle düşündüğüm için haziranda doğuruverirsem diye korkmuyor değilim

En önemlisi sağlıkla gelmeleri tabi, ben biraz saçmalıyor da olabilirim

Bir de şu izinler 6 ay + olsa keşke

Valla ben de tatile denk gelen izinler aktarılmaz diye biliyordum ama bu gün müdürümle konuştum o aktarırsın dedi inşallah öyledir

Ablam da tam tersi " Ay hamilelikte almayacaksın da ne zaman alacaksın, hayatımız diyetlerle geçiyor" diyor
Öyle canım, ama istesek de istemesek de genel olarak alıyoruz kiloları :) inşallah sağlıklı doğumlar yapıp rahatça da veririz arkadaşım hamileliğinde 14 kilo aldı bebiş 9 aylıkken 18 ini verdim çok hareketli sıpa diyor bakalım bizler de durumlar nasıl olacak

Valla ben de tatile denk gelen izinler aktarılmaz diye biliyordum ama bu gün müdürümle konuştum o aktarırsın dedi inşallah öyledir
Bana da tatile denk geldiği için aktaramazsın dediler. Hatta 32. hafta raporumu aldıktan sonra fiilen (hafta sonu hariç) 8 gün daha çalışmış oluyorum. Sadece o 8 günü aktarabiliyorum diye düşünmüştüm ben

Aktarılıyor ben Kasımın ortasında işe başladım. 3,5 ay izin kullandım.
Canım eğer aktarılıyorsa nasıl bir sıra izleyeceğiz izinlerde? Önce 32.hafta raporunu alıp okula vereceğiz sonrasında da okulun kapandığı son gün tekrar rapor alıp doğum iznini mi başlatacağız?

32. Hafta raporundan sonra bir şey yapmanıza gerek yok.
Hastane doğum raporunda gerekli hesaplamayı yapıyor zaten.

Çok geçmiş olsun canım..dikkat et kendine..bi an önce iyileşirsin inşallah..

Canm bu endiseler bi yandan normal ama bi yandan bosuna.. Cunku napsak degismicek bi kere bu birr
Ikincisi mesela ben sey diye dusunuyorm benm ailem de uzakta ama tatil zmani olacagi icn bazen ailemin yanina gider kutlariz bazen de onlar gelir ya da bi tatile gidip cekirdek aile kutlariz diye dusunuyorm, oyle buyukk dogumgunlerinde gozum yok acikcasii ve tabi ki saglikla dogsunlar daaa isterse bi cekirdek kutlayalm hep dogum gununu nolcak kiii yarin bir gun illa buyuk dogum gunu istersen zaten krestir okuldur orda cevre olcak onlarla kutlancak vs uzme tatli caninii

32. Hafta raporundan sonra bir şey yapmanıza gerek yok.
Hastane doğum raporunda gerekli hesaplamayı yapıyor zaten.
Hmm zaten okulların resmi olarak hangi gün kapandığı belli olduğu için sadece 32.hafta raporu yetecek o zaman. Gidip tekrar doğum izni için çalışabilir raporunu bozdurmaya gerek yok..Teşekkürler canım

Bayıldım canım, inşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın

İstanbul'da olsan Eminönü'ne git derdim tespih için ben ordan mavi kokulu tespihler aldım onları tül keselerde vericem inş

Kizlar defalarca okudum koyu renkli kismi anlasilan su 37.haftaya kadar calisirsan dogum sonrasi aktarabiliyosun ama bizim zaten okul kapanmis oluyo 32+ seminer donemine gelebiliyor ordanda bi iki hafta karimiz olablr ekim ortasi degl kasim basi baslariz en fazla yoksa ogretmenler hesap yaparmi ne zaman hamile kalsam diye

Eklentiler

• Screenshot_20160606-165716.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…