Seninkisi yatiyo sanirim duz gobisini yesinler bebisinin :)ilk dort ay cok netti gitgide belriszlesiyo.doktor bacaklari cok uzun diyor manken kizim benim:)seninki ne kadar boy kilosu?Eki Görüntüle 1843130
Ben de hiç anlayamıyorum artık, zaten siyah beyaz prk anlaşılmıyor. En sonki fotoğraf bu mesela :))
Maşallah kızçene annesi boyu kilosuntan ideal :) şimdi tam büyüme zamanları bir dahaki kontrole gittiğinde kilosuna inanamayacaksın inşallah :))
Dimi neresi olduğu bile belli değilKız bende bişey anlamadım bu ultrason fotosundan :)
Yanimda degl fotosu benmkini gostereym bu foto onn yannda harika netlikte kalir:)Kız bende bişey anlamadım bu ultrason fotosundan :)
Hahaha :) benim doktorun ultrasonda verdiği resimler cok net gecen seker yüklemesi için başka doktora devlet hastanesine gittiğimde bana ultrason resmi verdi anam simsiyah böyle ışıklı bir alan var koptum gülmekten eşime gösterdim diyor ki çocuk nerde doktor yanlıs basmış fotoyu Dedi :)Y
Yanimda degl fotosu benmkini gostereym bu foto onn yannda harika netlikte kalir:)
İnan hiç bilmiyorum neresi :)) bana sanki orada kocaman bir kafa varmış gibi geliyor ama uyduruyorumdut çok büyük ihtimalSeninkisi yatiyo sanirim duz gobisini yesinler bebisinin :)ilk dort ay cok netti gitgide belriszlesiyo.doktor bacaklari cok uzun diyor manken kizim benim:)seninki ne kadar boy kilosu?
Hahaha :) benim doktorun ultrasonda verdiği resimler cok net gecen seker yüklemesi için başka doktora devlet hastanesine gittiğimde bana ultrason resmi verdi anam simsiyah böyle ışıklı bir alan var koptum gülmekten eşime gösterdim diyor ki çocuk nerde doktor yanlıs basmış fotoyu Dedi :)
Benimde uc dort kontroldur oyle :)ozele de gidiyorum ama bebek nerde anlayabilene ask olsun saatlerce bakyrm yine bi sey anlamiyorm :)zaten detaylidada yuzunu kapatmisti.bebisin masallahi varmis oy ne guzelİşte benimkiler hep öyle
Burada atlanılan şey şu ki bizim memuriyet vasfımız yaz tatiliyle ortadan kalkmıyor.Kizlar defalarca okudum koyu renkli kismi anlasilan su 37.haftaya kadar calisirsan dogum sonrasi aktarabiliyosun ama bizim zaten okul kapanmis oluyo 32+ seminer donemine gelebiliyor ordanda bi iki hafta karimiz olablr ekim ortasi degl kasim basi baslariz en fazla yoksa ogretmenler hesap yaparmi ne zaman hamile kalsam diye
Kızlar civilim comda sevibebe banyo seti cok guzel indirime girmiş.giderli küvet,kova,maşrapa,file,yıkama süngeri var setin icinde...
Tirnak makas seti de çok uygun o da sevi bebenin indirimde.icinde dijital termometre,tarak,makas,tirnak makasi,diş kasima aparati var.
Hocam diyelimki agustos ortasi dogum oldu eylulde isbasiyiz normalde o iki hafta kayniyormu yoksa onudami aktarabiliyoruz?icime su serpildi valla umarm aktarsnlar yoksa bir bck iki ayken birakmak zorlu olurBurada atlanılan şey şu ki bizim memuriyet vasfımız yaz tatiliyle ortadan kalkmıyor.
Zira ihtiyaç doğduğunda çağırma hakları saklı.
Bu yüzden okula gitmesek de maaş alıyoruz zaten.
Bu yüzden yaz tatili dışında izin hakkımız var ya.
Okul kapandı iş biti diye düşünmeyin. Biz halen fiilen çalışanız aslında. İhtiyaç halinde çağrılabiliriz.
Eğer işimiz okulla beraber bitseydi bununla ilgili açık hüküm olurdu.
Ben önceki doğumumda izni sonuna kadar aktardım.
14 Kasım'da izni bitti, 10 gün de rapor alıp 24 kasımda başlamıştım.
Canım dedim ya bu aralar çok kilo alıyorlar benim bebiş 2 haftada yarım kilo almıştı şok olmuştum :) bugün 32. Haftaya girdik :)Benimde uc dort kontroldur oyle :)ozele de gidiyorum ama bebek nerde anlayabilene ask olsun saatlerce bakyrm yine bi sey anlamiyorm :)zaten detaylidada yuzunu kapatmisti.bebisin masallahi varmis oy ne guzel
Doğum yapar yapmaz doğum sonrası izin başlıyor zaten.Hocam diyelimki agustos ortasi dogum oldu eylulde isbasiyiz normalde o iki hafta kayniyormu yoksa onudami aktarabiliyoruz?icime su serpildi valla umarm aktarsnlar yoksa bir bck iki ayken birakmak zorlu olur
Şöyle bir başlık da var http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tmen-anneler-size-danismam-lazim-acil.223351/Hocam diyelimki agustos ortasi dogum oldu eylulde isbasiyiz normalde o iki hafta kayniyormu yoksa onudami aktarabiliyoruz?icime su serpildi valla umarm aktarsnlar yoksa bir bck iki ayken birakmak zorlu olur
Can'ım benim ya çok üzüldüm durumuna ama bak ne güzel oğlum için diyorsun onun için hiç stres yapma panik atak durumunu çok iyi anlıyorum ama kendini tutmaya ve sakinleştirmeye çalış unutma hiç bir şey senden ve oğlundan değerli değil inan bana yarın doğduğu Zaman senin dünyan evladın olacak..en büyük destekçin en güçlü yanın o olacak ..o yüzden az daha sabır ..zaten hassasız ama bu kocaların arada öküz olmadıkları anlamına gelmiyor ..maleseefki bizim gibi değiller doğaları gereği içlerindeki o minik öküüzü tutamıyorlar ve bazen bizi acayip sinir ediyorlar yani sanma ki bir tek sen de var :)Kızlar herkesi alıntılayanadım, çok teşekkür ettim hepinize tek tek. Bağışıklık düşmüş ondan oldu. Moralmende kendinize çok dikkat edin. Kaç gündğr eşimle birbirimizi yiyoruz. Ben mi aşırı duygusalım omu aşırı düşüncesiz bilemiyorum. Böyle oluncada vucudum direnmeyi bıraktı, bebeğime yaxık. Korkuyorum bişey olcak diye inş bugğnleti sağlıkla atlatırız. Çocuğu doğar doğmaz depresyon hastası yapmaktan korkuyorum. Panik atak geçirirsek direk çocukta alıyormuş. Haberiniz oldun, o yüzden boşverin şu düşüncesiz kocalArı, umrumda bile değil artık. Ben oğlumun iyiliğine bakarım.
ya ben de işten dolayı çok stres yaşıyorum inşallah çocuğumu etkilemez çok üzülüyorum bu duruma ama elimde değilKızlar herkesi alıntılayanadım, çok teşekkür ettim hepinize tek tek. Bağışıklık düşmüş ondan oldu. Moralmende kendinize çok dikkat edin. Kaç gündğr eşimle birbirimizi yiyoruz. Ben mi aşırı duygusalım omu aşırı düşüncesiz bilemiyorum. Böyle oluncada vucudum direnmeyi bıraktı, bebeğime yaxık. Korkuyorum bişey olcak diye inş bugğnleti sağlıkla atlatırız. Çocuğu doğar doğmaz depresyon hastası yapmaktan korkuyorum. Panik atak geçirirsek direk çocukta alıyormuş. Haberiniz oldun, o yüzden boşverin şu düşüncesiz kocalArı, umrumda bile değil artık. Ben oğlumun iyiliğine bakarım.
Can'ım benim ya çok üzüldüm durumuna ama bak ne güzel oğlum için diyorsun onun için hiç stres yapma panik atak durumunu çok iyi anlıyorum ama kendini tutmaya ve sakinleştirmeye çalış unutma hiç bir şey senden ve oğlundan değerli değil inan bana yarın doğduğu Zaman senin dünyan evladın olacak..en büyük destekçin en güçlü yanın o olacak ..o yüzden az daha sabır ..zaten hassasız ama bu kocaların arada öküz olmadıkları anlamına gelmiyor ..maleseefki bizim gibi değiller doğaları gereği içlerindeki o minik öküüzü tutamıyorlar ve bazen bizi acayip sinir ediyorlar yani sanma ki bir tek sen de var :)
ya ben de işten dolayı çok stres yaşıyorum inşallah çocuğumu etkilemez çok üzülüyorum bu duruma ama elimde değil
ayyy bakma sen ona hödükçe bir cümle kurmuş onlar bizim gibi değil bebekleri kucaklarına alana kadar malesefki baba olamıyorlar gerçi hoş önce Ada'm olmaları gerekiyorSaol cnmcım, gerçten öküzler. Sanırım onlardaki bu durumda nasıl baba olacakları stresi. Daha sorunlarımız varmış, çocukta hemen oldu dedi geçrn gün, amannnnnnnn. Nasıl bir gözünde büyütmüşsse anlamadım gitti. Herhalde beni snlaması için cocuğunu kucağına alması gerekiyor.
Valla hiç bişey için kendini strese sokma, senin eşle ayrı şehirlerde yaşama konunuza bende çok üzüldüm. Allah ayarlamıştır. Bi şekilde hayatınız dengeye oturur bencr. Şuanki halinle hi, yotma kendini. Allah kerim de. Zamanı gelince düşünürüz de,, geç boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?