- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Maşallah minnağa kocaman olmuş
Kordon sorun olmaz inşallah canım , içerde çok hareketliler ne yapacakları belli olmuyor bu meleklerin demek seninki de kordonla haşırneşir
37. Haftayı doldurana kadar inş calışacagımmmKacinci haftaya kadar calismayi dusunuyorsun
32. Haftanın dolması gerekıyorDaha önce alınmıyor değil mi calışabilir raporu?32 de mi almam lazım ?
Evet 2 haftada bır gıtmemı soyledı bır dahakı gıdıste nst cekılecekAy ne güzel bebişte kocaman olmuştur ya :) bende Çarşamba gidicem inş gün sayıyorum yarın gelince gelişmelerden haber et 2 haftada bire düşcen Mi ki
Kısmet bakalım şimdılık ılklerden olacagımmmm cok heycanlıyım cok az kaldııValla bana yemek yapmak çok zor geliyor ben Ramazan boyunca elime Nasıl yemek yapacağım valla bu ilk bi kaç gün kendimi zorlayacağım ama sonra ben yapmam kendisi yapsın en zoru da zaten ne yapacağını bilmemek ne yapsak ki yapacak bir şey yok valla
geçmiş olsun yaz ortası hastalanmak çok zor kendisinde dikkat edin kısa Zaman'da iyileşirsiniz. İnşalla
tebriklet 32 haftalık hamiş çok az kaldı doğum haberini de ilk senden mi alacağız acaba
aynen ben de Bayram'ı hedef koydum Bayram'dan sonra geri dayım ama bence bu günler çabuk geçiyor da Bayram'dan sonra çok zor geçecek ben de ilkinde öyle olmuştıu son haftalar hiç geçmiyor
32+0 olman gerek yanı 32. Haftayı doldurunca alıyorsun arkadasımmerhaba kızlar, çalışabilir raporunu tam ne zaman almamız gerekiyor. Aramızda raporu alan varsa bizede yardımcı olabilir mi?
Canm bu endiseler bi yandan normal ama bi yandan bosuna.. Cunku napsak degismicek bi kere bu birr
Ikincisi mesela ben sey diye dusunuyorm benm ailem de uzakta ama tatil zmani olacagi icn bazen ailemin yanina gider kutlariz bazen de onlar gelir ya da bi tatile gidip cekirdek aile kutlariz diye dusunuyorm, oyle buyukk dogumgunlerinde gozum yok acikcasiive tabi ki saglikla dogsunlar daaa isterse bi cekirdek kutlayalm hep dogum gununu nolcak kiii yarin bir gun illa buyuk dogum gunu istersen zaten krestir okuldur orda cevre olcak onlarla kutlancak vs uzme tatli caninii
Demi :). Ben de ne garip şeyleri dert ediyorum
Kizlar defalarca okudum koyu renkli kismi anlasilan su 37.haftaya kadar calisirsan dogum sonrasi aktarabiliyosun ama bizim zaten okul kapanmis oluyo 32+ seminer donemine gelebiliyor ordanda bi iki hafta karimiz olablr ekim ortasi degl kasim basi baslariz en fazla yoksa ogretmenler hesap yaparmi ne zaman hamile kalsam diye
Keske bana da deseler hic caktrmamAktaran yerler var da muhtemelen yönetmeliği yanlış biliyorlar.
Bizim okuldakiler doğrusunu biliyorlar ne yazık ki, hiç ses etmem yoksa : )
Ben daha konuşmadım aslında, yoksa safa yatıp bi konuşacaktım : )Keske bana da deseler hic caktrmamyinede blmyomus gibi davrancm ama bzm okulda o kadar buyukki benm gibi hamile yada yeni dogum yapmis 6ogretmeniz.bu isin piriler valla:)
Bende 75 le hamile kalmistim 87 oldum canim daha da coşuyorum74 kiloydum bebeğimi öğrendiğimde. Şimdi 76 civarıyım. Ama kusmaktan 7 kiloya yakın verdim 21. Haftadan itibaren geri aldım. 9 kilo aldım diyebiliriz sanırım80 le gider miyim doguma ne dersiniz zor gibi ama
İnternetle carsi fiyatlari cok farkli canim ya bi tesbihte 50krs oynuyor kaziklanmak istemiyorum carsiya ciktigimda birdahakine alirim artik gene gidicem cunku baby shower konsepti icinAynen canm ben de mevlutte baby shower icin satilan takimlardan cicilerden dusunuyorm insallah, ama hastaneye de yakin arkadas seviyesi gelecek yabi benm icn degerli kisiler o yuzden bunu dusundm ben de zaten 40 tane falan yaptircam
Internette faln da bulursn arastir bi canm mavi de muhakkak vardirr..
Canim zaten o dkka beceremedim hallettim ben isimi sen merak etme onumuzdeki sene kışa kaldiValla ben kizarimmmm kizmasinaa ama kimsenin hur iradesine de karisamayiz tabi kii.. Yani ama dusunsene yazik degil mi ufacik yavrucaga biz bu yasimizda zorlaniyoz bu sicaklarda daha dogmamis yavruya oruc tuttururyosunnn
Kiz Allah seni taktigina bak bebisken cekirdek kutlanir sonra zaten @kelebek.hillcigimin dedigi gibi kresti bilmem neydi ortam cevre super bir sekilde kutlanirKızlar ya biz ankaradayız, ailelerimiz de farklı şehirlerde doğum ağustosa geliyor ya bizim arkadaşlarımız hep tatilde olur o zaman, ben bunu kafama çok takıyorum hastane odasında kimsesiz gibi annem eşim ve ben takılmak istemiyorum gelenimiz gidenimiz olsun istiyorum
Bir de doğumgünlerinde hep arkadaşlarından uzak olacak minnağım, büyük doğumgünleri yapamayacağım ona. çünkü ya çekirdek ailemizle bir yerde tatilde ya da anane babane yanında köyde olacağız
Bilmiyorum saçma mı düşünüyorum, birdahaki doğum yaza gelsin istemiyorum sırf bu yüzden. Bir yandan da böyle düşündüğüm için haziranda doğuruverirsem diye korkmuyor değilim
En önemlisi sağlıkla gelmeleri tabi, ben biraz saçmalıyor da olabilirim
Canim ailem orda siparis vermistim onlarada onlar bulamadi kalmamis baktiklari yerde onlarda magnet almis bende ankaradan bakicam isteİstanbul'da olsan Eminönü'ne git derdim tespih için ben ordan mavi kokulu tespihler aldım onları tül keselerde vericem inş
Çoookkk geçmiş lsunBenimki çok ağırlaştı yalnız, ilk defa bu kadar kötümoldum. Bütün gece öksürük uyutmadı. Sanırım ciğerlerimede indi. Nasıl bu kadar aldım şifa çok şaşırdım. Eşimi kaldırıp şimdi acile gidicem.
Bende 75 le hamile kalmistim 87 oldum canim daha da coşuyorumAllah yardimcimiz olsun
İnternetle carsi fiyatlari cok farkli canim ya bi tesbihte 50krs oynuyor kaziklanmak istemiyorum carsiya ciktigimda birdahakine alirim artik gene gidicem cunku baby shower konsepti icin
Canim zaten o dkka beceremedim hallettim ben isimi sen merak etme onumuzdeki sene kışa kaldi
Kiz Allah seni taktigina bak bebisken cekirdek kutlanir sonra zaten @kelebek.hillcigimin dedigi gibi kresti bilmem neydi ortam cevre super bir sekilde kutlanir
Canim ailem orda siparis vermistim onlarada onlar bulamadi kalmamis baktiklari yerde onlarda magnet almis bende ankaradan bakicam iste
Ben de hiç anlayamıyorum artık, zaten siyah beyaz prk anlaşılmıyor. En sonki fotoğraf bu mesela :))Kizlar kontrollerde verilen ultrason fotograflari nasil sizde?ben artik cozemiyorum fotograflari neresini cekmis ..bu arada kizçem 40cm 1350 gram olmus
Bende 75 le hamile kalmistim 87 oldum canim daha da coşuyorumAllah yardimcimiz olsun
İnternetle carsi fiyatlari cok farkli canim ya bi tesbihte 50krs oynuyor kaziklanmak istemiyorum carsiya ciktigimda birdahakine alirim artik gene gidicem cunku baby shower konsepti icin
Canim zaten o dkka beceremedim hallettim ben isimi sen merak etme onumuzdeki sene kışa kaldi
Kiz Allah seni taktigina bak bebisken cekirdek kutlanir sonra zaten @kelebek.hillcigimin dedigi gibi kresti bilmem neydi ortam cevre super bir sekilde kutlanir
Canim ailem orda siparis vermistim onlarada onlar bulamadi kalmamis baktiklari yerde onlarda magnet almis bende ankaradan bakicam iste
Kız bende bişey anlamadım bu ultrason fotosundan :)Eki Görüntüle 1843130
Ben de hiç anlayamıyorum artık, zaten siyah beyaz prk anlaşılmıyor. En sonki fotoğraf bu mesela :))
Maşallah kızçene annesi boyu kilosuntan ideal :) şimdi tam büyüme zamanları bir dahaki kontrole gittiğinde kilosuna inanamayacaksın inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?