2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Maşallah minnağa kocaman olmuş

Kordon sorun olmaz inşallah canım , içerde çok hareketliler ne yapacakları belli olmuyor bu meleklerin demek seninki de kordonla haşırneşir

hiç sorma canım... kordonu başından beri yastık yapmıştı hep üstündeydi kafası.. fazlasıyla seviyor kordonunu benim kızım ama dr bizim için çok önemli bir durum değil bu durum, genelde olur, daha pozisyon değiştirir dedi

Ay ne güzel bebişte kocaman olmuştur ya :) bende Çarşamba gidicem inş gün sayıyorum yarın gelince gelişmelerden haber et 2 haftada bire düşcen Mi ki
Evet 2 haftada bır gıtmemı soyledı bır dahakı gıdıste nst cekılecek

Kısmet bakalım şimdılık ılklerden olacagımmmm cok heycanlıyım cok az kaldıı

Demi :). Ben de ne garip şeyleri dert ediyorum

Aktaran yerler var da muhtemelen yönetmeliği yanlış biliyorlar.

Bizim okuldakiler doğrusunu biliyorlar ne yazık ki, hiç ses etmem yoksa : )

Aktaran yerler var da muhtemelen yönetmeliği yanlış biliyorlar.

Bizim okuldakiler doğrusunu biliyorlar ne yazık ki, hiç ses etmem yoksa : )
Keske bana da deseler hic caktrmam yinede blmyomus gibi davrancm ama bzm okulda o kadar buyukki benm gibi hamile yada yeni dogum yapmis 6ogretmeniz.bu isin piriler valla:)

Keske bana da deseler hic caktrmam yinede blmyomus gibi davrancm ama bzm okulda o kadar buyukki benm gibi hamile yada yeni dogum yapmis 6ogretmeniz.bu isin piriler valla:)
Ben daha konuşmadım aslında, yoksa safa yatıp bi konuşacaktım : )

Gerçi hala bilmiyor gibi bi sorayım diyorum.

Geçen sene temmuzda doğum yapan arkadaş aktaramadığına göre biliyorlar olmadığını.

74 kiloydum bebeğimi öğrendiğimde. Şimdi 76 civarıyım. Ama kusmaktan 7 kiloya yakın verdim 21. Haftadan itibaren geri aldım. 9 kilo aldım diyebiliriz sanırım 80 le gider miyim doguma ne dersiniz zor gibi ama
Bende 75 le hamile kalmistim 87 oldum canim daha da coşuyorum Allah yardimcimiz olsun
İnternetle carsi fiyatlari cok farkli canim ya bi tesbihte 50krs oynuyor kaziklanmak istemiyorum carsiya ciktigimda birdahakine alirim artik gene gidicem cunku baby shower konsepti icin
Valla ben kizarimmmm kizmasinaa ama kimsenin hur iradesine de karisamayiz tabi kii.. Yani ama dusunsene yazik degil mi ufacik yavrucaga biz bu yasimizda zorlaniyoz bu sicaklarda daha dogmamis yavruya oruc tuttururyosunnn
Canim zaten o dkka beceremedim hallettim ben isimi sen merak etme onumuzdeki sene kışa kaldi
Kiz Allah seni taktigina bak bebisken cekirdek kutlanir sonra zaten @kelebek.hillcigimin dedigi gibi kresti bilmem neydi ortam cevre super bir sekilde kutlanir
İstanbul'da olsan Eminönü'ne git derdim tespih için ben ordan mavi kokulu tespihler aldım onları tül keselerde vericem inş
Canim ailem orda siparis vermistim onlarada onlar bulamadi kalmamis baktiklari yerde onlarda magnet almis bende ankaradan bakicam iste

Bende konusmadim seminer doneminde konusucam oldukca cahil olarak :)ama haksizlik cidden biz niye o kadar minnak birakip calismaya baslcz bebslermzi

Bazen nette daha uygun da olabiliyo canm iyi arastirmak gerekk... Git tabi git kizz alisveris guzel seyyy..

Iyi yapmissin canm elbet borcumuzu oderiz

Kizlar kontrollerde verilen ultrason fotograflari nasil sizde?ben artik cozemiyorum fotograflari neresini cekmis ..bu arada kizçem 40cm 1350 gram olmus
Ben de hiç anlayamıyorum artık, zaten siyah beyaz prk anlaşılmıyor. En sonki fotoğraf bu mesela :))

Maşallah kızçene annesi boyu kilosuntan ideal :) şimdi tam büyüme zamanları bir dahaki kontrole gittiğinde kilosuna inanamayacaksın inşallah :))

Ne bileyim canım ya aklıma geliyor işte saçma sapan düşünceler

Kız bende bişey anlamadım bu ultrason fotosundan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…