Sağol canım yolunda çok şükür:)Cnm bende bir haftadır neredeyse giremedim telefonum bozuldu umarım herşey yolundadır çünkü geçmişi okuyamadim
Canım bir evladın varken hamilelik gerçekten daha zor, kocayı boşverirsin de onu veremezsin işte Rabbim güç kuvvet versin.Gunaydinlar
Benimde iki gecedir karnimin alt kısmı nasıl kasiliyor. Gece erken yatmıyorum sabaha kadar da lavaboya kalkmaktan , sağa sola dönmekten uyku Kalitesi fln yok .sabahta oğlum sağolsun hadi uyanılim hadi uyanalim diye o uyutmuyor. Normalde geç vakte kadar uyumam zaten ama uyku yeterli gelmiyor sanırım uyumak istiyorum
İnstagramda bir video vardı küçük kız çocuğu hamile annesini taklit ediyordu o geldi aklıma :))Herkese günaydınn...
Bu sabah 3 yaşındaki oğlumun beni taklit etmesiyle uyandımm " ayy karnımm ağrıyoo, ayy kalkamıyorummm "çocuğun kafasında öyle yer etmişim ama napıyım gerçektenn çok ağırlaştımmm
Gunaydin kizlar. Uyku problemleri konusulmus. Valla benimde artik kaliteli uykum olmuyo desem yeridir. Dunde kendimi cok yormusum uyudugumda saat 4 tu. Eh iste 9 da yataktan kalktim gecede o kadar kalktim. Halim duman.. Kahvaltiyi edip biraz daha yatiyim diyorum. Dun geZmekten ayaklarim davul gibi oldu. Galiba artik o kadar gezemeyecegom. Cok uzuldum halbuki gezmen olmassa ben yasayamamm. Dunde trafikte iyiyidi herbiyeri geDim yaniii
GünaydınnGünaydın tatli anneler
İnşallah dönmüştür canım ben döndüğünü anlamamıştım ama kaburgama doğru attığı tekmelerden hala dönük olduğunu zannediyorumBebeğinin döndüğünü hisseden/anlayan var mı?
2 gün çok ağrım oldu, oturduğum yerden desteksiz kalkamadım, dönemedim.
Hareketler nerdeyse tek noktadaydı.
Ağrı sonunda o gece çok tuvalete gittim, mesaneme baskı yapmamıştı bu zamana kadar, hareketleri de tüm karnıma dağıldı üst karından daha çok alt karna geçti.
İnşallah dönmüştür, çünkü ağrı boyunca kaburgama baskı yaptıkça 2 ayı nasıl geçireceğimi düşündüm.
Tskler cnmHaahah bu ney kiz film gibi resmen okrken heycanlandim eyvah babasi yakaladi nolcak simdi diye
Sonu guzel bitmis ama.. Allah omurluk etsin canim
Canım bir evladın varken hamilelik gerçekten daha zor, kocayı boşverirsin de onu veremezsin işte Rabbim güç kuvvet versin.
Huzursuz bacak durumu nasıl bir şey tedavisi yok mu duymuştum bir kaç kişiden ama nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok, inşallah geçici birşeydir.
Artık bünyemiz de uykusuzluğa hazırlıyor olabilir bizleri doğduktan sonra çok zorlanmayalım diye, Allahım şu mubarek günlerde hepimizin yardımcıSı olsun o kadar az kaldı ki doğumların başlamasına
Gunaydin kizlar. Uyku problemleri konusulmus. Valla benimde artik kaliteli uykum olmuyo desem yeridir. Dunde kendimi cok yormusum uyudugumda saat 4 tu. Eh iste 9 da yataktan kalktim gecede o kadar kalktim. Halim duman.. Kahvaltiyi edip biraz daha yatiyim diyorum. Dun geZmekten ayaklarim davul gibi oldu. Galiba artik o kadar gezemeyecegom. Cok uzuldum halbuki gezmen olmassa ben yasayamamm. Dunde trafikte iyiyidi herbiyeri geDim yaniii
Birkaç kişiden duydum öyle döndüğü günü hatırlıyorum diye.İnşallah dönmüştür canım ben döndüğünü anlamamıştım ama kaburgama doğru attığı tekmelerden hala dönük olduğunu zannediyorum
Hmm anladım. çok sıkıcı bir durum hamilelikle beraber ondan da kurtulursun inşallah uyku anneye çok lazım.Aynen dediğin gibi evde bir çocukla zor biraz yine buna sukur birine muhtaç olmayalım da. Dün gece hamileliğimi anlamadım fln diye düşünüyordum. 30 hafta geçti hiç anlamadım.
Huzursuz bacak özellikle hamilelikte %95 ortaya çıkan bir durum. Şeyde denebilir yorulunca hemen uyursun derin uyursun ama bir tık daha fazla yorulunca o yorgunluk uyutmaz ya aynen o şekil. Dinlenmek icin uzaniyorsun bacaklarini uzatiyorsun ama surekli o sekilde kalamiyorsun rahat sere serpe . Arada bir kimil kimil hareket ettirmek istiyorsun huzursuzluk geliyor.Bizde gün boyu ayaktayız.birde benim bazen avantaj bazen dezavantaj boyum uzun sayılır o yüzden sırt ağrısı bel ağrısı çok fena. Akşam uzaniyorum bi bacağım bı sırtım . Akşamları huzursuz vücut olmaya başladım , bacağıda geçip
Yerlerine sığamıyor artık minnaklar maşallah :))Kızlar benim bebiş te çok hareketli sürekli tekmeliyor sürekli izliyorum sabahları onu hareketi tekmesi ile uyanıyorum.gece yatağa girince de hemen uyuamıyorum yavrun kıpır kıpır.artik hareketlerimizde ağırlaştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?