2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gunaydinlar
Benimde iki gecedir karnimin alt kısmı nasıl kasiliyor. Gece erken yatmıyorum sabaha kadar da lavaboya kalkmaktan , sağa sola dönmekten uyku Kalitesi fln yok .sabahta oğlum sağolsun hadi uyanılim hadi uyanalim diye o uyutmuyor. Normalde geç vakte kadar uyumam zaten ama uyku yeterli gelmiyor sanırım uyumak istiyorum

Cnm bende bir haftadır neredeyse giremedim telefonum bozuldu umarım herşey yolundadır çünkü geçmişi okuyamadim
Sağol canım yolunda çok şükür:)

Eşimi arayan bir kızdan şikayetçiydim, eşim bir konuşmasında o değildi deyip 10 dk sonra itiraf edince delirdim neden saklıyorsun diye. Ama sorun yok çok şükür iyiyim ben bundan sonra eşim düşünsün

Canım bir evladın varken hamilelik gerçekten daha zor, kocayı boşverirsin de onu veremezsin işte Rabbim güç kuvvet versin.

Huzursuz bacak durumu nasıl bir şey tedavisi yok mu duymuştum bir kaç kişiden ama nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok, inşallah geçici birşeydir.

Artık bünyemiz de uykusuzluğa hazırlıyor olabilir bizleri doğduktan sonra çok zorlanmayalım diye, Allahım şu mubarek günlerde hepimizin yardımcıSı olsun o kadar az kaldı ki doğumların başlamasına

Gunaydin kizlar. Uyku problemleri konusulmus. Valla benimde artik kaliteli uykum olmuyo desem yeridir. Dunde kendimi cok yormusum uyudugumda saat 4 tu. Eh iste 9 da yataktan kalktim gecede o kadar kalktim. Halim duman.. Kahvaltiyi edip biraz daha yatiyim diyorum. Dun geZmekten ayaklarim davul gibi oldu. Galiba artik o kadar gezemeyecegom. Cok uzuldum halbuki gezmen olmassa ben yasayamamm. Dunde trafikte iyiyidi herbiyeri geDim yaniii

İnstagramda bir video vardı küçük kız çocuğu hamile annesini taklit ediyordu o geldi aklıma :))

Günaydın:) eminönüne gitmiştin değil mi, biz de gidecektik bir haftalığına istanbula ailemin yanına ama durumlar böyle olunca gitmeyelim bir de onları üZmeyelim dedim. Bebeğimin alışverişini kendime pijama takımı falan almayı düşünüyordum oradan, çok çok uygun değilmiş fiyatlar ama gidip bir mısır çarşısını gezmek, mehmet efendinin oradan geçerken kahve kokusuna doymak falan hoş olurdu :)

Uyandıktan sonra uyuyabiliyorsan uyu tabi, bir de ayaklarına tuzlu suyla masaj yaptır eşin evdeyse, çok iyi gelir. Bizim evde o kadar geniş kap yoktu ben bebeğin küvetinde yapıyorum bazen

Bebeğinin döndüğünü hisseden/anlayan var mı?

2 gün çok ağrım oldu, oturduğum yerden desteksiz kalkamadım, dönemedim.
Hareketler nerdeyse tek noktadaydı.
Ağrı sonunda o gece çok tuvalete gittim, mesaneme baskı yapmamıştı bu zamana kadar, hareketleri de tüm karnıma dağıldı üst karından daha çok alt karna geçti.

İnşallah dönmüştür, çünkü ağrı boyunca kaburgama baskı yaptıkça 2 ayı nasıl geçireceğimi düşündüm.

İnşallah dönmüştür canım ben döndüğünü anlamamıştım ama kaburgama doğru attığı tekmelerden hala dönük olduğunu zannediyorum

Aynen dediğin gibi evde bir çocukla zor biraz yine buna sukur birine muhtaç olmayalım da. Dün gece hamileliğimi anlamadım fln diye düşünüyordum. 30 hafta geçti hiç anlamadım.
Huzursuz bacak özellikle hamilelikte %95 ortaya çıkan bir durum. Şeyde denebilir yorulunca hemen uyursun derin uyursun ama bir tık daha fazla yorulunca o yorgunluk uyutmaz ya aynen o şekil. Dinlenmek icin uzaniyorsun bacaklarini uzatiyorsun ama surekli o sekilde kalamiyorsun rahat sere serpe . Arada bir kimil kimil hareket ettirmek istiyorsun huzursuzluk geliyor.Bizde gün boyu ayaktayız.birde benim bazen avantaj bazen dezavantaj boyum uzun sayılır o yüzden sırt ağrısı bel ağrısı çok fena. Akşam uzaniyorum bi bacağım bı sırtım . Akşamları huzursuz vücut olmaya başladım , bacağıda geçip

Kızlar benim bebiş te çok hareketli sürekli tekmeliyor sürekli izliyorum sabahları onu hareketi tekmesi ile uyanıyorum.gece yatağa girince de hemen uyuamıyorum yavrun kıpır kıpır.artik hareketlerimizde ağırlaştı.

İki üç gündür benimde aklımda Eminönü. Hatta dün keşke oğlumu babasına bırakıp gitseydim diye çook düşündüm. Karşilaşacakmişiz

İnşallah dönmüştür canım ben döndüğünü anlamamıştım ama kaburgama doğru attığı tekmelerden hala dönük olduğunu zannediyorum
Birkaç kişiden duydum öyle döndüğü günü hatırlıyorum diye.
Hayırlısı bakalım ya.

Benimkinin pozisyonu kötü, bütünüyle yukarı yapışık yaşıyor, dönmezse ne yaparım bilmiyorum.

Hmm anladım. çok sıkıcı bir durum hamilelikle beraber ondan da kurtulursun inşallah uyku anneye çok lazım.

Amin canım Rabbim bu günümüzü aratmasın sıkıntısız geldik çok şükür, 30. Hafta milat gibi birşey:)

ben de ağırlaştım artık hareketlerim falan yavaşladı, hatta dün tuvalette dengemi kaybedip düştüm, ne zamandır kullanmıyordum alaturka tuvaleti diğerinde tadilat yapılması gerekti kendimi mermerde buldum ay çok kötüydü

Günaydın kızlar çoğu kişi eşiyle uzaktan tanışmış ve arada mesafe varken ilişkiyi evliliği götürmüş. Ben de öyleyim eşimle tanıştığımda o Amasya'ya öğretmen olarak atanmış ben İstanbul'da öğrenciydim beş yıl sürdü böyle uzaktan uzağa beş yıl sonra evlendik. Çok özenirim böyle aynı şehirde güzel eğlenceli bir flört dönemi geçiren çiftlere içimde kaldı valla evlilikte bekarken yaptıklarını yapamıyorsun çocuk da olunca çok zor içimde kaldı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…