onlara göre lüzumsuz kıskançlık çünkü. en azından için rahatladı ya boşver.Açmayacakmış bir daha telefonlarını. Bu arada vodafone self servisten arama ve mesaj geçmişine baktım, benim bildiklerim ve dünkü dışında bir arama gözükmüyor o içimi rahatlattı çok şükür biraz. Yine de sinirliyim tabi. Eşim sanki ortada bir sorun yokmuş gibi davranıyor
Plasentam aşağı kaymış kızlarkanamam ondanmis dr 4 gün yatican hic kalkmayacaksin dedi sonra tekrar kontrol. Kanama artarsa hastaneye yatis ve hatta belki bebegimi alacaklar.. Allah'ım yardım etsin, dua edin olur mu?
Sağol arkadaşım.
Kızlar eslerle nasıl tanıştık hadi anlatalım eski günleri yaad edelim bebislerle
Bugun haftasonu ya herkes esleriyle takiliyor heralde benim gibi esi calisan yok zannedersem burasi ondan bos..ben anlatirim sen baslada bende anca yetisirim sana
Selam kizlar, hic planda yokken kendimi eminonunde buldum. Hemde cok kismetli bir gundur. Oglusuma bir suru sey aldim. Cok guZel kapi susu seysi buldum aldim. Dahada guzel suslicem. Yorulmusum ama yaaaaa. Yinede kalabalikti eminonu
Herkeze merhaba biz tatilimizi yaptık döndük gayet güzeldi valla doğumdan önce tavsiye ederim sıcaklarda egede çok bastırmamış henüz tek sıkıntı sivri sineklerdi bebekden sonra zor olur tam arada dünyaya gelicek gecmişe biraz baktım inş herkez huzur ve mutlulukla tamamlar bu dönemi ben baya doping yaprım kendime
Ay ne guZel yapmissin cnmm. Nereye gittiniz. Fiyatlar nasildi. Bizimdr niyetimiz var en azindan alacati falan dusunuyoruz.Herkeze merhaba biz tatilimizi yaptık döndük gayet güzeldi valla doğumdan önce tavsiye ederim sıcaklarda egede çok bastırmamış henüz tek sıkıntı sivri sineklerdi bebekden sonra zor olur tam arada dünyaya gelicek gecmişe biraz baktım inş herkez huzur ve mutlulukla tamamlar bu dönemi ben baya doping yaprım kendime
Kiz senle hikayelerimiz ne kadar da ayni bizde eylul de evlendik ya hahahah bende uzak iliskiye hayir modundaydim filanCok
Gecms olsn canm, dr ne derse onu yaparsn zaten, bol dua et ve dinlen bizler de dua ederiz canm ins hayirlisiyla saglikla dogar bebegin..
Ben de anlatimmm...
Benm liseden en yakin arkadasimin ilkokuldan arkadasi esim :) Antalyada biz yasarken tanismadik o ayrii... Esim erzurum ben ankarada okudum. Unide okurken bi yaz kendi arkadasimi ziyarte gelmistm hem tatile, esimle de o zman tanistik ama ben erkek arkadasimdan eni ayriliyodm o da kiz arkadasindan yeni ayriliyoms sonra anladik :) yaklasik bi 6 ay gorusmedk, sonra faceden ekledi yavas yavas konus gorus derkenn ben uzak ilsiki istemiyorm diye cok direttm ama sozler verdi ben uzaklri yakin edecem dedi biz senle evlencez derdi ben sok olurdmama hakli ciktiii..Unideyken her ay ankaraya bitince de her ay istanbula gelirdii.. Askere gitti uniden sonra bekledmmm... 2011 yaz tanistik 2012 subat sevgili oldk, 2013 nisan derkennn 2014 eylul evlendik.. Allah herkese mutlu evlilikler nasip etsnn
Benm esim de calisiyooo ama annem geldiiodamizi duzenledikkk...
Oh ne guzelll foto da koysana...
Ohh ne guzel canm hosgeldnn..
Ben giyebileceğimi zannetmiyorum Can'ım zaten lohusa ikem Ateş basıyor hem de ağustos ortasında ben evdeysen sütyeni de takmam herelde dışarı çıktığımdaIyi haftasonlari guzel ağustos anneleri. Bisey soracam ozellikle tecrubeli annelere simdi emzirme sutyeni baktim da emzirme atleti de gordum ve atlet kullananlarin hepsi ekstra sutyene gerek kalmadigini yazmislar simdi biz agustos annesi olacagimiz icin atlet mantikli gelmior sanki sicak olur giyilmez diye ama emin de olamadim aslinda ekstra sutyene ihtiyac yoksa cok uygun olur sizce giyebilir miyiz sicaklarda atleti
Belli olmaz Can'ım bi bakmışsın eylüle kadar beklemişsin gerçi benimki de ağustos görünüyor ama benim de temmuz olacak büyük ihtimalle çünkü sezeryan olacağım gerçi doktorum son güne kadar bekle diyorMrblarr
Benimde tarih eylül gösteriyor fakat her nedense ben eylül annesi değil de ağustos annesi olacakmışım gibi hissediyorum o yüzden bu topiğe gelme kararı aldım
Ve nedense içimden bir ses de bebeğim 36 ile 38 hafta arası olacakmış gibi hissediyorum, kız bebek bu kadar erken gelirmi ?
Güle Güle kullanın eminim cok güzel olmustur canım resim bekliyorum :)Canim ben krem uzerine gul kurusu cicekler istedim. Tski yastigi da oyle olacak. Besik falan yerlesince atarim fotosunu cibinlik ve taki yastigi 150 tl dedi.
Besik gelmedi ki daha gelince atarim:)Güle Güle kullanın eminim cok güzel olmustur canım resim bekliyorum :)
Cok seker gule gule kullanin :)Kizlar teyzemiz bize supriz yapmis tulum süslemiş bizim icin :)
Sagol cnm insallah :)Cok seker gule gule kullanin :)
kelebek.hill cnm daha gorumcemdeyim. Eve gecince de suslemeye baslicam
Bitince muhakkak koyucam gostercem sizede. Tum perdecilere ugradim ama kafama gore perde yaptirtamadim. Fiyatlarida cok soylediler napcam ki ben simdi. Store onermiyorlarmis, cocuklar ipiyle kazayla kendilerini bogmuslar. İyice hevesim kacti o yuZden. Kafamda deli sorular pofffff
Çok geçmiş olsun.İnşallah önemli bir şey değildir.Gecmis olsun arkadasim dikkat et kendine bol bol dinlen.
Kiz senle hikayelerimiz ne kadar da ayni bizde eylul de evlendik ya hahahah bende uzak iliskiye hayir modundaydim filan
Anniskosu gelmis hosgelmis benimkide gelse keske
kelebek.hill cnm daha gorumcemdeyim. Eve gecince de suslemeye baslicam
Bitince muhakkak koyucam gostercem sizede. Tum perdecilere ugradim ama kafama gore perde yaptirtamadim. Fiyatlarida cok soylediler napcam ki ben simdi. Store onermiyorlarmis, cocuklar ipiyle kazayla kendilerini bogmuslar. İyice hevesim kacti o yuZden. Kafamda deli sorular pofffff
Tam kankayiz herseyimizleAnam kiz her seyimiz ayni kanka
Amin canm benmki geldiyse seninki de yakinda gelir benceeebu sefer kisa kalacak annem ama temmuz ortasi faln gelcek artk dogum ve sonrasi icin ...
Ben Ramazan ayı girdiği sen beri yiyorum önce yoktu günde 3 , 4 tane yiyorum tutamıyorum kendimiBu haftalarda yeme canım tabi erken doguma sebep olabilir mazallah.offf çok ta severim bayılırım..
Tam kankayiz herseyimizle
Benimkini agustos ortasi gibi bekliyorum 40ini cikartip gidicek iste..
Bende kara kara annem 40gun bende nasil kalcak onu dusunuyorum
Kizinin evide olsa baska biyerde hayatta kalamaz.. Bakalim azap gunleri beni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?