Hayırlısı kuzum, belki dönmüştür.Birkaç kişiden duydum öyle döndüğü günü hatırlıyorum diye.
Hayırlısı bakalım ya.
Benimkinin pozisyonu kötü, bütünüyle yukarı yapışık yaşıyor, dönmezse ne yaparım bilmiyorum.
Bana da öyle geliyor 7 hafta var 7 kilo aman allahımValla bana artık haftada bir alırım gibi geliyor ödemlerde cabası :)
Hahha iyi yaptirmissin gece 4 te farkedince yatiyim bari bari dedim. Simdide sislikler inmis ama siZlamasi devam ediyor. Eminonu iyidir bazi yerlrse guZel seyler bulabiliyorsun. Herkesin ugrqdigi yerlere gidersen cok fiyat iyi olmuyo. Sokaklari karis karis gezip her ceside bakmak gerekiyor. Ben oyle yapa yapa 2 takim lohusa pijama gecelik aldim ikisi 100 liraya geldi. Ve kumaslari cok iyi. Buldun mu guzel oluyo. Cocuk icinde cogu seyi oradan aldim. Hadi ben biraz uyuyayimmGünaydın:) eminönüne gitmiştin değil mi, biz de gidecektik bir haftalığına istanbula ailemin yanına ama durumlar böyle olunca gitmeyelim bir de onları üZmeyelim dedim. Bebeğimin alışverişini kendime pijama takımı falan almayı düşünüyordum oradan, çok çok uygun değilmiş fiyatlar ama gidip bir mısır çarşısını gezmek, mehmet efendinin oradan geçerken kahve kokusuna doymak falan hoş olurdu :)
Uyandıktan sonra uyuyabiliyorsan uyu tabi, bir de ayaklarına tuzlu suyla masaj yaptır eşin evdeyse, çok iyi gelir. Bizim evde o kadar geniş kap yoktu ben bebeğin küvetinde yapıyorum bazen
Günaydın kızlar moralim cok bozuk.eşim 3 gündür iş nedeni ile eve gec geliyordu dün aksam için Dedi ki erken geleceğim dışarı çıkarız sevindim tamam dedim saat aksam 6 da aradım nerdesin diye arkadaşları ile mangala gitmiş deliye döndüm neden haber vermiyorsun bana söz vermiştin kac gündür evden dışarı çıkmadım ilk fırsatında benım yanımda olman gerekirdi dedim yarın tüm günümü sana ayırcam kıramadım Dedi.bunu hep yapıyor.ben dışarı çıkalım diyince yorgunum millet çağırsın hemen gider.oturdugımuz yerde toplu taşıma ve taksi cok zor bulmak merkeze uzak arabamı da sattık doğumda daha büyük birşey alırız dedik bagajı küçüktü çünkü.bağırdım deliye döndüm o kadar cok ağladım ki kimsem yok burda tek başımayım kapıyı çekip gitsem dertlesebileceğim kimse yok.9 gibi gelirim Dedi.sakın gelme arkadaslarında kal dedim.saat gece 12 buçukta geldi eline de küçük bir pasta almış gelme dedim zorla girdi kavga ettik o kadar cok sinirlenip kasmışım ki kendimi belim ağrıdan kopuyor odamın kapısını kitledim yattım sabah 9 da uyandım giyindim dışarı çıkmak istedim kapıyı açarken uyandı nereye sacmalama özür dilerim falan ben de gidecegim çekil dedim eee abarttın Dedi kapıyı açtı nereye gidiyorsan git Dedi.cıktım dışarı bir tane taksi dolmuş bulamadım yarım saat ac karnına sıcakta yürüdüm bi yere oturdum bi cay bi poğaça yiyim dedim Boğaz'ımdan geçmedi gurbette olmak böyle işte deli dana gibi tek başına dolanırsın.
Ne güzel ben biranesini 100 e aldım :))Hahha iyi yaptirmissin gece 4 te farkedince yatiyim bari bari dedim. Simdide sislikler inmis ama siZlamasi devam ediyor. Eminonu iyidir bazi yerlrse guZel seyler bulabiliyorsun. Herkesin ugrqdigi yerlere gidersen cok fiyat iyi olmuyo. Sokaklari karis karis gezip her ceside bakmak gerekiyor. Ben oyle yapa yapa 2 takim lohusa pijama gecelik aldim ikisi 100 liraya geldi. Ve kumaslari cok iyi. Buldun mu guzel oluyo. Cocuk icinde cogu seyi oradan aldim. Hadi ben biraz uyuyayimm
Ay Can'ım çok zor ya valla insanın yakınında kimse olmaması gerçekten çok zor ben de öyleyim anlıyorum seni eşler böyle üzerler sonra özür diledim niye uzatıyorsun olur hem sen üzül sonrada suçlu sen ol. Seni Nasıl bıraktı ya çok kızdım ama üzülme Can'ım bebeğini düşün biraz gez dolaş tavrını koy ana kendine sıkıntı yapma sen üzüleveğime eşin üzülsünGünaydın kızlar moralim cok bozuk.eşim 3 gündür iş nedeni ile eve gec geliyordu dün aksam için Dedi ki erken geleceğim dışarı çıkarız sevindim tamam dedim saat aksam 6 da aradım nerdesin diye arkadaşları ile mangala gitmiş deliye döndüm neden haber vermiyorsun bana söz vermiştin kac gündür evden dışarı çıkmadım ilk fırsatında benım yanımda olman gerekirdi dedim yarın tüm günümü sana ayırcam kıramadım Dedi.bunu hep yapıyor.ben dışarı çıkalım diyince yorgunum millet çağırsın hemen gider.oturdugımuz yerde toplu taşıma ve taksi cok zor bulmak merkeze uzak arabamı da sattık doğumda daha büyük birşey alırız dedik bagajı küçüktü çünkü.bağırdım deliye döndüm o kadar cok ağladım ki kimsem yok burda tek başımayım kapıyı çekip gitsem dertlesebileceğim kimse yok.9 gibi gelirim Dedi.sakın gelme arkadaslarında kal dedim.saat gece 12 buçukta geldi eline de küçük bir pasta almış gelme dedim zorla girdi kavga ettik o kadar cok sinirlenip kasmışım ki kendimi belim ağrıdan kopuyor odamın kapısını kitledim yattım sabah 9 da uyandım giyindim dışarı çıkmak istedim kapıyı açarken uyandı nereye sacmalama özür dilerim falan ben de gidecegim çekil dedim eee abarttın Dedi kapıyı açtı nereye gidiyorsan git Dedi.cıktım dışarı bir tane taksi dolmuş bulamadım yarım saat ac karnına sıcakta yürüdüm bi yere oturdum bi cay bi poğaça yiyim dedim Boğaz'ımdan geçmedi gurbette olmak böyle işte deli dana gibi tek başına dolanırsın.
Ay cnmmmm fazla ayakta durmak iyi degol diyorlar ama dikkat et. Valla bacak agrisini resmen cekiyorum. Dedigin gibi sabitte tutamiyorsun segirip duruyor bacak oldugu yerde. Cok huzursuz oluyor. Yatarkende sikinti ayni pozisyonda kalinca vucut. Beline cok yukleniyor. Bir wcye kalktigimda sabit ayatkta duramiyorum hemen belim kilitleniyor. Yavas yavas artik esneme hareketlerini uapmam lazim.Aynen dediğin gibi evde bir çocukla zor biraz yine buna sukur birine muhtaç olmayalım da. Dün gece hamileliğimi anlamadım fln diye düşünüyordum. 30 hafta geçti hiç anlamadım.
Huzursuz bacak özellikle hamilelikte %95 ortaya çıkan bir durum. Şeyde denebilir yorulunca hemen uyursun derin uyursun ama bir tık daha fazla yorulunca o yorgunluk uyutmaz ya aynen o şekil. Dinlenmek icin uzaniyorsun bacaklarini uzatiyorsun ama surekli o sekilde kalamiyorsun rahat sere serpe . Arada bir kimil kimil hareket ettirmek istiyorsun huzursuzluk geliyor.Bizde gün boyu ayaktayız.birde benim bazen avantaj bazen dezavantaj boyum uzun sayılır o yüzden sırt ağrısı bel ağrısı çok fena. Akşam uzaniyorum bi bacağım bı sırtım . Akşamları huzursuz vücut olmaya başladım , bacağıda geçip
Hangi şehirdeydin canımGünaydın kızlar moralim cok bozuk.eşim 3 gündür iş nedeni ile eve gec geliyordu dün aksam için Dedi ki erken geleceğim dışarı çıkarız sevindim tamam dedim saat aksam 6 da aradım nerdesin diye arkadaşları ile mangala gitmiş deliye döndüm neden haber vermiyorsun bana söz vermiştin kac gündür evden dışarı çıkmadım ilk fırsatında benım yanımda olman gerekirdi dedim yarın tüm günümü sana ayırcam kıramadım Dedi.bunu hep yapıyor.ben dışarı çıkalım diyince yorgunum millet çağırsın hemen gider.oturdugımuz yerde toplu taşıma ve taksi cok zor bulmak merkeze uzak arabamı da sattık doğumda daha büyük birşey alırız dedik bagajı küçüktü çünkü.bağırdım deliye döndüm o kadar cok ağladım ki kimsem yok burda tek başımayım kapıyı çekip gitsem dertlesebileceğim kimse yok.9 gibi gelirim Dedi.sakın gelme arkadaslarında kal dedim.saat gece 12 buçukta geldi eline de küçük bir pasta almış gelme dedim zorla girdi kavga ettik o kadar cok sinirlenip kasmışım ki kendimi belim ağrıdan kopuyor odamın kapısını kitledim yattım sabah 9 da uyandım giyindim dışarı çıkmak istedim kapıyı açarken uyandı nereye sacmalama özür dilerim falan ben de gidecegim çekil dedim eee abarttın Dedi kapıyı açtı nereye gidiyorsan git Dedi.cıktım dışarı bir tane taksi dolmuş bulamadım yarım saat ac karnına sıcakta yürüdüm bi yere oturdum bi cay bi poğaça yiyim dedim Boğaz'ımdan geçmedi gurbette olmak böyle işte deli dana gibi tek başına dolanırsın.
Aynı tür çocuktan bende de var sabah oldu hadi uyan diyor bi de sessiz ol baba uyusun o işe gidicek diyor anayı düşünen yok :/Gunaydinlar
Benimde iki gecedir karnimin alt kısmı nasıl kasiliyor. Gece erken yatmıyorum sabaha kadar da lavaboya kalkmaktan , sağa sola dönmekten uyku Kalitesi fln yok .sabahta oğlum sağolsun hadi uyanılim hadi uyanalim diye o uyutmuyor. Normalde geç vakte kadar uyumam zaten ama uyku yeterli gelmiyor sanırım uyumak istiyorum
Hayırlısı kuzum, belki dönmüştür.
Mide ağrıları için mi korkuyorsun yoksa sezeryandan mı
Bi anlamı kalmıyor ki canım çalışmıyorum hamilelikten dolayı 3 ay düşük nedeni ile yattım işi bırakmak zorunda kaldım evde olmaya hiç alışık değilim ileri derece panik atak hastasıyım bunları bilip benı 2. Plana atması benı üzdü millete diyemiyor ki eşime sözüm var eve gitmem gerek diyemiyor şapşalKeşke tek başına bırakmasaymış seni, neden üZüyolar ki biZi hamile halimizle tek istediğimiz ilgi halbuki.
kendimize ediyoruz ne edersek, boşver bebeğini düşün diyemeyeceğim yapılmıyor çünkü biliyorum
İnşallah hatasını anlar da bugün için güzel planlar yapar eşin, sakın küsüp ne halin varsa gör mooduna girme olur mu, zaten maç var bugün kendi haline bırakmak ödül olur ona
Aa huzursuz bacağı ilk senden duydm ama demek benim durumum da öyle ben de bacağımı sürekli hareket ettirme isteği duyuyorum ettirmezsem nefesim falan daralıyo kalktım yine oturma odasına koltuğa kıvrılıp uyuyakalmışım sahura kadarAynen dediğin gibi evde bir çocukla zor biraz yine buna sukur birine muhtaç olmayalım da. Dün gece hamileliğimi anlamadım fln diye düşünüyordum. 30 hafta geçti hiç anlamadım.
Huzursuz bacak özellikle hamilelikte %95 ortaya çıkan bir durum. Şeyde denebilir yorulunca hemen uyursun derin uyursun ama bir tık daha fazla yorulunca o yorgunluk uyutmaz ya aynen o şekil. Dinlenmek icin uzaniyorsun bacaklarini uzatiyorsun ama surekli o sekilde kalamiyorsun rahat sere serpe . Arada bir kimil kimil hareket ettirmek istiyorsun huzursuzluk geliyor.Bizde gün boyu ayaktayız.birde benim bazen avantaj bazen dezavantaj boyum uzun sayılır o yüzden sırt ağrısı bel ağrısı çok fena. Akşam uzaniyorum bi bacağım bı sırtım . Akşamları huzursuz vücut olmaya başladım , bacağıda geçip
Kötü olmuş.Günaydın kızlar moralim cok bozuk.eşim 3 gündür iş nedeni ile eve gec geliyordu dün aksam için Dedi ki erken geleceğim dışarı çıkarız sevindim tamam dedim saat aksam 6 da aradım nerdesin diye arkadaşları ile mangala gitmiş deliye döndüm neden haber vermiyorsun bana söz vermiştin kac gündür evden dışarı çıkmadım ilk fırsatında benım yanımda olman gerekirdi dedim yarın tüm günümü sana ayırcam kıramadım Dedi.bunu hep yapıyor.ben dışarı çıkalım diyince yorgunum millet çağırsın hemen gider.oturdugımuz yerde toplu taşıma ve taksi cok zor bulmak merkeze uzak arabamı da sattık doğumda daha büyük birşey alırız dedik bagajı küçüktü çünkü.bağırdım deliye döndüm o kadar cok ağladım ki kimsem yok burda tek başımayım kapıyı çekip gitsem dertlesebileceğim kimse yok.9 gibi gelirim Dedi.sakın gelme arkadaslarında kal dedim.saat gece 12 buçukta geldi eline de küçük bir pasta almış gelme dedim zorla girdi kavga ettik o kadar cok sinirlenip kasmışım ki kendimi belim ağrıdan kopuyor odamın kapısını kitledim yattım sabah 9 da uyandım giyindim dışarı çıkmak istedim kapıyı açarken uyandı nereye sacmalama özür dilerim falan ben de gidecegim çekil dedim eee abarttın Dedi kapıyı açtı nereye gidiyorsan git Dedi.cıktım dışarı bir tane taksi dolmuş bulamadım yarım saat ac karnına sıcakta yürüdüm bi yere oturdum bi cay bi poğaça yiyim dedim Boğaz'ımdan geçmedi gurbette olmak böyle işte deli dana gibi tek başına dolanırsın.
Ah canım gezebilsem keşke cok ayakta kalamıyorum doktor da 20 dk dan fazla yürüyüşü yasakladı.deli etti beni bazen Nasıl bu kadar gamsız olabiliyor anlamıyorum ben abartıyormuşumAy Can'ım çok zor ya valla insanın yakınında kimse olmaması gerçekten çok zor ben de öyleyim anlıyorum seni eşler böyle üzerler sonra özür diledim niye uzatıyorsun olur hem sen üzül sonrada suçlu sen ol. Seni Nasıl bıraktı ya çok kızdım ama üzülme Can'ım bebeğini düşün biraz gez dolaş tavrını koy ana kendine sıkıntı yapma sen üzüleveğime eşin üzülsün
İstanbul canımHangi şehirdeydin canım
Hmm anladım. çok sıkıcı bir durum hamilelikle beraber ondan da kurtulursun inşallah uyku anneye çok lazım.
Amin canım Rabbim bu günümüzü aratmasın sıkıntısız geldik çok şükür, 30. Hafta milat gibi birşey:)
ben de ağırlaştım artık hareketlerim falan yavaşladı, hatta dün tuvalette dengemi kaybedip düştüm, ne zamandır kullanmıyordum alaturka tuvaleti diğerinde tadilat yapılması gerekti kendimi mermerde buldum ay çok kötüydü
Ay cnm keske gitseydin. Bizimki planszdi. Sabah evden trafikte yok diye gorumceme diye ciktik. Ben maltepede oturuyorum gorumc ortakoyde, aslinda mesafe ters trafik falan isin icine girince asla evden cikmam ben o kadar gicigim trafige. Sonra gittik ortakoye 12 gibi. Nabalim ne edelim gorumcemde sikilmis hadi gezelim dedi. Ay dedim kesin trafik vardir bosverin oturalim. Sonra bir baktik eminonu yolu sahil bombos. Arabayi bile almadim direk taksiye bindik gectik 10 dk da ben sooooook. Allahim dedim ne kismetli bir gun . Hic vaktim trafikte olmedi nerede istediysem orada huldum kendimi. Sonra gez gez gez. Surekli onume cok guZel seyler denk geldi. Alisveriste yaptim. Saat 4 e kadar eminonunde hicbisi yokti. Sonra biraz kalabalik oldu. Ama oda gecti. Heleki kurkcu handa neler yok allahim. Magazaya gitsem 100 liraya 2 parca aliyorsun. Orada bebek icin 10 parca kiyafet alirsin 100 liraya yani. O yuzden baka baka dusune dusune aldim biseyler. Sonrada ortakoye geri gectik. Biraz dinlenelim eve geceriz dedik. Bu seferde ev yoli tam trafik of dedim bugun kotu bitecek. Sonrada esenlerdeki arkadasimiİ aradik. Musaitlermis iftar saatinede 15 dk kada onlara gittik. Sohbet muhabbet derken ordan kalkisimi gece 2 ydi. Esime de banada cok iyi geldi. Dun cok bereketli bir gunmus. Enerji depoladik sevdiklerimizi gorduk. Kac gundur evden cikamiyorduk. Cok guzel olduİki üç gündür benimde aklımda Eminönü. Hatta dün keşke oğlumu babasına bırakıp gitseydim diye çook düşündüm. Karşilaşacakmişiz
Ay cnmmmm fazla ayakta durmak iyi degol diyorlar ama dikkat et. Valla bacak agrisini resmen cekiyorum. Dedigin gibi sabitte tutamiyorsun segirip duruyor bacak oldugu yerde. Cok huzursuz oluyor. Yatarkende sikinti ayni pozisyonda kalinca vucut. Beline cok yukleniyor. Bir wcye kalktigimda sabit ayatkta duramiyorum hemen belim kilitleniyor. Yavas yavas artik esneme hareketlerini uapmam lazim.
İlk defa ertelemiyor beni daha öncede cok yaptı.benımle tartışmayı huzursuz olmamızı göze alıyor ama onları kırkmıyor.gece konuştuk kavga ettik benı haksız buluyor abartıyormuşum.hamilelik psikolojisi benı cok değiştirmişKötü olmuş.
Baştan arasa "Bugün arkadaşlar çağırdı, yarın için güzel bir plan yapalım." dese, fikrinizi alsa...
Eve gidip konuşun, içinizi dökün, kırgınlığınız artacak yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?