2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Bende dün pendik tarafına gececektim eşim nobetciydi. Davetinı reddetmek zorunda kaldım . Eşiminde hiçbir şey çıkmadı benm şansımà. Gerçi çıkmasın yazık oruçlu zor oluyordu. Bazen nöbeti olduğunda Program yaparım inadına gibi telefonu susmaz sürekli birsey çıkar ben nöbeti var diye geri çevirdim ya birsey çıkmaz

Umarım anlar, ne diyelim...

Kendi istediği plan bozulsa nasıl tepki verir kim bilir.

Olsun byk ihtimal ramazandan dolayi eminonu cumartesileri boyle bos olur. Bi ara sende cok agirlasmadan ugra derim. Eskik surekli cikiyor cunku ivir zivir bir anda aliyorsun bitmis oluyor. Aklindakileride unutuyo insan. Gosterc tabi kapi susunu yapicam simdi videolara bakip. Uykumda kacti valla ben en iyisi ona girisiyiyim. Resmini atiyorum ayicikli kapi susumuz. Evde odasinin kapisina koyucam. Su yesili tulde aldim. Ben bebk odasina hep su yesili yaptim niyeysr cok hosuma gidiyor renk.Birde isim yazicam. Kenarlarina kupur ve tul gecicem. SiZce baska bisi daha yapiyim mi

Çok tatlii su yeşili bende çok severim

Arkadaşlarıyla da görüşsün onun hakkı tabi ama söz vermişlen böyle yapması

Belki arkadaşları çok ısrar etmiştir, ben ondan çok seni tek başına dışarı göndermesine takıldım. O da gelebilirdi, gelseydi mutlu olurdun eminim. Tüm gününü zehir etme canım eşin bugün evdeyse senin için güzel şeyler yapsın inşallah.

Alışık olmayana evde durmak geekten çok zor, ben bile dayanamıyorum dershaneden sonra eve tıkılmaya

Allah muhafaza birsey olmadı değil mi . Yalnız tadilat ne gerekiyorsa doğumdan önce yaptir , bundan sonrası için dogumdan sonra klozet şart. ..
Yok bir şey olmadı totomun üErine yumuşak iniş yaptım

Apartmanda sorun vardı canım banyoyu kullanamadık bir gün alt kata su iniyormuş biyerden onu tamir ettiler. 2-3 aydır klozet kullanıyorum diğerine oturmak bi dert kalkmak bi dert rahatlık valla klozet

Mutlu pazarlar kızlar. Çarşamba günü randevumuz var. Sabırsızlıkla bekliyorum. Henüz dönmemişti kıpırdak oğlum,sanırım döndü; inşallah dönmüştür yanı
Bir kaç gündür karnım belim çok ağırıyor..randevumda artık soracam. Geçmişi hiç okuyamadım çünkü 1000küsür ileti var hepinizi öpüyorum. Dualarımdasınız

Bizimki dışarı hiç hayır diyemez kimseyi kırmaz beni cepte gördüğü için midir nedir hayır der olmaz da erteler de.yapsa da hiç bir önemi yok ki şu dakkadan sonra nerdeyim napıyorım haberi yok bazen hakkaten tanıyamıyorum evde olmadığını bilsem gidip uzanıcam belim cok ağrıyor

Dışarlıklı oluyorlar benimki de öyle aynı şeyi ben söylesem yapmaz arkadaşı söylese koşa koşa gider.

Canım git tabiki evine yat yatağına uyu güzelce eşin fosur fosur uyuyordur şimdi. Hala dışarda olduğunu anlamamışım ben git lütfen neden çekiniyorsun yazık değil mi sana

Canım neden kendine acı çektiriyorsun hem senin canına hem de bebeğinin canına yazık. Git evine güzelce dinlen

Başakşehir canım

Yahu sende nasıl zor orda ulaşım başakşehir hangi kısımdasın?
Konuşunca madem seni haksız buluyor. O seni anlamıyorsa sen onun gibi olacaksın . İn vadiye sabaha kadar hareketli. Evde ne darlaniyorsun. İnsan keyifsizken ne kadar iyi gelir ama al kitabını gazeteni ne alırsan yanına seni oyalayacak hatta örgüye bile baslayabilirsin . Takıl orda bakalım evde ınsan beklemesi nasıl oluyor. Yoruldugunda da eve dönersin

Oy yerim ben onu annesinide taklit edermis komik oluyo cocuklar ya
Hamilelik zaten agir cocuklarda ne anlasin canim annesini her zamanki gibi zannediyor
Günaydın tatli anneler
Gunaydinnnn
Bizde esimle gidelim diyorduk ailemin yaninada ben cocuk oncesi masraf yapmayalim diye yok dedim. İcim de gitmiyor degil. Gidelim desem gidicek
Hem ramazan ramazan orda yiyip icilmez gezip tozulmaz ailem oruc esim tutmasa olmaz filan.. Ne bilim eminönünde eksiklerimi tamamlardim diye dusunuyordum bende masraf etmiyim burdan alirim dedim

Onu nasil anliyorsun ? Tekmelerinden mi, gobegin uste dogru ordan mi, usg'den mi, yoksa hissediyormusun ?
Benim oglan hep yanlarima vuruyor bir saga bir sola bazen gobegin altina ta seyimden hissediyorum afedersin yani. Ama hic birsey anlamiyorum neyi nerde..
Bazen boyle dirsegiyle geziniyormus hissi veriyor diyorum heralde diz kapagidir filan ama anlamiyorum yani

O bende de kaldi canim ya. Ne dogru duzgun gezdik tozduk ne baska birsey. Esim zTen gezmeyi seven bir adam degil evde çürüdüm kaldim valla. Hic nefes aldigimi bilmem evin buralarda tur atip duruyorum. Onceden istanbula gidip gelirdim degisiklik olurdu simdi cocuk var hic biyere gidemiyorum filan. Evlilik iyide halden anlayan koca daha iyi :)
Canim kendini cok kasma yaa. İlk degil diyorsun sonda olmaz bekleme yani..
Erkekler öküz sonucta. Seni anlamaz. Sen elinin altindasin arkadaslari kaciyor sanki hemen ikinci plana atar filan..
Neyse yemegini ye kahvaltini yap. Olmaz ac ac cocuk ac olunca uyuşuyor resmen eziyet etme hadi bakalim.

Canım biz geçtiğimiZ sene ekim ayından beri gitmiyoruz istanbula ailemi arkadaşlarımı çok özledim, eşimin memleketi daha yakın 3 4 kere gittik oraya şimdi bizimkilere gitmezsek olmaz. Bir kaç gün daha geçsin aramız tam düzelsin gidelim diyeceğim. Arabamıza tüp de taktırdık daha uyguna gelecek bize :)

Bak ben kızçeme ne aldım :)) indirim vardı civil bebede 80 den 49 a düşmüştü alıverdik hastane çıkışını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…