Ay cnm keske gitseydin. Bizimki planszdi. Sabah evden trafikte yok diye gorumceme diye ciktik. Ben maltepede oturuyorum gorumc ortakoyde, aslinda mesafe ters trafik falan isin icine girince asla evden cikmam ben o kadar gicigim trafige. Sonra gittik ortakoye 12 gibi. Nabalim ne edelim gorumcemde sikilmis hadi gezelim dedi. Ay dedim kesin trafik vardir bosverin oturalim. Sonra bir baktik eminonu yolu sahil bombos. Arabayi bile almadim direk taksiye bindik gectik 10 dk da ben sooooook. Allahim dedim ne kismetli bir gun . Hic vaktim trafikte olmedi nerede istediysem orada huldum kendimi. Sonra gez gez gez. Surekli onume cok guZel seyler denk geldi. Alisveriste yaptim. Saat 4 e kadar eminonunde hicbisi yokti. Sonra biraz kalabalik oldu. Ama oda gecti. Heleki kurkcu handa neler yok allahim. Magazaya gitsem 100 liraya 2 parca aliyorsun. Orada bebek icin 10 parca kiyafet alirsin 100 liraya yani. O yuzden baka baka dusune dusune aldim biseyler. Sonrada ortakoye geri gectik. Biraz dinlenelim eve geceriz dedik. Bu seferde ev yoli tam trafik of dedim bugun kotu bitecek. Sonrada esenlerdeki arkadasimiİ aradik. Musaitlermis iftar saatinede 15 dk kada onlara gittik. Sohbet muhabbet derken ordan kalkisimi gece 2 ydi. Esime de banada cok iyi geldi. Dun cok bereketli bir gunmus. Enerji depoladik sevdiklerimizi gorduk. Kac gundur evden cikamiyorduk. Cok guzel oldu
İlk defa ertelemiyor beni daha öncede cok yaptı.benımle tartışmayı huzursuz olmamızı göze alıyor ama onları kırkmıyor.gece konuştuk kavga ettik benı haksız buluyor abartıyormuşum.hamilelik psikolojisi benı cok değiştirmiş
İlk defa ertelemiyor beni daha öncede cok yaptı.benımle tartışmayı huzursuz olmamızı göze alıyor ama onları kırkmıyor.gece konuştuk kavga ettik benı haksız buluyor abartıyormuşum.hamilelik psikolojisi benı cok değiştirmiş
Olsun byk ihtimal ramazandan dolayi eminonu cumartesileri boyle bos olur. Bi ara sende cok agirlasmadan ugra derim. Eskik surekli cikiyor cunku ivir zivir bir anda aliyorsun bitmis oluyor. Aklindakileride unutuyo insan. Gosterc tabi kapi susunu yapicam simdi videolara bakip. Uykumda kacti valla ben en iyisi ona girisiyiyim. Resmini atiyorum ayicikli kapi susumuz. Evde odasinin kapisina koyucam. Su yesili tulde aldim. Ben bebk odasina hep su yesili yaptim niyeysr cok hosuma gidiyor renk.Bende dün pendik tarafına gececektim eşim nobetciydi. Davetinı reddetmek zorunda kaldım . Eşiminde hiçbir şey çıkmadı benm şansımà. Gerçi çıkmasın yazık oruçlu zor oluyordu. Bazen nöbeti olduğunda Program yaparım inadına gibi telefonu susmaz sürekli birsey çıkar ben nöbeti var diye geri çevirdim ya birsey çıkmaz
Aynı tür çocuktan bende de var sabah oldu hadi uyan diyor bi de sessiz ol baba uyusun o işe gidicek diyor anayı düşünen yok :/
Eki Görüntüle 1845703 Eki Görüntüle 1845703 Eki Görüntüle 1845703 Eki Görüntüle 1845703
Olsun byk ihtimal ramazandan dolayi eminonu cumartesileri boyle bos olur. Bi ara sende cok agirlasmadan ugra derim. Eskik surekli cikiyor cunku ivir zivir bir anda aliyorsun bitmis oluyor. Aklindakileride unutuyo insan. Gosterc tabi kapi susunu yapicam simdi videolara bakip. Uykumda kacti valla ben en iyisi ona girisiyiyim. Resmini atiyorum ayicikli kapi susumuz. Evde odasinin kapisina koyucam. Su yesili tulde aldim. Ben bebk odasina hep su yesili yaptim niyeysr cok hosuma gidiyor renk.Eki Görüntüle 1845703 Birde isim yazicam. Kenarlarina kupur ve tul gecicem. SiZce baska bisi daha yapiyim mi
Arkadaşlarıyla da görüşsün onun hakkı tabi ama söz vermişlen böyle yapmasıBi anlamı kalmıyor ki canım çalışmıyorum hamilelikten dolayı 3 ay düşük nedeni ile yattım işi bırakmak zorunda kaldım evde olmaya hiç alışık değilim ileri derece panik atak hastasıyım bunları bilip benı 2. Plana atması benı üzdü millete diyemiyor ki eşime sözüm var eve gitmem gerek diyemiyor şapşal
Başakşehir canımHangi semttesin istanbulda
Yok bir şey olmadı totomun üErine yumuşak iniş yaptımAllah muhafaza birsey olmadı değil mi . Yalnız tadilat ne gerekiyorsa doğumdan önce yaptir , bundan sonrası için dogumdan sonra klozet şart. ..
Bizimki dışarı hiç hayır diyemez kimseyi kırmaz beni cepte gördüğü için midir nedir hayır der olmaz da erteler de.yapsa da hiç bir önemi yok ki şu dakkadan sonra nerdeyim napıyorım haberi yok bazen hakkaten tanıyamıyorum evde olmadığını bilsem gidip uzanıcam belim cok ağrıyorArkadaşlarıyla da görüşsün onun hakkı tabi ama söz vermişlen böyle yapması
Belki arkadaşları çok ısrar etmiştir, ben ondan çok seni tek başına dışarı göndermesine takıldım. O da gelebilirdi, gelseydi mutlu olurdun eminim. Tüm gününü zehir etme canım eşin bugün evdeyse senin için güzel şeyler yapsın inşallah.
Alışık olmayana evde durmak geekten çok zor, ben bile dayanamıyorum dershaneden sonra eve tıkılmaya
Kendi işi olmasa evde olsa ben dışarda olsam 10 defa arar nerdesin gel diyeUmarım anlar, ne diyelim...
Kendi istediği plan bozulsa nasıl tepki verir kim bilir.
Bizimki dışarı hiç hayır diyemez kimseyi kırmaz beni cepte gördüğü için midir nedir hayır der olmaz da erteler de.yapsa da hiç bir önemi yok ki şu dakkadan sonra nerdeyim napıyorım haberi yok bazen hakkaten tanıyamıyorum evde olmadığını bilsem gidip uzanıcam belim cok ağrıyor
Canım neden kendine acı çektiriyorsun hem senin canına hem de bebeğinin canına yazık. Git evine güzelce dinlenBizimki dışarı hiç hayır diyemez kimseyi kırmaz beni cepte gördüğü için midir nedir hayır der olmaz da erteler de.yapsa da hiç bir önemi yok ki şu dakkadan sonra nerdeyim napıyorım haberi yok bazen hakkaten tanıyamıyorum evde olmadığını bilsem gidip uzanıcam belim cok ağrıyor
Başakşehir canım
Oy yerim ben onu annesinide taklit edermis komik oluyo cocuklar yaHerkese günaydınn...
Bu sabah 3 yaşındaki oğlumun beni taklit etmesiyle uyandımm " ayy karnımm ağrıyoo, ayy kalkamıyorummm "çocuğun kafasında öyle yer etmişim ama napıyım gerçektenn çok ağırlaştımmm
Hamilelik zaten agir cocuklarda ne anlasin canim annesini her zamanki gibi zannediyorGunaydinlar
Benimde iki gecedir karnimin alt kısmı nasıl kasiliyor. Gece erken yatmıyorum sabaha kadar da lavaboya kalkmaktan , sağa sola dönmekten uyku Kalitesi fln yok .sabahta oğlum sağolsun hadi uyanılim hadi uyanalim diye o uyutmuyor. Normalde geç vakte kadar uyumam zaten ama uyku yeterli gelmiyor sanırım uyumak istiyorum
GunaydinnnnGünaydın tatli anneler
Bizde esimle gidelim diyorduk ailemin yaninada ben cocuk oncesi masraf yapmayalim diye yok dedim. İcim de gitmiyor degil. Gidelim desem gidicekGünaydın:) eminönüne gitmiştin değil mi, biz de gidecektik bir haftalığına istanbula ailemin yanına ama durumlar böyle olunca gitmeyelim bir de onları üZmeyelim dedim. Bebeğimin alışverişini kendime pijama takımı falan almayı düşünüyordum oradan, çok çok uygun değilmiş fiyatlar ama gidip bir mısır çarşısını gezmek, mehmet efendinin oradan geçerken kahve kokusuna doymak falan hoş olurdu :)
Uyandıktan sonra uyuyabiliyorsan uyu tabi, bir de ayaklarına tuzlu suyla masaj yaptır eşin evdeyse, çok iyi gelir. Bizim evde o kadar geniş kap yoktu ben bebeğin küvetinde yapıyorum bazen
Onu nasil anliyorsun ? Tekmelerinden mi, gobegin uste dogru ordan mi, usg'den mi, yoksa hissediyormusun ?Birkaç kişiden duydum öyle döndüğü günü hatırlıyorum diye.
Hayırlısı bakalım ya.
Benimkinin pozisyonu kötü, bütünüyle yukarı yapışık yaşıyor, dönmezse ne yaparım bilmiyorum.
O bende de kaldi canim ya. Ne dogru duzgun gezdik tozduk ne baska birsey. Esim zTen gezmeyi seven bir adam degil evde çürüdüm kaldim valla. Hic nefes aldigimi bilmem evin buralarda tur atip duruyorum. Onceden istanbula gidip gelirdim degisiklik olurdu simdi cocuk var hic biyere gidemiyorum filan. Evlilik iyide halden anlayan koca daha iyi :)Günaydın kızlar çoğu kişi eşiyle uzaktan tanışmış ve arada mesafe varken ilişkiyi evliliği götürmüş. Ben de öyleyim eşimle tanıştığımda o Amasya'ya öğretmen olarak atanmış ben İstanbul'da öğrenciydim beş yıl sürdü böyle uzaktan uzağa beş yıl sonra evlendik. Çok özenirim böyle aynı şehirde güzel eğlenceli bir flört dönemi geçiren çiftlere içimde kaldı valla evlilikte bekarken yaptıklarını yapamıyorsun çocuk da olunca çok zor içimde kaldı resmen
Canim kendini cok kasma yaa. İlk degil diyorsun sonda olmaz bekleme yani..Günaydın kızlar moralim cok bozuk.eşim 3 gündür iş nedeni ile eve gec geliyordu dün aksam için Dedi ki erken geleceğim dışarı çıkarız sevindim tamam dedim saat aksam 6 da aradım nerdesin diye arkadaşları ile mangala gitmiş deliye döndüm neden haber vermiyorsun bana söz vermiştin kac gündür evden dışarı çıkmadım ilk fırsatında benım yanımda olman gerekirdi dedim yarın tüm günümü sana ayırcam kıramadım Dedi.bunu hep yapıyor.ben dışarı çıkalım diyince yorgunum millet çağırsın hemen gider.oturdugımuz yerde toplu taşıma ve taksi cok zor bulmak merkeze uzak arabamı da sattık doğumda daha büyük birşey alırız dedik bagajı küçüktü çünkü.bağırdım deliye döndüm o kadar cok ağladım ki kimsem yok burda tek başımayım kapıyı çekip gitsem dertlesebileceğim kimse yok.9 gibi gelirim Dedi.sakın gelme arkadaslarında kal dedim.saat gece 12 buçukta geldi eline de küçük bir pasta almış gelme dedim zorla girdi kavga ettik o kadar cok sinirlenip kasmışım ki kendimi belim ağrıdan kopuyor odamın kapısını kitledim yattım sabah 9 da uyandım giyindim dışarı çıkmak istedim kapıyı açarken uyandı nereye sacmalama özür dilerim falan ben de gidecegim çekil dedim eee abarttın Dedi kapıyı açtı nereye gidiyorsan git Dedi.cıktım dışarı bir tane taksi dolmuş bulamadım yarım saat ac karnına sıcakta yürüdüm bi yere oturdum bi cay bi poğaça yiyim dedim Boğaz'ımdan geçmedi gurbette olmak böyle işte deli dana gibi tek başına dolanırsın.
Canım biz geçtiğimiZ sene ekim ayından beri gitmiyoruz istanbula ailemi arkadaşlarımı çok özledim, eşimin memleketi daha yakın 3 4 kere gittik oraya şimdi bizimkilere gitmezsek olmaz. Bir kaç gün daha geçsin aramız tam düzelsin gidelim diyeceğim. Arabamıza tüp de taktırdık daha uyguna gelecek bize :)Oy yerim ben onu annesinide taklit edermis komik oluyo cocuklar ya
Hamilelik zaten agir cocuklarda ne anlasin canim annesini her zamanki gibi zannediyor
Gunaydinnnn
Bizde esimle gidelim diyorduk ailemin yaninada ben cocuk oncesi masraf yapmayalim diye yok dedim. İcim de gitmiyor degil. Gidelim desem gidicek
Hem ramazan ramazan orda yiyip icilmez gezip tozulmaz ailem oruc esim tutmasa olmaz filan.. Ne bilim eminönünde eksiklerimi tamamlardim diye dusunuyordum bende masraf etmiyim burdan alirim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?