2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Onları ben de anlamıyorum ya.
Usg'den biliyorum, doktor transvers duruşta(yan duruş), dönmezse çok zor olur demişti.

Bi bugün elime ciddi bi tümseklik geldi, poposudur dedim : )

Ahh benm canm gurbetteki kadinlarin ortak derdi yasamak zorundayiz bunlari sanki ama su an asla unutmaman gereken sey hamile oldugun, yavrucagi da uzme sakn.. Sonuna dek haklisn benm esim de yapar beni bi yere goturmeye usenir sonucta evde hep beraberz ne gerek var ozel bi seye ama bi arkadasi cagirsin ucarrr...

Esine de cok kizdm bu halde nereye gidersen git demesinee.. Simdi naptn peki canm dondun mu evine iyi misin?? Insallah daha iyisindiirre

Canım benim ya Nasıl duyarsız olabiliyor bu adamlar bu kadar ..her deyi geçtim hiç mi aklına gelmiyor sen orda onu bekliyorsun bırak Allah aşkına ne bebeğini ne de kendini üzme bunun için ..burunları sürtünce kedi gibi olurlar.. İçim kıyıldı inan okuyunca yaşadığını

Tabi aranizi iyice duzeltinde orada bir tatsizlik yasamayin canim :) bizde evlendigimizden beri 1 kere cift olarak gittik ben her ay gidiyordumda cocuktan once simdi masrafa gerek yok ya :) sizin icin ayip olur oraya gidipte sizinkilere gitmemek benim esimn babasi dibimde cunku onun icin ekstra gitmiyoruz.

Anam anam ne kadanda tatlii nasil yakisir minigineee yaaa
Sagliklaa giysin insallahh ustunde de gormek nasip olsun :)
Yari yariya dusmus civil de goruyormusun hic takip etmiyorum ben bir tane aldim hastane cikisi baskada almadim.
Cocugumun neyi var neyi yok bilmiyorum ki ananesinde hersey gelsinlerde anlarim o zaman eksiklerini gediklerini..
Onları ben de anlamıyorum ya.
Usg'den biliyorum, doktor transvers duruşta(yan duruş), dönmezse çok zor olur demişti.

Bi bugün elime ciddi bi tümseklik geldi, poposudur dedim : )
Ha anladim canim benim basi hep asagida cikiyordu usg de.. Bakalim sali ne cikicak kilosu boyu ne olmus. Gerci devlete gidiyorum oglumu goremiyorum kilosunu tam vermiyor bakiyo iyi diyip yolluyorda.. Neyse bunada sukur ..

Kızlar bu aralar suyu bittigi icin çocuğunu kaybeden cok insan duyuyorum aman diyim suyunuzu eksik etmeyin bol bol icin. Gunluk bir surahi su iciyorum ben. Sizlerde eksik etmeyin sivi ve meyve tuketimini.. Cok uzuluyorum cocugunu su azligiyla kaybedenlere

ben e bebekten bir hamile yastıgı aldım hem bel desteği var hem de bacak arasına kadar uzanıyor u şeklince bir yastık çok memnunum. tuvalete kalkmak dışında hiç uyanmıyorum gece. benim bebek de çok haraketli her gün dayak yemiş gibi hissediyorum kendimi özellikle gece uzanınca.

bir de her yerde okuduğm bişi var, olabildiğince sol tarafa yatmaya çalışın arkadaşlar. bu damarlarla kan akışıyla ilgili bişimiş.

Allah sağ salim kurtulmak nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli az gazlı =)

Cnm cidden çok üzüldüm ya nerde oturuyosun ki sen hangi şehir İstanbul'da olsaydın keşke

Benim eşim de gezmeyi sevmiyor evi seviyor Adam öyle arkadaşlarıyla felanda gezmez işi bitince eve gelir bir hafta sonu hadi kalkın şuraya gidelim demesini Özlem'le bekliyorum ama yok

Benim eşim de gezmeyi sevmiyor evi seviyor Adam öyle arkadaşlarıyla felanda gezmez işi bitince eve gelir bir hafta sonu hadi kalkın şuraya gidelim demesini Özlem'le bekliyorum ama yok
Ayni benim kocaa.. Bende sabirsizlikla bekliyorum ama yok daha cok bekleriz

Geçmiş olsun canım, bu tür olumsuzlukları bir daha yaşamazsın inşallah, sağ salim dünyaya gelsin bebişlerimiz...

Ayni benim kocaa.. Bende sabirsizlikla bekliyorum ama yok daha cok bekleriz
Biz daha çok bekleriz ben de artık kendim takılıyorum arkadaşlarımla onu beklemiyorum ama Bebek doğduğunda oda olamayacak tabiki beni sıkıntılı günler mi bekliyor yoksa ben evde çok kalırsam sıkılırım bunalıma girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…