Onları ben de anlamıyorum ya.Onu nasil anliyorsun ? Tekmelerinden mi, gobegin uste dogru ordan mi, usg'den mi, yoksa hissediyormusun ?
Benim oglan hep yanlarima vuruyor bir saga bir sola bazen gobegin altina ta seyimden hissediyorum afedersin yani. Ama hic birsey anlamiyorum neyi nerde..
Bazen boyle dirsegiyle geziniyormus hissi veriyor diyorum heralde diz kapagidir filan ama anlamiyorum yani
Günaydın kızlar moralim cok bozuk.eşim 3 gündür iş nedeni ile eve gec geliyordu dün aksam için Dedi ki erken geleceğim dışarı çıkarız sevindim tamam dedim saat aksam 6 da aradım nerdesin diye arkadaşları ile mangala gitmiş deliye döndüm neden haber vermiyorsun bana söz vermiştin kac gündür evden dışarı çıkmadım ilk fırsatında benım yanımda olman gerekirdi dedim yarın tüm günümü sana ayırcam kıramadım Dedi.bunu hep yapıyor.ben dışarı çıkalım diyince yorgunum millet çağırsın hemen gider.oturdugımuz yerde toplu taşıma ve taksi cok zor bulmak merkeze uzak arabamı da sattık doğumda daha büyük birşey alırız dedik bagajı küçüktü çünkü.bağırdım deliye döndüm o kadar cok ağladım ki kimsem yok burda tek başımayım kapıyı çekip gitsem dertlesebileceğim kimse yok.9 gibi gelirim Dedi.sakın gelme arkadaslarında kal dedim.saat gece 12 buçukta geldi eline de küçük bir pasta almış gelme dedim zorla girdi kavga ettik o kadar cok sinirlenip kasmışım ki kendimi belim ağrıdan kopuyor odamın kapısını kitledim yattım sabah 9 da uyandım giyindim dışarı çıkmak istedim kapıyı açarken uyandı nereye sacmalama özür dilerim falan ben de gidecegim çekil dedim eee abarttın Dedi kapıyı açtı nereye gidiyorsan git Dedi.cıktım dışarı bir tane taksi dolmuş bulamadım yarım saat ac karnına sıcakta yürüdüm bi yere oturdum bi cay bi poğaça yiyim dedim Boğaz'ımdan geçmedi gurbette olmak böyle işte deli dana gibi tek başına dolanırsın.
Canım benim ya Nasıl duyarsız olabiliyor bu adamlar bu kadar ..her deyi geçtim hiç mi aklına gelmiyor sen orda onu bekliyorsun bırak Allah aşkına ne bebeğini ne de kendini üzme bunun için ..burunları sürtünce kedi gibi olurlar.. İçim kıyıldı inan okuyunca yaşadığınıGünaydın kızlar moralim cok bozuk.eşim 3 gündür iş nedeni ile eve gec geliyordu dün aksam için Dedi ki erken geleceğim dışarı çıkarız sevindim tamam dedim saat aksam 6 da aradım nerdesin diye arkadaşları ile mangala gitmiş deliye döndüm neden haber vermiyorsun bana söz vermiştin kac gündür evden dışarı çıkmadım ilk fırsatında benım yanımda olman gerekirdi dedim yarın tüm günümü sana ayırcam kıramadım Dedi.bunu hep yapıyor.ben dışarı çıkalım diyince yorgunum millet çağırsın hemen gider.oturdugımuz yerde toplu taşıma ve taksi cok zor bulmak merkeze uzak arabamı da sattık doğumda daha büyük birşey alırız dedik bagajı küçüktü çünkü.bağırdım deliye döndüm o kadar cok ağladım ki kimsem yok burda tek başımayım kapıyı çekip gitsem dertlesebileceğim kimse yok.9 gibi gelirim Dedi.sakın gelme arkadaslarında kal dedim.saat gece 12 buçukta geldi eline de küçük bir pasta almış gelme dedim zorla girdi kavga ettik o kadar cok sinirlenip kasmışım ki kendimi belim ağrıdan kopuyor odamın kapısını kitledim yattım sabah 9 da uyandım giyindim dışarı çıkmak istedim kapıyı açarken uyandı nereye sacmalama özür dilerim falan ben de gidecegim çekil dedim eee abarttın Dedi kapıyı açtı nereye gidiyorsan git Dedi.cıktım dışarı bir tane taksi dolmuş bulamadım yarım saat ac karnına sıcakta yürüdüm bi yere oturdum bi cay bi poğaça yiyim dedim Boğaz'ımdan geçmedi gurbette olmak böyle işte deli dana gibi tek başına dolanırsın.
Tabi aranizi iyice duzeltinde orada bir tatsizlik yasamayin canim :) bizde evlendigimizden beri 1 kere cift olarak gittik ben her ay gidiyordumda cocuktan once simdi masrafa gerek yok ya :) sizin icin ayip olur oraya gidipte sizinkilere gitmemek benim esimn babasi dibimde cunku onun icin ekstra gitmiyoruz.Eki Görüntüle 1845732 Eki Görüntüle 1845733 Eki Görüntüle 1845732
Canım biz geçtiğimiZ sene ekim ayından beri gitmiyoruz istanbula ailemi arkadaşlarımı çok özledim, eşimin memleketi daha yakın 3 4 kere gittik oraya şimdi bizimkilere gitmezsek olmaz. Bir kaç gün daha geçsin aramız tam düzelsin gidelim diyeceğim. Arabamıza tüp de taktırdık daha uyguna gelecek bize :)
Bak ben kızçeme ne aldım :)) indirim vardı civil bebede 80 den 49 a düşmüştü alıverdik hastane çıkışını :)
Ha anladim canim benim basi hep asagida cikiyordu usg de.. Bakalim sali ne cikicak kilosu boyu ne olmus. Gerci devlete gidiyorum oglumu goremiyorum kilosunu tam vermiyor bakiyo iyi diyip yolluyorda.. Neyse bunada sukur ..Onları ben de anlamıyorum ya.
Usg'den biliyorum, doktor transvers duruşta(yan duruş), dönmezse çok zor olur demişti.
Bi bugün elime ciddi bi tümseklik geldi, poposudur dedim : )
Eki Görüntüle 1845732 Eki Görüntüle 1845733 Eki Görüntüle 1845732
Canım biz geçtiğimiZ sene ekim ayından beri gitmiyoruz istanbula ailemi arkadaşlarımı çok özledim, eşimin memleketi daha yakın 3 4 kere gittik oraya şimdi bizimkilere gitmezsek olmaz. Bir kaç gün daha geçsin aramız tam düzelsin gidelim diyeceğim. Arabamıza tüp de taktırdık daha uyguna gelecek bize :)
Bak ben kızçeme ne aldım :)) indirim vardı civil bebede 80 den 49 a düşmüştü alıverdik hastane çıkışını :)
Bunlarda benim kızımın hastane çıkışı
ben e bebekten bir hamile yastıgı aldım hem bel desteği var hem de bacak arasına kadar uzanıyor u şeklince bir yastık çok memnunum. tuvalete kalkmak dışında hiç uyanmıyorum gece. benim bebek de çok haraketli her gün dayak yemiş gibi hissediyorum kendimiGünaydın. Aynen aynen yatarken rahat pozisyon yok gibi bişey. Ne yana dönsem çiftesini yiyoruz küçük hanımın
Bi sırt üstü yatabiliyordum onda da karnım gerilip acıyo artık. Bu gece en az 10 kez uykum bölündü Oya'na buyana dönmekten
Ay ne guZel yapmissin cnmm. Nereye gittiniz. Fiyatlar nasildi. Bizimdr niyetimiz var en azindan alacati falan dusunuyoruz.
Cnm cidden çok üzüldüm yaGünaydın kızlar moralim cok bozuk.eşim 3 gündür iş nedeni ile eve gec geliyordu dün aksam için Dedi ki erken geleceğim dışarı çıkarız sevindim tamam dedim saat aksam 6 da aradım nerdesin diye arkadaşları ile mangala gitmiş deliye döndüm neden haber vermiyorsun bana söz vermiştin kac gündür evden dışarı çıkmadım ilk fırsatında benım yanımda olman gerekirdi dedim yarın tüm günümü sana ayırcam kıramadım Dedi.bunu hep yapıyor.ben dışarı çıkalım diyince yorgunum millet çağırsın hemen gider.oturdugımuz yerde toplu taşıma ve taksi cok zor bulmak merkeze uzak arabamı da sattık doğumda daha büyük birşey alırız dedik bagajı küçüktü çünkü.bağırdım deliye döndüm o kadar cok ağladım ki kimsem yok burda tek başımayım kapıyı çekip gitsem dertlesebileceğim kimse yok.9 gibi gelirim Dedi.sakın gelme arkadaslarında kal dedim.saat gece 12 buçukta geldi eline de küçük bir pasta almış gelme dedim zorla girdi kavga ettik o kadar cok sinirlenip kasmışım ki kendimi belim ağrıdan kopuyor odamın kapısını kitledim yattım sabah 9 da uyandım giyindim dışarı çıkmak istedim kapıyı açarken uyandı nereye sacmalama özür dilerim falan ben de gidecegim çekil dedim eee abarttın Dedi kapıyı açtı nereye gidiyorsan git Dedi.cıktım dışarı bir tane taksi dolmuş bulamadım yarım saat ac karnına sıcakta yürüdüm bi yere oturdum bi cay bi poğaça yiyim dedim Boğaz'ımdan geçmedi gurbette olmak böyle işte deli dana gibi tek başına dolanırsın.
İstanbul'un neresi kiİstanbul canım
Benim eşim de gezmeyi sevmiyor evi seviyor Adam öyle arkadaşlarıyla felanda gezmez işi bitince eve gelir bir hafta sonu hadi kalkın şuraya gidelim demesini Özlem'le bekliyorum ama yokO bende de kaldi canim ya. Ne dogru duzgun gezdik tozduk ne baska birsey. Esim zTen gezmeyi seven bir adam degil evde çürüdüm kaldim valla. Hic nefes aldigimi bilmem evin buralarda tur atip duruyorum. Onceden istanbula gidip gelirdim degisiklik olurdu simdi cocuk var hic biyere gidemiyorum filan. Evlilik iyide halden anlayan koca daha iyi :)
Canim kendini cok kasma yaa. İlk degil diyorsun sonda olmaz bekleme yani..
Erkekler öküz sonucta. Seni anlamaz. Sen elinin altindasin arkadaslari kaciyor sanki hemen ikinci plana atar filan..
Neyse yemegini ye kahvaltini yap. Olmaz ac ac cocuk ac olunca uyuşuyor resmen eziyet etme hadi bakalim.
Cnm çatı muayenesi 37. Hafta Yapılıyo daha çok erkenKızlar doktor alttan muayene etti mi sizi çatı ölçümü yapıldı mi
canm çatı muayenesi için daha çok erkn. Çunku o doğumu tetikliyofr. Benm bildiğim 37-38 de bakılır.. Şuan dr. Teklif etsede kabul etmem bnKızlar doktor alttan muayene etti mi sizi çatı ölçümü yapıldı mi
Ayni benim kocaa.. Bende sabirsizlikla bekliyorum ama yok daha cok beklerizBenim eşim de gezmeyi sevmiyor evi seviyor Adam öyle arkadaşlarıyla felanda gezmez işi bitince eve gelir bir hafta sonu hadi kalkın şuraya gidelim demesini Özlem'le bekliyorum ama yok
Canım bunu da çok beğenmiştim eşim diğerini seçti :) güzel günlerde kullansın inşallah bıdıklar
Geçmiş olsun canım, bu tür olumsuzlukları bir daha yaşamazsın inşallah, sağ salim dünyaya gelsin bebişlerimiz...Kizlaar selamlar hepinize.cok korkulu bir gece gecirdim gece resmen halusinasyon gordum .sozumona hirsiz odamin kapisini acti sonrada mutfaga gecti.esimi kaldirdim hirsiz var diye.tabi evde kimse yok.boyle gercekci ruya goren varmii??.sabah ta tetenoz asisi icin saglik ocagina gttm
Gebe izlem icin bebegin kalp atisini dinleyelim dedi hemsirenn yuzu bembeyaz kalp atisi sesi yok.uyuyodur fln diyo .karnmin sagina bakyodu yavas yavas aradi karnmn sol uc kosesinden geldi kalp atislari..o bir kac dakikada omrumden omur gitti valla
Biz daha çok bekleriz ben de artık kendim takılıyorum arkadaşlarımla onu beklemiyorum ama Bebek doğduğunda oda olamayacak tabiki beni sıkıntılı günler mi bekliyor yoksa ben evde çok kalırsam sıkılırım bunalıma girerimAyni benim kocaa.. Bende sabirsizlikla bekliyorum ama yok daha cok bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?