Kaşımayın kızlar daha kötü oluyomuş diye duydum çatlıyo o Yüzden kaşıntı :sAl benden de o kadrr nasil da tatli kasiniyor yaaa
Allah yardımcın olsun arkadasımKizlar hastaneye yattim erken doğum önlemek için. Dua edin banada olur mu yavrum sıksın dişini biraz daha
Geçmiş olsun cnm ya senin riskin varmıydı. İnsallah bisey olmaz. Allah yardımcın olsunKizlar hastaneye yattim erken doğum önlemek için. Dua edin banada olur mu yavrum sıksın dişini biraz daha
Canim gecmis olsun..sagsalim zamaninda hayirlisiyla alirsin bebisini kucagina insallah..bizi habersiz birakma..Kizlar hastaneye yattim erken doğum önlemek için. Dua edin banada olur mu yavrum sıksın dişini biraz daha
Iyi misin neden hastaneye yatırdılar ne sebepten erken doğum riskin vardı cnm ? Bu arada çok geçmiş olsun Allah'ım şifanı versinKizlar hastaneye yattim erken doğum önlemek için. Dua edin banada olur mu yavrum sıksın dişini biraz daha
11.haftadan beri şişim ben canım.ayaklarım,bileklerim,bacaklarım davul gibi..Bol bol da su içiyorum daha iyi söktürsün ya ödem var ise. Ayaklarım artık balon gibi oluyor. Napçağımı şaşırıyorum. Sizde şişmeler başladı mı kızlar. vucudumun başka bir yerinde hiçbirşey yok. Sadece ayaklarım şişiyor. Çok ayakta mı kalıyorum acaba,daha çok yemek yaparken zorlanıyorum.
Allah yardımcınn olsunnnKizlar hastaneye yattim erken doğum önlemek için. Dua edin banada olur mu yavrum sıksın dişini biraz daha
Allah zamanında,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu canım..Kizlar hastaneye yattim erken doğum önlemek için. Dua edin banada olur mu yavrum sıksın dişini biraz daha
Can'ım inşallah bekler yavrun senin sikıntı neydi ne kadar kalacaksın allah yardımcın olsunKizlar hastaneye yattim erken doğum önlemek için. Dua edin banada olur mu yavrum sıksın dişini biraz daha
Allah rahmet eylesinKızlar halam vefat etti eve anca geldim dua edermisiniz
Ben çiğden koymuyorum şokluyorum. Kaynar suya atıyorum sonra ordan alıp soğuk suyun altına koyuyorum çiğden hiç denemedimKızlar derin dondurucuya bezelye koyucam da. Bilgisi olan var mı bu konuda. Çiğden mi yoksa az haşlayıp mı koyuyoruz
Annem hep cigden koyar ben de koydum hicbir sey olmuyor. Rahatlikla koy hic ugrasma.
Çiğden koyuyorsun , afiyet olsun
Çok teşekkürler hanımlarBende koydum bugün çiğ koyuyoruz hep. Afiyetle yiyin.
Ay çok tatlılar ben de çok özemiyorum bunlara benim kızımın saçları çıkmışOğlum kel doğmuştu hatta 2 yaşına gelene kadar çok çok azdı saçı ben de öyleymişimm kızımın belki saçı olur umuduyla saç bantları aldımmm
Annem de böyle yapıyormuş. Büzüşmüyor mu o Zaman?Ben çiğden koymuyorum şokluyorum. Kaynar suya atıyorum sonra ordan alıp soğuk suyun altına koyuyorum çiğden hiç denemedim
Yıkaman gerekli yada yıkayıp poşetleyebilirsin, ben yıkıyorum kuruluyorum poşetliyorum..Çok teşekkürler hanımlar
Peki yerken buzluktan çıkardığımızda ön haşlama yapmıyoruz değil mi? Direk pişirebiliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?