2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar ilk hamileliğimde ıkı tur lohusa pijaması almıştım bir tanesi gogus kısmı capraz cıtcıtlı diğeri gogus alt kısmı gızlı delıklı olan. Ikıncısınde cok zorlanmıştım çünkü sutyenı ac snr gogsu o gızlı delıkten cıkartıp agzında dogru pızısyonda tutmak işkenceydı goğsum kafam kadar olmustu zatenama ilki superdı ama cıt cıt cıt acıyorsun yaka acılmış oluyor ferah ferah emzırıyorsun. Şimdı nereye baksam o cıtcıtlıdan bulamıyorum, bır kac yerde dugmelısını denk geldım dugme ac kapat daha zor, sız nasıl şeyler aldınız netten alıpta begenenler paylasabılır mı? Kısa kollu alayım dıyırum, satenler sık ama sıcak olur penyeler rahat ama sık olmaxparadoks gıbı yaaaa

Kizlar hastaneye yattim erken doğum önlemek için. Dua edin banada olur mu yavrum sıksın dişini biraz daha
Iyi misin neden hastaneye yatırdılar ne sebepten erken doğum riskin vardı cnm ? Bu arada çok geçmiş olsun Allah'ım şifanı versin

11.haftadan beri şişim ben canım.ayaklarım,bileklerim,bacaklarım davul gibi..

Kızlar çok sıkılıyorum yaaa. Şimdi yine okula gidip geliyorum değişiklik oluyor Bayram'dan sonra evdeyim Nasıl geçecek bu vakit ben çok daralıyorum zaten evde kalmayı sevmeyen biriyim benim bu son dönemler çok zorlu geçecek herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…