Benim de göbeğimin alt kısmında çatlak oluşmuş ve moralim çok bozuldu. O kadar da krem falan kullandım. İnşallah daha da çok çoğalmaz.Valla çatlaklar konusunda bende muzdaribim.
ne sürersem süreyim engel olamadım çatlamasına.
ve deli gibi kaşınıyorum.
Valla çatlaklar konusunda bende muzdaribim.
Annem hep cigden koyar ben de koydum hicbir sey olmuyor. Rahatlikla koy hic ugrasma.Kızlar derin dondurucuya bezelye koyucam da. Bilgisi olan var mı bu konuda. Çiğden mi yoksa az haşlayıp mı koyuyoruz
Oy oda sikiliyor hakli en deli caglari canim.. Kucukte olsa buyukte olsa ev icindekilerle yuva oluyor canim huzur lazim :)Valla Can'ım ben uyku tulumuydum inanır mısın bıraksan 24 saat uyurdum ama işte anne olduktan sonra o işler öyle olmuyor :/
Oğlum yoruyor ama haklıda çocuk tam gelişim çağı havalar burda berbat parkada gidemiyoruz 1 haftadır .. Ben zaten kuyruk sokumum çok ağrıyor diye 3 gündür yatalak olmuşum .. Bakayım doğumdan sonra Nasıl bir düzen olacak evde bide bizim ev 1+1 kısmet olsaydı başka ev bakıyorduk olmadı .. Biraz o yönden de zorlanacaz artık bir yılı iyi kötü devirecez bakalım sonra.. Sende Nasıl geçiyor günler
Canm bendeki oyle bi sey olmuyo yani sizi ya da agri da olmuyo, sadece gobegin bi tarafi tepe gibi oluyo dayaniyo oraya, ama o anda bana da bi sicak basiyo, darlaniyorm skistiriyo nefesimi de yani..Az once dr u aradm kanamadir, su gelmesidir bi sey olmadigi surece korkacak bi sey yok dedi ama bunu asistani soyledi.. Yakin zmaanda dogum yapan bi arkadasm bu durum icn kasilma ama duzenli olmadigi surece artk olmasi normal dedi.. Oyle yaniiii
İnşallah Can'ım .. Dediğin gibi en önemlisi huzur Allah hiç birimizin evinden eksik etmesin huzuru sağlığı çocukları ...zaten bu Melek'lerle ev gerçekten bir eve dönüşüyorOy oda sikiliyor hakli en deli caglari canim.. Kucukte olsa buyukte olsa ev icindekilerle yuva oluyor canim huzur lazim :)
Merak etme duzen kurulur yer bile artar.
Aynen canim aminn dedigin gibi cocuklarimizla ev oluyor, olucak :)İnşallah Can'ım .. Dediğin gibi en önemlisi huzur Allah hiç birimizin evinden eksik etmesin huzuru sağlığı çocukları ...zaten bu Melek'lerle ev gerçekten bir eve dönüşüyor
Nasıl özendim Nasıl beğendim:) güle güle giyinsin Prenses hayırlı olsun:)Oğlum kel doğmuştu hatta 2 yaşına gelene kadar çok çok azdı saçı ben de öyleymişimm kızımın belki saçı olur umuduyla saç bantları aldımmm
Geçer mi bu iki buçuk ay artık :)Aynen canim aminn dedigin gibi cocuklarimizla ev oluyor, olucak :)
Çok sağol canım belli mi olur bakarsın senin de güzeller güzeli bir kızın olur ilerde inşaAllah ve 2 abiyle nasıl güzel bir hayat olurNasıl özendim Nasıl beğendim:) güle güle giyinsin Prenses hayırlı olsun:)
Başınız sağolsun canım..Kızlar halam vefat etti eve anca geldim dua edermisiniz
Valla gecilesi degil.. Hic gecicek gibi degil :))Geçer mi bu iki buçuk ay artık :)
Çiğden koyuyorsun , afiyet olsunKızlar derin dondurucuya bezelye koyucam da. Bilgisi olan var mı bu konuda. Çiğden mi yoksa az haşlayıp mı koyuyoruz
Bende koydum bugün çiğ koyuyoruz hep. Afiyetle yiyin.Kızlar derin dondurucuya bezelye koyucam da. Bilgisi olan var mı bu konuda. Çiğden mi yoksa az haşlayıp mı koyuyoruz
Çok hoş canim. Nereden aldın?Oğlum kel doğmuştu hatta 2 yaşına gelene kadar çok çok azdı saçı ben de öyleymişimm kızımın belki saçı olur umuduyla saç bantları aldımmm
Sağol canım... Kuzenimin bijuteri mağazası var ondan aldımBende koydum bugün çiğ koyuyoruz hep. Afiyetle yiyin.
Çok hoş canim. Nereden aldın?
Kızlar sık sık ve az yemeye çalışın, ya safra kesesi ya gaz 3 gün önce ölüyrdm ağrıdan sırtım kaburgalarım midem her yerim, sırtıma karnıma yağ sürdük, 1 saat çektim yavaş yavaş geçti, yediklerim ağır geldi sanırım, aamn dikkat edelim az kaldıAynı dertten muzdaribim valla arkadaşım şuan uzanmışım hatta sırtımda feci Bi Ağrı'yla
Kaşıma cnm kremle sık sıkValla çatlaklar konusunda bende muzdaribim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?