2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Valla çatlaklar konusunda bende muzdaribim.

ne sürersem süreyim engel olamadım çatlamasına.

ve deli gibi kaşınıyorum.
Benim de göbeğimin alt kısmında çatlak oluşmuş ve moralim çok bozuldu. O kadar da krem falan kullandım. İnşallah daha da çok çoğalmaz.

Kızlar derin dondurucuya bezelye koyucam da. Bilgisi olan var mı bu konuda. Çiğden mi yoksa az haşlayıp mı koyuyoruz

Oy oda sikiliyor hakli en deli caglari canim.. Kucukte olsa buyukte olsa ev icindekilerle yuva oluyor canim huzur lazim :)
Merak etme duzen kurulur yer bile artar.

Anladım canım,nefes kesilmesi hiç olmadı,demekki aynı şey değil,yaşamadığım için bir türlü anlayamadım nasıl birşey olduğunu

Bu arada geceleri bana afakanlar basıyor. Nefes alamıyorum diye uyandım, hava alıp tekrar uyudum. Artık geceleri bunu yaşarım.

Oy oda sikiliyor hakli en deli caglari canim.. Kucukte olsa buyukte olsa ev icindekilerle yuva oluyor canim huzur lazim :)
Merak etme duzen kurulur yer bile artar.
İnşallah Can'ım .. Dediğin gibi en önemlisi huzur Allah hiç birimizin evinden eksik etmesin huzuru sağlığı çocukları ...zaten bu Melek'lerle ev gerçekten bir eve dönüşüyor

İnşallah Can'ım .. Dediğin gibi en önemlisi huzur Allah hiç birimizin evinden eksik etmesin huzuru sağlığı çocukları ...zaten bu Melek'lerle ev gerçekten bir eve dönüşüyor
Aynen canim aminn dedigin gibi cocuklarimizla ev oluyor, olucak :)

Oğlum kel doğmuştu hatta 2 yaşına gelene kadar çok çok azdı saçı ben de öyleymişimm kızımın belki saçı olur umuduyla saç bantları aldımmm
Nasıl özendim Nasıl beğendim:) güle güle giyinsin Prenses hayırlı olsun:)

Merhaba kızceler, bugün şeker ölçümlerimle doktora gittim, bir iki gün sapma olmuş ama onun dışında dengeledik şükürler olsun... Takibe devam, kilomuz gelişimimiz normal... Hasta olanlara çok çok geçmiş olsun halası vefaat eden arkadaşım başın sağolsun mekanı cennet olsun geride kalanlarına da sabırlar versin yaradan...
Hepinizi öpüyorum

Kızlar derin dondurucuya bezelye koyucam da. Bilgisi olan var mı bu konuda. Çiğden mi yoksa az haşlayıp mı koyuyoruz
Bende koydum bugün çiğ koyuyoruz hep. Afiyetle yiyin.
Oğlum kel doğmuştu hatta 2 yaşına gelene kadar çok çok azdı saçı ben de öyleymişimm kızımın belki saçı olur umuduyla saç bantları aldımmm
Çok hoş canim. Nereden aldın?

Aynı dertten muzdaribim valla arkadaşım şuan uzanmışım hatta sırtımda feci Bi Ağrı'yla
Kızlar sık sık ve az yemeye çalışın, ya safra kesesi ya gaz 3 gün önce ölüyrdm ağrıdan sırtım kaburgalarım midem her yerim, sırtıma karnıma yağ sürdük, 1 saat çektim yavaş yavaş geçti, yediklerim ağır geldi sanırım, aamn dikkat edelim az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…